Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Η ανθρώπινη φυλή Πεθαίνει: Ο Εκφυλισμός του DNA θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στην πλήρη εξαφάνιση της ανθρωπότητας




 Η ανθρώπινη φυλή πεθαίνει. Είναι βέβαιο ότι δεν θα συμβεί αυτό το έτος ή ακόμα και αυτή την δεκαετία, αλλά η σταθερή εκφύλιση του ανθρώπινου DNA θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στην πλήρη εξαφάνιση της ανθρωπότητας. 

Ο λόγος που οδεύουμε προς εξαφάνιση είναι ο αυξανόμενος αριθμός των μεταλλάξεων που περνάνε από γενιά σε γενιά. 

Σύμφωνα με τον Δρ John Sanford του Πανεπιστημίου Cornell, κάθε ένας από εμάς φέρει ήδη δεκάδες χιλιάδες επιβλαβείς μεταλλάξεις, και ο καθένας από εμάς θα περάσει περίπου 100 νέες μεταλλάξεις στις μελλοντικές γενιές.

 Η ανθρωπότητα εκφυλίζεται με επιταχυνόμενο ρυθμό, και σε κάποιο σημείο ο αριθμός των μεταλλάξεων  θα είναι τόσο μεγάλος που δεν θα είναι πλέον σε θέση να παράγει βιώσιμους απογόνους. 


Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον, αλλά ήδη σημάδια εκφυλισμού του DNA είναι παντού γύρω μας. Παρ 'όλο την προηγμένη τεχνολογία μας, οι γενετικές ασθένειες βρίσκονται σε έξαρση.

 Τα σώματά μας είναι αδύναμα και εύθραυστα, και περνώντας σε κάθε γενιά γίνονται ακόμη ακόμα χειρότερα. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Ο μέσος άνθρωπος  απλά υποθέτει ότι η ανθρώπινη φυλή θα είναι σε θέση να συνεχιστεί επ 'άπειρον. Όμως, οι γενετιστές που μελετούν προσεκτικά αυτά τα πράγματα κατανοούν τη σοβαρότητα του θέματος. 

Κάθε γενιά διαδοχικά γίνεται όλο και περισσότερο «μεταλλαγμένη», και αν αυτό συνεχισθεί για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό θα σήμαινε το τέλος μας. 

Ο Δρ Sanford το τοποθετεί ως εξής ... 



«Είμαστε αφανισμένοι  άνθρωποι που ζουν σε έναν κόσμο που πεθαίνει."
Στο σχολείο και στις ταινίες, διδάσκουμε ότι τα μεταλλαγμένα είναι "cool" και ότι οι μεταλλάξεις μπορεί να είναι ένα πολύ καλό πράγμα. Αλλά αυτό απλά δεν είναι σταθερή επιστήμη. Το παρακάτω παρουσιάζει το πώς Alex Williams περιγράφει τον απίστευτα καταστροφικό ρόλο που διαδραματίζουν οι μεταλλάξεις στη βιολογία μας ... 

Ωστόσο, σε απευθείας αντίθεση με τον κεντρικό ρόλο της μετάλλαξης στην ποικιλομορφία της ζωής, βλέπουμε τις αυξανόμενες πειραματικές ενδείξεις ότι οι μεταλλάξεις καταστρέφουν τη ζωή. 

Στους ιατρικούς κύκλους, οι μεταλλάξεις καθολικά θεωρούνται επιβλαβείς. Είναι μια βασική αιτία της γήρανσης, του καρκίνου και των λοιμωδών νόσων. Ακόμη και μεταξύ των οπαδών των εξελικτικών μεταλλάξεων που αναζητούν παραδείγματα  που είναι ευεργετικά, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αναφέρουμε επιζήμιες μεταλλάξεις που έχουν ευεργετικές παρενέργειες (π.χ. στίγμα της δρεπανοκυτταρικής αναιμίας, διαγραφή  μίας 32-ζευγών βάσης σε ένα ανθρώπινο χρωμόσωμα που προσδίδει αντίσταση σε HIV ομοζυγώτες και καθυστερούν την εμφάνιση  ου AIDS σε ετεροζυγώτες, μετάλλαξη CCR5-delta32 , animal melanism και stickleback πυελική καταστολή της σπονδυλικής στήλης). 

Αυτά τα αποτελέσματα δεν εκπλήσσουν καθόλου σχετικά με το ότι το DNA υφίσταται εκατομμύρια ζημιές αλλά και εκδηλώσεις επισκευών ανά κύτταρο την ημέρα . Οπότε όχι, δεν πρόκειται να «εξελιχθούμε» σε μεγαλύτερα και καλύτερα πλάσματα.

 Αντ 'αυτού, η ανθρώπινη φυλή σταθερά καταρρέει και ο χρόνος μας εξαντλείται. Στην ουσία, το προσχέδιο της ανθρώπινης ζωής  καταστρέφεται συστηματικά, και δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε ώστε να το επιβραδίνουμε. Το παρακάτω είναι από μία έκθεση από τον Gerald H. McKibben και Everett C. ΜακΚίμπεν ... 
Οι γενετιστές  από καιρό ανησυχούν για τις επιπτώσεις των μεταλλάξεων στον ανθρώπινο πληθυσμό, και ποιο ποσοστό δηλητηριώδης μετάλλαξης ανά άτομο ανά γενιά,  θα μπορούσε να οδηγήσει σε γενετική φθορά . 

Προηγούμενες εκθέσεις βασίστηκαν σε εκτιμήσεις  ποσοστών μετάλλαξης σημαντικά χαμηλότερων από ό, τι γνωρίζουμε σήμερα. 

Τα ευρήματα που χρονολογούνται από το 2002 δείχνουν ότι ο ανθρώπινος ρυθμός μετάλλαξης είναι τουλάχιστον 100 λάθη (λάθη) ανά άτομο ανά γενιά. Μερικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι ο ρυθμός είναι πιο κοντά στο 300. Ακόμη και ένα ποσοστό 100 έχει σοβαρές επιπτώσεις, και ο ρυθμός μετάλλαξης συνεχώς αυξάνει. 

Επιπλέον, οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι μεταλλάξεις στο ανθρώπινο γονιδίωμα είναι επιβλαβείς. "Και τίποτα δεν μπορεί να αντιστρέψει τη ζημιά που έχει γίνει κατά τη διάρκεια της δική μας γενιάς, ακόμα και αν οι περαιτέρω μεταλλάξεις σταματούσαν." (Σ. 40). Φαίνεται ότι η διαδικασία είναι μία μη αναστρέψιμη καθοδική πορεία που θα καταλήξει σε "κατάρρευση των μεταλλάξεων ".

Έτσι, πόσο καιρό έχουμε μέχρι την "κατάρρευση των μεταλλάξεων";

 Λοιπόν, σύμφωνα με το McKibben και McKibben, ο Δρ Sanford εκτιμά ότι η ανθρώπινη φυλή έχει συνολική διάρκεια ζωής περίπου 6000 χρόνια ... 

Ο συγγραφέας παραθέτει έρευνα που δείχνει ότι η ανθρώπινη φυλή σήμερα εκφυλίζεται σε ποσοστό 1 με 2% ανά γενιά λόγω της συσσώρευσης μεταλλάξεων.  
Σε μια μείωση 1%  της φυσικής κατάστασης ανά γενιά, υπάρχει μια απότομη μείωση της φυσικής κατάστασης μετά από 300 γενεές (περίπου 6.000 χρόνια).

 Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις της γενετικής εντροπίας είναι η ανάλυση του Δρ Sanford και  άλλων εργαζομένων της Βιβλικής αφήγησης σχετικά με το προσδόκιμο ζωής. 

Σε μια στατιστική ανάλυση παλινδρόμησης της μείωσης διάρκειας ζωής από το Νώε (έζησε 950 χρόνια), μετά από 32 αιώνες  το προσδόκιμο ζωής έχει μειωθεί σε περίπου 70. 

Η αξιοσημείωτη πτυχή είναι ότι η καμπύλη αυτή, η οποία δείχνει μια απότομη πτώση μετά το Νώε και μια πιο σταδιακή μείωση περίπου 1.000 χρόνια πριν, είναι ότι είναι πολύ παρόμοια με θεωρητικές καμπύλες που παρουσιάζονται από άλλους ερευνητές που παρουσιάζουν γενετικό εκφυλισμό.

 Είτε ο Μωυσής κατέγραψε πιστά τα γεγονότα (και τις ηλικίες) που αναφέρονται στη Γένεση, ή ήταν ένας εξειδικευμένος στατιστικολόγος που παρουσίασε δεδομένα με μια αξιοσημείωτη προσαρμογή σε μια εκθετική καμπύλη!

Άλλοι επιστήμονες έβαλαν τη διάρκεια ζωής της ανθρώπινης φυλής σημαντικά υψηλότερα, αλλά χωρίς αμφιβολία υπάρχει μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση στην επιστημονική κοινότητα ότι η ανθρώπινη φυλή αργά οδεύει προς εξαφάνιση. 


Ητοποθέτηση του Alex Williams ... 

"Όπως η σκουριά κατατρώει το χάλυβα σε μια γέφυρα, έτσι και οι μεταλλάξεις κατατρώνε τα γονιδιώματα μας και δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε για να τις σταματήσουμε."

Ο Δρ Sanford σημειώνει λίγο πιο εύγλωττα ... 

"Η εξαφάνιση για το ανθρώπινο γονιδίωμα φαίνεται να είναι εξίσου βέβαιη και ντετερμινιστική όπως η εξαφάνιση των άστρων, ο θάνατος των οργανισμών, και ο θερμός θάνατος του σύμπαντος."

Για περισσότερα σχετικά με αυτό, δείτε το απόσπασμα από ένα 
βίντεο της συνέντευξης με τον Δρ Sanford  παρακάτω ... 

Λοιπόν, τι νομίζετε:

 Εξαντλείται  ο χρόνος για την ανθρώπινη φυλή ή  έχουμε ακόμη αρκετό χρόνο ; 

Από riseearth
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. Ενδιαφέρον... αλλά μόνο για όσους καταλαβαίνουν βιωματικά και αντιλαμβανονται σφαιρικά. Για όλους τους άλλους, αυτό σημαίνει "διέγερση του υποσυνείδητου φόβου" και "προγραμματισμός" εν αγνοία τους (χωρίς ενσυνείδητο έλεγχο του νου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα