Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Δημ Αντωνίου: ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ «ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ»: Δεν κάνουν ποτέ Κατασχέσεις και Πλειστηριασμούς Ιδιωτών από εκχωρήσεις Τραπεζικών Δανείων. Διαλύουμε την Τρομοκρατικό Λαικισμό και Σκόπιμο Εκφοβισμό των Πολιτών


Σχετικό: Ο Δημ.Αντωνίου υπερασπίζεται με θέρμη το νομικό μας πολιτισμό και με αξιέπαινη ανιδιοτέλεια το δίκιο του ανήμπορου και του αδικημένου - Είναι εξαίρετος, δυναμικός, ευφυέστατος και κυρίως αυτοδίδακτος νομομαθής τόσο που απέναντί του ωχριούν και οι καλύτεροι νομικοί - ποινικολόγοι 
Σύμφωνα με τα αρ. ΑΚ 455, 458 και 460,εάν μια τράπεζα, π.χ. η Eurobankεκχωρήσει (όχι να πουλήσει) προσωρινά έναν αριθμό δανείων (ληξιπροθέσμων και μη) σε μια Εταιρεία Ειδικού σκοπού (οι οποίες όλες ανήκουν σε τράπεζες επίσης), χωρίς να τα καταχωρήσει στον Υποθηκοφυλάκεια Αθηνών (ν.3156/2003 και άρ.3 ν.2844/2000), τότε, σε περίπτωση που τα δάνεια αυτά καταστούν ληξιπρόθεσμα κι απαιτητά από την τράπεζα και τελικά και από την Εταιρεία Ειδικού Σκοπού, τότε η τελευταία δεν μπορεί να υποθηκεύσει, κατασχέσει και εκπλειστηριάσει τα ακίνητα των οφειλετών, αλλά ΜΟΝΟ της τράπεζας (ΑΚ 460). Και η πρακτική είναι ακριβώς αυτή. Τα εκχωρούμενα δάνεια από τις τράπεζες ΔΕΝ καταχωρούνται ποτέ (σχεδόν) στο Υποθ/κειο Αθηνών, διότι οι Εταιρείες Ειδικού Σκοπού δεν είναι ηλίθιες να τρέχουν να εκπλειστηριάζουν σπίτια και σπιτάκια ιδιωτών στην Ελλάδα, αφού μπορούν αν υποθηκεύσουν, κατάσχουν κι εκπλειστηριάσουν τα ακίνητα της τράπεζας! Και γι αυτό, τούτη την στιγμή ΔΕΝ υπάρχει στο Υποθ/κειο Αθηνών καμία καταχώρηση δανείου σε Εταιρείες Ειδικού Σκοπού και γνωρίζω ότι έχουν καταχωρηθεί από το 1990 μόνο 2-3, χωρίς καμία δικαστική συνέχεια, περιπλοκή και κατάληξη σε κατάσχεση και πλειστηριασμό. Αν και εκχωρήσεις ("σαν ενέχυρα") δανείων έχουν γίνει κατά 100άδες την περίοδο αυτή στην Ελλάδα από όλες τις τράπεζες, όπως και σε όλο τον κόσμο από της ιδρύσεως του καπιταλισμού, για άντληση ρευστότητας των τραπεζών. Δεν εκκρεμεί επίσης στα ελληνικά δικαστήρια όλης της χώρας, καμία αγωγή, κατάσχεση ή πλειστηριασμός ακινήτου έλληνα πολίτη από Εταιρεία Ειδικού Σκοπού.
 
Αυτό  βεβαιώθηκε και πριν λίγες μέρες από όλα τα δικαστήρια της Ελλάδος σε δημοσιευμένο έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην Βουλή! (βλ. έγγραφο στην δημοσίευση αυτή).  

Επιπλέον, εδώ είναι οι τιτλοποιήσεις 100άδωv δανείων της Eurobank και η -προσωρινή- εκχώρησή τω. Η τελευταία έγινε το 2010. Καμία απ` αυτές τις εκχωρήσεις δεν έχει καταχωρηθεί στο Υποθ/κειο Αθηνών!! Γι αυτό και Δεν υπάρχει  ΚΑΜΙΑ αγωγή, κατάσχεση ή πλειστηριασμός κατά έλληνα δανειολήπτη από τηνThemeleion Waterfall Εταιρεία Ειδικού Σκοπού!...κι ούτε θα υπάρξει...
                                     
 Αυτή είναι η τεκμηριωμένη νομικά απάντηση στα αμόρφωτα όργανα των τραπεζών Κουίκ, Καπερνάρο και κάποιο «πολιτευτή» Λελιάτσο, που τρομοκρατούν τον λαό –στο όνομα μάλιστα της προστασίας του!- κραυγάζοντας ανήθικα τον δήθεν «κίνδυνο» της περιουσίας των πολιτών από τις τράπεζες και τις Εταιρείες με την παραπάνω καθόλα νόμιμη τακτική των!

[Φωτό:
Το έγγραφο του υπουργείου δικαιοσύνης και των ελληνικών δικαστηρίων όλης της χώρας]
 


Σημ:.Οι Εταιρείες Ειδικού Σκοπού δεν έχουν καμία σχέση με τα μπουρδέλα τις "εισπρακτικές" των πορνιδίων και ευνούχων, έτσι?

Links για σημαντικά νομικά θέματα ληξιπρόθεσμων δανείων, διαφόρων τραπεζών

http://zoidosia.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html (Ληξιπρόθεσμα Δάνεια και Ανακεφαλοποίση Τραπεζών, Eθνική, Πειραιώς, ΑlphaEurobank)

(ATEAγωγή ακύρωσης υποθηκών)

(Eurobank: Χωρίς νόμιμη εκπροσώπηση και πληρεξουσιότητες δικηγόρων)



                              
(ερευνα από τις αρχές, ΣΔΟΕ, ECBTτΕ, Εισαγγελέας,  για την ανακεφαλοποίηση και τα ληξιπρόθεσμα δάνεια)
                    
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/07/h-funds-ena.html#.UfTOdo8og71.facebook (η δήθεν πώληση των δανείων σε ξένα funds)
                    
Που θα με βρείτε:   

www.zodiosia.blogspot.com (το blog μου)
https://www.elpida-politeias.gr (το site μου)

Δημ. Αντωνίου, ιατρός, τηλ. 22210-62743


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα