Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Πλαστικές σακούλες: 8 διαφορετικές χρήσεις.





Καθημερινά πράγματα που δεν σκεπτόμαστε και όμως βρίσκονται γύρω μας και μπορούν να κάνουν πιο εύκολη την ζωή μας. Έχουμε γεμίσει πλαστικές σακούλες,μικρές μεγάλες, όπου κι αν ψωνίσεις πάντα μια πλαστική σακούλα θα σε συνοδεύει μέχρι το σπίτι. Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να τις αξιοποιήσετε πριν τις πετάξετε. 




Δείτε μερικές χρήσεις για σακούλες που μπορούν να παίξουν διαφορετικό ρόλο στην καθημερινότητα μας.




Πόσες από σας έχετε σκεφτεί να τρίψετε το τυρί σε μια μικρή σακούλα , έτσι ώστε να μην γεμίσετε τον τόπο και να την αποθηκεύσετε κατευθείαν; εγώ προσωπικά ούτε μου περνούσε από το μυαλό μέχρι που το είδα.
 Το ίδιο και με τα μικρά σακουλάκια που κλείνουν και ανοίγουν  για να αποθηκεύσετε κρεμμύδι, ή μυρωδικά για μεγαλύτερη διευκόλυνση δική σας.Δεν κολλάνε μεταξύ τους και αποθηκεύονται ιδανικά στην κατάψυξη.
 Γιατί να λερώνετε την κουζίνα ή τον νεροχύτη όταν καθαρίζετε καρότα.;..αφού μπορείτε να ξεδιπλώσετε μια πλαστική σακούλα και να την πετάξετε μαζί με τα φλούδια. Τάξη και καθαριότητα χωρίς κόπο.
 Διατηρήστε τα πινέλα σε καλή κατάσταση....χωρίς να ξεραίνονται κάθε φορά που βάφεται. Τυλίξτε με μια πλαστική σακούλα και θα είναι πάντα έτοιμα για χρήση.
΄Οταν δεν βρέχει είναι μια χαρά η ομπρέλα στην τσάντα μας. Όταν όμως βρέχει τι γίνεται μετά; προσπαθούμε να διώξουμε τα νερά και συνήθως δεν την ξαναβάζουμε στην τσάντα μας. Μια πλαστική σακούλα στην τσάντα μας θα μας φανεί χρήσιμη και αποτελεσματική για να κλείσουμε την τσάντα μας  χωρίς πρόβλημα.
 Θέλετε να τρίψετε τα μπισκότα, γιατί πρέπει να ταλαιπωρήστε. Απλώς τοποθετήστε τα σε ένα πλαστικό σακουλάκι και με την βοήθεια του πλάστη διαλύστε τα....
 Ένα πλαστικό σακουλάκι μπορεί να παίζει τον ρόλο μιας εντυπωσιακής σακούλα ζαχαροπλαστικής για να απλώσετε όμορφα και πετυχημένα την σαντυγί στα γλυκά σας....


 Αποθηκεύστε σωστά τις σακούλες του super market χωρίς να τις πετάτε κάτω από τον νεροχύτη, χύμα και να τις κάνετε μπαλίτσες στο συρτάρι της κουζίνας. Μια θήκη από χαρτομάντηλα διπλώστε τες σαν να ήταν καινούργιες και τοποθετήστε  τες για να βγαίνουν μια-μια.
ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα