Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΑΓΩΝΟ




ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ


[Στην παρακάτω ενημέρωση αν και αναφέρονται πολλές αστρολογικές ορολογίες και ειδικά από το Ημερολόγιο των Μάγια, δίνεται μια ξεκάθαρη εικόνα του τι συντελείται και τι πρόκειται άμεσα.]

Πλανητικές Όψεις και Αντιστοιχίες του ημερολογίου Tzolkin για το Κοσμικό Φεγγάρι 2013


Αυτοί είναι επικοί καιροί που ζούμε και αυτή η Κοσμική Σελήνη δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Οι Μάγια ήταν μανιώδεις παρατηρητές του ουρανού. Γι΄αυτούς το αξίωμα "όπως πάνω, έτσι και κάτω" ήταν το πώς έζησαν τη ζωή τους. Παρακολούθησαν τη δυναμική των πλανητών που κινούνται πέρα από τον ουρανό και ζούσαν τη ζωή τους αναλόγως. Καθώς το γράφω αυτό είμαστε στην κεντρική στήλη του Τζόλκιν (Tzolkin) "Καθρέφτη Κυματοξόρκι" (Mirror Wavespell). Είναι η ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, το "Κίτρινο Φασματικό Αστέρι" (Yellow Spectral Star), «Δυαλύω, προκειμένου να ομορφύνω» όπου βρίσκω φαινομενικά ατελείωτη τη σειρά των αντιστοιχιών των πλανητικών όψεων του Τζόλκιν (Tzolkin). Θα προσπαθήσω να τα συμπυκνώσω για να τα μεταδώσω σε σας.



   Αυτή η Κοσμική Σελήνη, η τελευταία από τα 7 Μυστικιστικά Φεγγάρια, περιέχει ένα φοβερό σύνολο των πλανητικών κινήσεων και τις πτυχές, οι οποίες συσχετίζονται πολύ στενά με την Έκδοση Ονειροξόρκι του Τζόλκιν (Dreamspell version of the Tzolkin) . Οι εξωτερικοί πλανήτες κινούνται πολύ αργά και είναι ήδη στη θέση τους καθώς οι εσωτερικοί πλανήτες κινούνται με προοπτική μαζί τους. Αμέσως μετά τον Γαλαξιακό Συγχρονισμό, για την 4η ημέρα της Μαγνητικής Σελήνης (Magnetic Moon) στις 29 Ιουλίου 2013, οι πλανήτες θα αποτελέσουν ένα σχεδόν ακριβές τεράστιο εξάγωνο. Το Μεγάλο Εξάγωνο περιλαμβάνει επίσης δύο Μεγάλο Τρίγωνα. Όλα αυτά είναι πολύ θετικές και αρμονικές πτυχές που περιβάλλουν πλήρως τον πλανήτη σε μια ιερή γεωμετρική διαμόρφωση. Αυτή είναι μία φοβερή ευθυγράμμιση των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος εναγκαλίζοντας τη Γη στη γεωμετρία της Αστροπύλης.


   Εδώ είναι μια εικόνα του αστρολογικού γραφήματος για το μεγάλο εξάγωνο. Εδώ τονίζω τις πτυχές του Μεγάλου Τριγώνου & Μεγάλου Εξαγώνου για να αναδείξω τη γεωμετρία τους.





 Έχω περιλάβει επίσης μια εικόνα εδώ από την ιερή γεωμετρία που πραγματοποιήθηκε από τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος γύρω από τη Γη κατά τη διάρκεια αυτής της πτυχής.




   Η Μαγνητική Σελήνη 4, στις 29 Ιουλίου του 2013, είναι η ημέρα του Μεγάλου Εξαγώνου. Είναι κωδικοποιημένη ως "Κυανό Φασματικό Χέρι" (Blue Spectral Hand), «Δυαλύω προκειμένου να γνωρίζω. Απελευθερώνω θεραπεία. Σφραγίζω την αποθήκευση της ολοκλήρωσης με τον φασματικό τόνο της απελευθέρωσης. Καθοδηγούμαι από την διπλασιασμένη δύναμή μου.» Τι επιβεβαίωση για την πλανητική θεραπεία και την εξύψωση. Η πτυχή αυτή έρχεται στο προσκήνιο μία εβδομάδα μετά την Πανσέληνο της Κοσμικής Σελήνης, η οποία είναι η τελευταία από τα τρία Υπέρ-Φεγγάρια (Super Moons) κατά σειρά. Η Υπέρ-Σελήνη είναι όταν η Πανσέληνος πέφτει την ημέρα που το φεγγάρι είναι πιο κοντά στη Γη. Η Σελήνη κινείται σε θέση να δημιουργήσει ένα Μεγάλο Τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που ολοκληρώνουν επίσης ένα Μεγάλο Εξάγωνο γύρω από τον πλανήτη Γη. Το Μεγάλο Τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Πλούτωνα και το Φεγγάρι σηματοδοτεί τη δυνατότητα της μετατροπής (Πλούτωνας) μέσα από τη δύναμη της ομορφιάς (Αφροδίτη) και την αγάπη (Υπερ-Σελήνη).


   Υπάρχει ήδη ένα Μεγάλο Τρίγωνο στη θέση του, όπως η Σελήνη κινείται για να ολοκληρώσει το Μεγάλο εξάγωνο. Ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Αυτή η αρμονική όψη αντιπροσωπεύει την πιθανότητα τα υψηλότερα όνειρα και ελπίδες μας (Ο Ποσειδώνας) να είναι σε θέση να διεκδικήσουμε εκ νέου την πνευματικότητα από τη θρησκεία (Δίας) και να αντικαταστήσουμε τον υλισμό με την αφθονία (Κρόνος). Ο Άρης προστίθεται εκεί για να μας επιτρέψει να αντικαταστήσουμε τον πόλεμο με την ειρήνη.


   Το Μεγάλο Εξάγωνο σχηματίζεται από τα δύο Μεγάλο Τρίγωνα που έχουμε ήδη μιλήσει. Το Μεγάλο Εξάγωνο σχηματίζει ένα εξάεδρο, κρυσταλλικής μορφής γύρω από τη Γη με δύο αλληλένδετα τρίγωνα στο εσωτερικό. Αυτή είναι η γεωμετρική μορφή μιας Αστροπύλης που σχηματίζεται γύρω από τον πλανήτη Γη και από τους άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος. Αυτή είναι η ευκαιρία για άμεση λήψη της Γαλαξιακής Κοσμικής Ενέργειας.




    Οι πτυχές της Μεγάλου Εξαγώνου θα ενισχύσουν τις πτυχές του Μεγάλου Τριγώνου που έχουμε ήδη συζητήσει. Η σύνοδος του Δία και του Άρη είναι εξάγωνο με την Αφροδίτη, η δύναμη της ομορφιάς, από τη μία πλευρά, και η Σελήνη, η δύναμη της αγάπης, από την άλλη πλευρά. Αυτό σηματοδοτεί την ευκαιρία για τη δύναμη της αγάπης και της ομορφιάς να ξεπεράσουν τη δύναμη του πολέμου και της θρησκείας. Στη συνέχεια, ο πλανήτης Κρόνος, ο υλισμός, είναι εξάγωνο με την Αφροδίτη, τη δύναμη της ομορφιάς στη μία πλευρά, και τον Πλούτωνα τον πλανήτη του μετασχηματισμού, από την άλλη πλευρά. Αυτό σηματοδοτεί τη δύναμη της ομορφιάς να μετατρέψει τον υλισμό. Στη συνέχεια, έχουμε τον πλανήτη Ποσειδώνα, η δύναμη των υψηλοτέρων ελπίδων και των ονείρων μας, εξάγωνο με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του μετασχηματισμού, από τη μία πλευρά και η Σελήνη, η δύναμη της αγάπης, από την άλλη πλευρά. Αυτό σημαίνει η δύναμη του μετασχηματισμού να επιφέρει τις υψηλότερες ελπίδες και όνειρά μας μέσα από τη δύναμη της αγάπης.


   Αυτή η εικόνα μου φαίνεται να είναι το πρότυπο για να αξιοποιηθεί ένας βωμός για την Ημέρα Εκτός Χρόνου (Day Out of Time), το Νέο Έτος και για την ημέρα του Μεγάλου Εξαγώνου. Έχω συμπεριλάβει το αντίγραφο του γραφήματος της αστρολογίας, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τις θέσεις των πλανητών. Για τους σκοπούς του βωμού θα ήθελα να προτείνω την τοποθέτηση πετρών σε κάθε ένα από τα σημεία που αντιπροσωπεύουν καθένα από τους πλανήτες. Μέσω αυτής της μεθόδου, θα πραγματοποιήσουμε την Αστροπύλη σε όλες τις τελετές μας. Μπορείτε, φυσικά, απλά να διαλογίζεστε σε αυτήν την εικόνα, αν είστε μεμονωμένος ασκούμενος ή ομάδα ατόμων που δεν είστε σε θέση να δημιουργήσετε έναν βωμό για τον εαυτό σας.


   Τέσσερις ημέρες πριν από την Ημέρα Εκτός Χρόνου (Day Out of Time) και τέσσερις ημέρες μετά η Σελήνη κινείται στον ουρανό, σχηματίζοντας συνδέσμους με τους πλανήτες Πλούτωνα, Ποσειδώνα, Ουρανό και στη συνέχεια κινείται σε θέση για να κρατήσει το τελευταίο σημείο μέσα στο Μεγάλο Τρίγωνο, σχηματίζοντας το Μεγάλο Εξάγωνο. Αυτή νομίζω ότι είναι μια καλή στιγμή για να κρατήσουμε την ενέργεια με τις τελετές, για τον μετασχηματισμό της ανθρωπότητας και του πλανήτη. Ξέρω ότι αυτό προσθέτει πολλά στον εορτασμό για την Ημέρα Εκτός Χρόνου (Day Out of Time). Το να επεκτείνετε αυτό για περισσότερο από μία εβδομάδα μπορεί να μην είναι δυνατό για πολλούς από εσάς. Αλλά, αυτό είναι το Μεγάλο (Big One) που όλοι περιμέναμε. Έτσι, νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να πάρουμε τον επιπλέον χρόνο για να συμμετάσχουμε πλήρως στην πλανητική διαδικασία της Ανάληψης.


   Είναι πρότασή μου να επεκτείνουμε τον εορτασμό μας για το Νέο Έτος από την Πανσέληνο, πριν από το Μεγάλο Εξάγωνο τη μέρα του "Κυανού Φασματικού Χεριού" (Blue Spectral Hand) και να αξιοποιήσουμε αυτό το γεωμετρικό μοτίβο για τις τελετές που επιτελούμε για την Ημέρα Εκτός Χρόνου (Day Out of Time)  οδηγώντας στο Μεγάλο Εξάγωνο. Κατά τη γνώμη μου, αυτό σηματοδοτεί το άνοιγμα της πύλης για το Γαλαξιακό Συγχρονισμό. Είναι η πύλη προς έναν Νέο Κόσμο και το νέο μέλλον μας ως Γαλαξιακός Πολιτισμός.





   Αφού οριοθετήθηκαν οι πτυχές του Μεγάλου Εξαγώνου, τώρα θα συζητήσουμε τις πλανητικές όψεις και τις αντιστοιχίες Τζόλκιν (Tzolkin) στο Κοσμικό Φεγγάρι που θέτουν το στάδιο για αυτό. Πρώτα απ 'όλα η Κοσμική Σελήνη περιέχει το "Κυματοξόρκι του Κίτρινου Σπόρου" (Yellow Seed Wavespell). Το Yellow Seed Wavespell περιέχει 10 χασματικές ("κενές") ημέρες στη σειρά. Αυτές οι χασματικές ημέρες είναι για να προβάλλουμε το μέλλον και μας επιτρέπουν την ευκαιρία να ονειρευόμαστε το μέλλον μας σε ύπαρξη. Έτσι, στο "Yellow Seed Wavespell", φυτεύουμε τους σπόρους για το μέλλον μας. Αυτό, βέβαια, μας προετοιμάζει για το Γαλαξιακό Συγχρονισμό κατά την έναρξη του Νέου Έτους, "Κίτρινου Γαλαξιακού Σπόρου" (Yellow Galactic Seed).


   Η 1η από τις 10 χασματικές ημέρες στη σειρά πέφτει στο Κοσμικό Φεγγάρι 12, στις 8 Ιουλίου 2013, και κωδικοποιείται ως "Λευκός Ηλεκτρικός Παγκόσμιος Γεφυροποιός" (White Electric World-Bridger), «Ενεργοποιώ προκειμένου να εξισώσω.» Η ημερομηνία αυτή είναι, επίσης, η Νέα Σελήνη στο Κοσμικό Φεγγάρι της Παρουσίας. Έτσι, η Νέα Σελήνη, η ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέα ξεκινήματα, αρχίζει τις τελευταίες 10 χασματικές ημέρες στη σειρά, ασχολούμενοι με το μέλλον και μας επιτρέπει να ονειρευτούμε το μέλλον μας σε ύπαρξη.


   Η τελευταία από τις τελευταίες 10 χασματικές ημέρες στη σειρά πέφτει στο Κοσμικό Φεγγάρι 21, στις 17 Ιουλίου 2013, και κωδικοποιείται ως "Κυανός Κρυσταλλικός Αετός" (Blue Crystal Eagle), «Αφιερώνω προκειμένου να δημιουργηθεί.» Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε ότι ο κρυσταλλικός τόνος είναι ο τόνος της συνεργασίας. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε ένα νέο κόσμο, ένα νέο μέλλον για τους εαυτούς μας και τους άλλους.


   Την τελευταία από τις τελευταίες 10 χασματικές ημέρες στη σειρά, στον "Κυανό Κρυσταλλικό Αετό", ο Δίας κινείται σε ένα τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα. Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας σε μια αρμονική όψη αντιπροσωπεύει την πιθανότητα οι υψηλότερα ελπίδες και τα όνειρά μας (Ποσειδώνας) να είναι σε θέση να διεκδικήσουν εκ νέου την πνευματικότητα από τη θρησκεία (Δίας) και να αντικαταστήσουν τον υλισμό με την αφθονία (Κρόνος). Αυτό αρχίζει να συστήνεται για να  γίνει ένα Μεγάλο Τρίγωνο και Μεγάλο Εξάγωνο αμέσως μετά το Γαλαξιακό Συγχρονισμό.




   Στη συνέχεια, επί του Κοσμικού Φεγγαριού 23, στις 19 Ιουλίου 2013, στην "Ερυθρή Μαγνητική Γη" (Red Magnetic Earth), «Ενοποιώ προκειμένου να εξελιχθώ», ο Κρόνος κινείται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αυτό μετατρέπει τις παραπάνω πτυχές σε ένα Μεγάλο Τρίγωνο. Σχηματίζει ένα τρίγωνο γύρω από τη Γη στο διάστημα και αγκαλιάζει τη Γη με τη δυνατότητα να εξελιχθεί, καθώς το "Κυματοξόκι της Ερυθράς Γης" (Red Earth Wavespell) μας γεφυρώνει πάνω στον Γαλαξιακό Συγχρονισμό.


   Προχωράμε δίπλα στό Κοσμικό Φεγγάρι 24, στις 20 Ιουλίου 2013, το "Λευκό Σεληνιακό Καθρέπτη" (White Lunar Mirror), «Πολώνω ώστε να αντικατοπτρίζω.» Στην ημερομηνία αυτή ο πλανήτης Ερμής κινείται άμεσα και ο πλανήτης Άρης κινείται προς τα πάνω σε σύνοδο με τον Δία και  εισέρχονται στο Μεγάλο Τρίγωνο που σχηματίζεται από το Δία, το Κρόνο και το Ποσειδώνα. Παραπάνω μιλήσαμε για την ανάκτηση της πνευματικότητας και της αφθονίας με την ενέργεια αυτού του Μεγάλου Τριγώνου. Τώρα ο Άρης προστίθεται εκεί, ο οποίος μας επιτρέπει να αντικαταστήσουμε τον πόλεμο με την ειρήνη. Αν μετατρέψουμε τη δράση μας, η δύναμη του Άρη, για την εξύψωση της ανθρωπότητας και της Γης, το Μεγάλο Tρίγωνο θα μετατρέψει τη δύναμη του Άρη από Θεού του Πολέμου σε Θεό της Δράσης.


   Η ημέρα πριν από την Πανσέληνο του Κοσμικού Φεγγαριού της Παρουσίας είναι το Κοσμικό Φεγγάρι 25, στις 21 Ιουλίου του 2013, "Κυανή Ηλεκτρική Καταιγίδα" (Blue Electric Storm), «Ενεργοποιώ προκειμένου να καταλύσω.» Την ημέρα αυτή η Σελήνη κάνει έκληψη στο πλανήτη Πλούτωνα. Η Σελήνη, ο πλανήτης του συναισθήματος, περνάει μπροστά από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του μετασχηματισμού. Αυτό ενεργοποιεί τη δύναμη της αγάπης, το υψηλότερο συναίσθημα μας, να επιφέρουμε μεταμόρφωση μέσα στην ανθρωπότητα και στον πλανήτη.


   Η επόμενη μέρα είναι η Ημέρα της Πανσελήνου, είναι το Κοσμικό Φεγγάρι 26, στις 22 του Ιουλίου του 2013. Στο Τζόλκιν είναι η ημέρα του "Κίτρινου Αυθύπαρκτου Ήλιου" (Yellow Self-Existing Sun). Αυτή η ημέρα είναι επίσης γνωστή ως "4 Ahau" στο παραδοσιακό ημερολόγιο των Μάγια. Στο Μεγάλο Ημερολόγιο των Μάγια, η ημερομηνία "4 Ahau" είναι η αρχή και το τέλος του τελευταίου κύκλου. Αυτό αναγνωρίζεται ως το Άλφα και Ωμέγα των μεγάλων κύκλων. Είναι επίσης το τελευταίο από τα τρία στη σειρά Υπερ-Φεγγάρια. Η Υπερ-Σελήνη είναι όταν η Πανσέληνος πέφτει την ημέρα που το φεγγάρι είναι πιο κοντά στη Γη. Έτσι, στην πραγματικότητα είναι μεγαλύτερο στον ουρανό, ως εκ τούτου θεωρείται Υπερ-Σελήνη. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι έχει μεγαλύτερη επίδραση στη Γη, στις παλίρροιες, στις τεκτονικές πλάκες και στην ψυχή μας. Αν έχουμε συνδέσει τη δύναμη της αγάπης στην Υπερ- Σελήνη φανταστείτε τι μπορούμε να κάνουμε με αυτή την ενέργεια. Επίσης, αυτή την ημέρα ο Άρης κινείται σε σύνοδο με τον Δία. Αυτό ισχυροποιεί την 1η από τις πτυχές του Μεγάλου Τριγώνου. Αυτό επιτρέπει η δύναμη της αγάπης (Υπερ-Σελήνης), να ξεπεράσει τη δύναμη του πολέμου (Άρη), και τις αρνητικές πτυχές της θρησκείας (Δία). Αυτό πρόκειται, φυσικά, να επιφέρει τέλος και μια νέα αρχή και στις δύο αυτές περιοχές.




   Την τελευταία ημέρα του 13ου ημερολογιακού φεγγαριού, Κοσμικό Φεγγάρι 28, στις 24 Ιούλη του 2013, η Σελήνη κινείται σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα. Αυτό προσθέτει τη δύναμη της αγάπης από την Υπερ-Σελήνη στη δύναμη των υψηλοτέρων ελπίδων και ονείρων μας από τον πλανήτη Ποσειδώνα. Αυτό τελειώνει τον κύκλο των "7 Μυστικιστικών (Mystic) Φεγγαριών".


   Στη συνέχεια, στην Ημέρα εκτός Χρόνου, "Κυανή Ηχηρή Νύχτα" (Blue Resonant Night), «Διοχετεύω, προκειμένου να ονειρευτώ», η Σελήνη κινείται σε συνδυασμό με το Χείρωνα το θεραπευτή. Αυτό μας επιτρέπει να διοχετεύουμε την ενέργεια στο όνειρό μας για τη θεραπεία του πλανήτη, η οποία διευκολύνει την πορεία μας στο Γαλαξιακό Συγχρονισμό. Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, "Κίτρινος Γαλαξιακός Σπόρος" (Yellow Galactic Seed) «Εναρμονίζω, προκειμένου να στοχεύσω.» Όλοι θα συγκεντρωνόμαστε για να γιορτάσουμε και να επικεντρωθούμε στο να επιφέρουμε και να ενσωματώσουμε τις Γαλαξιακές Συχνότητες. Όμως, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές περισσότερες πτυχές ακόμα που πρόκειται να έρθουν και οι πιο ισχυρές πλανητικές όψεις δεν είναι μέχρι το "Μαγνητικό Φεγγάρι 4" (Magnetic Moon 4). Το "Κυανό Φασματικό Χέρι" (Blue Spectral Hand).


   Η 2η ημέρα του Νέου Έτους, Μαγνητικό Φεγγάρι 2, "Ερυθρός Ηλιακός Όφις" (Red Solar Serpent), «Πάλομαι, προκειμένου να επιβιώσω», παρουσιάζει τη Σελήνη να κινείται σε συνδυασμό με τον πλανήτη Ουρανό. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του κεραυνού, ο οποίος φέρνει μια γρήγορη, απότομη μερικές φορές, σφαιρική αλλαγή. Η Σελήνη, καθώς η δύναμη της αγάπης προστίθεται στη δύναμη του Ουρανού για να επιφέρουν θετική και ολοκληρωμένη αλλαγή πολύ γρήγορα, είναι η ουσία αυτής της πτυχής.


   Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν επίσης ορισμένες προκλητικές πτυχές σε αυτό το διάγραμμα. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές πτυχές κόκκινης γραμμής στο διάγραμμα. Αυτές είναι πτυχές που θα προσπαθήσουν να μας κρατήσουν πίσω ή να μας ανατρέψουν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, καλούμαστε να υπερπηδήσουμε τις χαμηλότερες ενέργειες και να κρατήσουμε ένα υψηλότερο όραμα για τον κόσμο. Τώρα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το που εστιάζουμε τις προσπάθειές μας, καθορίζει τα αποτελέσματα που παίρνουμε.


   Ελπίζω ότι κάποιοι από εσάς θα πάρετε την πρωτοβουλία να δημιουργήσετε και να εκτελέσετε τελετές διαφώτισης γύρω από κάθε μία από αυτές τις πτυχές. Επειδή αυτό είναι το "Μεγάλο" που όλοι περιμέναμε. Ήρθε η ώρα να εντείνουμε και να συμμετάσχουμε στην πλανητική διαδικασία της Ανάληψης.


Ειρήνη Αγάπη & Lakéch

Randy Cosmichand



ΠΗΓΗ: http://galacticspacebook.com/profiles/blogs/this-is-the-big-one-we-ve-all-been-waiting-for-the-grand-sextile
ΚΕΙΜΕΝΟ: Randy Cosmichand
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Δανάη Πλειάδεια - Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει μια Δωρεάν εκδήλωση που
    είναι αφιερωμένη σε αυτό το εξαιρετικά σπάνιο και μοναδικό
    αστρολογικό φαινόμενο, που λαμβάνει χώρα στις 29 Ιουλίου στην Αθήνα και αφορά στην
    αναγέννηση της θεάς στο σιτε αυτό μπορείτε να βρείτε όλλες τις πληροφορίες www.blossominggoddess.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα