Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Από Το Κακό Στο Χειρότερο..Από Την Στιγμή Που Δεν Μπορεί Να Δώσει Λύση Η Ανθρωπότητα, Θα Το Κάνει Η Φύση. Ενεργοποίηση Υπερηφαίστειου Από Τα Απόβλητα Της Φουκουσίμα...Τα Πράγματα Είναι Πάρα Πολύ Σοβαρά!!!!!!!!!!


Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου. Τα πυρηνικά απόβλητα από την Fukushima  έχουν πυροδοτήσει το υπερ ηφαίστειο Tamu Massif. 

Το υπερ ηφαίστειο βρίσκεται μόνο μερικά χιλιάδες μίλια ανατολικά της Ιαπωνίας και βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επίφοβη κηλίδα του θανάτου της Φουκουσίμα. 

Όπως έχει ήδη προβλεφθεί από ειδικούς επιστήμονες μας, οι τόνοι ραδιενεργών αποβλήτων έχουν ενεργοποιήσει το ηφαίστειο, μεταβάλλοντας το  σε ένα τέρας, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πρόωρης έκρηξης. 

Αυτό προκάλεσε τον  σεισμό μεγέθους 5.3 που σημειώθηκε στην Φουκουσίμα πάλι σήμερα. Οι επιστήμονες βρίσκονται σε εγρήγορση, αλλά ισχυρίζονται ότι η πρόγνωση δεν είναι καλή. 


Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, όταν το Tamu Massif ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά: "Καθώς ακαταπίεστα ακτινοβολημένα απόβλητα διαρρέουν στο ηφαίστειο Tamu Massif, υπάρχουν φόβοι ότι ο συνδυασμός των πτητικών χημικών ουσιών θα προκαλέσει μια βίαιη έκρηξη. 

Εάν η εν λόγω έκρηξη  συμβεί, αυτό θα οδηγήσει σε μια τεράστια υποβρύχια έκρηξη στέλνοντας τοξικά υπολείμματα  προς όλες τις κατευθύνσεις της Γης. Το νέφος θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε γιγαντιαίο ραδιενεργό τσουνάμι, σε σεισμούς και σε τεράστιες απώλειες στη θαλάσσια ζωή. Αυτό το καταστροφικό γεγονός θα μπορούσε να τροποποιήσει οριστικά τα οικοσυστήματα και να μολύνει τους  ωκεανούς καθιστώντας τους μόνιμα μη κατοικήσιμους. 

Η εικασία γίνεται πλέον πραγματικότητα, καθώς ο σεισμός μεγέθους 5,3 <<βιάζει>> την Ιαπωνία. Η τοξική λάβα έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει και να επιπλέει στην επιφάνεια του ωκεανού. 

"Μόλις η ακτινοβολία προκαλέσει την έκρηξη του ηφαίστειου, θα δημιουργήσει επίσης τοξική λάβα που θα βρει το δρόμο της προς την επιφάνεια και θα στεγνώσει κυριολεκτικά σε πλωτά νησιά  λαμπερών, ραδιενεργών πετρωμάτων που θα διασπείρουν δηλητηριώδες αέριο νεύρων στην ατμόσφαιρα. 

"Κατά ειρωνικό τρόπο, η μόνη λύση που προτείνεται είναι να βομβαρδιστεί το υποθαλάσσιο ηφαίστειο με μια πυρηνική κεφαλή. Με τον προωθητικό εκρηκτικό μηχανισμό βαθιά μέσα στον Ειρηνικό Ωκεανό οι αξιωματούχοι ελπίζουν ότι η προκύπτουσα έκρηξη θα φράξει το άνοιγμα του ηφαιστείου και θα εξουδετερώσει αποτελεσματικά τυχόν κινδύνους. 

Περιβαλλοντολόγος αποκάλεσε το σχέδιο αυτό γελοίο και δήλωσε ότι η προστιθέμενη πυρηνική ενέργεια θα μπορούσε πραγματικά να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Όχι μόνο θα διπλασισαστεί σε μέγεθος ο θανατηφόρος πυρήνας , αλλά θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε πραγματική στροφή της παλίρροιας της θάλασσας.

 Ενώ η στρατηγική θα μπορούσε να καταστείλει το βράσιμο του καζανιού , που είναι το Tamu Massif, εξακολουθεί να μην λαμβάνεται υπόψη η μαζική απώλεια της θαλάσσιας ζωής που σίγουρα θα προκύψει μέσα από αυτήν την "διόρθωση".

Από davidicke
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα