Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Υπήρξε Συμμετοχή Του George HW Bush Στην Δολοφονία Του JFK; Αρχεία Του FBI, Άρθρο Σε Εφημερίδα Και Περίεργες Φωτογραφίες Εγείρουν Ερωτήματα ...

JFK-motorcade.jpg
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - Παρά τους ισχυρισμούς του για το αντίθετο, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι ο Τζορτζ Μπους ήταν στο Ντάλας στις 22 Νοεμβρίου 1963, περίοδο κατά την οποία συνδέθηκε με τη CIA, παρά τις διαμαρτυρίες του ότι δεν συνεργάστηκε με τον οργανισμό μέχρι τον διορισμό του ως διευθυντή το 1976 από τον Πρόεδρο Gerald R. Ford.
Δύο υπομνήματα του FBI και μια φωτογραφία ενός άνδρα που στέκεται έξω από την βιβλιοθήκη του  Τέξας είναι από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που εξετάζονται στο νέο βιβλίο του Jerome Corsi   "Ποιος σκότωσε πραγματικά τον Kennedy" .

Τα αποδεικτικά στοιχεία είναι σημαντικά, καθώς ο Corsi προσεγγίζει το ερώτημα που τέθηκε από ορισμένους ερευνητές της δολοφονίας: ήταν ο John F. Kennedy το πρώτο προεδρικό θύμα της αναδυόμενης «Νέας Τάξης Πραγμάτων» η οποία υπερασπίστηκε τους πρώην διοικητές της CIA Allen Dulles και George HW Bush;
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη επιδίωξε όπως η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ασκηθεί από τον Allen Dulles και τον αδελφό του, John Foster Dulles, ως γραμματέα του κράτους υπό τις οδηγίες του Eisenhower, γράφει ο Corsi , οι οποίοι οραματίστηκαν τη χρησιμοποίηση της στρατιωτικής δράσης των ΗΠΑ για τη διατήρηση των  επιχειρηματικών συμφερόντων της, ακόμη και αν δεν ήταν πραγματικά προς το συμφέρον της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.
Η φωτογραφία, που κυκλοφορεί ευρέως στο Διαδίκτυο , δείχνει έναν άνδρα με τα χέρια στις τσέπες του στο δρόμο μπροστά στην βιβλιοθήκη του Τέξας λίγο μετά την δολοφονία του  JFK που μοιάζει με τον George HW Bush.
Δεν έχει γίνει  θετική ταυτοποίηση αυτού του ανθρώπου . 
JFK-photo-GEORGE-H-W-BUSH-at-TSBD-1.jpg
JFK-photo-GEORGE-H-W-BUSH-at-TSBD-2.jpg

Από redflagnews
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα