Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας χρόνος για κάθε πράγμα

Η πιο απλή εξήγηση για τη διττότητα!!



Εάν δεν έχεις χρόνο να μελετήσεις ένα πρόβλημα που έχεις ανάγκη να το λύσεις για να επιβιώσεις, τι κάνεις;;
-Πεθαίνω.

-Αλλά αν έχεις στη διάθεσή σου ένα άλλο διάστημα, που ο χρόνος δεν είναι ο ίδιος, ένα διάστημα όπου ένα μικρό δευτερόλεπτο του χρόνου σου διαρκεί πολλούς μήνες, έχεις το χρόνο να βρεις τη καλύτερη λύση στο πρόβλημά σου!
-Αυτό όμως το μέρος υπάρχει πραγματικά;

-Εάν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσες να ζήσεις...Κάθε απλή κίνηση που κάνεις, βάζει στο σώμα σου ένα σωρό δυσκολίες. Έχεις την άμεση λύση, πριν σκεφτείς, χωρίς να σκεφτείς, ενστικτωδώς. Αναπνέεις, περπατάς, τρως, πίνεις χωρίς να χρειάζεται να ξέρεις το πώς και το γιατί.
-Μα είμαι πάντα σίγουρα εδώ και ποτέ κάπου αλλού!
-Εκτός αν έχεις ένα διττό εαυτό.

Στο σύμπαν όλα είναι διττά κι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να ζήσουμε! Μελετάς τις μελλοντικές σου δυνατότητες, εκεί όπου υπάρχει χρόνος, έτσι ώστε να χρησιμοποιείς την καλύτερη δυνατότητα κάθε στιγμή όπου δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς.

Αν ξέρεις να ακούς τον διττό σου, θα έχεις πάντα τη λύση. Ο τρόπος να τον ακούς δεν είναι περίπλοκος, είναι πολύ απλός!
Ο διττός σου ασχολείται μαζί σου κατά τη διάρκεια των ονείρων σου. ΜΟΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΙΜΙΕΣΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

Εκτός από το φυσικό σου σώμα, κατέχεις κι ένα ενεργειακό σώμα, αστρικό όπως  το λένε μερικοί ή αλλιώς αιθερικό. Αυτό το σώμα είναι ικανό να μετακινείται πολύ γρήγορα και να επανέρχεται στο φυσικό σώμα σε έναν μη αντιληπτό χρόνο.
Το νερό του σώματός μας αποθηκεύει και διακινεί τις ζωτικές πληροφορίες, που συλλέγει κατά τη διάρκεια αυτών των ταξιδιών του το ενεργειακό μας σώμα και έτσι μας βοηθά να ζούμε. Οι συκοφάντες της ομοιοπαθητικής, ίσως χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν αυτόν τον παγκόσμιο νόμο. ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ  ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΝΕΥΜΑ.
Όταν γεννιόμαστε αποτελούμαστε από 65% νερό. Ένας ηλικιωμένος διαθέτει μόνο 55%. Το έμβρυο, που χρειάζεται τεράστιο αριθμό πληροφοριών, διαθέτει 96% νερό. Ο οργανισμός μας είναι ένα σφουγγάρι γεμάτο νερό, αποθηκευμένο με διαφορετικές μορφές. Είναι ένα εργαστήριο που πραγματοποιούνται χημικές αντιδράσεις με βάση το νερό.

ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΟΣ.

Αυτό το επιτυγχάνουμε με την κυματοειδή πλευρά μας. Αυτό κάνει το φυσικό μας σώμα να ζει. Το φυσικό μας σώμα είναι η σωματοειδής μας πλευρά...Κατέχουμε ένα φυσικό κι ένα ενεργειακό σώμα, γιατί μέσα στο σύμπαν τα πάντα είναι συγχρόνως κυματοειδή και σωματοειδή...Το φυσικό σώμα ζει στο χώρο μας, ενώ το ενεργειακό δέχεται τις πληροφορίες που το βοηθούν να ζει.
Χωρίς ενεργειακό σώμα, το φυσικό μας πεθαίνει. Αν όμως όλα πάνε καλά, το ενεργειακό του διττού μας κάνει το σώμα μας να ξαναζεί.  Το δικό μας ενεργειακό σώμα, κρατάει στη ζωή το φυσικό σώμα του διττού μας. Έτσι εμείς βρίσκουμε τις ερωτήσεις μας ξανά και ο διττός μας πληροφορείται και γνωρίζει τις απαντήσεις και τα ερωτήματά μας!

Είναι ο διττός εαυτός σου που ασχολείται μαζί σου κατά τη διάρκεια των ονείρων σου. Ο ΔΙΤΤΟΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΕΪΚΗ ΓΕΦΥΡΑ, ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα