Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Υψηλή πηγή επιβεβαιώνει: η Αμερική μεταφέρει κρυφά πυρηνικά σε βάσεις

Μια υψηλού επιπέδου πηγή εντός του στρατού έχει επιβεβαιώσει ότι η Dyess Βάση Πολεμικής Αεροπορίας κινεί ενεργά πυρηνικά στην Ανατολική Ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών σε μια μυστική μεταφορά η οποία δεν έχει καμία έγγραφη άδεια.
Σύμφωνα με πηγή υψηλού επιπέδου στρατιωτικό,η Air Force Command Dyess (Dyess είναι μια βάση των Ηνωμένων Πολιτειών Πολεμικής Αεροπορίας που βρίσκεται περίπου 7 μίλια (11 χιλιόμετρα) νοτιοδυτικά της Abilene, Τέξας .), να μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές σε μια άγνωστη θέση που είχε αναφερθεί στη Νότια Καρολίνα, όπου οι κεφαλές μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν,, Αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω του γεγονότος ότι της κατάστασης στη Συρία που έχει ενταθεί σε σημείο που ένα σενάριο πολέμου μπορεί να βγει αληθινό,
αλλά οφείλεται στο γεγονός ότι η Dyess έχει επανειλημμένα αρνηθεί την ύπαρξη των πυρηνικών κεφαλών στο εσωτερικό της βάσης. μια σύντομη έκθεση από την πηγή, λέει το εξής: «Dyess έχει αρχίσει να μεταφέρει πυρηνικές κεφαλές σήμερα.

δεν χρησιμοποιούν την υπογραφή δεν είναι υποχρεωμένοι ... δεν υπήρχε καμία πολιτική.δεν ήξεραν πού πήγαιναν, αλλά ο οδηγός του φορτηγού είπε να τους πάρει στη Νότια Καρολίνα. Το γεγονός ότι η μεταφορά αυτή δεν υπόγραψε έγγραφα. Δείχνει πώς ο στρατός λειτουργεί πλέον κρυφά για μεταφορά πυρηνικών όπλων.
Αυτό δείχνει ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά μυστική επιχείρηση, "Το γεγονός είναι ότι γιατί τα μεταφέρει όλα αυτά; εκτός αν σκοπεύει να τα χρησιμοποιήσει."
της πυρηνικές κεφαλές για πιο λόγο της πήγε στην ακτή, αυτοί οι πύραυλοι είναι πιθανό να χρησιμοποιηθούν για κάτι πολύ μεγαλύτερο από τη Συρία .
Γιατί η FEMA έφτιαξε επείγουσα βάση με χιλιάδες τόνους τροφίμων και αντιβιοτικών κλπ.;
Γιατί αγόρασαν επίσης 600.000 (εξακόσιες χιλιάδες) φυσίγγια φέτος; τι πρόκειται να συμβεί στην περιοχή των ακτών των ΗΠΑ;
Πληροφοριες των ΗΠΑ και του Ισραήλ προειδοποιούν σε μια "εσωτερική τρομοκρατική επίθεση."
των αντιπροσώπων των κυβερνήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ έχουν εκδώσει προειδοποίηση για το "κύμα απειλών» εναντίον ισραηλινών στόχων Ιράν και αμερικανικό έδαφος.
έχουν πει ότι το Ιράν θα μπορούσε να επιτεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ακριβώς όπως ήταν στη Ρώμη με το Νέρων .. Μόλις η διατριβή του «εμπρησμού» είχε εξαπλωθεί, ήταν απαραίτητο "για να βρουν τους ενόχους," και οι Χριστιανοί μπορεί να έχουν γίνει "αποδιοπομπαίοι τράγοι", αναφέρει ότι οι πεποιθήσεις των Χριστιανών είχαν θεωρηθεί τότε ως «νέα και κακόβουλη δεισιδαιμονία, ο Νέρων κατηγόρησε τους Χριστιανούς, είπε ο ίδιος ότι άξιζε την πιο αυστηρή τιμωρία ήταν εχθροί της ανθρωπότητας.
Ρωμαίος αυτοκράτορας κατά το διάστημα 54-68. Ήταν ο πέμπτος και τελευταίος Αυτοκράτορας της Ιουλιο-Κλαυδιανής Δυναστείας. Στις 25 Φεβρουαρίου 50 ο Νέρων έγινε κληρονόμος του θείου του και θετού του πατέρα Κλαύδιου και ανέβηκε στον θρόνο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας στις 13 Οκτωβρίου του 54 μετά τον θάνατό του.
Ο Νέρων μετά την πρώτη «ήπια» πενταετία της βασιλείας του αφαίρεσε κάθε εναπομένουσα ισχύ από τη Σύγκλητο προς όφελος του Αυτοκράτορα και προχώρησε σε προγραφές υποτιθέμενων συνωμοτών. Ακόμα και ο Σενέκας διατάχθηκε να αυτοκτονήσει το 65 κατηγορούμενος για συνωμοσία. Επί των ημερών του Νέρωνα ωστόσο μειώθηκε η φορολογία, θεσπίστηκαν νέα διατάγματα για την προστασία των δούλων και των απελεύθερων από την κακομεταχείριση ή τον εκ νέου εξανδραποδισμό, εξερράγησαν και καταπνίγηκαν εξεγέρσεις στη Βρετανία, την Παλαιστίνη και την Γαλατία, ενώ έγινε κι ένας περίφημος διακανονισμός με τους Πάρθους σχετικά με το Βασίλειο της Αρμενίας, σύμφωνα με τον οποίον η νέα κυβερνώσα κατοχική δυναστεία της χώρας θα ήταν παρακλάδι των Πάρθων Αρσακιδών (με πρώτο επισήμως αναγνωρισμένο Βασιλιά τον Τιριδάτη Α’) αλλά η στέψη και η έγκριση του εκάστοτε μονάρχη θα γινόταν στην Ιταλία από τη Σύγκλητο. Ο διακανονισμός αυτός τερμάτισε μία διαμάχη δεκαετιών μεταξύ Ρωμαίων και Πάρθων. Ο Νέρων επίσης προώθησε ένα μεγάλο πρόγραμμα δημοσίων έργων, οργάνωσε αθλητικούς και καλλιτεχνικούς αγώνες, έδωσε φοροαπαλλαγές στις εισαγωγές τροφίμων για να μειώσει το κόστος τους και έσφιξε τους δεσμούς του ρωμαϊκού κράτους με τον ελληνικό κόσμο. Ακόμα, όντας αυτοανακηρυγμένος ποιητής και εραστής των τεχνών, επιχείρησε να στηρίξει έναν νέο, προπαγανδιστικό αυλικό λογοτεχνικό κύκλο (στα πρότυπα των αυγούστειων ποιητών του Μαικήνα), στον οποίον ανήκαν ο Σενέκας ο Νεότερος και ο Λουκανός

Να θυμάστε ότι ο κύριος στόχος ενός παγκοσμίου πολέμου είναι, επίσης,να τελειώνει με το Ισλάμ, αντικατέστησε τη λέξης Χριστιανοί με την λέξη μουσουλμάνοι.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα