Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

«Η σεξουαλική δύναμη ή ο φτερωτός Δράκοντας»

Η αγάπη είναι σεξουαλικότητα πλατιά, φωτισμένη, μεταμορφωμένη
Κατ' αρχήν, φαίνεται δύσκολο να διαχωριστεί η σεξουαλικότητα από την αγάπη. ΄Ολα έρχονται από το Θεό και ό,τι εκδηλώνεται μέσα από τον άνθρωπο σαν ενέργεια, είναι, από την προέλευσή του, μία θεία ενέργεια: αλλά αυτή η ενέργεια προκαλεί διαφορετικά αποτελέσματα ανάλογα με τον αγωγό μέσα από τον οποίο αυτή εκδηλώνεται. Μπορούμε να τη συγκρίνουμε με τον ηλεκτρισμό. Ο ηλεκτρισμός είναι μια ενέργεια που αγνοούμε τη φύση της, όταν όμως περνά μέσα από μια λάμπα γίνεται φως, αν και αυτή η ίδια δεν είναι φως.
Περνώντας από μια ηλεκτρική εστία, γίνεται θερμότητα' περνώντας μέσα από ένα μαγνήτη, γίνεται μαγνητισμός' περνώντας μέσα από έναν ανεμιστήρα, γίνεται κίνηση. Με τον ίδιο τρόπο, υπάρχει μια έμφυτη κοσμική δύναμη που παίρνει αυτήν ή εκείνη την όψη σύμφωνα με το όργανο του ανθρώπου μέσα από το οποίο εκδηλώνεται. Διαμέσου του εγκεφάλου γίνεται νοημοσύνη, λογική, διαμέσου του ηλιακού πλέγματος ή του κέντρου Χάρα, γίνεται αίσθηση και συναίσθημα, όταν περνά από το μυικό σύστημα, γίνεται κίνηση, και όταν περνά από τα γεννητικά όργανα, γίνεται έλξη για το άλλο φύλο. Αλλά είναι πάντα η ίδια ενέργεια.
Η σεξουαλική ενέργεια έρχεται λοιπόν από πολύ ψηλά, αλλά περνώντας από τα σεξουαλικά όργανα, προκαλεί αισθήσεις, έναν ερεθισμό, μια επιθυμία προσέγγισης και μπορεί, μέσα σ' αυτές τις εκδηλώσεις, να μην υπάρχει καμιά απολύτως αγάπη. Η αγάπη αρχίζει όταν αυτή η ενέργεια αγγίζει συγχρόνως άλλα κέντρα στον άνθρωπο: την καρδιά, τον εγκέφαλο, την ψυχή και το πνεύμα. Τότε, αυτή η έλξη, αυτή η επιθυμία που έχει να πλησιάζει κανείς κάποιον, φωτίζεται από σκέψεις, από συναισθήματα, από μια γεύση αισθητική.
Η αγάπη είναι σεξουαλικότητα, αν θέλετε, αλλά πλατιά, φωτισμένη, μεταμορφωμένη. Η αγάπη έχει τόσους βαθμούς και εκδηλώσεις, ώστε δεν μπορούμε ούτε να τους αριθμήσουμε, ούτε να τους ταξινομήσουμε.
΄Οταν δεν επιμένετε μόνο πάνω σε μερικές χυδαίες φυσικές αισθήσεις, αλλά αισθάνεστε τους ανώτερους βαθμούς αυτής της κοσμικής δύναμης να σας κυριεύουν, αυτή είναι η αγάπη, και επικοινωνείτε με τις ουράνιες περιοχές.

ΟMRAAM MIKHAEL AINANHOV

ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα