Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόβλημα στην εθνική ομάδα μπάσκετ εξαιτίας των απολύσεων στο Δημόσιο

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει, μετά τη δήλωση του υπουργού Απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι στο παρόν κύμα διαθεσιμότητας –που θα γίνει τσουνάμι- δεν μπορεί να γίνει εξαίρεση για τους αθλητές που διορίστηκαν στο Δημόσιο, εξαιτίας των διακρίσεών τους. 



Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε στους ολυμπιονίκες πως η απόλυση από το Δημόσιο θα τους κάνει καλό, αφού θα μπορέσουν να αφοσιωθούν στα αθλήματά τους και θα διαπρέψουν στους Ολυμπιακούς της Βραζιλίας, οπότε μετά θα προσληφθούν ξανά στο Δημόσιο σε ένδειξη τιμής.

«Η απόλυσή σας είναι κίνητρο για εσάς να σπάσετε όλα τα ρεκόρ» είπε γελώντας ο κ. Μητσοτάκης.
Για τους ολυμπιονίκες που έχουν σταματήσει τον αθλητισμό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως είναι άχρηστοι πια, αφού δεν μπορούν οι πολιτικοί να φωτογραφηθούν μαζί τους για να τσιμπήσουν καμιά ψήφο από τους καθυστερημένους που έβλεπαν τους ντοπαρισμένους αθλητές μας να νικούν τους ντοπαρισμένους αθλητές των άλλων χωρών και ένιωθαν περήφανοι που η ντοπαρισμένη σημαία μας σηκωνόταν στον ιστό, αποδεικνύοντας την ανωτερότητα του ελληνικού ντοπαρισμένου DNA.
Στο ελληνικό Δημόσιο έχουν διοριστεί περίπου 900 αθλητές, οπότε υπάρχει η σκέψη όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι να αγωνιστούν στο δέκαθλο και να απολυθούν αυτοί που θα έχουν τις χειρότερες επιδόσεις στο ακόντιο, το ύψος και το άλμα επί κοντώ.
Εν τω μεταξύ, μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει με τους αθλητές της εθνικής ομάδας μπάσκετ που συμμετέχει στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.
Οι Έλληνες μπασκετμπολίστες είναι σε έξαλλη κατάσταση επειδή πίστευαν πως θα διοριστούν στο Δημόσιο και τώρα βλέπουν τα όνειρά τους να καταρρέουν.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Βασίλης Σπανούλης δεν τραυματίστηκε στον αστράγαλο χτες στον αγώνα με τη Ρωσία αλλά προσποιήθηκε πως χτύπησε επειδή είναι πολύ ενοχλημένος που δεν θα διοριστεί κλητήρας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπως του είχαν υποσχεθεί.
Ενοχλημένος είναι και ο Γιάννης Μπουρούσης επειδή δεν θα προσληφθεί στο Δήμο Αμαρουσίου και δεν θα μπορέσει να κάνει πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο να γίνει σκουπιδιάρης.
Επίσης, έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Διαμαντίδης αρνήθηκε να συμμετάσχει στην εθνική ομάδα επειδή η κυβέρνηση δεν τήρησε την υπόσχεσή της να του δώσει μια άδεια περιπτέρου.
Οι παίκτες της εθνικής ομάδας μπάσκετ σκέφτονται σοβαρά να έχουν μειωμένη απόδοση στον αυριανό αγώνα με την Τουρκία, ώστε να ηττηθούν πανηγυρικά και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από το Ευρωμπάσκετ.
Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να πάρει το θέμα πάνω του και θα υποσχεθεί στους παίκτες της εθνικής ομάδας πως, αν κατακτήσουν το Ευρωμπάσκετ, θα τους δώσει επίδομα τυφλότητας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα