Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ή πολύ κοντά στον Αδη ή στην εκτόξευση

xrysi-augi
Βομδαρδισμός αναρτήσεων ανά 5′ λέπτο όπως οι συρμοί του μετρό από χθες στα “μεγάλα” ενημερωτικά μέσα, βαρύγδουπα σχόλια παρεμβαίνουν μέσα στις ανταποκρίσεις μεγάλων ιστοσελίδων και αντίστοιχες ατάκες στα πάνελ με εντυπωσιακές εικόνες από τις προσαγωγές και μεταγωγές. Σαν έτοιμα όλα από καιρό…

του Στρατή Μαζίδη
stratisΕιρήσθω εν παρόδω, τι συζητήθηκε τόσο αθόρυβα με την τρόικα; Τι αποφασίσθηκε όσο εμείς κοιμόμασταν; Μάλλον τα συνηθισμένα ε; Αφαίμαξη κτλ.
Από χθες έως σήμερα προσωπικά παρατηρώ μια σημαντική αλλαγή σε όσα γράφονται και λέγονται για τη μεγάλη χολυγουντιανή ταινία με το γνωστό σκηνοθέτη ο οποίος το μόνο που δεν έκανε χθες είναι να οικειοποιηθεί 100% την ιστορία μολονότι αρκετά ιστολόγια ανέβασαν σχετική ειρωνική ανάρτηση.
Αυτή η ξαφνική ενεργοποίηση της Δικαιοσύνης με άκρα μυστικότητα αρχίζει πλέον να μας πείθει πως πραγματικά είναι τυφλή καθώς την ίδια διαδικασία θα έπρεπε να έχει κινήσει για τους δολοφόνους 4.000 ελλήνων τα τελευταία χρόνια, για λαδιάρηδες, πιασάρηδες κτλ.
Ήδη από χθες αρκετοί επώνυμοι και όχι φίλοι της Χρυσής Αυγής άρχισαν να καταγράφουν τον προβληματισμό τους με το show της κυβέρνησης. Την αρχή έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, συνέχισε ο αριστερών καταβολών Βαρουφάκης, κόπηκε στον αέρα ο δικηγόρος Δημητρακόπουλος.
Διαβάζουμε στο Newsbomb:
Στο πόρισμά του για την «εγκληματική» πλέον οργάνωση της Χ.Α. περιγράφει αναλυτικά την ιεραρχία και τη δομή της, ενώ ζητά να ερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί και από ποιον και το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα μαύρου χρήματος).
Το αδίκημα αυτό διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ενώ για να στοιχειοθετηθεί αναμένεται να ανοίξουν σύντομα και τραπεζικοί λογαριασμοί.
Σημειώνεται, ότι η μόνη κακουργηματική πράξη που αποδίδεται από τον αντεισαγγελέα σε βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι αυτή της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.
Ωστόσο, στο πόρισμα περιγράφεται μια σειρά από κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονίες και απόπειρες ανθρωποκτονιών, χωρίς όμως να αποδίδονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα.
Δεν είμαι νομικός αλλά αυτό που βλέπω στην έγκυρη ιστοσελίδα (τυχαίο πως το εγκληματική το βάζει σε εισαγωγικά;) είναι ένα αίτημα να ερευνηθεί η περίπτωση ξεπλύματος μαύρου χρήματος όπου εικάζω πως με το άνοιγμα των λογαριασμών εύκολα αποδεικνύεται ή όχι, αίολες δολοφονίες και απόπειρες δίχως συγκεκριμένο ύποπτο και μια κατηγορία περί σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.
Αν η Χρυσή Αυγή είναι όλα τα παραπάνω, με τις διασυνδέσεις που λέγεται ότι είχε με τα σώματα ασφαλείας δε θα είχε λάβει τα μέτρα της; Κι αν όλες αυτές οι κατηγορίες καταπέσουν όπως πολλοί φοβούνται και το εκφράζουν ανοικτά; Τότε τι θα συμβεί; Ποια θα είναι η κατάληξη του 24ωρου και βάλε πιπιλίσματος.
Πολύ πιθανό το παρακάτω.
Οι φωτογραφίες με τις προσαγωγές ελλήνων βουλευτών (διότι αυτό είναι ορισμένοι από τους συλληφθέντες) σε ένα χολυγουντιανό σκηνικό μεταφοράς επικίνδυνων τρομοκρατών, πιέζοντας το σβέρκο όπου το μόνο που απουσιάζει είναι ο Ντένζελ Ουάσινγκτον, ο Κέβιν Μπέικον και ο Μπους Γουίλις θα γυρίσουν μπούμερανγκ υπέρ της Χρυσής Αυγής.
Τα ΜΜΕ της ταινίας με γνωστούς παπαγάλους που κάποτε πετούσαν μπουκάλια, βγαίνουν ρίχνοντας λάδι στη φωτιά με εμπρηστικές δηλώσεις.
Από το ένα άκρο της υπερβολής (διότι θα μπορούσαν απλά να κληθούν να καταθέσουν από την πίσω πόρτα και αν η διαδικασία οδηγήσει εκεί, τότε να κρατηθούν με ήπιους τόνους) θα οδηγηθούμε στο άλλο. Φανταστείτε λίγο ένα σενάριο με το Μιχαλολιάκο, τον Κασιδιάρη και το Λαγό να βγαίνουν με υψωμένες τις γροθιές και τη χολυγουντιανή υπερπαραγωγή να μην έχει το φινάλε που θα ήθελε ο director. Θα ακολουθήσει η σταδιακή απογείωση του λαϊκού συνδέσμου και ο Θεός να βάλει το χέρι Του για αυτό που θα ακολουθήσει.
Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται ή πολύ κοντά στον Αδη ή στην εκτόξευση.
Μια φορά επικίνδυνοι άνθρωποι από όλες τις πλευρές παίζουν με τις τύχες της πατρίδας μας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα