Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

H είσοδος του Άρη στο Λέοντα


Είσοδος του Άρη στον Λέοντα, ξημερώματα αύριο (προσθέστε μία ώρα στην αναγραφόμενη στο χάρτη όσοι θέλετε να τον ζωγραφίσετε στον υπολογιστή σας όπως και αφαιρέστε μία ακόμη ώρα από τη διαφορά ώρας) με πολλά και διάφορα να αναμένονται από την είσοδο του στο 2ο ζώδιο της Φωτιάς, πόσο μάλλον που η είσοδος αυτή θα σημαδευτεί από πολλές και σημαντικές όψεις.

Image hosted by servimg.com
Η τοποθέτηση του Άρη στον 12ο οίκο καταρχήν δεν προδιαθέτει για καλά πράγματα στο χώρο της Υγείας, όπου βλέπουμε ήδη τι γίνεται με το κλείσιμο των νοσοκομείων. Πολλές αντιδράσεις «ηρωικού» χαρακτήρα αναμένονται, από εργαζόμενους που αναμένεται να αποχωρήσουν ή από υπουργούς όπως ο σημερινός υπουργός, που αρέσκονται έτσι κι αλλιώς σε «λεονταρισμούς» που ταιριάζουν σε αυτό το ζώδιο. 

Από την άλλη η θέση του Άρη στο 12ο οίκο δείχνει ότι δεν έχει και πολλά περιθώρια από πλευράς συγκυρίας να αλλάξει τα πράγματα, καθώς μπαίνει στο περιθώριο η αντίδραση του. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν μπορεί να βάλει τρικλοποδιές και να προκαλέσει αναστατώσεις στο πολιτικό σύστημα. Το τετράγωνο του πλανήτη  με το Μεσουράνημα μας δείχνει τους κλυδωνισμούς που θα προκαλέσουν οι αντιδράσεις αυτού του πλανήτη, οι οποίοι όμως σημειωτέον θα λειτουργήσουν κυρίως στο παρασκήνιο. 

Σημειωτέον επίσης ότι ο Άρης κυβερνά τον 9ο οίκο της παιδείας (όπου αναμένονται οι άλλοι κλυδωνισμοί), αλλά είναι παραδοσιακός κυβερνήτης και του 4ου οίκου (του λαού) που από ότι φαίνεται θα βάλει τρικλοποδιές στην κυβέρνηση.

Ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματος από την άλλη δε φαίνεται ότι θα δώσει και πολύ σημασία στις αντιδράσεις, καθώς ευρισκόμενος στο ζώδιο του, έχοντας περάσει τις δύσκολες όψεις με Πλούτωνα και Ουρανό, θα είναι τώρα σε τετράγωνο με το Δία και θα «χαρίζει» εύνοιες και …. Χρήματα. Πολλές και «εύκολες» υποχωρήσεις θα γίνουν λοιπόν για να κρατηθεί η ηρεμία, ανεξάρτητα βέβαια που δε θα ικανοποιηθούν πλήρως τα αιτήματα του Άρη.

Αυτό που είναι περισσότερο υποσχόμενο είναι οι όψεις του Ωροσκόπου, που σε τρίγωνο με τον Ουρανό(αλλά και χιαστί με το Χείρωνα) θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες με άλματα προς τα μπρος. Άλματα γενναιοψυχίας υποθέτουμε ή «εκπλήξεων» που θα βγαίνουν κάθε τόσο από το καπέλο του μάγου. Φυσικά οι αστοχίες λόγω Χείρωνα δεν αποκλείονται, αλλά το εξάγωνο με την Αφροδίτη, δείχνει ότι μάλλον η συγκυρία δεν υπηρετεί τον Άρη.

Για του λόγου το αληθές, με το καλημέρα ο Άρης θα μπει σε πορεία τετραγώνου με τον Κρόνο, που θα αναδείξει όλους τους περιορισμούς που έχουν «οι διαμαρτυρίες» και μόνο προοδευτικά, όταν κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό (και σύνοδο με τον ωροσκόπο της εισόδου του) μπορούμε να περιμένουμε δημιουργικές καταστάσεις, ήτοι από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά.

Ας δούμε όμως με συντομία και τι μέλλει γενέσθαι για τα ζώδια αναλυτικά:

Οι Κριοί καλούνται να δώσουν λύσεις σε θέματα που θα προκύψουν αυτό το διάστημα, κρατώντας περισσότερο το ρόλο του συμβουλάτορα και λιγότερο το ρόλο του διευθυντή. Σε αυτή τη φάση των πραγμάτων και καθώς θα υπάρχουν τυχόν συγκρούσεις θα είναι καλό να κρατάτε μία απόσταση από τα πράγματα και να προσπαθείτε να τα δείτε αντικειμενικά. Είναι καλή περίοδος για σας δημιουργικά, ειδικά μετά τις 15 Σεπτεμβρίου, αρκεί να φεύγετε μπρος με τις ιδέες σας και να μην κολλάτε στις υπάρχουσες καταστάσεις. Αγνοήστε γκρίνιες και τρικλοποδιές ως τις 15 Σεπτέμβρη. Λάβετε τις υπόψη μετά τις 15, προσπαθώντας να τις ενσωματώσετε δημιουργικά.

Οι Ταύροι θα βρεθούν σε θέση έκθεσης με τον Άρη στο Λέοντα, καθώς θα δεχτούν επιθέσεις για τη δημόσια εικόνα τους κι αυτό που πρεσβεύουν. Ο κυβερνήτης τους θα είναι ισχυρός αυτή την εποχή και θα έχει εύνοια που θα τους επιτρέψει να μην έχουν μεγάλες συνέπειες. Παρόλα αυτά είναι καλό να μην το πάρουν πάνω τους και αγνοήσουν τις προκλήσεις, γιατί ίσως έχει κάποιο κόστος αυτό αργότερα. Η προσπάθεια τους θα πρέπει να είναι να διαπραγματευτούν τις προκλήσεις ισορροπημένα και να χρησιμοποιήσουν το δημιουργικό τους λόγο για να αποφύγουν την δημόσια έκθεση τους. Εάν κρατήσουν την ψυχραιμία τους και με τη βοήθεια της τύχης θα επικρατήσουν.

Οι Δίδυμοι του α’ δεκαημέρου θα αντιμετωπίσουν αρκετές αναποδιές και θα παίξουν το ρόλο του δημόσιου συμπαραστάτη στους αναξιοπαθούντες. Θα είναι αρκετά επιθετικοί στο λόγο, αλλά την ίδια στιγμή θα αρπάξουν αρκετές ευκαιρίες. Παρόλα αυτά από πλευράς timing θα είστε μάλλον εκτός θέματος κι αυτό θα φανεί στις αντιδράσεις όσων θα σας ακούνε. Οι των υπολοίπων δεκαημέρων θα προσπαθήσουν να κρατήσουν ενδιάμεση στάση, κρατώντας στάση υπέρ της ειρήνης και της διατήρησης του status quo. Οι υπερβολικές εξάρσεις και εκρήξεις ίσως σας ξενίσουν και δεν ταχθείτε στους υποστηριχτές των αναξιοπαθούντων.

Οι Καρκίνοι του α’ δεκαημέρου είναι ανάγκη να κινηθείτε με πολύ προσεκτικά βήματα για να αποτρέψετε παγίδες στην αντίληψη των πραγμάτων και στην υπογραφή εγγράφων. Οι του β’ δεκαημέρου θα είστε λιγότερο συντονισμένοι στην πρακτική πλευρά της ζωής και θα χαίρεστε περισσότερο τη ζωή, καθώς θα έχετε μεγαλύτερη οικονομική εύνοια και άνεση. Εάν αγνοήσετε τις ατζέντες των ταραχοποιών, μπορείτε άνετα να παραμείνετε στον κόσμο σας, χωρίς να επηρεαστείτε από το τι γίνεται γύρω. Οι του γ’ δεκαημέρου θα είναι πιο πολύ παρατηρητές των καταστάσεων, αλλά κι αυτοί καλό θα ήταν να προσέξουν τυχόν αστοχίες σε οικονομικές ή άλλες επενδύσεις.

Οι Λέοντες του α’ δεκαημέρου έχουν να κουβαλήσουν την περισσότερη νευρικότητα, καθώς οι εκρήξεις τους θα χαρακτηρίζονται μάλλον νευρωτικές και δε θα λαμβάνονται υπόψη από τους ιθύνοντες. Οι του β’ δεκαημέρου θα είναι καλύτερα συντονισμένοι με τη στιγμή, θα κάνουν λιγότερα σφάλματα στην εκτίμηση της κατάστασης και, αν και οι οικονομικές δεσμεύσεις τους θα φέρουν κάποια εμπόδια, θα είναι σε θέση να αλλάξουν θέση επαρκώς, για να προσαρμοστούν στη στιγμή. Οι Λέοντες του γ’ δεκαημέρου θα έχουν αρκετή εύνοια – χωρίς να έχουν προσπαθήσει ιδιαίτερα – κι αυτό ίσως τους φέρει σε μία θέση αλαζονείας.

Οι Παρθένοι των πρώτων 5 ημερών θα βρεθούν στο μέσον μίας ιστορίας που απαιτεί προσεκτικό ξεκαθάρισμα αυτή την περίοδο και ο Άρης και οι θεατρινισμοί του θα βιωθούν μάλλον ως ενόχληση παρά ως πραγματικό εμπόδιο. Οι του β’ δεκαημέρου θα χρειαστεί να διορθώσουν λάθη στα οικονομικά τους με τη βοήθεια φίλων, προσπερνώντας τις τρικλοποδιές που θα βάλουν όσοι έχουν παράπονα από τις εξελίξεις, ενώ οι του γ’ δεκαημέρου θα προσπαθήσουν να παίξουν σταθεροποιητικό ρόλο στα πράγματα, ξεχωρίζοντας επιλεκτικά τα «δίκια» των διαμαρτυρομένων. Το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση θα χρειαστεί προσοχή για να ξεκαθαρίσει και πολύ λεπτομέρεια.

Οι Ζυγοί του α’ δεκαημέρου θα θελήσουν να σταθούν αρωγοί σε αιτήματα και παράπονα των «ηρωικών» Λεόντων και θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τα δίκια τους χρησιμοποιώντας τα επιχειρήματα τους, Οι του β’ δεκαημέρου από την άλλη δε θα έχουν την ίδια γνώμη, καθώς θα απολαμβάνουν εύνοια και άνεση και δε θα έχουν καμία διάθεση να χολοσκάσουν, αφήνοντας στην άκρη την τεμπελιά τους. Για τους του γ’ δεκαημέρου οι ενστάσεις και οι εκρήξεις θα είναι αρκετά ενοχλητικές, καθώς θα επιζητούν απομόνωση και θα έχουν να λύσει αρκετά προβλήματα δικά τους. Θα χρειαστεί γενικά σωστή κρίση και διάκριση για να μην μπλεχτούν εκεί που δεν πρέπει.

Οι Σκορπιοί του α’ δεκαημέρου θα έχουν σφοδρές συγκρούσεις αυτό το διάστημα προσπαθώντας να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους και ιδιαίτερα αυτά που θεωρούν αποκτήματα της περιουσίας τους. Η μοναξιά ΕΙΝΑΙ ευκαιρία για τους Σκορπιούς αυτού του δεκαημέρου που δε θα το έχουν σε τίποτα επιστρέψουν στο μοναχικό τους δρόμο, προκειμένου να απαλλαγούν από (κατά αυτούς) φαύλους, φλύαρους και θεατρίνους. Το δεύτερο δεκαήμερο των Σκορπιών είναι πιο αισιόδοξο και ενδεχομένως να αποφύγει τα προβλήματα, ευρισκόμενο σε κάποιο ταξίδι, ενώ το γ’ δεκαήμερο, διάκειται πιο θετικά στις «επαναστατικές τάσεις», καθώς έχει ήδη απηυδήσει από την συνεχή πίεση.

Οι Τοξότες του α’ δεκαημέρου θα θελήσουν να σταθούν βασικοί συμπαραστάτες της «ατζέντας ανατροπής» αυτή την περίοδο, προκειμένου να φανεί η αξία της ανθρώπινης ζωής. Πλην όμως η στήριξη τους θα είναι κυρίως στο παρασκήνιο και σε επίπεδο επαφών και ομάδων, παρά στο προσκήνιο. Οι του β’ δεκαημέρου θα παρασυρθούν σε προσωπικά ρίσκα που μπορεί να τους βγουν σε κακό ερωτικά ή επαγγελματικά, ενώ τα παιδιά τους θα είναι ένας παράγοντας αστάθειας από μικροατυχήματα ή φλεγμονές. Οι του γ’ δεκαημέρου θα είναι μάλλον οι πιο ήρεμοι, προσπαθώντας να διευκρινίσουν τις συνθήκες και τα περιθώρια ατομικής τους δράσης σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Οι Αιγόκεροι του α’ δεκαημέρου δεν θα θελήσουν να επηρεαστούν ιδιαίτερα από τις φαγωμάρες των άλλων και θα χρησιμοποιήσουν τη συγκυρία για να εδραιώσουν τη θέση τους και τις επαγγελματικές και ερωτικές τους πρωτοβουλίες. Οι του β’ δεκαημέρου θα προσπαθήσουν να οικοδομήσουν πάνω σε μία νέα συνεργασία που φαίνεται να ξεκινά στη δουλειά τους, , ενώ οι του γ’ δεκαημέρου θα τοποθετηθούν πιο αντιδραστικά απέναντι στις διεκδικήσεις, προσπαθώντας να υπερασπίσουν κανόνες και τον τρόπο που πρέπει να γίνονται τα πράγματα. Η κατάσταση ειδικά για τους τελευταίους ίσως αποβεί τεταμένη, αν όντως τοποθετηθούν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Οι Υδροχόοι του α’ δεκαημέρου θα έχουν αν παίρνουν μία μεγάλη δόση αναστάτωσης στον τρόπο δουλειάς τους στην οποία θα τοποθετηθούν απέναντι, προσπαθώντας να προασπίσουν την κοινή λογική, έναντι της πομπώδους διεκδίκησης. Ίσως σε κάποιους όμως φανούν ιδιαίτερα ισοπεδωτικοί, κι αυτό θα είναι το κόστος τους. Οι του β’ δεκαημέρου θα έχουν πιο εύκολη δουλειά να κάνουν, αν υποστηρίξουν άλματα προς τα μπρος, έστω και αν δε συμφωνούν ξεκάθαρα με τις προτάσεις, ενώ οι Υδροχόοι του γ’ δεκαημέρου θα πρέπει να ξεπεράσουν τη σύγχυση προθέσεων και πράξεων αυτό το διάστημα, που θα τους φέρει κάποιες απώλειες στις σχέσεις τους.

Οι Ιχθύς των πρώτων 5 ημερών θα εμπλακούν εν μέσω καταστάσεων σε κάποια σύγχυση στις συνεργασίες τους, που μπορεί να έχει αντίκτυπο στα οικονομικά τους. Οι Ιχθύς των επόμενων 10 ημερών θα παίξουν ένα πιο δυναμικό ρόλο παίρνοντας το ρόλο του εκκαθαριστή οικονομικών ζητημάτων σε αυτή τη συγκυρία και στο έργο αυτό θα δείξουν αρκετό δυναμισμό αλλά και νευρικότητα. Πιθανόν να έρθουν σε σύγκρουση με τους διάφορους αντιρρησίες, προβάλλοντας την ανάγκη οικονομικής τακτοποίησης και θα έχουν υποστήριξη σε αυτές τις συγκρούσεις, θα είναι όμως κι οι ίδιοι από την πλευρά τους κάπως άγαρμποι στην αντιμετώπιση τους. Οι του γ’ δεκαημέρου θα προσπαθήσουν να συνεργαστούν πιο εποικοδομητικά, ενσωματώνοντας τις διαφωνίες.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα