Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ανθρώπινη αύρα και ουράνια σώματα



Είναι τόσες πολλές οι δυνάμεις που επιδρούν στην ανθρώπινη αύρα, η κάθε μια με την δική της ιδιαιτερότητα και σημασία. Η φύση, τα ζώα, το νερό, όλα αυτά προσφέρουν απλόχερα τις ιδιαιτερότητες τους, τονώνοντας το ενεργειακό πεδίο ενώ ταυτόχρονα το εξαγνίζουν όσο περισσότερο γίνεται από αρνητικότητα. Παράλληλα με αυτά τα στοιχεία, υπάρχουν και τα ουράνια σώματα που και αυτά, με τον δικό τους τρόπο, καταφέρνουν να έχουν επιρροή πάνω στο αυρικό πεδίο του ατόμου, εμπλουτίζοντας το με ποιότητες ξεχωριστές, εξίσου σημαντικές για την ολιστική υγεία και παρουσία του ανθρώπου στη Γη.

Ο Ήλιος είναι ο βασικός ενεργοποιητικός παράγοντας όλων των πλασμάτων στον πλανήτη, αυτός που με την ενέργεια του δίνει ζωή στα φυτά να ανθίσουν και σε κάθε πλάσμα να ξυπνήσει και να ενεργοποιηθεί. Στα αρχαία πάνθεον ο Ήλιος κατείχε εξέχουσα θέση, ενώ λατρευόταν σαν το σπουδαιότερο πλάσμα του ουρανού. Όντας αυτάρκης και λαμπερός, είναι αυτός που δίνει την περισσότερη δύναμη και ανθεκτικότητα στην αύρα, αυξάνοντας τους κραδασμούς της σε πιο υγιή επίπεδα. Για αυτό και την ημέρα ο άνθρωπος είθισται να έχει περισσότερο σφρίγος, θάρρος και ανθεκτικότητα σε σχέση με τις ώρες που ο ήλιος αρχίζει και πέφτει-αυτό είναι ακόμα πιο εμφανές τις ημέρες που υπάρχει εξαιρετικά μειωμένη ηλιοφάνεια, με τον πιο πολύ κόσμο να αισθάνεται πως δεν έχει διάθεση να κάνει πράγματα. Η αναζωογονητική παρουσία του ήλιου είναι αυτή που τονώνει και ανανεώνει την αύρα, επιδρώντας έτσι στα συναισθήματα και τις γενικότερες οργανικές λειτουργίες του ανθρώπου με θετικότητα.
Την στιγμή που ο ήλιος χάνεται, η Σελήνη είναι αυτή που αναλαμβάνει θέση στο στερέωμα. Μυστικιστική, ασταθής και μυστηριώδης, συνδέθηκε περισσότερο με την ρευστότητα του νερού και επιδρά σε οτιδήποτε υδάτινο, σε κάθε ποιότητα που ρέει. Μιας και ο άνθρωπος αποτελείται από 70% νερό, είναι φυσικό πως η επιρροή της Σελήνης πάνω του είναι σημαντική και ουσιώδης, αν και διαφορετική από αυτή του ήλιου. Η ενέργεια αυτού του ουράνιου σώματος δρα βαθύτερα στα άδυτα της ψυχοσύνθεσης του ατόμου, λειτουργώντας σαν ένας θεραπευτής του συναισθήματος, ειδικά όταν κάτι έχει λιμνάσει για καιρό και πια χρειάζεται να κινηθεί. Η Σελήνη ανακινεί τα ψυχολογικά ρεύματα και φέρνει στην επιφάνεια καινούρια πράγματα συνεχώς, πράγματα που είναι καλό να τα δει κανείς με νέα ματιά και με περισσότερη προσοχή. Μέσα από αυτή την διαδικασία γνωρίζει κανείς καλύτερα τον εαυτό του και τα κίνητρα από τα οποία δραστηριοποιείται στον κόσμο.
Τέλος, τα αστέρια προσθέτουν σε όλο αυτό το θεραπευτικό σύνολο με την ενέργεια τους, η οποία επιδρά περισσότερο μέσα στην ενέργεια που διατρέχει την ανθρώπινη σπονδυλική στήλη, τονώνοντας την δύναμη της και αυξάνοντας την ροή της. Μία βόλτα κάτω από τον έναστρο ουρανό μπορεί να ανανεώσει αυτή την πολύτιμη δύναμη που βρίσκεται εντός της φυσιολογίας του ανθρώπου και να δώσει περισσότερη ενέργεια γενικά σε ολόκληρο το σύστημα και όπου χρειάζεται ο καθένας.
Η σοφία του Σύμπαντος δεν υπάρχει μόνο στον τρόπο που το κάθε τι είναι φτιαγμένο αλλά στο πώς το κάθε στοιχείο επιδρά και στα υπόλοιπα. Όλα τα ουράνια σώματα εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς με την παρουσία τους, και ένας από αυτούς είναι και η ενδυνάμωση της ανθρώπινης ύπαρξης σε όποιο επίπεδο αυτή υφίσταται. Κάθε ακτίνα του ήλιου, κάθε χλωμή λάμψη της Σελήνης, κάθε φως από τα άστρα έρχεται να ταιριάξει με το ανθρώπινο ον και να το ενισχύσει όχι μόνο σαν σώμα, αλλά και σαν ενέργεια. Για αυτό και το ουράνιο στερέωμα γαληνεύει τον άνθρωπο και τον βοηθά να προχωρά με δύναμη, εσωτερική υγεία και ανανεωμένη ενέργεια.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα