Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΌΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΦΟΡΑ

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων Βασίλης Λυκιαρδόπουλος



Ε π ι κ ε φ α λ ι δ ε ς

ο Αιθίοπας της γης / όταν η εποχή του Ταύρου συνάντησε την εποχή του Κριού για εκατοστή φορά / η πρόταση του Ποσειδώνα /οι δυο πλευρές του ιδίου νομίσματος / η ιατρική ομάδα της Καλυψώς δίνει λύσεις. /Ομηρικός διαλογισμός - ο «γάμος» των μυαλών του άνδρα.

Ο ΑΙΘΙΟΠΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Τα αρχέγονα κύτταρα που σωθήκαν από την διαδικασία της στοχευμενης Πανσπερμίας πέφτοντας στη στεριά η στη θάλασσα, μετά και την δεύτερη διασπορά από τους «Αιγύπτιους» , άρχισαν διασπώμενα να συγκροτούν αρχικά απλούς μικροοργανισμούς ,στη συνέχεια πιο σύνθετους-πολύπλοκους και τελικά μαζικά, μετά από 3,3 δισεκατομμύρια χρόνια περίπου, τους πρώτους νοήμονες πρωτόγονους κατοίκους του πλανήτη.
Η Αθηνά μας προτρέπει να ερευνήσουμε την πορεία αυτών των αρχέγονων κυττάρων, ειδικά μέσα στη θάλασσα, μας εξηγεί πως υπάρχουν αποδείξεις πως έτσι συνέβησαν τα πράγματα.
Μαθαίνουμε πως οι αριθμοί των πρωτόγονων αυτών ανθρώπων, που γεννούσε η ίδια η ΓΗ ,ήταν μικροί όμως τουλάχιστον για αυτούς και τον πλανήτη τα πράγματα ακολουθουσαν την σωστή διαδρομή.Αυτη του εποικισμού των πλανητών που δρομολογείται στο γαλαξία.

Οι περιγραφές της Αθηνάς, σχετικές με την έναρξη της ζωής στον πλανήτη μας, ταιριάζουν απόλυτα με τις ανακαλύψεις των σημερινών επιστημόνων με κάποιες μικρές διαφορές.



Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

α].-το αρχέγονο κύτταρο ,στην υπόθεση εποικισμού της ΓΗΣ, ήταν κατασκευασμένο από ανθρώπινα χέρια από τους Έλληνες του γαλαξία Ελλάδα, δεν δημιουργήθηκε μόνο του μέσα από κάποια αρχέγονη «σούπα» πάνω στον πλανήτη μας .
Το πρώτο αρχέγονο κύτταρο ήταν αποτέλεσμα των πρώτων διεργασιών δημιουργίας του σύμπαντος [ πριν 15 δισεκατομμύρια χρόνια] ,η διαδικασία της Πανσπερμίας το μετέφερε στους πρώτους υπό «κατασκευή» πλανήτες σηματοδοτώντας την έναρξη νοήμονος ζωής στο σύμπαν.
Η Αθηνά μας ενημερώνει πως αυτή είναι η διαδικασία μέσα από την οποία προήρθε το γένος των Ελλήνων του γαλαξία Ελλάδα, σχεδόν με την έναρξη ύπαρξης του σύμπαντος.

Β].-Όπως θα δούμε στην συνέχεια δεν γνωρίζαμε επίσης την καταστροφή των Αιθιόπων της ΓΗΣ , που προερχόταν από την διαδικασία της προσπάθειας των Ελλήνων εποικισμού του πλανήτη μας ,που έμελλε να εξελιχτούν σε ανώτερα πνευματικά όντα σε βάθος χρόνου από τον Αιγισθο, πριν εκατομμύρια χρόνια.

γ].-Τέλος δεν γνωρίζαμε πως χρειάστηκε, μια νέα επέμβαση στους εναπομείναντες πιθήκους της ΓΗΣ [ cro-magnon – Homo sapiens] το 2320 π.χ. από την ιατρική ομάδα της Καλυψώς ώστε να προκύψει ο σύγχρονος άνδρας [ο Δωριεύς - 1240 π.χ. ],με τα τρία νέα μυαλά την Ε.Ε. και τα [20000] γονίδια της.

Ο χαμένος κρίκος της εξελικτικής διαδικασίας του ανθρώπου ,που μάταια ψάχνουν οι ανθρωπολόγοι να βρουν, απλά δεν υπάρχει.

Όλα έγιναν μέσα στο εργαστήριο της Καλυψώς, στη Φαιστό της Κρήτης ,ήταν απόφαση των Αθάνατων Ελλήνων ο πλανήτης να κατοικηθεί από ανθρώπους υψηλής νοημοσύνης [Ε.Ε.],που στο μέλλον θα είχαν την δυνατότητα η να γίνουν ισόθεοι, η να χαθούν για πάντα ως οι χειρότεροι άνδρες από τα γαλαξιακά δρώμενα.




ΌΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΦΟΡΑ

.........................................................................................................................
Στίχος - [Α16]-αλλ’οτε δη ετος ηλθε περιπλομενων ενιαυτων,
Στίχος [Α25]-αντιοων ταυρων τε και αρνειων εκατομβης.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ .- αλλά όταν έφτασε η ώρα [να φύγουν οι εξωγήινες αποστολές από την ΓΗ] μετά το πέρασμα πολλών Μεγάλων Ενιαυτών [ένας Μεγάλος Ενιαυτός =25920 χρόνια] όταν δηλαδή η εποχή του ΤΑΥΡΟΥ συνάντησε την εποχή του ΚΡΙΟΥ για εκατοστή φορά [δηλαδή επιτελέστηκαν 100 πλήρεις περιστροφές του Ζωδιακού κύκλου 100×25920 =2.592.000 εκ. χρόνια]
…………………………………………………………………………………………………………………..
Η απολυτή ταύτιση της Οδύσσειας με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του μεγαλιθικού μνημείου «ο θησαυρός του Ατρέα», στο ιερό χώρο των αρχαίων Μυκηνών , αποδεικνύεται ακόμη μια φορά από τους στίχους [α16 και α25].

Σήμερα, που η θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τους επιστήμονες μας, αναγνωρίζουμε άμεσα πως οι ανωτέρω στίχοι αναφέρονται καθαρά και αποκλειστικά στο φαινόμενο αλλαγής των εποχών του ζωδιακού μας κύκλου. 
………………………………………….
646[7]=Εκατόμβης *.-[θυσίας / αλληγορικά= εκατόμβη = εκατό + βη [του βαίνω] =εκατό βηματισμοί =εκατό φορές που ο Ταύρος συναντούσε τον Κριο=100 Μεγάλοι Ενιαυτοί].-α25
646[7]=μ’ εκατό βησ’[ε].-[εγώ για [100] βηματισμούς της Μετάπτωσης των Ισημεριών θυσιάστηκα].-α25
646[7]=σ’εκατο βημ’[α].-[σε εκατό βηματισμούς / η Γη θυσιάστηκε για [100] Μεγάλους Ενιαυτούς].-α25
Η θυσία του πλανήτη Ιθάκη 33 για 100 Μεγάλους Ενιαυτούς .
…………………………………………………..

Η Αθηνά μας μεταφέρει στην συνέχεια στα τελευταία 2,5 εκατομμύρια χρόνια περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια τα δραματικά γεγονότα που έλαβαν χώρα στον πλανήτη μας.

Μας εξηγεί πως ένας μεγάλος πόλεμος έλαβε χώρα στο βαθύ παρελθόν, μεταξύ των γαλαξιών Αργος και Τριγωνικού γαλαξία [σημερινή ονομασία] ,στον οποίο έλαβαν μέρος και οι γείτονες μας Αχαιοί της σπείρας του Ωρίωνα.

Κατά την διάρκεια αυτού του πολέμου, όπως θα δούμε στη συνέχεια , ο Αιγισθος ήρθε στο αστρικό μας σύστημα που παρέμενε χωρίς «αφέντη», αφενός μεν διότι η διαδικασία εποικισμού βρισκόταν σε εξέλιξη με τους λίγους επιζήσαντες Γήινους «Αιθίοπες» , αφετέρου δε διότι ο πλανήτης ΑΡΗΣ είχε ήδη καταστραφεί από τον ΕΡΜΗ τον Αργειφοντη στο παρελθόν εξαιτίας του σαμποτάζ στην προσπάθεια εποικισμού της ΓΗΣ.

Σκοπός του ήταν η αρπαγή του συγκεκριμένου αστρικού συστηματος.Για τον σκοπό αυτό κατέστρεψε –φόνευσε τους επιζήσαντες της στοχευμενης Πανσπερμίας «Αιθίοπες» της ΓΗΣ και εξαφάνισε κάθε ίχνος τους.

Η τύχη του είναι γνωστή θα την δούμε παρακάτω.





Ο πόλεμος των γαλαξιών τελείωσε με την νίκη του γαλαξία μας [λεπτομέρειες του τι συνέβη στην Ιλιάδα] και την επιστροφή των ηρώων στους πλανήτες τους.

Ο ΔΙΑΣ για να ευχαριστήσει τους Αχαιούς του Ωρίωνα τους έδωσε τον πλανήτη ΓΗ και το αστρικό μας σύστημα , σαν έπαθλο για την θετική συμμετοχή τους στον πόλεμο των γαλαξιών, για εκμετάλλευση και ξεκούραση για 100 Μεγάλους Ενιαυτούς [ 100 Χ 25920 = 2.592.000 εκ. χρόνια].-

Δεκάδες εξωγήινες αποστολές κατέφθασαν στον πλανήτη μας. Η Αθηνά την ονομάζει «μαύρη περίοδο» του πλανήτη όπου κάθε ελπίδα ανεξαρτησίας του είχε χαθεί [η θυσία].

Η κακοτυχία του πλανήτη Ιθάκη 33 συνεχιζόταν.

Η αλήθεια είναι πως οι Αχαιοί ,με την συμπαράσταση του Έλληνα Ποσειδώνα, έκαναν πολλά ώστε ο πλανήτης μας να πάρει την μορφή που έχει σημερα.

Αυτοι είναι οι δημιουργοί μεγάλου μέρους της σημερινής πανίδας και Χλωρίδας του πλανητη.Καθε αρχαίο μνημείο που έχει κτιστεί πριν το 2320 π.χ. ανήκει σε αυτούς όπως και κάθε είδους πολιτισμός που εμφανίζεται πάνω στον πλανήτη μας έως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Αυτές οι ενέργειες τους και πιθανώς άλλες που δεν αναφέρονται στο πρώτο βιβλίο της Οδύσσειας ,αποτέλεσαν και το επιχείρημα τους για την άρνηση τους να αποχωρίσουν από τον πλανήτη, όταν ήρθε η χρονική στιγμή να αποφασιστεί το μέλλον του πλανήτη Ιθάκη 33 και του αστρικού του συστήματος.

Το βασανιστικό ερώτημα που προέκυψε καθώς το τέλος των 100 Μεγάλων Ενιαυτών πλησίαζε ήταν ποιος θα βασιλέψει στο πλανήτη Ιθάκη 33.

Σαν μοναδική ελπίδα σωτηρίας του πλανήτη, για τους Έλληνες Αθάνατους, φαινόταν ο εποικισμός του πλανήτη με ανθρώπους γεννημένους από την Ελληνική Έλικα .Τον μοναδικό Γενετικό Κωδικα στο σύμπαν από τον οποίον γεννιούνται ισόθεοι.
Η ιδέα αυτή εύρισκε κάθετα αντίθετους τον Ποσειδώνα και τους Αχαιούς της σπείρας του Ωρίωνα.

Ο Ποσειδώνας και οι Αχαιοί σύμμαχοι του επιθυμούσαν ο πλανήτης να κατοικηθεί από ανθρώπους χωρίς καμία νοητική μελλοντική προοπτική και αξιώσεις επί του πλανήτη και του αστρικού συστήματος του.

Για αυτόν τον λόγο είχαν ήδη φροντίσει, με την βοήθεια του Ποσειδώνα και της Θοωσας, να δημιουργήσουν τέτοιους πολιτισμούς στα εργαστήρια τους γενετικής στο νησί της Κύπρου.

Ένα είδος διασκέδασης – παιχνιδιού για τους ίδιους όπως αποδεικνύεται εκ των υστερων.Το είδαμε στους αρχαίους Αιγυπτιακούς πολιτισμούς –τους Σουμέριους-τους Ασσυριους-τους Βαβυλώνιους –Μινωιτες καθώς και στον άνθρωπο των Άλπεων ΟΤΖΙ ο κατάλογος είναι μεγάλος.

Όταν η εποχή του Ταύρου συνάντησε για εκατοστή φορά αυτήν του Κριού, πριν 4333 χρόνια ακριβώς ,το 2320 π.χ. η το [1] της εποχής του Κριού ,σύμφωνα με την θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών* του πραγματικού ημερολογίου του πλανήτη μας κατά τους Αργειους, τελείωσε και ο χρόνος των Αχαιών πάνω στον πλανήτη μας είχε έρθει η ώρα να αποχωρίσουν.

*υπάρχει ειδικό κεφάλαιο

Για λόγους εφαρμογής του γαλαξιακού δικαίου οι Έλληνες του γαλαξία Ελλάδα έστειλαν την Αθηνά μαζί με μια τεράστια ομάδα πολεμικών αστροπλοιων των Δαναών με επικεφαλής τον γιο του Ατρέα Μενέλαο στον υπό αμφισβήτηση πλανήτη.

Καθώς η Αθηνά περνούσε την αστροπυλη του ΑΡΗ με κατεύθυνση τον πλανήτη μας, η απειλή μιας ενδεχόμενης ρήξης είχε ήδη φανεί στον ορίζοντα. 





Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ 
Οι Ολύμπιοι θεοί της γενιάς του Κρόνου έστειλαν την θεά Αθηνά την εποχή του Κριού να σώσει την ΓΗ από την κακότυχη μοίρα της τοποθετώντας στα μυαλά των πρωτόγονων ανθρώπων της ΓΗΣ την θεια Ε.Ε. που φτιάχνει αθανατους.Ολοι οι αθάνατοι θεοί συμφώνησαν με την επιθυμία του Δια εκτός από τον Ποσειδώνα.

Αυτός είχε μια δική του πρόταση για την περίπτωση του πλανήτη μας ,μια πρόταση που συνιστούσε νέα ταλαιπωρία για τον πλανήτη και τους μελλοντικούς κατοίκους του.
Η νέα πρόταση στηρίζεται στον όρο του γαλαξιακού δικαίου, πως τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν διότι αυτό βλάπτει.

Ο Ποσειδώνας συμφώνησε, δηλαδή, στην Ε.Ε. ως τον νέο Γενετικό Κωδικα που θα χαριζόταν στους cro-magnon / Homo sapiens και αρκετούς Αρειανους , που χρειάστηκε να βοηθήσουν διότι ο αριθμός των πιθήκων ήταν ανεπαρκής, με τον όρο όμως πως αυτοί στην τελική τους μορφή θα είχαν διπλή υπόσταση, μια θεϊκή και μια αυτή του ζώου.

Η ειδική πληροφόρηση τους δε ,από την θεϊκή τους υπόσταση, θα περνούσε μέσα από συγκεκριμένες δύσκολες νοητικές διαδικασίες [Ομηρικός διαλογισμός]

Πρόκειται όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας από εμάς για την διπλή υπόσταση του ανθρώπου, την θεϊκή με την παρουσία της Ε.Ε. στον πυρήνα των εγκεφαλικών κυττάρων του δεξιού λοβού και αυτή του ζώου με την παρουσία του αριστερού εγκεφαλικού λοβού , του καθημερινού δηλαδή εαυτού μας.

Το όργανο δε που επιτρέπει η εμποδίζει την ροη των ιερών γνώσεων από και προς τα δυο αυτά μυαλά είναι το ιερό Μεσολόβιο, η Τυλώδες Σώμα, η CORPUS CALLOSUM.

Η Οδύσσεια είναι γεμάτη από παραδείγματα που υποδηλώνουν την εν λογω πραγματικότητα των δυο θεϊκών κατά τα άλλα μυαλών μας .Λέξεις όπως [αντινοος –ανοημων] με ένα απλό αναγραμματισμό αποδεικνύουν σαφώς το κρυμμένο νόημα της πρότασης του Ποσειδώνα.


Παραγραφος [α11-α25]……..[2 από 2]

Παραγραφος [α11 – α25] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ της παραγραφου συμφωνα με την εκδοχη που αφορουσε τους απογονους των Δωριεων του 840 π.χ.

[Α11].-ενθ’αλλοι μεν παντες ,οσοι φυγον αιπυν ολεθρον.
[από εκεί που ολοι,οσοι διέφυγαν τον σκληρό θάνατο].

[Α12].-οικοι εσαν,πολεμον τε πεφευγοτες ηδε θαλασσαν.
[γύρισαν σπίτια τους,αποφευγοντας τον πόλεμο και τη θάλασσα].

[Α13].-τον δ’οιον,νοστου κεχρημενον ηδε γυναικος,
[αυτόν μονο,που ποθούσε την επιστροφή στη πατρίδα και στη γυναίκα του]

[Α14].-νυμφη ποτνι’ερυκε Καλυψω,Δια θεαων,

[Η πανίσχυρη νυμφη,της γενιάς του Δια,εμποδιζε]

[Α15].-Εν σπεεσι γλαφυροισι,λιλαιομενη ποσιν είναι.
[σε βαθουλωτές σπηλιές επιθυμώντας να τον κάνει άνδρα/κυρίαρχο ]

[Α16].-αλλ’οτε δη ετος ηλθε περιπλομενων ενιαυτων,
[αλλά όταν έφτασε η ώρα αφού πέρασαν πάρα πολλά χρόνια]

[Α17].-τω οι επεκλωσαντο θεοι οικονδε νεεσθαι εις Ιθακην.
[γι’αυτόν αποφάσισαν οι θεοί να επιστρέψει στην πατρίδα του την Ιθάκη]

[Α18].-ουδ’ενθα πεφυγμενος ηεν αεθλων και μετα οισι φιλοισι.
[αλλά ούτε με τους αγαπημένους του απέφυγε τους αγώνες].

[Α19].-θεοι δ’ελεαιρον απαντες νοσφι Ποσειδαωνος.
[οι θεοί δε όλοι ήταν θετικοί με αυτό το σκεπτικό έκτος του Ποσειδώνα].

[Α20-Α21].-ο δ’ασπερχες μενεαινεν αντιθεω Οδυσηι παρος ην Γαιαν ικεσθαι.
[ο οποίος ήταν οργισμένος με το σκεπτικό ο ισόθεος Οδυσσέας να έρθει στη Γη].

[α22].-Αλλ’ο μεν Αιθιοπας μετεκιαθε τηλοθ’εοντας,
[αλλά αυτός στους Αιθίοπες είχε πάει που βρίσκονται μακριά]

[Α23].-Αιθιοπας,τοι διχθα δεδαιαται,εσχατοι ανδρων,
[στους Αιθίοπες που είναι χωρισμένοι σε δυο μέρη οι τελευταίοι των ανδρών]

[Α24].-οι μεν δυσομενου Υπεριονος οι δ’ανιοντος.
[οι μεν στη Δύση οι δε στην Ανατολή]

[Α25].-αντιοων ταυρων τε και αρνειων εκατομβης.
[σε θυσία εκατό ταύρων και αρνειων]

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος


Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα