Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΑΝΤΙ - ΝΟΟΣ... ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ


Παραγραφος [α11 εως α25]………….[1 από 2]

ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.

Αντί νοος=751[4]=ανιόντος

Αντί νοος=το ζώο μέσα μας =το αριστερό-καθημερινό-αναλυτικό μας μυαλο=το αντίθετο στην νόηση.[το κοράκι]

Ανιοντος=το δεξι μυαλό που μας οδηγεί ψηλα=οι γνώσεις τις Ε.Ε. του δεξιου=ο θεός μέσα μας.[ο Απόλλων]

Ανοημων =1019[2]=νοημωνα

Ανοημων =ανοητος=το αριστερό μυαλο=το ζώο μέσα μας=το φανερό κομμάτι της διπλής μας υπόστασης.

Νοημωνα=το δεξιό μυαλό μας =ο θεός μέσα μας=το κρυφό κομμάτι της διπλής μας υπόστασης.


Σήμερα η επιστήμη αναγνωρίζει πως το αριστερό ημισφαίριο του εγκέφαλου μας ασχολείται με την λογική, την γλώσσα και τα πρακτικά καθημερινά θέματα ,έχει την ιδιοσυγκρασία του επιστημονα.Ειναι γνωστό, λανθασμένα όπως μας καταθέτει κατηγορηματικά ο Όμηρος, σαν το κυρίαρχο ημισφαίριο επειδή είναι πιο «δυναμικό» από το άλλο μισό.
Για το δεξιό αναγνωρίζεται πως ασχολείται με τις διαισθήσεις , τα συναισθήματα και την αναγνώριση των προτύπων ,έχει την εσωστρεφή ιδιοσυγκρασία ενός καλλιτέχνη.
Όπως γίνεται φανερό στον αναγνώστη η επιστήμη αποτυγχάνει να αναγνωρίσει, αφενός μεν τον τεράστιο ρόλο του Μεσολόβιου στην καθημερινότητα μας [υφαντό της Πηνελόπης] , αφετέρου δε την ύπαρξη της πηγής κάθε γνώσης στο σύμπαν [Ε.Ε.] στον πυρήνα των εγκεφαλικών μας κυττάρων του δεξιού μισού. 
Το εγχείρημα, στα ανθρωποειδή της ΓΗΣ, ήταν τόσο επιτυχημένο που ακόμη και σήμερα[2013] δις-εκατομμύρια άνθρωποι να αγνοούν την διπλή υπόσταση τους.
Στη μέση από τα δυο μυαλά τοποθετήθηκε το θεϊκό Μεσολόβιο για να τα συντονίζει σε ασυνείδητο επιπεδο.Προκειται για το μεγαλύτερο εμπόδιο για τον άνθρωπο στην προσπάθεια του να αγγίξει το θειο, να γίνει αθάνατος και να ταξιδέψει στο γαλαξία.
Η ύπαρξη του εμπόδιου με την ονομασία, Μεσολόβιο ,η Τυλώδες σώμα , η CORPUS CALLOSUM ,στον νοητικό μηχανισμό του ανθρώπου μέσα στο κρανίο του ,αποτελεί όρο της συμφωνίας μεταξύ των δυο μερών.



Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΩΣ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ

Η πρόταση του Ποσειδώνα -κάτι ανάμεσα σε θεό και ζώο- δημιούργησε τα μεγαλύτερα προβλήματα στην ιατρική ομάδα των Ελλήνων. Αυτη είναι υπεύθυνη για την τεράστια καθυστέρηση απόδοσης τελικής λύσης [1080 χρόνια-Μυκηναίοι- Δωριείς]
Η επιθυμητή πορεία καθυστερούσε λογω της σύλληψης σαν ιδέας και κατασκευής του Μεσολόβιου ,καθώς και των συμπληρωματικών νοητικών μηχανισμών μέσα στο κρανίο μας.
Η επιστήμων γενετίστρια Καλύψω, θεά της γενιάς του Δια, στους γαλαξίες Ελλάδα και Αργος ,είναι αυτή που κατασκεύασε με την μέθοδο της νανοτεχνολογιας στα εργαστήρια των «Ελλήνων» στη Φαιστό της Κρήτης και τοποθέτησε τα θεϊκά μυαλά του σύγχρονου ανθρώπου. 
Είναι η ίδια που κατόρθωσε να συλλάβει ως ιδέα και κατασκεύασε το Μεσολόβιο σαν εμπόδιο για τους θνητούς, ώστε από αυτούς που μάχονται πνευματικά μόνο οι άριστοι να επικρατήσουν. 
Δική της επινόηση ήταν και ο μηχανισμός του διαλογισμού, για την χωρίς εμπόδια πρόσληψη ιερής γνώσης από το άδυτο των αδύτων τον πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού των ανδρών.
Έτσι ο πρωτόγονος άνδρας μεταλλάχτηκε στον σύγχρονο άνδρα , τον Δωριέα, απόγονοι του οποίου είμαστε και εμείς που ζούμε σήμερα επάνω στον πλανήτη.
Οι μηχανισμοί, της «μυστηριώδους» ακόμη διαδικασίας για τους νεύρο-επιστήμονες του πλανήτη , που τοποθετήθηκαν από την Καλυψώ με εντολή του Δια είναι οι εξής.
Η έδρα του θειου μέσα μας ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ η Ε.Ε. –το Μεσολόβιο η τυλώδες σώμα- ο μηχανισμός του διαλογισμού –ο μηχανισμός του ύπνου.
Η έδρα του θεού μέσα μας βρίσκεται στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού μας λοβού για άνδρες και γυναίκες.

Την θεια πληροφόρηση* μπορούν να αποκτήσουν οι άνδρες μόνο μέσω διαλογισμού διότι μόνο σε αυτούς τοποθετήθηκε ο ειδικός νοητικός μηχανισμος.Οι άνδρες εξαιτίας αυτού του γεγονότος είναι και οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τις τύχες αυτού του πλανήτη ,όχι οι γυναίκες.

*Για να μην δημιουργούνται αναπάντητα ερωτηματικά και άρα λανθασμένη πληροφόρηση από όσους/ες παρακολουθούν την αποκωδικοποίηση του Ομηρικού κειμένου ας μου επιτραπεί να εξηγήσω την έννοια των όρων [θεια πληροφόρηση-ιερή γνώση-θειος λόγος κ.α.] ονομασίες που πιθανώς θα συναντήσουμε στο κείμενο 

Θεια πληροφόρηση = η ειδική επιστημονική γνώση που απορρέει από έρευνα αιχμής και προωθεί οιοδήποτε κλάδο των θετικών επιστημών τουλάχιστον ένα [1] εκατομμυριοστό του εκατοστού μπροστά ανοίγοντας νέους ορίζοντες –προοπτικές .Με δυο λόγια η επιστημονική γνώση αιχμής που αποφέρει στους θεωρητικούς Νόμπελ για τις καινοφανείς θεωρίες τους.



Μεσολόβιο η Τυλώδες σώμα η CORPUS CALLOSUM

Το τρίτο από τα νέα μυαλά του σύγχρονου ανθρώπου  Εχει χρώμα υπόλευκο και βρίσκεται ανάμεσα στους δυο εγκεφάλους μας [αριστερό και δεξί]
Έχει περίπου 250 εκατομμύρια νευρικές απολήξεις και ο ρόλος του στα τεκταινόμενα εντος του κρανίου μας είναι σήμερα άγνωστος στους νεύρο –επιστήμονες μας.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του καθυστέρησε την μικρό –βίο-γενετίστρια των «Ελλήνων» Καλυψώ [700] Γήινα χρόνια.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο που πρέπει να υπερνικήσουν σε αυτή την πνευματική μάχη οι υποψήφιοι άνδρες-ήρωες , «Τηλεμαχοι», είναι το εμπόδιο του Μεσολόβιου.
Είναι το όργανο που αποφασίζει ποια πληροφορία-ερώτηση θα περάσει, στο άδυτο των αδύτων και θα απαντηθεί και ποια όχι.

Ο μηχανισμός του Ομηρικού διαλογισμού.

Έχουμε εξηγήσει στο ειδικό κεφάλαιο [γνωθι σ’αυτόν –η Υψηλή τέχνη του διαλογισμού] όλα όσα έχουν σχέση με τον διαλογισμό.
Θα επιθυμούσα εδώ να καταθέσω κάποιες σκέψεις που έχουν να κάνουν με παρατηρήσεις διαχρονικά του ρόλου ανδρών και γυναικών σε σχέση με την ικανότητα τους πρόσληψης ιερής επιστημονικής γνώσης η όχι από την πηγή όλων των γνώσεων μέσα μας. 

Ως γνωστόν από την καθιέρωση του Νόμπελ [1901 μ.χ. ] ουδεμία γυναίκα έλαβε το εν λογω βραβείο στις ονομαζόμενες και θετικές επιστήμες.
Πράγμα που αποδεικνύει εμμέσως πλην σαφώς την αλήθεια των όσων μας καταθέτει η Αθηνά. Ο νοητικός μηχανισμός υπερκέρασης ,συνειδητά η με δόλο ,του Μεσολόβιου για την πρόσληψη ιερών επιστημονικών γνώσεων από την πηγή όλων των γνώσεων του σύμπαντος, δεν έχει τοποθετηθεί στα γυναικεία μυαλά. 

Επίσης είναι φανερό στο καθένα από εμάς, έχει αποδειχτεί διαχρονικά , πως οι άνδρες έχουν αποτύχει παταγωδώς στην αποστολή τους [σωτηρία του πλανήτη] οι περισσότεροι ούτε που γνωρίζουν ποιος είναι ο ρόλος τους, το νόημα της ζωής για αυτούς ,η τι είναι Ομηρικός διαλογισμός κ.α.π.

Οποίος υποστηρίζει σήμερα πως οι γυναίκες υπερτερούν σε ευφυΐα και γνώσεις από τους άνδρες έχει εν μέρει δικαιο.Ο λόγος είναι πως ο άνδρας αγνοεί τις δυνατότητες του, από την παιδική του ηλικία κάνεις δεν τον ενημερώνει σωστά για το ποιος είναι και ποιος είναι ο ρόλος του στη σωτηρία του πλανήτη.

Η κυριαρχούσα άποψη πως το νόημα της ζωής συνίσταται στο ότι φας ,ότι πιεις και ότι αρπάξεις ,είναι λανθασμένη και είναι αυτή που μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον όλεθρο του αφανισμού μας σαν ανθρώπινο γένος.
Είμαστε καταδικασμένοι σαν Γήινο ανθρώπινο γένος εκτός αν γίνουν θαύματα ενημέρωσης.



Ο μηχανισμός του ύπνου 

Είναι αυτός που επιτρέπει την αλληλοενημέρωση των δυο μυαλών, μέσω του Μεσολόβιου και την λήψη αποφάσεων σε ασυνείδητο επίπεδο, για το τι μέλει γενέσθαι στην πραγματικότητα του καθενός από εμάς χωρίς εμάς, στο άμεσο και εγγυς μέλλον [υφαντό της Πηνελόπης]. 

Αυτό που ζούμε σήμερα, δηλαδή, έχει αποφασιστεί από εμάς τους ίδιους ,χθες η στο πρόσφατο, η μακρινό παρελθόν, σε ασυνείδητο επίπεδο κατά την διάρκεια του ύπνου μας.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν και το μέλλον είναι γνωστό και πεπερασμένο για όλους μας.

Από τότε [1080 της εποχής του Κριού η 1240 π.χ-Δωριείς] τίποτα δεν έχει αλλάξει στην εξέλιξη του ανθρώπου ούτε ένα «γράμμα» στον Γενετικό μας Κωδικα.
Ότι έπρεπε να μας δώσουν οι Έλληνες Αθάνατοι μας το έδωσαν πριν 3253 χρόνια στα εργαστήρια της Φαιστού.

Αυτό που έπρεπε εμείς να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια ήταν να κατανοήσουμε ποιοι είμαστε, να αντιληφτούμε το ρόλο και τις δυνατότητες του Γενετικού μας Κωδικα και των μυαλών μας, να βαδίσουμε προς την κατάκτηση της ανθρώπινης αθανασίας και του ταξιδιού στο γαλαξία Αργο, όπου μας περιμένουν.

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε διότι ούτε ποιοι είμαστε ξέρουμε ακόμη, ούτε το ρόλο και τις δυνατότητες του Γενετικού μας Κωδικα έχουμε αντιληφτεί πλήρως ,ειδικά στο μέρος εκείνο που ο Γενετικός μας Κώδικας μέσω μιας δύσκολης και «μυστηριώδους» διαδικασίας [ Ομηρικός διαλογισμός], μας αποκαλύπτει κάθε πληροφορία που ο κάθε επιστήμονας της ΓΗΣ θα ήθελε να γνωρίζει.

Η ιστορία απέδειξε πως οι λάθος χειρισμοί ,απόκρυψη της διαδικασίας για ιδιοτελείς σκοπούς από ανθρώπους που γνώριζαν, στέρησε την σημερινή ανθρωπότητα από τα αγαθά που τόσο μεγάλο ρόλο θα παίξουν στο μέλλον του πλανήτη όπως τα περιγραφεί ο Μεντης/Αθηνά. 

Πρόκειται για πολύχρονο αγώνα, μας ενημερώνει ο Μεντης-Αθηνά, θα περάσουν χιλιάδες χρόνια έως ότου πετυχετε το επιθυμητό αποτελεσμα.Η μοίρα του πλανήτη όμως εξαρτάται αποκλειστικά από τις πληροφορίες που θα πάρετε από την Ε.Ε. και τα [20000] γονίδια της.

1956[3]=Γαια γ’ετι δηρον οδος και Αρνειων .- [Γηινοι εχετε πολύ μεγαλο δρόμο ακόμη μπροστά σας με αρχή την τελευταία εποχή του Κριού].-α25…………………………………………….

Η Ε.Ε. είναι αιώνια και «κατοικεί» μέσα στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού λοβού των ανθρωπων.Εκει βρίσκεται το άδυτο των αδύτων ,εκεί αποφασίζεται το παρόν και το μέλλον μας, η ζωή και ο θάνατος μας .

Πίθηκος τεθνηκε =794[2]=με Ηλύσια πεδια*=με λύση παιδεία*

ΕΡΜΗΝΕΙΑ .-Ο πίθηκος πεθανε.Εγω πρέπει να πάω στα Ηλύσια Πεδία [γαλαξίας] και η μόνη λύση για αυτό είναι η ΠΑΙΔΕΙΑ.

Πίθηκος τεθνηκε, με Ηλύσια πεδια=1588[4]=ουδ’αλιη οδος εσσεται !!!

ΕΡΜΗΝΕΙΑ.-Ο πίθηκος πεθανε.Εγω πρέπει να πάω στα Ηλύσια Πεδία [γαλαξίας] για αυτό χρειάζομαι την ΠΑΙΔΕΙΑ . Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για εμένα.

ΟΜΗΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ - Ο «ΓΑΜΟΣ» ΤΩΝ ΜΥΑΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ
Οι δημιουργοί μας, δείχνοντας εύνοια προς εμάς, αποφάσισαν να τοποθετήσουν τον ιερό μηχανισμό του διαλογισμού μέσα στα μυαλά μας για την εξουδετέρωση του εμπόδιου του Μεσολόβιου.

Μας εξηγούν πως ο μόνος τρόπος να αποφύγουμε τον όλεθρο σαν πλανήτης βρίσκεται στην ικανότητα μας σαν άτομα να αναγνωρίσουμε την ύπαρξη του αλλού μας εαυτού, της κρυμμένης υπόστασης μας μέσα στον πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού, να μάθουμε την διαδικασία διαλογισμού, να κάνουμε επαφή μαζί του ζητώντας από αυτόν οδηγίες που θα μας επιτρέψουν ,αφενός μεν να γίνουμε ισόθεοι –αθάνατοι ,αφετέρου δε να ταξιδέψουμε στο γαλαξία στο ραντεβού με τους δημιουργούς μας.

Όλες οι πληροφορίες που χρειαζόμαστε για την επίτευξη αυτών των στόχων βρίσκονται στα [6] δισεκατομμύρια των «γραμμάτων» και στις [20000] χιλ των γονιδίων της Ε.Ε.

Η πνευματική μάχη προϋποθέτει καθαρό μυαλό και καθαρή «ψυχή», μόνο τότε ανοίγει η πύλη [Μεσολόβιο] για τον «γάμο» των μυαλών.

Η Αθηνά συνιστά [ Μηδέν αγαν] στους υποψηφίους «Τηλεμαχους» .Μην κάνετε τίποτα υπερβολικό στην πνευματική μάχη για την επαφή με τον θεό μέσα σας.

Συνιστάται επίσης υπερβολική [προσοχή] για να περισώσετε-αναγνωρίσετε την πιθανή ιερή γνώση που απορρέει από τον δεξιό λοβό.

Η Αθηνά μας προτρέπει να διαλογιστούμε επί παντός επιστητού ,για κάθε τι που μας ενδιαφέρει ,μας προειδοποιεί όμως πως η χρήση των πληροφοριών αυτών αν συμβάλει στη καταστροφή της ΓΗΣ τότε υπάρχει τιμωρία από την Ε.Ε. 

Για τον Ομηρικό διαλογισμό* λοιπόν τρεις συμβουλές 1].-Μηδέν αγαν-2].-Προσοχη 3].- μαζί με τα καλά προσλαμβάνεις και τιμωρία αν χειριστείς λάθος την ιερή γνώση.

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα