Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Τι να κάνετε αν αισθάνεστε νυσταγμένοι




Για να αποκτήσετε ενέργεια χρειάζεστε φαγητό. Πάντα να θυμάστε να αποφεύγετε τα μεγάλα και δύσπεπτα γεύματα. Ο Αριστοτέλης αναφέρει ότι η υπνηλία και ο ύπνος συμβαίνουν λόγω των αερίων που εκλύονται από το στομάχι προς την καρδιά μέσω των φλεβών κατά την διάρκεια της χώνεψης. Οι δύσπετες τροφές δημιουργούν κούραση και υπνηλία. Για να απορροφηθεί ένα μεγάλο γεύμα μεγάλες ποσότητες αίματος συγκεντρώνονται στο στομάχι. Αυτό σημαίνει λιγότερο αίμα στον εγκέφαλο και σε άλλα μέρη του σώματος. Συμβουλές για υπνηλία:

  • Διαλέξτε μία ελαφρυά και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά σαλάτα για μεσημεριανό ή βραδινό
  • Αντί για ρύζι προτιμήστε κινόα με συστατικά που βοηθούν την ισορροπημένη λειτουργία των μυών και του νευρικού συστήματος.
  • Αποφύγετε ζωικά προιόντα και αν οπωσδήποτε χρειάζεστε να καταναλώσετε κάποια από αυτά δοκιμάστε αυγά και όχι τηγανητά.
  • Αποφεύγετε τα ψωμιά και τα μακαρόνια
  • Μην τρώτε πολύ σε κάθε γεύμα αλλά χωρίστε τα γεύματα σας σε περισσότερα και πιο θρεπτικά μικρά γεύματα με ξηρούς καρπούς, λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα κτλ. Τρώγοντας λίγο και υγειινά σημαίνει ότι ο οργανισμός συνεχίζει να παράγει ορεξίνη η οποία διατηρεί σε εργήγορση και ξύπνιο το σώμα μας που επιθυμεί επιπλέον φαγητό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα