Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Planet X: Ειδικό Δελτίο! Ένα Αστέρι Νάνος Και Επτά Πλανήτες Έρχονται, Τώρα!




Το βίντεο που πρόκειται να δείτε δεν έχει υποστεί επεξεργασία, εκτός εάν δηλώνεται σαφώς ότι έχει γίνει έτσι. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα σας εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ την διαδικασία που έλαβε χώρα. Επιτρέψτε μου να διαβεβαιώσω περαιτέρω ότι δεν προσπαθώ να ξεγελάσω  ή να παραπλανήσω τον αναγνώστη. Δεν έχω καμία κρυφή ατζέντα. 


Οι πληροφορίες που θα δείτε σε αυτό το βίντεο είναι εξίσου μια έκπληξη για μένα, όπως είμαι σίγουρος ότι θα είναι και για εσάς. Δεν έχω καμία επιθυμία να δείξω ότι η πληροφορία αυτή δεν αντιπροσωπεύει τίποτα άλλο παρά μια ανωμαλία, αλλά αφήστε την να «μιλήσει» για τον εαυτό της. 

Και ακριβώς όπως οι περισσότεροι από εσάς, δεν είμαι  αστροφυσικός, οπότε δεν μπορώ να αποκλείσω ότι είναι πράγματι ένα φυσικό φαινόμενο. Αν υπάρχει κάποιος με τη δυνατότητα να αποδείξει την πραγματική φύση των πληροφοριών αυτών, σας καλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου αμέσως και να μοιραστείτε την άποψή σας. Είναι η σαφής εστίαση στην αναζήτηση της αλήθειας στην επιστήμη, με το να το πράξεις με τη συμβατική επιστημονική μέθοδο της παρατήρησης.


Δημοσιεύθηκε στις  8, Αυγούστου 2013

Όταν άκουσα τα podcasts, αρρώστησα
Έχω ακόμη δέκα ημέρες ζωής;
Η Pattie Brassard ακούγεται αξιόπιστη
Σεισμός μεγέθους 15 Ρίχτερ στην Καλιφόρνια;
Μεγάλο μέρος της Καλιφόρνια θα εξαφανισθεί;
Μπορεί αυτό να είναι αληθινό;
Το αστέρι έχει μέγεθος το 1/10 του Ήλιου μας και ένας από τους πλανήτες είναι 4 φορές το μέγεθος του Δία: Δεν το πιστεύω αυτό! Ο Δίας είναι τεράστιος!
Υπάρχουν κάτοικοι σε αυτούς τους πλανήτες; Ναι, σύμφωνα με την Pattie
Τι πρέπει να κάνουμε; Σκάψτε μια τρύπα, θάψτε ένα όχημα ή ένα σπίτι σε εκείνη την τρύπα και αφοδεύετε έξω
Με δουλεύεις; Όχι! Δεν μπορείτε να κάνετε κακά μέσα! Δεν υπάρχει τουαλέτα! Δεν υπάρχει νερό! Κάνετε την ανάγκη σας στο φούρνο μικροκυμάτων, κάπως έτσι θα μοιάζει η γη , μέχρι τότε

Pattie Brassard

Από beforeitsnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα