Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

EUROBANK: Η Δήθεν Εκχώρηση Δανείων σε ξένες εταιρείες Ειδικού Σκοπού…το Μεγάλο κι Απεχθές ΨΕΜΜΑ…πόσο πιο χαμηλά θα πάει αυτή η τράπεζα των αξιολύπητων αποτυχημένων? Γι αυτό έκλαιγε ο Ν. Νανόπουλος




                                    
Φωτό: Γι αυτό έκλαιγε ο Ν.Νανόπουλος. Γιατί πίστευε ότι διοικούσε ανθρώπους κι όχι υποκείμενα...Τον καλώ, να δώσει ένα τέλος στην κατρακύλα αυτή, του άλλοτε κραταιού δημιουργήματός του.

Σε μερικές (μετρημένες στα δάχτυλα) περιπτώσεις ηEurobank στέλνει δικαστικά έγγραφα (ειδοποιήσεις, αγωγές απαίτησης, διαταγές πληρωμής κλπ) σε οφειλέτες, ισχυριζόμενη ότι εκχώρησε το τιτλοποιημένο δάνειό των σε ξένες εταιρείς Ειδικού Σκοπού (δεν έχουν καμία σχέση με τα σκουπίδια τις «εισπρακτικές» εταιρείες), οι οποίες όμως είναι κι αυτές «εταιρείες» γκάγκστερ…

Και για να συμπληρωθεί το θέατρο του παραλόγου, η Eurobank αναγγέλει στον οφειλέτη ότι η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού στην συνέχεια «ξανα-πούλησε» ή μεταβίβασε το δάνειό της και πάλι στην Eurobank, η οποία ως εκ τούρου παρουσιάζεται στα δικαστήρια ως εκπρόσωπος, διαχειριστής και ξανα-αγοραστής του δανείου της, στο όνομα της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού! εναντίον του οφειλέτη (λες και η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού δεν μπορούσε να εκπροσωπηθεί από έναν έλληνα ή ξένο δικηγόρο).

 Οι παραπάνω εταιρείες Ειδικού Σκοπού είναι όμως όλες θυγατρικές της Eurobank (και των άλλων τραπεζών) με εικονικές έδρες το εξωτερικό, ενώ οι πραγματικές των είναι μέσα στα κεντρικά κτήρια των εδώ "μητρικών" των τραπεζών, όπως, π.χ. η εταιρεία "Ανάπυτξη" της Eurobank με έδρα την οδό Η.Ηλιού 51, Αθήνα. Κι αυτές συστήνονται πρώτον για να φοβίζουν! τον έλληνα οφειλέτη και δεύτερο για να εκχωρούν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ σε αυτές οι μητρικές τράπεζες τα "κόκκινα" δάνεια για να μην φαίνονται στους ισολογισμούς των!

Οι παραπάνω αγωγές όμως της Eurobank (2-3) έχουν ΟΛΕΣ απορριφθεί από τα ελληνικά δικαστήρια, ως άκυρες, ψευδείς και παράνομες, διότι η –υποτιθέμενη-σύμβαση εκχώρησης του δανείου από την Eurobank στην Εταιρεία Ειδικού Σκοπού ήταν ανυπόστατη (ανύπαρκτη), άκυρη, ψευδής και παράνομη! για τους εξής λόγους (δείτε τις  αποφάσεις στα παρακάτω links), τους οποίους πιστοποίησα κι από δική μου έρευνα στο υποηκοφυλάκειο Αθηνών:

α) Οι εμφανιζόμενες ως Εταιρείες Ειδικού Σκοπού είναι ανύπαρκτες!
β) Η σύμβαση εκχώρησης του δανείου από την Eurobank στην Εταιρεία Ειδικού Σκοπού  πρέπει να καταχωρηθεί στο Υποθ/κειο Αθηνών και να αναγγελθεί στον οφειλέτη (με εξώδικο) (ΑΚ 455, 460, αρ. 10 ν.3156/2003 και αρ. 3 ν. 2844/2000). Η μη-καταχώρηση της σύμβασης εκχώρησης επιφέρει την ανυπαρξία (ακυρότητα) αυτής. Και πράγματι καμία από τις παραπάνω συμβάσεις εκχώρησης δεν είχε καταχωρηθεί στο Υποθ/κειο Αθηνών. Κι ούτε υπάρχει καμία ΣΗΜΕΡΑ! (υπήρχε στο παρελθόν μερικές από το ΤΠΚΔ, οι οποίες έληξαν και απεσύρθησαν. Επίσης 1-2 παλαιές καταχωρήσεις που παρουσίασε το Hod-Dog στο τεύχος 28, από την Εμπορική Τράπεζα και το ΤΠΚΔ, δεν υπάρχουν πλέον και δεν είχαν κανένα δικαστικό αποτέλεσμα!).

γ) Δεν υπήρχε σχετικός όρος στις δανειακές συμβάσεις των δανειστών που έδιναν το δικαίωμα στην Eurobank για την εκχώρηση (αμφισβητήσιμο).
δ) Δεν είχαν μεταγραφεί οι αντίστοιχες εμπράγματες ασφάλειες (υποθήκες κλπ) από την Εurobnak στην Εταιρεία Ειδικού Σκοπού κι αντίστροφα.
ε) Η παραπάνω σειρά των δήθεν εκχωρήσεων του δανείου από την Eurobank, και την επαναγορά της από την Εταιρεία Ειδικού Σκοπού, είναι ένα Σενάριο αντίστοιχο του «Καραγκιόζη Νύφη» και δεν θα ευτελίσω τον εαυτό μου επιχειρημματολογώντας εναντίον του.
στ) Αν πάρετε τέτοια αγωγή κλπ. κάντε τις παραπάνω έρευνες στο υποθ/κειο για να γελάσετε.
Συμπέρασμα: α) Όλα τα παραπάνω γίνονται για να φοβίσουν τον έλληνα πολίτη, ότι δήθεν η περιουσία του κινδυνεύει από τα αδυσώπητα ξένα funds και εταιρείες!
β) τέτοια κατάντια, κατρακύλα, παρακμή κι ελφυλισμό τράπεζας, σαν κι αυτή τις Eurobank δεν υπάρχει ούτε στην Σομαλία και Τζιμπουτί.
γ) Έχουμε Εθνικό Καθήκον να εξαφανίσουμε την τράπεζα αυτή από την Ελληνική Επικράτεια, ως Μαυραγορίτισσα, Προδοτική κι όργανο του Εχθρού! Πως? Σηκώνοντας όλοι τις καταθέσεις μας από αυτήν, οι οποίες ούτως ή άλλως κινδυνεύον, διότι η τράπεζα αυτή θα διαλυθεί…
δ) Μίσος βαθύ, για μια τράπεζα που ο λιμοκτονών ελληνικός λαός την έσωσε με 10 δις. κι αυτή έχει επιπέσει να κατασπαράξει το χέρι που την ελέησε ωσάν μανιασμένος πάνθηρας….αλλά έχει γελοιοποιηθεί σε όλη την Ελλάδα…κι αυτή είναι η σκληρότερη εκδίκηση που πήραμε. Όχι μόνο να νικήσουμε τον εχθρό, αλλά και να τον διασύρουμε.
Ιδού τα links με τις δικαστικές αποφάσεις:
 http://helleniclawyer.blogspot.gr/2013/07/38692010.html 
Και ιδού η ειδοποίηση μιας τέτοιας εκφυλιστικής πράξης, δήθεν εκχώρησης του χρέους:
  
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Με το παρακάτω έγγραφο, του υπουργείου δικαιοσύνης, τα δικαστήρια ΟΛΗΣ της χώρας βεβαιώνουν ότι ΚΑΜΙΑ αγωγή κι άλλες πράξεις εκτέλεσης (διαταγή πληρωμής, κατάσχεση, πλειστ/σμός κλπ.) δεν εκκρεμεί ενώπιόν των από Εταιρείες Ειδικού Σκοπού εναντίον έλληνα πολίτη...μην ακούτε τους άσχετους, ανίδεους και παπαγάλους των τραπεζών για τα αντίθετα.
ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ: Οι παραπάνω εκχωρήσεις ή ενεχυριάσεις δανείων (ΑΚ 455 επ, 1209 επ.) από μία τράπεζα σε άλλη, για χορήγηση ρευστότητας από την τελευταία στην πρώτη, γίνονται αθρώα σε όλο τον κόσμο από πολλές 10ετίες τώρα και στην χώρα μας από την δεκαετία του 1990, είναι νόμιμες και συστατικό στοιχείο του καπιταλισμού. Και γίνονται, όχι μόνο σε "κόκκινα" (ληξιπρόθεσμα) δάνεια, αλλά και σε κανονικά εξυπηρετούμενα!. Όλες αυτές οι εκχωρήσεις όμως γίνονται εν αγνοία των δανειοληπτών (χωρίς να καταχωρηθούν στον υποθ/κειο Αθηνών) και συνεπώς ο εκδοχέας (η τράπεζα που τα πήρε) δεν αποκτά δικαιώματα απέναντι στον δανειολήπτη (δηλ. δεν μπορεί να του κάνει αγωγές, κατασχέσεις , πλειστ/σμούς κλπ....υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις επ` αυτού) (ΑΚ 455,460, ν.3156/2003 και αρ.4 ν.2844/2000). Ποτέ όμως οι τράπεζες δεν πωλούν δάνεια με έκπτωση (ΑΚ 513 επ.) ούτε αφήνουν τα ενέχυρα να εκπέψουν, γιατί αυτό σημαίνει χρεοκοπία της τράπεζας. Τέλος, η έγερση αγωγών, κατασχέσεων, πλειστ/σμών κλπ. από τις εκδοχείς τράπεζες (αυτές στις οποίες έγινε η εκχώρηση) ποτέ δεν έγινε και δεν θα γίνει, για λόγους οικονομικούς (δεν συμφέρει καμία τράπεζα) και νομικούς (υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς).

Links για σημαντικά νομικά θέματα ληξιπρόθεσμων δανείων, διαφόρων τραπεζών

http://zoidosia.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html (Ληξιπρόθεσμα Δάνεια και Ανακεφαλοποίση Τραπεζών, Eθνική, Πειραιώς, ΑlphaEurobank)

(ATEAγωγή ακύρωσης υποθηκών)

(Eurobank: Χωρίς νόμιμη εκπροσώπηση και πληρεξουσιότητες δικηγόρων)



                             
(ερευνα από τις αρχές, ΣΔΟΕ, ECBTτΕ, Εισαγγελέας,  για την ανακεφαλοποίηση και τα ληξιπρόθεσμα δάνεια)
                    
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/07/h-funds-ena.html#.UfTOdo8og71.facebook (η δήθεν πώληση των δανείων σε ξένα funds)

              
Που θα με βρείτε:   

www.zodiosia.blogspot.com (το blog μου)
https://www.elpida-politeias.gr (το site μου)

Δημ. Αντωνίου, ιατρός, τηλ. 22210-62743


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα