Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αποτοξινωση Τωρα




ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ / ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ: Ένας ανερχόμενος διατροφικός κίνδυνος! Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται σε σημαντικό βαθμό η συσσώρευση βαρέων μετάλλων και λοιπών δηλητηρίων, στα γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα – και μάλιστα χωρίς κάποια ιδιαίτερη μείωση, σε αντίθεση με άλλες τοξικές οργανικές ενώσεις.
Αφού αυτά τα προϊόντα αποτελούν το βασικότερο κρίκο στην τροφική αλυσίδα, η είσοδος των βαρέων μετάλλων στα αγροτικά οικοσυστήματα θεωρείται, από τους επιστήμονες, θεμελιώδους σημασίας, καθώς η επιβάρυνση της υγείας του καταναλωτή είναι ιδιαίτερα σημαντική, αθροιστικά.

Βαρέα μέταλλα είναι τα μέταλλα εκείνα που… έχουν ειδικό βάρος μεγαλύτερο από αυτό του σιδήρου και είναι τοξικά σε χαμηλές συγκεντρώσεις. Τα βαρέα μέταλλα τα ανευρίσκουμε στη φύση είτε διαλυμένα ως ιόντα στο νερό, είτε ως μεταλλεύματα στους βράχους, είτε ακόμα προσκολλημένα σε μόρια του αέρααεροψεκασμοί, chemtrails.
Τα βαρέα μέταλλα, σε γενικές γραμμές δεν αποβάλλονται από τον οργανισμό, όση αποτοξίνωση και να κάνει κάποιος, και θεωρούνται μια από τις αιτίες για πολλές χρόνιες ασθένειες όπως πονοκέφαλοι, σκλήρυνση κατά πλάκας, αλζχάιμερ, κλπ
Η επιβάρυνση της τροφικής αλυσίδας με βαρέα μέταλλα οφείλεται στη ρύπανση του περιβάλλοντος από τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες, όπως η διάθεση ανεπεξέργαστων λυμάτων στους υδάτινους αποδέκτες, καύση στερεών απορριμμάτων, η ανεξέλεγκτη διάθεση στερεών απορριμμάτων (περιέχοντα βαρέα μέταλλα) στο έδαφος, η καύση συμβατικών καυσίμων κ.α.
Δεδομένου ότι τα βαρέα μέταλλα δεν αποικοδομούνται, συσσωρεύονται στο έδαφος και τα νερά (γλυκά και αλμυρά), με αποτέλεσμα να περνούν στην τροφική αλυσίδα. Η τοξικότητά τους εξαρτάται από το είδος του βαρέως μετάλλου, τη συγκέντρωσή του, την συνύπαρξη του με άλλα βαρέα μέταλλα, και το είδος του μεγαοργανισμού.
> Αρσενικό: Το ανόργανο αρσενικό συγκεντρώνεται στους μύες, τον εγκέφαλο, τον σπλήνα, τους νεφρούς, την καρδιά, τα μαλλιά και τα νύχια. Δηλητηρίαση από αρσενικό προκαλεί παράλυση του νευρικού συστήματος, κώμα και θάνατο, ενώ χρόνια έκθεση προκαλεί μυϊκή ατονία, απώλεια όρεξης, απώλεια βάρους, τριχόπτωση και καρκινογένεση.
> Κάδμιο: Το κάδμιο σε τοξικές συγκεντρώσεις και χρόνια έκθεση, είναι δυνατόν να προκαλέσει νεφρικές και ηπατικές βλάβες, υπογονιμότητα στους άνδρες, και καρκινογένεση.
> Μόλυβδος: Ο μόλυβδος προκαλεί βλάβες στο νευρικό σύστημα (και κυρίως στον παιδικό πληθυσμό σχετίζεται με προβλήματα πνευματικής καθυστέρησης), ηπατικές και νεφρικές βλάβες, ευνοεί την εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων, και καρκινογένεση.
> Υδράργυρος: Ο υδράργυρος ανιχνεύεται κατά κύριο λόγο στα αλιεύματα που προέρχονται από ρυπασμένες περιοχές, και συγκεντρώνεται στο ήπαρ και τους νεφρούς προκαλώντας αντιστοίχως βλάβες, προσβάλει το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλεί προβλήματα που σχετίζονται με την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών, και καρκινογένεση.
> Χρώμιο: Το εξασθενές χρώμιο προκαλεί καρκινογένεση, ηπατικές και νεφρικές διαταραχές, δερματίτιδες, και όταν εισέρχεται από την αναπνευστική οδό είναι δυνατόν να προκαλέσει εκτός από καρκίνο των πνευμόνων και χρόνια βρογχίτιδα.
> Χαλκός: Ο χαλκός είναι ένα μέταλλο το οποίο είναι απαραίτητο στον ανθρώπινο οργανισμό αφού συμμετέχει στην ανάπτυξη του αγγειακού και σκελετικού συστήματος, βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου, βοηθά στη λειτουργία του νευρικού συστήματος, όμως αν υπερβούμε την ημερήσια διαιτητική πρόσληψη σε χαλκό είναι δυνατόν να εμφανιστούν νεφρικές και ηπατικές διαταραχές.
Τα βαρέα μέταλλα συσσωρεύονται σε πρωτεϊνικούς ιστούς και τα οστά. Έτσι οι καταναλωτές θα πρέπει να αποφεύγουν την κατανάλωση ύδατος από ρυπασμένες περιοχές, καθώς και την κατανάλωση συκωτιού και νεφρών από μεγάλης ηλικίας ζώα, και ζώα που προέρχονται από ρυπασμένες περιοχές, καθώς επίσης και τρόφιμα βολβούς (πατάτες, κρεμμύδια, καρότα), που παρήχθησαν σε επιβαρυμένες με βαρέα μέταλλα περιοχές.
Στο περιβάλλον έχουν ανιχνευθεί άνω των 40 στοιχείων που ανήκουν στην κατηγορία των μετάλλων. Επικίνδυνα είναι τα αποκαλούμενα βαρέα μέταλλα όπως βηρύλλιο, κάδμιο, μόλυβδος, υδράργυρος, νικέλιο, άργυρος, χρυσός, χρώμιο, ψευδάργυρος και χαλκός. Τα πολύτιμα μέταλλα (άργυρος, χρυσός) ανακτώνται από τα υγρά απόβλητα λόγω της τιμής τους και έτσι δεν είναι πρακτικά ρύποι. Θεωρούνται τοξικά όσα μέταλλα έχουν δυσμενή επίδραση στους οργανισμούς ακόμη και όταν βρίσκονται σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις.
Η κυριότερη πηγή μετάλλων στο περιβάλλον είναι το έδαφος της γης όπου βρίσκονται όλα σχεδόν τα μέταλλα και τα οποία με διάφορους γεωχημικούς κύκλους και ανθρωπογενείς επεμβάσεις ανακατανέμονται στα διάφορα περιβαλλοντικά διαμερίσματα. Η βιομηχανική, τεχνολογική και γεωργική δραστηριότητα αποτελούν σημαντικούς παράγοντες ρύπανσης από μέταλλα, από την απόρριψη βιομηχανικώνα αποβλήτων, μεταλλευτικές εκμεταλλεύσεις, εμπλουτισμό και παραγωγή μεταλλικών αντικειμένων, χρήση λιπασμάτων, κλπ. Η καύση στερεών καυσίμων είναι μία άλλη πηγή εκπομπής μετάλλων στην ατμόσφαιρα που τελικά εναποτίθενται στο έδαφος και τα νερά.
Τα μέταλλα δεν αφομοιώνονται, λόγω αδυναμίας των οργανισμών να τα «αναγνωρίσουν», ούτε όμως αποβάλλονται από το σύστημα των οργανισμών, κατά συνέπεια συσσωρεύονται και μάλιστα εκλεκτικά σε ορισμένους ιστούς (συκώτι, νεφρά) εμφανίζοντας έτσι υψηλές συγκεντρώσεις. Οι κυριότερες δράσεις τους είναι και καρκινογόνες.
Η καρκινογόνος δράση των μετάλλων έχει μελετηθεί με μεγάλο αριθμό τοξικολογικών ερευνών και έχει βρεθεί ότι ο μηχανισμός της άμεσης προσθήκης σε κυτταρικό DNA (που προκαλεί μεταλλάξεις) είναι δευτερεύουσας σημασίας, σε σχέση με τη δράση μέσω οξειδωτικών βλαβών στο DNA που προκαλούνται από την παραγωγή ελευθέρων ριζών.
Βιβλιογραφία
-Αθ. Βαλαβανίδης « Οικοτοξικολογία και περιβαλλοντική τοξικολογία» Πανεπιστήμιο Αθηνών 2007
-ΔΠΜΣ Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων, Διαχείριση Βιομηχανικών Αποβλήτων, Ε. Γρηγοροπούλου 2005-Αθ. Βαλαβανίδης « Οικοτοξικολογία και περιβαλλοντική τοξικολογία» Πανεπιστήμιο Αθηνών 2007
-ΔΠΜΣ Επιστήμη και Τεχνολογία Υδατικών Πόρων, Διαχείριση Βιομηχανικών Αποβλήτων, Ε. Γρηγοροπούλου 2005
«Ο μέσος πολίτης είναι ο πιο ευαίσθητος αισθητήρας που υπάρχει επί της γης. Ο ίδιος του ο νους είναι το μεγαλύτερο φράγμα ανάμεσα σ’ αυτόν και την πραγματικότητα. Μέσα στο μυαλό του υπάρχουν στεγανά διαμερίσματα, αδιαπέραστα από τη λογική. Η τάση του για απόλυτες απόψεις είναι το εμπόδιο που τον κάνει να μην λειτουργεί με βάση τη σκέψη και την εμπειρία του, αλλά μόνο με μαζικές αντιδράσεις»
Edward Louis Bernays
Δεν είναι Συνωμοσιολογία, Επίσημο το Ψέκασμα: Διαβάστε τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι ξέρετε Αγγλικά. Το άρθρο πρώτο δημοσιεύτηκε στην www.miastala.com το 2009.
Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 13 χρόνια, βασιζόμενοι στην διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και μας το λένε επισήμως.
Αφού σπαταλήθηκαν τόνοι “μελάνης” από τα C.P.D. και ταMK/ultra/kids και τα κάθε είδους ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως) που προσπάθησαν να μας πείσουν “άλλων ρήμασι πειθόμενοι” ότι είναι “εξατμίσεις αεροπλάνων” Τώρα το παραδέχονται επίσημα οι κυβερνήσεις !!!
Το PDF της Αμερικανικής κυβερνήσεως
Το PDF της Αγγλικής κυβερνήσεως
Διάβασε ακόμη:
Παθογενές Μυκόπλασμα από το Ψέκασμα των Ουρανών: Υπάρχουν 200 είδη μυκοπλάσματος. Τα περισσότερα δεν βλάπτουν. Μόνον τέσσερα-πέντε είναι παθογόνα. Το Mycoplasma Fermentans προέρχεται από τον πυρήνα του βακτηρίου Brucella. Ο παθογενής παράγοντας δεν είναι βακτήριο, ούτε ιός. Είναι μία μεταλλαγμένη μορφή του βακτηρίου Brucella, συνδυασμένο με τον ιό visna, από τον οποίο εξάγουν το μυκόπλασμα.
Το παθογενές μυκόπλασμα ήταν σχετικά αβλαβές. Η έρευνα όμως βακτηριδιολογικού πολέμου από το 1942 κατέληξε στη δημιουργία πλέον θανατηφόρων και μολυσματικών μορφών του μυκοπλάσματος. Οι ερευνητές εξήγαγαν το μυκόπλασμα από το βακτηρίδιο Brucella, και μορφοποίησαν την αρρώστια σε κρυσταλλική μορφή. Το έκαναν όπλο και το «δοκίμασαν» στον ανυποψίαστο πληθυσμό της Βόρειας Αμερικής. Ο Dr. Maurice Hilleman, επικεφαλής ιολόγος της φαρμακευτικής εταιρείας Merck Sharp & Dohme, δήλωσε ότι αυτόν τον παθογόνο παράγοντα τον φέρουν όλοι στη Βόρεια Αμερική και πιθανόν οι περισσότεροι άνθρωποι σε όλον τον κόσμο!!!
Από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα, και ειδικά μετά το 1970, υπήρξε μια τεράστια αύξηση στις εκφυλιστικές ασθένειες του νευρικού και του ανοσοποιητικού συστήματος, και ειδικά με την άφιξη ανήκουστων ασθενειών, όπως το σύνδρομο της χρόνιας κοπώσεως και του AIDS.
Σύμφωνα με τον Dr. Shyh-Ching Lo, ανώτερο ερευνητή του Ινστιτούτου παθολογίας το Αμερικανικού στρατού και κορυφαίο ερευνητή του μυκοπλάσματος, αυτός ο παθογόνος παράγοντας προκαλεί τις παρακάτω ασθένειες:
Περιλαμβάνονται το AIDS, καρκίνος, σύνδρομο χρόνιας κοπώσεως, κολίτιδα του Crohn, διαβήτης τύπου I, σκλήρυνση κατά πλάκας, πάρκινσον, ασθένεια του Wegener, και άλλες όπως ρευματοειδής αρθρίτιδα και η νόσος του Αλτσχάιμερ. Τα έγγραφα προέρχονται κατά 80% από επίσημα των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και του Καναδά. Το άλλο 20% από τα Journal of the American Medical Association, New England Journal of Medicine και Canadian Medical Association Journal.
MORGELLONS με σφραγίδα προέλευσης!  Εδώ και μερικά χρόνια έχει παρουσιαστεί μια αρρώστια που θυμίζει επιστημονική φαντασία. Η ιατρική κοινότητα, εκτός του ότι είναι μυωπική και άλλων ρήμασι πείθεται, την χαρακτηρίζει «Παραισθησιακή Παρασίτωση». Τα βασικά συμπτώματα είναι τα εξής : Αρχικά, έχει κάποιος την αίσθηση ότι κάτι περπατάει κάτω από το δέρμα του. Κατόπιν παρουσιάζονται εξογκώματα και στην συνέχεια έλκη , από όπου βγαίνουν φωσφορίζουσες ίνες. Ο άνθρωπος διαλύεται προοδευτικά εξαιτίας της αναιμικής λειτουργίας του οργανισμού του. Επισήμως δεν αναγνωρίζεται σαν αρρώστια και τους βγάζουν όλους τρελούς !
Μερικοί γιατροί που νοσούν οι ίδιοι, διεξάγουν μόνοι τους έρευνα με ηλεκτρονικά μικροσκόπια. Προσπαθούν να βρουν άκρη και έχουν μείνει έκπληκτοι από την αδιαφορία του ιατρικού κατεστημένου. Οι φωτογραφίες που υπάρχουν μοιάζουν βγαλμένες από έργο επιστημονικής φαντασίας, μόνο που είναι πραγματικές. Η νανοτεχνολογία και η ναοιατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό. Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη.
Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών. Ένα από τα πολλά είδη των εν λόγω ινών, η μπλε ίνα, έχει χρυσή κεφαλή με ενσωματωμένη κάμερα και φλας. Ελέγχεται από ασύρματα δίκτυα βαθμωτών πεδίων !!! Όχι δεν σας δουλεύω, είναι η φρικτή αλήθεια. Δείτε τις φωτογραφίες ! Αυτό σημαίνει ότι πολλά χρήματα των “μαύρων” κονδυλίων έχουν επενδυθεί εδώ.
Όσοι ανησυχούν μήπως τους εμφυτεύσουν βιολογικό τσιπάκι στο μέλλον (για το 666 κι άλλα γραφικά) ας ηρεμήσουν και ας το απολαύσουν. Είναι ήδη γεμάτοι – όπως και το περιβάλλον γύρω τους είναι γεμάτο- από τις ίνες των morgellons.
Στο δείγμα της φωτογραφίας βλέπετε την ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!! Απέραντο σοκ από το τι κατασκευάζουν στα εργαστήρια, χάρις στην δύναμη που τους δίνεται με το να ασχολείσθε με την πολιτική. Τι άλλο να πω για την βλακεία των ανθρώπων που είτε χαρακτηρίζουν τις ορέξεις τους και δίνουν σημασία στην γεύση κατά την έκφραση «Μεζεδοπωλείο η Νοστιμοπωλείο» παραδοσιακό η Ελληνικό τρόπο διατροφής, είτε οτιδήποτε άλλο, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ.
Έτσι λοιπόν, να μην εκπλήσσεσθε και αγανακτείτε με ότι σας συμβαίνει, είτε λέγονται morgellons είτε παθογενές μυκόπλασμα, είτε χρόνια κόπωση, ή νόσος του Crohn ή του Lyme κλπ κλπ.
ΤΟΞΙΝΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ
ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΜΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Τοξίνες, τοξίνες, τοξίνεςπαντού Αποτοξινωθείτε με την Γεμμοθεραπεία: Σε προηγούμενα άρθρα μου παρουσίασα την Γεμμοθεραπεία και εξήγησα την αξία της τόσο ώς προς την θεραπευτική της αποτελεσματικότητα   όσο και ως προς την αποτοξινωτική της σπουδαιότητα. Πιο απλά,τα ιάματα της Γεμμοθεραπείας  χρησιμοποιούνται  θεραπευτικά για  συγκεκριμένα όργανα στόχους πχ. προστάτης αδένας  αλλά και την ίδια στιγμή λειτουργούν αποτοξινωτικά, δηλαδή βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών  - βαρέων μετάλλων – από κάποιο όργανο ή  τους ιστούς.  Άς δούμε  όμως τι είναι οι τοξίνες, πως δημιουργούνται  και πως αυτές αποβάλλονται από τον οργανισμό.
    Τι είναι οι τοξίνες; Τοξίνες ονομάζονται εκείνες οι ουσίες, οι οποίες είναι δυνατόν  να προκαλέσουν ζημιά και να δηλητηριάσουν τον οργανισμό.
Παραδείγματα παρουσίας τοξινών στον οργανισμό και οι επιπτώσεις που προκαλούν σε αυτόν είναι:  Όλα τα Βαρέα μέταλλα – Αλουμίνιο, αρσενικό,  κάδμιο,  μόλυβδος, υδράργυρος και πολλά άλλα-. Αυτά συνήθως αποτελούν τις αφανείς αιτίες  πολλών ασθενειών σε κάθε  όργανο και λειτουργία του οργανισμού.  Διοξίνες: προκαλούν καρκίνους, καταστροφή του εγκεφάλου.
Φυτοφάρμακα/εντομοκτόνα: Χρόνια κόπωση, Νόσος  Parkinson, καρκίνος ουροδόχου κύστεως /παχέως εντέρου, άλλοι τύποι καρκίνων, καρδιολογικά προβλήματα.
Φθαλικές ενώσεις (ουσίες που προστίθενται στα πλαστικά για την αύξηση της ευλυγισίας τους) Τροποποίηση ορμονών.
Στυρένιο, βενζόλιο: ηπατίτιδα, λευχαιμία, αρρυθμίες, καρκίνοι, κόπωση.
Φθόριο: Αλλαγές συμπεριφοράς, αρθρίτιδες, καρκίνος οστών, προβλήματα καρδιάς, εγκέφαλου, νεφρών, λειτουργικές διαταραχές θυρεοειδή αδένα.
Χλώριο: αύξηση χοληστερόλης εξαιτίας της άμεσης καταστροφής του αγγειακού τοιχώματος, πρόκληση καρκίνων.
Ξενοβιοτικά: «ουσίες ξένες προς την ζωή». Είναι  ξένες τοξικές χημικές ουσίες που δεν παράγονται από τον οργανισμό  και οι οποίες δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στον οργανισμό. Συνθετικά φάρμακα  π.χ. αντιβιοτικά, είναι ξένα προς τον οργανισμό.
Τα Ξενοβιοτικά επίσης είναι και όσες ουσίες βρίσκονται σε μεγαλύτερη ποσότητα από το κανονικό στον οργανισμό. Οι τοξίνες αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνες όταν ο οργανισμός δεν μπορεί να τις αποβάλει και όταν αυτές έχουν  πλέον  συγκεντρωθεί σε μεγάλες ποσότητες στον οργανισμό.
Ταξινόμηση των τοξινών Οι τοξίνες ταξινομούνται σε τρεις κατηγορίες:
α) τις ενδογενείς τοξίνες οι οποίες είναι ουσίες που προέρχονται  από το ίδιο τον οργανισμό και που κατηγορούνται από την ιατρική επιστήμη ότι προκαλούν ασθένειες. Οι ενδογενείς τοξίνες  μπορεί να οφείλονται  σε λανθασμένο τρόπο ζωής, σε κακή διατροφή, κακές διατροφικές συνήθειες και πρακτικές, υπερβολική κατανάλωση τροφών, οινοπνευματωδών ποτών, ναρκωτικών, σε γενετικές ανωμαλίες, καθώς και ο φόβος, η ανησυχία, οι άσχημες σκέψεις  και τα συναισθηματικά σοκ.
 Οι τοξίνες αυτές οδηγούν σε  καταστροφή των ιστών, αδυναμία των οργάνων  και τις περισσότερες φορές αυτές οι αδυναμίες καταλήγουν σε εκδήλωση διαφόρων ασθενειών που η συμβατική ιατρική  τις βαπτίζει με «εξωτικά ονόματα» όπως Νόσος Αλτσχάιμερ, Αυτό – Άνοσα Νοσήματα, Καρκίνος, Διαβήτης, Καρδιακή Νόσος, Μεταβολικό Σύνδρομο, Νόσος Πάρκινσον κλπ, κλπ κλπ
β) τις εξωγενείς τοξίνες  που παράγονται από το  περιβάλλον. Παραδείγματα αποτελούν τα βαρέα μέταλλα (αλουμίνιο, κάδμιο, υδράργυρος, χρώμιο, αρσενικό, μόλυβδος κ.α. ) φάρμακα, συντηρητικά τροφίμων, πετροχημικά,  φυτοφάρμακα, ιοί, παράσιτα, βακτηρίδια, η ηλιακή ακτινοβολία, οι αεροψεκασμοί.
 γ) τις αυτό-γενείς τοξίνες οι οποίες είναι είτε εκείνες που προκαλούνται από την ίδια την ιδιοσυγκρασία του ατόμου είτε μεταδίδονται  κληρονομικά  και επηρεάζουν τον οργανισμό μειώνοντας την αντίστασή του π.χ. Ρευματισμοί.
Ξενοβιοτικές  ουσίες: Ξενοβιοτικές ονομάζονται οι ουσίες που είναι τοξικές και δεν υπάρχουν φυσιολογικά σε έναν οργανισμό αλλά αν βρεθούν σε αυτόν σε κάποιο ποσοστό, επηρεάζουν τις φυσιολογικές του λειτουργίες. Ειδικά, συνθετικά φάρμακα  όπως αντιβιοτικά θεωρούνται ξένα σώματα από τον οργανισμό καθώς ο οργανισμός δεν τα παράγει ο ίδιος και ούτε αποτελούν μέρος της φυσιολογικής διατροφής.
Εισερχόμενες οι ξενοβιοτικές ουσίες στον οργανισμό, αποτελούν έναν άμεσο κίνδυνο για την υγεία του ατόμου. Η ζημιά που θα προκληθεί στον οργανισμό από αυτές τις ουσίες, εξαρτάται από το χρονικό διάστημα της έκθεσης του οργανισμού σε αυτές , την συχνότητα της έκθεσής του καθώς επίσης από  την ποσότητα της ουσίας και τον τύπο της τοξίνης που θα εισέλθει σ’ αυτόν.
 Ένας οργανισμός με καλή υγεία, μέσω του ήπατος (συκώτι) αποτοξινώνει και αποβάλει όλες τις τοξίνες εκτελώντας με αυτό τον τρόπο το αδιάκοπο έργο του  εσωτερικού καθαρισμού του. Άλλα απεκκριτικά και αποτοξινωτικά όργανα εκτός του ήπατος είναι τα νεφρά, το έντερο, το λεμφικό σύστημα, οι πνεύμονες, το αίμα και το δέρμα και τα οποία αποτελούν το φυσικό αποτοξινωτικό  σύστημα του οργανισμού.
Αποτοξίνωση: Οι ξενοβιοτικές ουσίες και άλλες τοξικές ουσίες οι οποίες εισέρχονται στον οργανισμό μας είτε από τις τροφές, είτε από τον αέρα, αποβάλλονται από τον οργανισμό σε δύο φάσεις κάτω από μια σειρά αποτοξινωτικών αντιδράσεων. Πρόκειται για την Φάση Ι και Φάση ΙΙ της αποτοξίνωσης.
ΦΑΣΗ Ι ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ. Τα ένζυμα τα οποία εμπλέκονται στη φάση αυτή, ονομάζονται «ενεργοποιητές». Ενεργοποιούν την τοξική ουσία που χρειάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της διαδικασίας. Τα ένζυμα αυτά λειτουργούν προσκολλώντας ένα μόνο άτομο οξυγόνου ή αζώτου στην τοξική ουσία.
ΦΑΣΗ ΙΙ ΤΗΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ. Τα ένζυμα τα οποία εμπλέκονται σε αυτή τη φάση, ονομάζονται «excretors», διότι καταλύουν αντιδράσεις οι οποίες οδηγούν στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό. Αυτά τα ένζυμα συνδέουν τη χημική ουσία γλουταθιόνη  με τις τοξίνες οι οποίες έχουν ενεργοποιηθεί στη φάση Ι. Με αυτό τον τρόπο, αυτές οι δυνητικά βλαπτικές ουσίες, γίνονται υδατοδιαλυτές και έτσι ο οργανισμός τις αποβάλλει είτε από τα ούρα είτε από τον ιδρώτα.
Βιοθεραπευτική Αποτοξίνωση: Η Γεμμοθεραπεία η οποία αποτελεί μια δυναμική μορφή φυτοθεραπείας επιφέρει  και προκαλεί μια αργή, ασφαλή και βαθειά κυτταρική αποτοξίνωση,  προκαλώντας  έτσι  αυτό που ονομάζεται βιοθεραπευτική παροχέτευση και αποτοξίνωση. Η Βιοθεραπευτική παροχέτευση είναι η διαδικασία απομάκρυνσης και αποβολής από τον μεσοκυττάριο χώρο των βαρέων μετάλλων, ξενοβιοτικών, ιών, μυκητών, παρασίτων, μυκοπλάσματος και βακτηριδίων, ανοίγοντας τις οδούς  των απεκκριτικών οργάνων και τελικά αποβάλλοντας τις τοξίνες από το κύτταρο.
Ο «καθαρισμός» του οργανισμού, η συντήρησή του και η ενδυνάμωσή του υποστηρίζεται σε ένα βαθμό από τα απεκκριτικά του όργανα, έτσι αυτά τα όργανα πρέπει όσο είναι δυνατόν  να διατηρούνται  καθαρά από τις άχρηστες ουσίες. Η Γεμμοθεραπεία προάγει μια βαθειά κυτταρική παροχέτευση και αποτοξίνωση και βοηθάει όχι μόνον στην αποβολή των ξενοβιοτικών, ιών, παρασίτων και βακτηριδίων, αλλά υποστηρίζει και διεγείρει την φυσιολογική λειτουργία των οργάνων και συστημάτων.  Η Γεμμοθεραπεία με αυτόν τον τρόπο
1) καλυτερεύει την γενική κατάσταση υγείας του ατόμου.
2) πιθανόν εμποδίζει γενετικές αδυναμίες.
3) δρα αντιγηραντικά σε όλα τα συστήματα του οργανισμού.
4) υποστηρίζει την επίτευξη μιας  μακροχρόνιας  υγείας και ευεξίας.
Εφαρμογές αποτοξίνωσης (Detox) των Γεμμοθεραπευτικών: Παρακάτω αναφέρονται διάφορα ξενοβιοτικά που αποβάλλονται από τον οργανισμό  με την βοήθεια των γεμμοθεραπευτικών σκευασμάτων: Όλα τα βαρέα μέταλλα, πετρέλαιο, αλουμίνιο, μόλυβδος, υδράργυρος, νιτρώδη, διαλύματα που βρίσκονται σε βερνίκια, μπογιές, αποσμητικά, καλλυντικά. Επίσης τα Γεμμοθεραπευτικά  βοηθούν  ούτως ώστε οι τοξίνες να  μην «κολλάνε» στο λεμφικό σύστημα καθώς επίσης  τον καθαρισμό του αίματος, συκωτιού και νεφρών.
Συμπέρασμα: Η Γεμμοθεραπεία είναι ο πιο μοντέρνος και αποτελεσματικός τρόπος προαγωγής της υγείας από το κυτταρικό επίπεδο. Είναι μια ιατρική θεραπεία, ένα δυνατό μέσο αποβολής των τοξινών εκτός του κυττάρου, τοξίνες οι οποίες έχουν συσωρευθεί με την πάροδο των χρόνων, προκαλώντας πόνο, ασθένεια, γενετικές μεταβολές, και τελικά τον θάνατο. Νομίζω ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες στις οποίες διαβιούμε κυριολεκτικά σε ένα ωκεανό από τοξίνες παντός είδους και προέλευσης, η Γεμμοθεραπεία αποτελεί μια ελπίδα σωτηρίας, ένα σίγουρο κι ασφαλές μέσο αποβολής των τρομερών δηλητηρίων από το σώμα μας.
Σπύρος Μπαλής, Διαιτολόγος / Βοτανοθεραπευτής  
www
.naturaltherapy.gr
email:balisdiet@yahoo.gr
+302661036480
+306932537262
ΠΗΓΕΣ
1..DrJ. Rosencwajg,  OrganotherapyDrainageandDetoxification, EmryssPublishers First edition, 2010
2.  Dr Marcus  Greaves,Gemmotherapy and Oligotherapy: Regenerators of Dying Intoxicated Cells,
3.Αnthony Speroni, ND, Gemmotherapy and Oligotherapy for Natural Health Practitioners, edition 1, 2009
ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΡΌΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ
1>  ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
2>  ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
3>  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ
Στο terra papers σας δείχνουμε / παρέχουμε και τους 3 τρόπους,
Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
Ιων Μάγγος


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα