Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Οι Ευρωπαίοι ΣΗΚΩΝΟΥΝ το τσεκούρι κατά του Ισλάμ!!! (Μέρος Δεύτερο)

Από τον Geert Wilders
Ο νόμος της Σαρία επηρεάζει επίσης τις θεμελιώδεις ελευθερίες μας, όπως η ελευθερία του λόγου. Η Σαρία απαγορεύει την κριτική απέναντι στο Ισλάμ. Αυτό θεωρείται βλασφημία. Η ποινή είναι θάνατος.
Αυτός είναι ο λόγος που έχω στοχοποιηθεί με θάνατο. Γι 'αυτό οι άνθρωποι σαν εμένα και τον Lars Hedegaard αποτελούν τόσο μεγάλο πρόβλημα. Γι' αυτό πριν από τρία χρόνια ένας άνθρωπος με ένα τσεκούρι προσπάθησε να κατακρεουργήσει τον σκιτσογράφο Kurt Westergaard. Γι 'αυτό εμείς, ο Salman Rushdie και άλλοι  κρυβόμαστε . Γιατί αν επικρίνεις το Ισλάμ, θα πληρώσεις ένα πολύ υψηλό τίμημα.
Αυτό με φέρνει στο δεύτερο μεγάλο θέμα του άρθρου μου. Η φύση του Ισλάμ.
Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι εμείς, που δεν είμαστε μουσουλμάνοι, τιμωρούμαστε από το Ισλάμ για μη τήρηση των ισλαμικών κανόνων; Οι Θρησκευτικοί κανόνες δεν ισχύουν για τους ανθρώπους που δεν ανήκουν σε μια συγκεκριμένη θρησκεία, έτσι δεν είναι; Πράγματι, μια θρησκεία - κάθε θρησκεία- θα πρέπει να είναι σε εθελοντική βάση. Ωστόσο, το Ισλάμ επιβάλλει κανόνες σε όλους.
Γιατί η ο νόμος της σαρία μεταβάλλει τον Δυτική κοσμικό νομικό μας σύστημα με ένα τέτοιο δραματικό τρόπο; Η απάντηση είναι ότι δεν είναι μόνο μια θρησκεία, το Ισλάμ είναι μια ολοκληρωτική πολιτική ιδεολογία που έχει ως στόχο να επιβάλει νομικό της σύστημα σε ολόκληρη την κοινωνία.

Το Ισλάμ είναι μια ιδεολογία επειδή είναι πολιτικό και όχι θρησκευτικό: Το Ισλάμ είναι μια ιδεολογία, επειδή στοχεύει σε ένα ισλαμικό κράτος και θέλει να επιβάλει τον ισλαμικό νόμο της Σαρία σε όλους μας.
Το Ισλάμ είναι ολοκληρωτικό, διότι δεν είναι εθελοντικό. Διατάσσει ότι οι άνθρωποι που εγκαταλείπουν το Ισλάμ πρέπει να θανατώνονται.
Σε αντίθεση με όλες τις άλλες θρησκείες - πραγματικές θρησκείες - Ισλάμ καθορίζει επίσης τις υποχρεώσεις για τα μη μέλη.
Ο Αυστραλιανός θεολόγος Mark Durie είπε: «Το Ισλάμ απαιτεί μια κλασική πολιτική συνειδητοποίηση, και συγκεκριμένα μία κατά την οποία το Ισλάμ κυβερνά όλες τις άλλες θρησκείες, ιδεολογίες και ανταγωνιστικά πολιτικά οράματα. 
Το Ισλάμ δεν είναι μοναδικό επειδή έχει ένα πολιτικό όραμα ή μιλάει στους πολιτικούς, αλλά είναι μοναδικό επειδή έχει την απαίτηση ότι μόνο αυτό πρέπει να κυβερνάει την πολιτική σκηνή. "
Μπορούμε να δούμε τι το Ισλάμ μας επιφυλάσσει  αν παρακολουθήσουμε την τύχη των χριστιανών στον ισλαμικό κόσμο, όπως των Κοπτών στην Αίγυπτο, των Μαρωνίτων του Λιβάνου, των Ασσυρίων στο Ιράκ, και των Χριστιανών σε όλο τον ισλαμικό και αραβικό κόσμο. Η αιτία του πόνου τους είναι το Ισλάμ. 
Φίλοι μου, κάνω πάντα μια διάκριση μεταξύ Μουσουλμάνων και του Ισλάμ. Οι περισσότεροι μουσουλμάνοι δεν είναι ακραίοι, αλλά η ιδεολογία του Ισλάμ είναι επικίνδυνη. Οι μετριοπαθείς είναι οι αιχμάλωτοι ενός ολοκληρωτικού συστήματος. Εάν και μόνο  μπορούσαν να απελευθερωθούν από την ισλαμική κουλτούρα της μοιρολατρίας και της απάθειας, τότε αυτό θα ήταν το πιο όμορφο πράγμα που θα μπορούσε να τους συμβεί αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Έχω ταξιδέψει τον ισλαμικό κόσμο σε μεγάλο βαθμό. Έχω επισκεφτεί χώρες όπως η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Τυνησία, η Συρία, το Ιράν, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Ινδονησία. 
Ήμουν συγκλονισμένος από την ευγένεια, τη φιλικότητα και την εξυπηρετικότητα  πολλών ανθρώπων εκεί. Συχνά είναι καλοί άνθρωποι, αλλά είναι αιχμάλωτοι του Ισλάμ. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ελεύθεροι. Ζουν κάτω από το ζυγό του ισλαμικού νόμου της σαρία. Αν φύγουν από το Ισλάμ, υπογράφουν τη θανατική τους καταδίκη.
Πριν από τριάντα χρόνια, ταξίδεψα από το Ισραήλ στην Αίγυπτο. Αυτό το ταξίδι μου έκανε τεράστια εντύπωση . Ισραήλ και Αίγυπτος είναι γείτονες, με το ίδιο κλίμα, τα ίδια φυσικά πλούτη, παρόμοιους πόρους, το ίδιο δυναμικό. Και όμως, η Αίγυπτος είναι φτωχή, ενώ το Ισραήλ είναι πλούσιο.
Η ελευθερία είναι το κλειδί για την ευημερία Και το Ισλάμ την στερεί από τους ανθρώπους της.
Ωστόσο, εφ 'όσον το Ισλάμ παραμένει κυρίαρχο, δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική ελευθερία.

Κοιτάξτε τι συμβαίνει στις αραβικές χώρες. Η λεγόμενη Αραβική Άνοιξη γρήγορα υποβιβάζεται σε κατεψυγμένο αραβικό χειμώνα. Η κατάσταση των γυναικών και των μη μουσουλμάνων, όπως των Χριστιανών, επιδεινώθηκε δραματικά.
Στις ισλαμικές χώρες, η δημοκρατία δεν οδηγεί στην ελευθερία. Το Ισλάμ κρατά τους ανθρώπους παγιδευμένους σε μια πνευματική φυλακή. Μια έρευνα από την αμερικανική Pew Center διαπίστωσε ότι ακόμα και αν το 59 τοις εκατό των Αιγυπτίων προτιμούν τη δημοκρατία από κάθε άλλη μορφή διακυβέρνησης, το 84 τοις εκατό θέλουν τη θανατική ποινή για τους αποστάτες.
Παρά την παρουσία πολλών μετριοπαθών μουσουλμάνων, η αυξανόμενη παρουσία των ισλαμιστών στην Ευρώπη προκαλεί τεράστια προβλήματα. Το Ισλαμικό λόμπι της Ευρώπης είναι όλο και πιο δυναμικό.
Οι ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν πιεστεί με επιτυχία προς εφαρμογή φιλο-ισλαμικών πολιτικών, θεσμοθέτησης πρακτικών σαρία,  υιοθέτησης αντι-ισραηλινών θέσεων, καθώς και του περιορισμού της ελευθερίας του λόγου με το πρόσχημα ότι λέει την αλήθεια για το Ισλάμ είναι ένα έγκλημα μίσους.
Στις Κάτω Χώρες, έχουμε φυλακές με τα βέλη στο πάτωμα να έχουν κατεύθυνση προς τη Μέκκα. Φυλακές όπου σερβίρεται μόνο halal φαγητό. Ισλαμιστές δικηγόροι, οι οποίοι δεν σηκώνονται όταν ο δικαστής εισέρχεται στην αίθουσα του δικαστηρίου. Σχολεία που κλείνουν στις ισλαμικές διακοπές. Έργα τέχνης που αφαιρούνται από τα δημόσια κτίρια, διότι μπορεί να προσβάλλουν το Ισλάμ. Διαφορετικές ώρες κολύμπι, ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, ξεχωριστά τμήματα για άνδρες και γυναίκες. Νοσηλεύτριες στα σπίτια για τους ηλικιωμένους οι οποίες απαλλάσσονται από τη φροντίδα απέναντι στους άνδρες ασθενείς, επειδή το Ισλάμ απαγορεύει στις γυναίκες να αγγίζουν τους άνδρες, κ.ά..
Οι Ισλαμικές και φιλο-ισλαμικές ομάδες σύρουν τους ανθρώπους στο δικαστήριο απλώς και μόνο επειδή ασκούν το νόμιμο δικαίωμά τους της ελευθερίας του λόγου. Αυτό ονομάζεται νομική τζιχάντ. Οι άνθρωποι, όπως και εγώ, ο Lars Hedegaard στη Δανία, καθώς και αμέτρητοι άλλα από τον Καναδά και την Αυστρία υπόκεινται σε κατασπατάλιση άπειρου χρόνου, ενέργειας και χρημάτων απέναντι σε δίκες στην προσπάθεια τους να ομιλούν ελεύθερα.
Για να κατανοήσουμε τη φύση του Ισλάμ, πρέπει επίσης να κατανοήσουμε τον ιδρυτή του, τον Μωάμεθ, τον συγγραφέα του Κορανίου. Είναι δυσάρεστο για τους ανθρώπους να μιλήσουν γι 'αυτόν, αλλά πρέπει γιατί είναι το παράδειγμα 1,5 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Σύμφωνα με το Ισλάμ, ο Μωάμεθ είναι ο τέλειος άνθρωπος του οποίου η ζωή θα πρέπει να βρει μιμητές. Οι συνέπειες είναι τρομακτικές και μπορεί να παρίστανται σε καθημερινή βάση.
Το Ισλάμ παρουσιάζει τον Μωάμεθ ως το πρότυπο για 1,5 δισεκατομμύρια ανθρώπους. Ευτυχώς, η πλειοψηφία τους δεν ακολουθεί αυτό το παράδειγμα. Το γεγονός ότι το Ισλάμ τον παρουσιάζει ως τον άνθρωπο μοντέλο μας υποχρεώνει, ωστόσο, να μιλήσουμε για τον χαρακτήρα του και τα πράγματα που έκανε.
Ισλαμικά κείμενα όπως το Sira, η βιογραφία του Μωάμεθ, και τα Χαντίθ, οι περιγραφές της ζωής του Μωάμεθ από μαρτυρίες των συγχρόνων του, δείχνουν ότι ήταν ο άγριος αρχηγός μιας συμμορίας ληστών από την Medina. Χωρίς ενδοιασμούς λεηλατούσαν, βίαζαν και δολοφονούσαν.
Οι πηγές περιγράφουν όργια βαρβαρότητας όπου εκατοντάδες λαιμοί ανθρώπων κόπηκαν, όπως επίσης χέρια και πόδια ,  μάτια βγήκαν, ολόκληρες φυλές σφαγιάστηκαν. Ένα παράδειγμα είναι η εξόντωση των Εβραίων στη Μεδίνα το 627. Ο Μωάμεθ ο ίδιος συμμετείχε σε αυτήν κόβοντας τα κεφάλια τους. Οι γυναίκες και τα παιδιά πουλήθηκαν ως σκλάβοι. Όπως γνωρίζετε, ο Μωάμεθ παντρεύτηκε το 6χρονο κορίτσι Aisha με το οποίο και έκανε έρωτα όταν ήταν 9 ετών. Στις χώρες μας σήμερα, ένας παιδόφιλος θα πρέπει να σταλεί στη φυλακή για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η Ισλαμική βία δεν πηγάζει από κοινωνικές και πολιτικές αδικίες, όπως υποστηρίζουν πολιτικά ορθές πηγές. Η Ισλαμική βία πηγάζει  απευθείας από το Ισλάμ και το παράδειγμα του Μωάμεθ.
Επειδή ο Μωάμεθ είπε ψέματα και εξαπάτησε προκειμένου να προωθήσει το Ισλάμ, ορισμένοι οπαδοί αισθάνονται το δικαίωμα να κάνουν το ίδιο. Το Ισλάμ έχει ακόμη και μια λέξη για αυτού του είδους τα ψέματα. Λέγεται taqqiya.

Επειδή ο Μωάμεθ εξάπλωσε το Ισλάμ μέσω τρομοκρατικών πράξεων, μερικοί από τους οπαδούς του κάνουν το ίδιο.
Επειδή ο Μωάμεθ δημιούργησε ένα ισλαμικό κράτος, μερικοί από τους οπαδούς του, θεωρούν καθήκον τους να κάνουν το ίδιο.
Επειδή ο Μωάμεθ δολοφονούσε τους επικριτές του και τους κριτικούς του ισλαμικού κράτους του, μερικοί από τους οπαδούς του, θεωρούν καθήκον τους να σκοτώσουν όλους όσους μιλάνε ενάντια στον Μωάμεθ και το Ισλάμ.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι ισλαμικές χώρες απαιτούν παγκόσμια να περιοριστεί η ελευθερία του λόγου και η κριτική του Ισλάμ και του προφήτη του να απαγορεύεται. Και όμως, είναι καθήκον μας να μιλήσουμε και να πούμε την αλήθεια.
Όποιος εκφράζει κριτική στο Ισλάμ και τον Μωάμεθ είναι σε σοβαρό προσωπικό κίνδυνο. Και όποιος προσπαθεί να ξεφύγει από την επιρροή του Ισλάμ και του Μωάμεθ κινδυνεύει με θανατική ποινή. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να δεχόμαστε αυτήν την κατάσταση πραγμάτων. Μια δημόσια συζήτηση 
σχετικά με την πραγματική φύση και τον χαρακτήρα του Μωάμεθ είναι απολύτως αναγκαία όσο δυσάρεστη κι αν είναι σε μερικούς ανθρώπους.
Η Κατανόηση του Ισλάμ και του Μωάμεθ, επίσης, μαθαίνει σε μας σημαντικά μαθήματα για τη σημερινή κατάστασή μας.
Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι στη σημερινή εποχή μας το Ισλάμ εξαπλώνεται κυρίως με τη μέθοδο της μετανάστευσης από ισλαμικές χώρες. Ο Μωάμεθ ο ίδιος κατέκτησε τηνMedina με τη μέθοδο της μετανάστευσης. Ή Hijra όπως λέγεται στο Ισλάμ. 
Η Hijra είναι ένα όργανο της τζιχάντ. Είναι ένα μέσο που χρησιμοποιεί το Ισλάμ για να κυριαρχήσει στον ελεύθερο κόσμο.
Έτσι, προκειμένου να σταματήσει ο εξισλαμισμός, θα πρέπει να σταματήσει, όπως προσπαθούμε να κάνουμε στην Ολλανδία, όπου το κόμμα μου, το θεωρεί ως πρώτη προτεραιότητα, να σταματήσει η μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες.Ως Εδώ και μη παρέκει.
Σήμερα, η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με τα εκατομμύρια των μεταναστών. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς τους μετανάστες δεν ενισχύουν, ούτε εμπλουτίζουν τις κοινωνίες μας, επειδή πολλοί από αυτούς αρνούνται να αφομοιώσουν και να δημιουργήσουν μια παράλληλη κοινωνία, εντός των εθνών μας. Ένας πολύ μεγάλος αριθμός αυτών των μεταναστών έχουν μετακινηθεί προς την Ευρώπη από ισλαμικές χώρες. Η Ευρώπη είναι στη μέση μιας διαδικασίας εξισλαμισμού, που οδηγείται
 από τη μετανάστευση από τη Βόρεια Αφρική, την Τουρκία, τη Μέση Ανατολή και από άλλα μέρη του ισλαμικού κόσμου, όπως η Σομαλία.
Οι ισλαμικές χώρες ανήκουν στον Οργανισμό της Ισλαμικής Διάσκεψης. Είναι το μεγαλύτερο μπλοκ ψήφου και οι μεγαλύτεροι εχθροί του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη. Το 1990, ενέκρινε τη Διακήρυξη για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Καΐρου στο Ισλάμ, στην οποία τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι υποχρεωμένα να περιορίζονται από το νόμο της Σαρία. Διατάζει επίσης την ποινή του θανάτου για τους ανθρώπους που εγκαταλείπουν το Ισλάμ ή προσβάλλουν το Ισλάμ, τον Μωάμεθ ή το Κοράνι.
Υπάρχει μια δεύτερη προτεραιότητα που έχουμε στην πλατφόρμα του κόμματός μας. Αυτή είναι για την αντιμετώπιση της Σαρία ή του ισλαμικού νόμου στη χώρα μας.
Επιτρέψτε μου να εξηγήσω. Όταν οι άνθρωποι μετακινούνται σε άλλη χώρα, ενσωματώνονται, δένονται, αφομοιώνονται. Αυτή είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων. 
Όταν οι μετανάστες από ισλαμικές χώρες εγκατασταθούν στις δυτικές χώρες, κινούνται από μια ανελεύθερη κοινωνία σε μια ελεύθερη κοινωνία. Οι άνθρωποι προτιμούν πάντα την ελευθερία πάνω από την τυραννία. Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση.
Στην κανονική σειρά των πραγμάτων, η μετανάστευση από τις ισλαμικές χώρες θα αποδυναμώσει το Ισλάμ.
Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα