Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Μαμούθ Υβρίδιο Πύθωνα Βρέθηκε Στη Φλώριδα!!! (Βίντεο + Φωτογραφία)



'Οπως το κακό και το πονηρό, όπως ο ίδιος ο σατανάς, τεράστια μεγέθους φίδια παραμονεύουν τριγύρω, περιμένοντας να επιτεθούν στην ανήμπορη λεία τους. 

YouTube: Οι ερευνητές μελετούν την προσαρμοστικότητα γιγαντιαίων πυθώνων στη Φλόριντα, καθώς το περιβάλλον τους απλώνεται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως το Μαϊάμι και βόρεια όπου θα μπορούσαν να υβριδοποιηθούν και να εξαπλωθούν σε κάθε πολιτεία της χώρας.

Ο Πύθωνας sebae, κοινώς γνωστός ως  African Rock python, είναι ένα μεγάλο,  φίδι της υποσαχάριας Αφρικής. Ο African Rock Python είναι ένα από τα επτά είδη του γένους Python. Έχει δύο υποείδη: το ένα που συναντάται στην Κεντρική και τη Δυτική Αφρική και το άλλο στη Νότια Αφρική.




Είναι το μεγαλύτερο φίδι της Αφρικής και μπορεί να προσεγγίσει ή να υπερβεί τα 6 m (20 ft). Το νότιο υποείδος είναι γενικά μικρότερο από ό, τι ο βόρειος συγγενής του. Το φίδι βρίσκεται σε διάφορους οικότοπους, από τα δάση έως κοντά σε ερήμους , αν και συνήθως ζει κοντά σε πηγές νερού. 

Ο Αφρικανικός Rock python σκοτώνει το θήραμά του σφίγκοντας το και συχνά τρώει ζώα έως το μέγεθος της αντιλόπης, κατά καιρούς, ακόμη και κροκόδειλους. Το φίδι αναπαράγεται με ωοτοκία. Σε αντίθεση με τα περισσότερα φίδια, το θηλυκό  προστατεύει τη φωλιά της και μερικές φορές ακόμη και τους νεοσσούς της.

Το μεγαλύτερο φίδι στον κόσμο;



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα