Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

3. ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ

Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος
Παράγραφος [α80– α95] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ της παραγράφου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
Ε π ι κ ε φ α λ ι δ ε ς
Ο πατερας του Δια / είναι σημαντικό να ορκιστείτε πως θα προσλάβετε ιερή γνώση διαλογιζόμενοι / ποιου γενετικού κωδικα παιδί είσαι;;; / η Αθηνά ζητά ταχύτατα την ενημέρωση της Καλυψώς / ο διακτορος Αργειφοντης Ερμής στην Ωγυγία / η δραστηριότητα των Aχαιων πάνω στη Γη που ενόχλησε τον Δια / η Αθηνά για πρώτη φορά στην Ιθάκη 33 / οι δεσμεύσεις της Αθηνάς / 500 εικοσάχρονοι Δωριείς στη Σπάρτη μέσω της αστροπυλης της Πύλου / που βρίσκεται το αστροπλοιο που σας δωρίσαμε;;; / Το κλειδί για να αποκτήσετε δόξα μεταξύ των ανθρώπων της γης

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ

Μετά την λεπτομερή περιγραφή του Δια ,στην προηγούμενη παράγραφο, για τον τρόπο δημιουργίας της Θεάς Αθηνάς-Μέντορα από την νόηση του [κεφάλι του].

Έρχεται η σειρά της Αθηνάς να μας μιλήσει, για δεύτερη φορά ,για τον τρόπο έναρξης της ζωής στο γνωστό σύμπαν.

Η ρέουσα κοσμική σκόνη [Κρονιδη]είναι υπεύθυνη για την έναρξη της ζωής στο σύμπαν στο οποίο ανήκουμε.

Η περίφημη «αρχέγονη σούπα» των δικών μας επιστημόνων είναι πραγματικότητα μόνο που η εμφάνιση της οφείλεται στις συνθήκες και τα δεδομένα που υπήρχαν τις πρώτες «στιγμές» δημιουργίας του σύμπαντος.

Έκτοτε και με την βοήθεια των μετεωριτών [πανσπερμία ] το αρχέγονο κύτταρο με την όποια αρχέγονη έλικα μέσα του κατέκλυσε το σύμπαν. Το αστρικό μας σύστημα δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα την εποχή εκείνη.

Αυτό συνέβη πριν 15 δισεκατομμύρια χρόνια και στον γαλαξία Ελλάδα. Από τότε η γενιά του Κρόνου πλημμύρισε με ζωή το σύμπαν και συνεχίζει να το κάνει κατορθώνοντας να δημιουργήσει , το αρχέγονο κύτταρο και την αρχέγονη πρωτόγονη έλικα, σε συνθήκες εργαστηρίου. 

Η αρχέγονη έλικα έχει βελτιωθεί από την πρώτη της εμφάνιση ως πηγή ζωής στο σύμπαν από τους Έλληνες αθάνατους και σήμερα [Ε.Ε.] αποτελεί μοναδικό «εργαλείο» δημιουργίας νοήμονος ζωής στους γαλαξίες .

Είναι ο ύψιστος από όλους τους γενετικούς κώδικες και ο μόνος που δημιουργεί αθάνατα πνευματικά όντα . Καταλαμβάνει όλο το σύμπαν και στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή απουσίαζε από τον πλανήτη ΓΗ για τους γνωστούς λόγους .Αυτόν τον γενετικό κωδικα στα εργαστήρια της Φαιστού, στο νησί Κρήτη, καλείται να τοποθετήσει στον γηγενή Αιθίοπα της ΓΗΣ η Καλυψώ με την βοήθεια της Αθηνάς.

Η Αθηνά ενημερώνει τον ΔΙΑ πως κατευθύνεται με αστροπλοιο στη ΓΗ έχοντας μαζί της την θεϊκή αθάνατη Ε.Ε.

Μαζί με την Καλυψώ θα σχεδιάσει ένα νέο γενετικό κωδικα για τους Αιθίοπες της ΓΗΣ , που θα διώξει την κακοτυχία από τον πλανήτη τους και θα τους οδηγήσει μελλοντικά στη ανεξαρτησία. 
…………………………………….
Λεξαριθμος 486[9]

ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΩΝ Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ

486[9]=πάτερ*.-[ πατέρα ΔΙΑ].-α81
486[9]=πέτρα*.-[πέτρα].-α81
486[9]=πτερά*.-[πτερά].-α81
Ερμηνεία .-
Πατέρας του ΔΙΑ η «πέτρα» με «πτερά» ,δηλαδή ιπτάμενη πέτρα, δηλαδή Μετεωρίτης!!!
Έχουμε επιβεβαίωση της Πανσπερμίας σαν την μέθοδο που ξεκίνησε την ζωή στο σύμπαν πριν από δισεκατομμύρια χρόνια. 
Το αρχέγονο κύτταρο κάποιου μετεωρίτη ξεκίνησε την ζωή στο γαλαξία Ελλάδα.
Όταν κάποτε ο Δίας και τα άλλα παιδιά δημιούργησαν την πρώτη βίο-νάνο-έλικα σε εργαστήριο η υπόθεση ζωή στο αφιλόξενο σύμπαν πήρε σίγουρα άλλες διαστάσεις.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΙΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΔΙΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΙ 

Αφού λοιπόν η Αθηνά ορκίζεται επικαλούμενη τους αθάνατους θεούς ώστε να την πιστέψουμε για όσα μας καταθέτει, στο ξεκίνημα της απάντησης της στον ΔΙΑ, ζητά από τους Γήινους να κάνουν το ίδιο σε ότι αφόρα την πρόσληψη ιερών γνώσεων με την μέθοδο του διαλογισμού.

«Εμπρός λοιπόν Γήινοι το ότι υπάρχει, στον Άγιο πλανήτη σας, από την εποχή του Κριού η αρχαία Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα είναι μια βεβαιότητα.

Τώρα είστε άξιοι να προσλάβετε ιερή γνώση από αυτήν και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί θα σας κάνει βασιλείς στον πλανήτη σας.

Αυτή είναι η μοίρα σας.

Ορκιστείτε πως θα δώσετε την απαραίτητη βαρύτητα διαλογιζόμενοι για την πρόσληψη ιερής γνώσης.

Το σημαντικότερο όλων, σε ότι αφόρα την ζωή σου, είναι η πρόσληψη ιερής γνώσης από την πηγή .Τώρα Γήινε είσαι άξιος και άριστα εφοδιασμένος να φέρεις σε πέρας αυτή την πρόκληση.

Εμπρός λοιπόν τώρα αμέσως ορκίσου πως θα προσλάβεις ιερή γνώση από την Ελληνική διπλή βίο-νάνο-έλικα, παρούσα στα μυαλά σου από την εποχή του Κριού.
Να ξέρεις πως τον όρκο αγαπούν οι μακάριοι θεοί.

Και η Αθηνά συνεχίζει, ερεύνησε για την αλήθεια των όσων σου περιγράφω .

Η αόρατη λάμπρη Ε.Ε. στη Φαιστό της Κρήτης δημιουργήθηκε και ελπίζω κάποτε στο μέλλον ο πλανήτης σου να γνωρίσει την δημιουργό του και τις ιερές πληροφορίες της .
Ο γενετικός σας κώδικας είναι το πολυτιμότερο από όλα τα «κτήματα»* σας.

*ως «κτήματα» μας θεωρούνται από τους Έλληνες αθάνατους 

α].-η Ε.Ε. ο γενετικός μας κώδικας δηλαδή.- 

β].-το αστρικό μας σύστημα λογω θέσης και ανυπαρξίας άλλου λαού σε αυτό και 

γ].- ο ουράνιος ποταμός της Στυγός που μας συνδέει με τον Σείριο και τον υπόλοιπο γαλαξία.

Οι αθάνατοι θεοί, δημιουργοί όλων των λαών στο γνωστό σύμπαν ,έχουν ήδη αποφασίσει για εσάς .Η αγαπημένη τους Ε.Ε. είναι θεός, είναι η πηγή κάθε γνώσης , θα είναι αυτή που θα οδηγήσει τον πλανήτη σας μετά από αγώνες στην ανεξαρτησία του στον γαλαξία Αργο.
Έχουμε το θεό μέσα μας από την εποχή του Κριού και το αγνοούμε.
………………………..
Λεξαριθμος 1000[10]
ΟΡΚΙΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ
1000[10]=θεον γε εγνω*.- [τον θεό βέβαια γνωρίζω]
1000[10]=θεον γε εγων *.- [εγώ είμαι θεός]
1000[10]=νυν ομοσον.- [τώρα ορκίσου πως θα γνωρίσεις τον θεό μέσα σου].-
Πρώτη επίκληση της παραγράφου α80 έως α95 ώστε οι άνδρες να ορκιστούν πως θα προσλάβουν ιερή γνώση διαλογιζόμενοι.
………………………………….
Λεξαριθμος 1399[4]
ΤΩΡΑ ΟΡΚΙΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΟΔΟ
1399[4]=Ως κε νεηται *.-[έτσι αν πορευτείς με τον τρόπο που σου υποδεικνύω].-α87
1399[4]=εκως νεηται *.-[έτσι αν πορευτείς με την θέληση σου στην πράξη πρόσληψης ιερής γνώσης με τον τρόπο που σου υποδεικνύω].-α87
1399[4]=νυν ομοσον κε νεηται.-[νεηται = νεομαι =πηγαίνω –φεύγω / τώρα με την θέληση σου ορκίσου πως θα ακολουθησεις την ορθή οδό του διαλογισμού]
Δεύτερη επίκληση των Αθάνατων να ορκιστούν οι Γήινοι άνδρες πως θα μάθουν την ορθή οδό του διαλογισμού
Δυο επικλήσεις για όρκο σε τρεις λέξεις.
…………………..
Λεξαριθμος 881[8]
Οι μακάριοι θεοί είναι αυτοί που δημιούργησαν όλους τους λαούς του σύμπαντος και η επιθυμία τους είναι ο αγαπημένος τους γενετικός κώδικας να δημιουργήσει ακόμη ένα λαό στην ταπεινή και ήσυχη Ιθάκη 33.
881[8]= Μακαρεσσι θεοισι .-[οι μακάριοι θεοί].-α82
881[8] = λαών.-[των λαών του σύμπαντος / των λαών της ΓΗΣ]
881[8]= ιστατο [ιστημι=ιδρυω, στήνω ,τοποθετώ ταχτοποιώ]
……………………………..

ΠΟΙΟΥ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ;;; 

Ο λεξαριθμος 3303[9]
3303[9]=Ει μεν δη νυν τούτο φιλον μακαρεσσι θεοισι .-[εάν λοιπόν βέβαια τώρα αυτή είναι η απόφαση που αγαπούν οι μακάριοι θεοί].-α82
3303[9]=Ου γαρ πω τις εον γονον αυτος* .-[ ου =αρνητικό μόριο =δεν / για τον οποίο δεν μπορώ να πω ποιου παιδί είναι].-α216
3303[9]=Ου γαρ πω τις εον γονον αυτός* .-[ ου = αντωνυμία =του οποίου / για τον οποίον μπορώ να πω ποιανού παιδί είναι].-α216
3303[9]=Ουτις γαρ πω εον γονον αυτός* .-[ παιδί του κανένα λέω πως είναι αυτός [της αόρατης Ε.Ε.].-α216
3303[9]=Ου γαρ πω τις εον γονον αυτός* .-[ πω=μοριον=κατά τινά τρόπον- οιονδήποτε / για τον οποίο κατά κάποιον τρόπο μπορώ να προσδιορίσω ποιου παιδί είναι αυτός –αρά μπορώ να προσδιορίσω τις διαφορές που υπάρχουν στους γενετικούς κώδικες που υφίστανται στον πλανήτη].-α216
3303[9]=Ου γαρ πω τις εον νοον γ’ αυτός* .-[ πω=μοριον=κατά τινά τρόπον- οιονδήποτε / για τον οποίο κατά κάποιον τρόπο μπορώ να προσδιορίσω ποιου γενετικού κωδικα παιδί είναι από το μυαλό του –την νόηση του –τα περιεχόμενα του μυαλού του-το ύψος της ευφυΐας του].-α216
3303[9]=Ουτις γαρ πω εον νοον γ’ αυτός* .-[ πω=μοριον=κατά τινά τρόπον- οιονδήποτε / για τον οποίο κατά κάποιον τρόπο μπορώ να προσδιορίσω ποιου γενετικού κωδικα παιδί είναι αυτός από την Ε.Ε. που υπάρχει στο μυαλό του –την ικανότητα του μυαλού του να γεννά γνώση].-α216
3303[9] =Αργου πω τις εον γονον αυτός*.- [ παιδί της αόρατης Ε.Ε. από τον γαλαξία ΑΡΓΟ μπορώ να πω πως είναι αυτός / οι Αργειοι μπορούν να πουν ποιου γενετικού κωδικα παιδί είναι ο καθένας από εμάς].-α216
ερμηνεία
Από τις ισότητες του λεξαριθμου 3303[9], βγαίνει το συμπέρασμα πως είναι δυνατόν να προσδιορίσουμε με κάθε ακρίβεια την Ε.Ε. που τοποθετήθηκε στα εγκεφαλικά κύτταρα του δεξιού λοβού κάθε ανθρώπου πάνω στη ΓΗ.
Τουλάχιστον οι Αργειοι έχουν την τεχνολογία ώστε να προβαίνουν σε τέτοιου είδους διαπιστώσεις.
Η Γήινη τεχνολογία δεν γνωρίζω με πόση ακρίβεια μπορεί να πραγματοποιήσει τέτοιου είδους διαπιστώσεις σε όλες τις λεπτομέρειες τους, από την στιγμή που αγνοεί τον ρόλο των 20000 γονιδίων, καθώς και τον ρόλο των νοητικών μηχανισμών του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Είμαστε όλοι παιδιά του «κανένα» της αόρατης Ε.Ε. που ήρθε από τον γαλαξία ΑΡΓΟ.
Η συμφωνία των δημιουργών μας όμως μίλα για διαφορετικούς γενετικούς κώδικες που έκτος από τα εμφανή εξωτερικά χαρακτηριστικά δεν γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια σε τι άλλο διαφέρουν .
Μπορούμε να προσδιορίσουμε από το μυαλό –την νόηση –την ικανότητα παραγωγής γνώσης ,ποιανού γενετικού κωδικα παιδιά είμαστε;;;
Το Ομηρικό κείμενο μας εξηγεί πως είναι δυνατόν να γίνει συγκρίνοντας τα επιτεύγματα του πνεύματος διαχρονικά των διαφορετικών φυλών της ΓΗΣ.
Ο στίχος α82 επιβεβαιώνει τις πληροφορίες της προηγούμενης παραγράφου.
Ακόμη μια φορά η παράπλευρη πληροφορία πως ο γαλαξίας κατοικείται από αρχαιότατων χρονών .

Η ΑΘΗΝΑ ΖΗΤΑ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΩΣ

Οι εντολές του Δια, που μεταφέρει ο Ερμής προς την Καλύψω ,είναι σαφέστατες ως προς το είδος του γενετικού κωδικα που επιτρέπει η συμφωνία του με τον Ποσειδώνα.

Το στοιχείο της ταχύτητας αναδεικνύεται από τον στίχο, δίνοντας μας την παράπλευρη πληροφορία πως υπάρχει χρονικός περιορισμός για το πείραμα που αρχίζει να εξελίσσεται στον πλανήτη Ιθάκη 33 την εποχή του Κριού [2320 π.χ.]

Πράγματι όπως ήδη γνωρίζουμε από την αποκωδικοποίηση του Ομηρικού κειμένου, σε συνδυασμό με τα ευρήματα των μεγαλιθικών μνημείων στον ιερό χώρο των αρχαίων Μυκηνών, ο χρόνος που δόθηκε στον «Οδυσσέα» και τους απογόνους του είναι [3] τρεις ενιαυτοί ,δηλαδή οι ενιαυτοί του Κριού των Ιχθύων και του Υδροχόου [2160+2160+2160=6480 Γήινα χρόνια].

Τα πρώτα 1080 χρόνια αυτής της περιόδου χαθήκαν στην κυριολεξία στην προσπάθεια της Καλυψώς και της ιατρικής της ομάδας να δημιουργήσουν το Μεσολόβιο, τους δυο νέους εγκέφαλους του νέου ανθρώπου και τους νοητικούς μηχανισμούς που μας επιτρέπουν σήμερα να ζούμε μια «φυσιολογική» ΖΩΗ.

Στην κυριολεξία για εμάς ο χρόνος άρχισε να μέτρα από την εμφάνιση των προγόνων μας Δωριέων πριν 3253 χρόνια το 1240 π.χ.η 1080 της εποχής του Κριού. Η πληροφορία προκύπτει από το μεγαλιθικό μνημείο «Ο θησαυρός του Ατρέα» σε συνδυασμό με πληροφορίες της Οδύσσειας.

Για την πληροφόρηση σας βρισκόμαστε στο έτος 14 του Υδροχόου από την 21/03/2013, μας έχουν μείνει δηλαδή ακόμη 2146 χρόνια για την λύση των προβλημάτων μας η τον αφανισμό μας .

Επίσης προκύπτει, η παράπλευρη πληροφορία, πως η Καλύψω είναι ήδη στη ΓΗ εν αναμονή των δραματικών αποφάσεων για την τύχη της.

Από την ιατρική ομάδα της Καλυψώς ζητείται να παραδώσει ταχύτατα τον γενετικό κωδικα του νέου σύγχρονου ανθρώπου που θα εποικίσει τον πλανήτη Γη. Να δημιουργήσει το όργανο εκείνο που αφενός θα απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση των ιερών πληροφοριών μεταξύ των ανθρωπίνων εγκεφάλων,αφετέρου δε θα δημιουργεί την διπλή υπόσταση του ανθρώπου.[Μεσολόβιο]

Επίσης καλείται να δημιουργήσει τον νοητικό εκείνο μηχανισμό [διαλογισμό] που θα επιτρέπει την παράκαμψη της «Μητέρας» ,για την πρόσληψη των τόσο πολύτιμων πληροφοριών της Ε.Ε.

Τηλεμαχος=τηλε +μάχη [μάχομαι από μακριά πνευματικά] είναι το νέο χαρακτηριστικό που πρόεκυψε με αυτά τα δεδομένα για τον «Οδυσσέα», τον νέο σύγχρονο άνθρωπο του πλανήτη μας.

Η ΚΑΛΥΨΩ λοιπόν, θεά Δημιουργός επιστήμονας γενετίστρια, η καλλίτερη στο τομέα της, διάσημη στο γαλαξία για την ποιότητα των γενετικών κωδίκων που δημιουργεί, με μεγάλο ζήλο σπεύδει να εγκαταστήσει τα ιερά[Ε.Ε. και λοιπά]στους ανδρείους , θαρραλέους, υποψήφιους να εποικίσουν τον πλανήτη Γήινους με σκοπό την αναβάθμιση τους.

Η αληθινή θέληση των αθάνατων είναι ο νέος Γήινος να μπορέσει να γνωρίσει το μυαλό του , τον άλλο του εαυτό, την διπλή του υπόσταση . Αυτό είναι μείζονος σημασίας και για τους θεούς και για την μοίρα της ΓΗΣ. 

Ο λεξαριθμος [βουλην] και οι όμοιοι λεξαριθμοι που προκύπτουν από αυτόν, μας δίνουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του νέου Γενετικού Κωδικα που προσδοκούν οι αθάνατοι για τον «Οδυσσέα» της ΓΗΣ.

……………………………………………………..…………………………………………………..
Λεξαριθμος 560[2]
Η θέληση των θεών για το είδος του γενετικού κωδικα του Οδυσσέα που προσδοκούν
560[2]=Βουλην* .-[θέληση-απόφαση/συμβουλή-σκέψης-γνώμη/συνέλευσης-σύνοδος των αρίστων].-α86
560[2]=ουλην Β’[η]* .-[ ουλην [1]=ολόκληρη-ακέραιη-σωα/ βη=βαινω=θετω/ η θέληση μας είναι την Ε.Ε. ακέραιη να έχετε].-α86
560[2]=ουλην Β’[η]* .-[ουλην [2]=σγουρή –πυκνη=χαρακτηριστικο της Ε.Ε. / 6 δισεκατομμύρια γράμματα σε ένα εκατομμυριοστό του εκατοστού και 198 εκατοστά πραγματικό μήκος είναι η ερμηνεία του επιθέτου [πυκνός-η-ο] σε ότι αφόρα την Ε.Ε. στην Οδύσσεια].-α86
560[2]=ουλην Β’[η]* .-[ουλην [3]=απατηλή/δυσκολα να κατανοηθεί -χαρακτηριστικό της Ε.Ε. για χιλιετίες άγνωστο / κοινώς αόρατη στο γυμνό μάτι –χρειαστήκαμε το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να την δούμε σε όλη την μεγαλοπρέπεια της].-α86
560[2]=ουλην Β’[η]* .-[ουλην [4]=ολέθρια –καταστροφική/ χαρακτηριστικό της Ε.Ε. είναι υπεύθυνη για την ζωή και τον θάνατο μας/τα καλά και τα κακά νέα].-α86
………………….
Γεωμετρική σχέση 1760/560
Ο λεξαριθμος 560[2] =βουλην είναι και διάμετρος κύκλου με μήκος περιφέρειας τον λεξαριθμο [1760[5] ας δούμε τι κρύβει και αυτή η γεωμετρική σχέση,
Λεξαριθμος 1760[5] 
Εγώ Οδυσηος.- [εγώ για τον Οδυσσέα] 
Χρήματα δ’αυτε.-[όλα τα εφόδια σε αυτόν] 
Εγώ θειον αλεγυνετε δε.- [εγώ τον θείον Γ.Κ.-
Του Οδυσσέα θέλω να κατασκευάσω]
Ταχ’αν’αγω δε.- [ταχύτατα βασιλέα να κάνω]
/
Λεξαριθμος 560[2]
Βουλην.-[η θέληση των Αθάνατων για την δημιουργία του Οδυσσέα].-

Η Γεωμετρική σχέση 1760/560 μας ενημερώνει ακόμη πως 
Η θέληση των Αθάνατων θεών είναι ο «Οδυσσέας» να εφοδιαστεί με ότι καλλίτερο και να γίνει βασιλέας της ΓΗΣ. 
Η απόφαση των Ελλήνων Αθάνατων είναι η Ε.Ε. που θα τοποθετηθεί στο ανθρωποειδές της ΓΗΣ από την γενετίστρια Καλύψω και την ιατρική της ομάδα να είναι, πυκνοδομημένη [6 δις γράμματα σε 198 εκατοστά του μέτρου 99+99], διπλή ,ελικοειδής ,αόρατη και καταστροφική, να δίνει δηλαδή ζωή και θάνατο καλά και κακά.
………………………………………….
Ο βασικός στόχος των αθάνατων είναι η ΓΗ να εποικιστεί από νοήμονες ανθρώπους, που στο μέλλον με την βοήθεια των πληροφοριών της Ε.Ε. θα γίνουν ανωτέρα αθάνατα πνευματικά όντα.

Η διαδρομή, μας τονίζουν, δεν θα είναι εύκολη ,ο κάτοικος της ΓΗΣ «Οδυσσέας» θα είναι δυστυχισμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα χρειαστεί να κάνει υπομονή στην πορεία του προς την ανακάλυψη του ορθού δρόμου. 

Διαθέτει όμως όλα τα εφόδια που χρειάζεται για να πετυχει τον στόχο του και αυτό περιμένουν οι αθάνατοι θεοί από αυτόν
……………………………………….
Από τους όμοιους λεξαριθμους 
……………………………..
1984[4]=Οδυσηα πολυφρονα*.-[τον ταπεινό Οδυσσέα αυτόν που θα εποικίσει τον πλανήτη Ιθάκη 33].-α83
1984[4]=Οδυσηα πολύ φρονα*.-[πολυφρονα=πολύ + φρην-μυαλό = τον ταπεινό Οδυσσέα με το πολύ μυαλό / τον ταπεινό αλλά σοφό Οδυσσέα].-α83
…………………………..
Έρχεται ακόμη μια σημαντική πληροφορία που θα μας βοηθήσει στην καθημερινότητα μας. 

Η φανερή πληροφορία των όμοιων λεξαριθμων είναι πως πρέπει να είμαστε ταπεινοί [οι Γήινοι] ,η κρυφή πληροφορία είναι πως οποίος είναι σοφός είναι και ταπεινός.

Ποιος είναι ο λόγος για αυτό;;;

Ο σοφός «Οδυσσέας» , αυτός που έχει καταλάβει ποιος είναι, αυτός που προσλαμβάνει γνώσεις από την «πηγή» μέσα του, γνωρίζει πως οι εγωπαθείς –αλαζόνες –κλπ τιμωρούνται από τον «αόρατο δικαστή» που είναι μέσα στα εγκεφαλικά τους κύτταρα .Δεν στοχεύει στην επίγεια ζωή, στοχεύει στη μετά «θάνατο» αθάνατη ζωή στα Ηλύσια Πεδία του Αργου.

Έτσι επιλέγει να είναι ταπεινός πειθαρχώντας το εγώ του και ότι πηγάζει από τις αισθήσεις του.

[Α80].-Τον δ’ ημειβετ’ επειτα θεα γλαυκωπις Αθηνη.
[Αυτόν απήντησε έπειτα η λαμποκοπούσα θεά Αθηνά]

[Α81].- ω πατερ ημετερε Κρονιδη,υπατε κρειοντων.
[ω πατέρα μου, γιε του Κρόνου, βασιλέα των βασιλέων]

[Α82].-ει μεν δη νυν τουτο φιλον μακαρεσσι θεοισι.
[εάν τώρα αυτή είναι η αγαπημένη απόφαση των μακάρων θεών]

[Α83].-νοστησαι Οδυσηα πολυφρονα ονδε δομονδε.
[να επιστρέψει ο συνετός Οδυσσέας στο σπίτι του]

[Α84].-Ερμειαν μεν επειτα,διακτορον Αργειφοντην,
[τον Ερμή* δε κατόπιν, αυτόν που απένειμε τις τελευταίες τιμές στους αποθανόντες Αργειους ήρωες]

[Α85].-νησον ες Ωγυγιην οτρυνομεν,
[στο νησί Ωγυγία να τον παροτρύνουμε να πάει]

[Α86].-οφρα ταχιστα νυμφη ευπλοκαμω ειπη νημερτεα βουλην,
[τάχιστα στη νύμφη με τις ωραίες πλεξούδες να πει την ειλικρινή/αδιαπραγμάτευτη βούληση μας]

[Α87].-Νοστον οδυσσηος ταλασιφρονος,ως κε νεηται.
[την επιστροφή στη πατρίδα του δυστυχούς Οδυσσέα, ώστε να αναχωρήσει αυτός αμέσως]

[Α88].-αυταρ εγων Ιθακηνδε ελευσομαι.
[εγώ λοιπόν θα πάω στην Ιθάκη]

[ Α89].-Οφρα οι υιον μαλλον εποτρυνω,και οι μενος εν φρεσι θειω,
[να εμψυχώσω περισσότερο τον γιο και θάρρος να του βάλλω στα θεϊκά μυαλά του]

[Α90]-[Α91].-εις αγορην καλεσαντα καρη κομοωντας Αχαιους πασι μνηστηρεσσιν απειπεμεν.
[σε συνέλευση να καλέσει τους μακρυμάλληδες Αχαιούς μνηστήρες για να τους μιλήσει]

[Α92].-οι τε οι αιει μηλ’αδινα σφαζουσι και ειλιποδας ελικας βους.
[οι οποίοι αιώνια του σφάζουν τα πρόβατα του και τα στριφτοκερατα βόδια του]

[Α93].-πεμψω δ’ες Σπαρτην τε και ες Πυλον ημαθοεντα.
[θα τον στείλω δε στην Σπάρτη και από εκεί στην αμμώδη Πύλο]

[Α94].-νοστον πευσομενον πατρος φιλου,ην που ακουση,
[για να πληροφορηθεί για την επιστροφή στην πατρίδα του αγαπημένου του πατέρα]

[Α95].-ηδ’ινα μιν κλεος εσθλον εν ανθρωποισιν εχησιν.
[ώστε αυτός να έχει την μεγαλύτερη δόξα μεταξύ των ανθρώπων]


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα