Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Αποκαταστήστε Φυσικά Τα Επίπεδα Μαγνησίου Σας

Πολλοί άνθρωποι έχουν ανεπάρκεια μαγνησίου. Ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία;

Στις ΗΠΑ, το 75% των ανθρώπων δεν έχουν αρκετό μαγνήσιο στη διατροφή τους.Εδώ είναι μερικά συμπτώματα της έλλειψης μαγνησίου.  

-Πονοκέφαλοι 

-Αϋπνία 

-κόπωση 

-υπερβολική μυρωδιά σώματος 

-μυϊκές κράμπες 

, δυσκοιλιότητα 

-Μειωμένη λειτουργία  μνήμης 


-Επιθετικότητα  

-Άγχος




Η Ανεπάρκεια μαγνησίου μπορεί να μειώσει σοβαρά την ποιότητα της ζωής σας. Εδώ είναι μερικές φυσικές πηγές μαγνησίου και συμβουλές που μπορείτε να συμπεριλάβετε στη διατροφή σας έτσι ώστε να μπορείτε να φτάσετε την ημερήσια ποσότητα σας και να αποφύγετε τις ενοχλήσεις.

Αποφύγετε την καφεΐνη και το αλκοόλ:  Τα  Αλκοολούχα ποτά και αυτά που περιέχουν καφεΐνη είναι κατασταλτικά της όρεξης και καταστρέφουν τις αποθήκες του οργανισμού σε μαγνήσιο.

Τρώτε οργανικά πράσινα λαχανικά:   η χλωροφύλλη στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά περιέχει μαγνήσιο, αλλά να είστε βέβαιοι να επιλέγετε βιολογικά καθώς αυτά τα είδη των λαχανικών έχουν την τάση να είναι  πιο μολυσμένα με χημικά υπολείμματα από τα φυτοφάρμακα.

Πάρτε προβιοτικά:  τα ποτά παρασκευαζόμενα με ζύμωση καθώς και τα τρόφιμα με προβιοτικά βοηθούν στη διατήρηση της σωστής ισορροπίας των ωφέλιμων βακτηρίων στο στομάχι, επιτρέποντας στο σώμα να απορροφήσει καλύτερα το μαγνήσιο.

Απορροφήστε το φως του ήλιου:   Το φως του ήλιου τείνει να είναι η κύρια πηγή της πρόσληψης βιταμίνης D για το σώμα και η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για το σώμα στην απορρόφηση του μαγνήσιου.

Αποφεύγετε τη ζάχαρη:   Η Ζάχαρη  <<ρουφάει>> τα θρεπτικά συστατικά από το σώμα και πρέπει να κοπεί από τη διατροφή για να υπάρξει ανάκαμψη της περιεκτικότητας  μαγνήσιου στο αίμα. Χρειάζονται 54 μόρια μαγνησίου για την επεξεργασία μόνο 1 μορίου σακχάρου.

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα