Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Όσο προσπαθείς να αλλάξεις τους άλλους, τόσο πας κόντρα στο σύμπαν... γιατί μαλώνεις μαζί του?



Ένας φίλος ανάφερε σε μια συζήτηση τη φράση "είναι όλα τα λεφτά"!!
Και συγχρονιστικά μου έδωσε την ευκαιρία να του αναφέρω ένα κλειδί!
Στον εσωτερισμό λέγαμε μια αλληγορία σχετικά με την αξία του εαυτού μας.
Λέγαμε οτι εσύ είσαι το πρώτο νόμισμα που θα ξοδέψεις, εσύ είσαι όλα τα λεφτά, ανάλογα την αξία που δίνεις στον εαυτό σου τόσα λεφτά θα έχεις να ξοδέψεις, τόσα πράγματα θα αξίζεις να "αγοράσεις"!
Αυτός που δεν έχει αυτοεκτίμηση δεν θα έχει και λεφτά  για να αγοράσει την πληρότητα!
Να είστε "όλα τα λεφτά"!




Όσο μεγαλώνει η παρατήρηση στο τώρα, τόσο θα έχουμε την επιλογή στη κάθε στιγμή!


Όταν σταματήσεις να έχεις την ανάγκη να είναι τα πράγματα όπως θέλεις, τότε παραδόξως θα έχεις την ικανότητα να τα φτιάξεις όπως θέλεις!

Όταν επιτρέπεις αυτό που υπάρχει να είναι αυτό που χρειάζεται να είναι, τότε είναι σαν να το έχεις αλλάξει στα μέτρα σου!


Η αρμόνια των θέλω μας με το τι μας παρέχεται, έρχεται από την αρμόνια της ελεύθερης βούλησης της προσωπικότητας με την ελεύθερη βούληση της ψυχής, και
 οδηγεί στην αποκάλυψη της πληρότητας σε κάθε στιγμή!



ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, το παρελθόν είναι η "τροφή" του εγώ, ο προγραμματισμός, η προβολή του ίδιου δεδομένου σαν μέλλον!και όταν εννοώ πετάξτε εννοώ να το αφήσετε στο χρόνο του! μην το κουβαλάτε όπως οι χελώνες το καβούκι!



 Νιώστε την παρουσία της συνεχούς αλλαγής, τις ακατάπαυστης μετάλλαξης, είστε νέοι κάθε στιγμή, κάθε φορά έχετε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να επιλέξετε η αλλαγή να είναι εμφανής! σε κάθε παρελθόν σας είναι άλλος ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ, κάθε τώρα και ένας νέος εσείς!




 ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΤ ΑΝΑΓΚΗ!


 καρμικοι καθαρισμοί γίνονται ΜΟΝΟ όταν η εμπειρία έχει παρθεί, μόνο τότε, είναι στο χέρι σου αντι να καθαρίζεις το παρελθόν σου με το να το αναλύσεις, να αλλάξεις σε νέο άνθρωπο, αυτόματα έχεις καθαρό παρελθόν.





Δεν χρειάζεται φίλοι να μάθετε να αλλάξετε, αυτό είναι κάτι που από τη φύση μας κάνουμε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό.
Το θέμα είναι να μάθουμε σε τι θέλουμε να αλλάζουμε, ώστε να διαλέγουμε την πιο αντιπροσωπευτική ψυχική μας κατάσταση.
Αφήνοντας τον εαυτό μας να αλλάζει σε οτι θέλει και παρατηρώντας τις αλλαγές μας, μαθαίνουμε μέσω της εμπειρίας, όχι να αλλάζουμε, αλλά να αλλάζουμε σε οτι προτιμάμε να βιώνουμε την πραγματικότητα!
Έτσι ανάλογα την εμπειρία μας, αλλάζουμε στην πιο αντιπροσωπευτική μας δόνηση ώστε να πάρουμε την εμπειρία κάτω απο την ανάλογη συνείδηση που μας διαπερνά.
Αυτό είναι το κλειδί συνεργασίας της προσωπικότητας με τον ανώτερο εαυτό μας!



Πολλοί φίλοι μου λένε οτι προσπαθούν, και δεν έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν να έχουν.
Φίλοι, αν κάτι στην αρχή δεν μπορείτε να το επιτύχετε, ίσως θα πρέπεινα αναθεωρήσετε τον ορο "επιτυχία" για το συγκεκριμένο θέμα σας, παρα να στεναχωριέσαι για κάτι που ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ!



Φίλοι, κάθε παράδεισος είναι συλλογικός,
κάθε κόλαση είναι ατομική!



Ο θάνατος υπάρχει για να ενθυμηθείς, όχι να ξεχάσεις,για να ξυπνήσεις όχι για να κοιμηθείς!
 Το όνειρο γίνεται κατανοητό ,μόνο όταν ξυπνήσεις από αυτό!



Όλοι αναπνέουμε τον ίδιο αέρα,
όλοι ενωνόμαστε μέσα από τον ίδιο αέρα που μοιραζόμαστε,
όλοι μπαίνουμε ο ένας στον άλλον !!



Ζητάς να αλλάξει ο κόσμος,... κανένας κόσμος δεν αλλάζει... ποτέ,  αν ο καινούργιος που ζητάς δεν συμβολίζεται μέσα από σένα !



Ένας φίλος με ρώτησε για τη φράση που είπε ο Χριστός να μοιράσει τα πλούτη που είχε ένας εύπορος και να τον ακολουθήσει.
"Πρέπει να μοιράσουμε και εμείς τα λεφτά, τα υπάρχοντα μας?"

Κατ αρχήν να πούμε οτι όλα αυτά είναι αλληγορικά και εννοούνται σε πολλά επίπεδα συνείδησης.

Όλος ο κόσμος ψάχνει ένα πράγμα, και έχει ένα στόχο, την Ευτυχία.
Όμως αδυνατεί να φανταστεί πως μπορεί να την έχει "χάνοντας" μερικά πράγματα, αδυνατεί να καταλάβει πως και όλα να τα "θυσιάσει" στο βωμό της Ευτυχίας , δεν θα του λείπουν, για απλά θα είναι ευτυχισμένος!
Δεν θα σε νοιάζει τι έχασες, τι έδωσες, τι άφησες, αφού θα είσαι ευτυχισμένος.
Ο μόνος λόγος είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης, του νου...και αν δεν γίνω ?
Τσάμπα τα έδινα?
και κει είναι το κλειδί φίλοι!

Το να νιώσεις σίγουρος και να υπερβείς την ανασφάλεια,   είναι ένα δείγμα οτι ΗΔΗ είσαι ευτυχισμένος με αυτό που κάνεις!
Σημαίνει οτι ΗΔΗ βιώνεις τη δύναμη,  την δημιουργική ενέργεια,  την έλλειψη φόβου, την εμπιστοσύνη σε σένα, απλά δεν το συνειδητοποιείς ακόμα , μέχρι να καταλάβεις τι δύναμη σου!Αξίζει ακόμα και το πολυτιμότερο Υιό σου να θυσιάσεις,  και αν το υπερβείς με πίστη, αυτόματα μέσω κατανόησης του επιπέδου που θα έχεις φτάσει ΗΔΗ ,  θα μετατραπεί η θυσία του σε μια ουδέτερη αξία, σε αρνί!


Το Λογικό είναι από τον Λόγο, την αλήθεια, το Θεό!  Όταν λοιπόν είσαι εναρμονισμένος με το Λόγο, κατεβάζεις ανώτερη έννοια και πληροφορίες. Το ματριξ βασίζεται στο προγραμματισμό, που είναι μια αποκοπή από το Λόγο επειδή δεν υπάρχει η συνειδητή θέληση και γνώση... μόνο προγραμματισμός!
Ο άνθρωπος προγραμματίζεται ανάλογα τα "πιστεύω"που του δίνουν να κάνει το καλό, το υγειες, το σωστό, το πρέπον ,για να ευτυχίσει!
Η συνειδητή θέληση βάσει της λογικής κατανόησης , όχι μόνο της διανοητικής,  ούτε μόνο μιας συναισθηματικής,  ούτε της προσωπικότητας,  ούτε επειδή πιστεύει,  αλλά επειδή ξέρει,  είναι,δονείται στη συχνότητα,   είναι η μόνη ΟΛΙΚΗ εμπειρία της πραγματικότητας του κάθε επίπεδου που έχει εστιαστεί η συνείδηση .
Όσοι δεν έχουν φτάσει εκεί, θα κάνουν κύκλους και κάθε φορά θα παίρνουν εμπειρία σε άλλο ένα υποεπιπεδο ,μέχρι να ομοιοκραδαστουν ολικά!




Πολλοί φίλοι πιστεύουν οτι το συναίσθημα έχει το κέντρο του στη καρδιά!
Όλα τα συναισθήματα πηγάζουν από τις πεποιθήσεις, από τα "πιστεύω" που έχει ο καθένας μέσα του, συνειδητά και ασυνείδητα.
Δεν θα υπήρχε πόλωση στην αίσθηση(συν αίσθημα) αν δεν είχαμε ένα "πιστεύω" που να είναι από πίσω!
Η αίσθηση που ΔΕΝ πολώνεται απο τα εγώ, από την προσωπικότητα φίλοι , έχει το κέντρο στη καρδιά, στη πράσινη ακτίνα, στο κεντρικό μας τσάκρα!
Αφεθείτε να νιώσετε τη διαφορά,  βγάλτε το κέντρο σας από τη προσωπικότητα, και θα βρεθείτε να βιώνεται αισθήματα ανωτέρου τύπου, πιο ενεργειακά, πιο έντονα , πιο ουσιώδη, πιο αρμονικά, πιο ενωτικά, και φυσικά δεν θα έχουν το περιορισμό του χρόνου!



Όσο και να περπατάς στη περίμετρο το σεναρίων, η απόσταση από το κέντρο είναι η ίδια, κάποτε πρέπει να συγκλίνεις προς το κέντρο... ακριβώς επειδή όλα τα σημεία στη περίμετρο απέχουν το ίδιο από το κέντρο, κάθε ένα είναι και ένας δρόμος!



Το κάρμα δεν είναι τίποτα άλλο παρα η βούληση της ψυχής να θέλει να πάρει την εμπειρία της αντίθεσης ώστε να ουδετεροποίησει και να ενσωματώσει την συνείδηση των διαχωριστικών πραγματικοτήτων που έχει δημιουργήσει το εγώ,  και να πάρει την εμπειρία της πόλωσης και να γίνει πιο συλλογική.




Οι παλιές διδασκαλίες είχαν σκοπό να σε προετοιμάσουν για τις επόμενες, ολα είναι συγχρονισμός.
Προγραμμάτιζαν στο θετικό τον άνθρωπο, με δίαιτες,  με πρακτικές, με έλεγχο,κτλ, τώρα είναι η ώρα της συνειδητής επιλογής , από γνώση,   από δόνηση και ΟΧΙ απο προγραμματισμό,  ακόμα και αν είναι θετικός.
Αυτό οι φίλοι των παλιών διδασκαλιών δεν το αποδέχονται, επειδή πραγματικά βλέπουν πρόοδο κ βοήθεια με οτι κάνουν, αλλα μετά θα διαβούν αναγκαστικά το σκαλί που μιλάω!




Το ΚΑΘΕ επίπεδο σου παρέχει τη θεμελιώδη γνώση που χρειάζεσαι ώστε να πας στο επόμενο!



Η Ευτυχία είναι κατάσταση ΟΧΙ αποτέλεσμα!




Στα σεμινάρια που δίνω σε φίλους μιλάω για το "παράλογο" της προσωπικότητας και τον εγκλωβισμό στο μέσο και όχι στο στόχο!
Τους λέγω οτι κανένας άνθρωπος δε θέλει την Ευτυχία μέσω ενός πχ "πιρουνιού"!!!!
Αν σε κάποιον πεις θες να εισαι ευτυχισμένος με ενα πιρούνι μόνο, η προσωπικότητα θα φύγει από το στόχο που είναι η Ευτυχία και θα μείνει στο μέσον, στο πιρούνι, μειώνοντας την αξία της Ευτυχίας επειδή τα εξομοιώνει!
Αν ρωτήσεις θα σου πούμε οτι θέλουν την Ευτυχία μέσα από την οικογένεια,  τα πλούτη, τα υλικά αγαθά και γενικά με οτι μέσον ο νους τους έχει προγραμματιστεί να βλέπει την αξία!
Μόλις καταλάβει το άτομο οτι εμείς δίνουμε σε οτι θέλουμε την.. αξία,
μόλις καταλάβει το άτομο οτι δεν παίζει ρόλο το μέσον αλλά ο στόχος, θα εκμεταλλεύονται τα εργαλεία που τους δίνονται κάθε στιγμή για την επίτευξη του στόχου τους, θα δημιουργούν λιγότερο χρόνο και φυσικά δεν θα νιώθουν την αδυναμία της έλλειψης μέσων, δεν θα νιώθουν την φαινομενική διανοητική "έλλειψη" και συναισθηματική "ανάγκη" για την ύπαρξη μιας ειδικής "διαδικασίας" που θα τους φέρει το ειδικό "αποτέλεσμα"για να νιώσουν... "γενικά ευτυχισμένοι" !!!




καταλαβαίνω οτι έχετε συνδέσει τη συνειδησιακή ανάπτυξη με το "καλό", όμως η πολικότητα είναι έντονη... στην ασυνειδησία, λόγω μάχης ,επειδή αγνοείς. Όσο αναπτύσσεται η συνείδηση η πολικότητα χάνει ένταση και η επιλογή γίνεται πιο... άνετη , παραδόξως!

 Σε ένα ον αναβαθμισμένο, η επιλογή να αλλάξει πολικότητα είναι πιο εύκολη!!!!! παραδόξως,,, επειδή γνωρίζει και βλέπει την αξία και στο αρνητικό! πιο δύσκολο είναι να αλλάξει ο ασυνείδητος, ακριβώς επειδή δεν ξέρει τι είναι και που παει!






Πάντα υπάρχει επιλογή, ΠΑΝΤΑ!  Μερικές φορές συνειδητά άλλες ασυνείδητα!
Ακόμα και όταν δημιουργούμε τη φαινομενική έλλειψη επιλογής, είναι και αυτό μια επιλογή! 





Με ρώτησε ένας φίλος... " πως μπορώ να φτιάξω καλύτερα τη σχέση μου?"
Η απάντηση.. "φίλε μου, όλη η ουσία της σχέσης, είναι να αφεθείς στα κοινά σημεία, και όχι στα σημεία που υπάρχει το πρόβλημα... ούτε ακόμα και με τη δικαιολογία του νου... για να τα λύσεις!
Κατάλαβε οτι εστιαζομενοι πλέον στις ανώτερες πτυχές μας , όλα τα υπόλοιπα θα είναι μια πραγματικότητα που θα λυθεί λόγω κατανόησης και συνεπώς απομαγνητισμου των προβληματικών πραγματικοτήτων.
Δε χρειάζεται φέρνεις την δυσαρμονία στην επιφάνεια για να βρεις λύση, η καλύτερη και πιο άμεση λύση στο τώρα είναι να φέρεις την Ειρήνη και την ενότητα, την ομαλή συνύπαρξη, διότι παραδόξως και με τη προηγουμένη διαδικασία της ανα- λυσης του προβλήματος, πάλι εδώ θα σε φέρει, γιατί η λύση είναι φως και το πρόβλημα σκοτάδι!
Κάλως ήρθες στη κβαντική συνείδηση! "



Η διαδικασίαν και το αποτέλεσμα είναι δυο τελείως διαφορετικές εμπειρίες και πραγματικότητες και εκεί είναι το κλειδί της υλοποίησης!
Ο νοών νοειτω!



Το παράδοξο είναι οτι όσο ανεβαίνει η συνειδητοτητα ενός ανθρώπου αυξάνεται η διάκριση της ιδιότητας της διαφορετικότητας των άλλων όπως αυξάνεται και η κατανόηση της ενότητας με τους άλλους!
Αυτά σε αρμονία φέρνουν την Σοφία της επιλογής, σε δυσαρμονία τη κατάκριση!
πολλοί φίλοι μένουν στην πόλωση ακριβώς γιαυτό το λόγο, μένουν την διάκριση της ιδιότητας, χωρίς να έχουν την κατανόηση της ενότητας!
 φυσικά αυτή η κατάκριση τους φέρνει να "επαφή" με τα ανάλογα σενάρια "κατάκρισης" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν έχουν" δίκιο" η όχι.... η δόνηση που εκπέμπεις μετρά,  όχι η διανοητική διαδικασία που έφτανες εκεί.!



''Ολα στο σύμπαν είναι αγάπη , είναι συνεισφορά Εμπειρίας!''



Μη βιάζεσαι να γίνεις κάτι αλλά αν δεν αγαπήσεις αυτό που είσαι, πριν !
 Η αποδοχή της αξίας της ύπαρξης θα σε προωθήσει!



Η ουσία της ενοποίησης είναι να ΕΧΕΙΣ κατι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ για να ενώσεις, αν ήταν όλα ίδια δεν θα είχε η ιδέα αυτή υπόσταση!
Αυτό φίλοι ισχύει για όλα τα συλλογικά επίπεδα, συμπαντικά και κοινωνικά και ειδικά μέσα στο συλλογικό ανθρωπινό ον.
Αγαπήστε, ενώστε όλα τα κομμάτια σας!
Κάθε φορά θα γίνεστε πιο ολικοί ,αρκεί να αποδεχτείτε ισάξια το διαφορετικό!




Κάθε διδασκαλία είναι για το ανάλογο χωροχρόνο που ενεργεί κάθε επίπεδο συνείδησης, κάθε πυκνότητα συνείδησης,  ώστε να έχει την δική της επαφή με το Όλον!



Ποτέ δεν θα υπάρξει μια ίση συνείδηση ανθρώπων στις πυκνότητες του διαχωρισμού.
 Άλλοι είναι παλιές και άλλοι νέες ψυχές.
Πάντα θα υπάρχουν εκείνοι που δεν θα σε καταλαβαίνουν!
Αν θες να αλλάξεις κόσμο, άλλαξε εσύ και μεταφερσου σε εκείνον που συγχρονιστικά ανήκεις!
Όσο προσπαθείς να αλλάξεις τους άλλους, τόσο πας κόντρα στο σύμπαν... γιατί μαλώνεις μαζί του?




ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! 

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα