Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Είναι Ο Κομήτης Ison Ufo; Οι Επιστήμονες Του Hubble Μας Επαναφέρουν Στην Πραγματικότητα!!!

Είναι Comet ISON ένα UFO;  Επιστήμονες του Hubble κάνει έναν έλεγχο της πραγματικότητας

10 του Σεπτέμβρη 2013 - Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο κομήτης ISON θα αποδειχθεί ότι είναι ο « κομήτης του αιώνα », όπως υπήρχαν ελπίδες, αλλά μερικά πράγματα είναι σίγουρα: 

Δεν είναι ένα UFO, και δεν είναι χωρισμένος σε  τρία κομμάτια.

 Αυτά ήταν προφανώς ερωτήματα στο μυαλό κάποιων τον περασμένο μήνα, χάρη σε  βίντεο και αναρτήσεις στα blogς βασιζόμενα σε εικόνες από το αρχείο του διαστημικού τηλεσκοπίου Hubble. 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μια επίσημη απάντηση, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Space Telescope Science Institute και στο Blog ISON .


Όλα ξεκίνησαν με μια σειρά από φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την Wide Field Camera 3   του Hubble    στις 30 Απριλίου. 

Διάφορα ανοίγματα ενώθηκαν για να παράγουν μία ευρέως διαδεδομένη έγχρωμη εικόνα του Κομήτη ISON με φόντο τα αστέρια. 

Όταν τα λαγωνικά του διαδίκτυου έριξαν μια προσεκτική ματιά στην αρχειοθετημένη εικόνα, φαινόταν σαν να υπήρχαν τρία ξεχωριστά αντικείμενα τα οποία κρύβονταν στο έντονο φως του κομήτη ISON . 

Ήταν ο ISON υπό διάλυση; Συνοδευόταν ο κομήτης από δύο εξωγήινα διαστημόπλοια; 

Όχι, απλά τίποτα από όλα αυτά. 

Ο Richard White, κύριος ερευνητής για το Αρχείο Mikulski για τα διαστημικά τηλεσκόπια, εξήγησε ότι η εικόνα ήταν ένα σύνθετο, που δημιουργήθηκε από τον μέσο όρο των δεδομένων από τρία ξεχωριστά ανοίγματα της κάμερας. 

Τα τρία αντικείμενα είναι απλώς διαφορετικές απόψεις του πυρήνα του Κομήτη ISON . "Ο κομήτης μόνος του δεν έχει τρία κομμάτια," έγραψε ο White . 

«Είναι ένα τεχνούργημα από την πρόσθεση των χωριστών ανοιγμάτων. 

Ο κομήτης δεν φαίνεται το ίδιο σε κάθε άνοιγμα, διότι τόσο ο κομήτης όσο και το τηλεσκόπιο Hubble κινούνται κατά τη διάρκεια του ανοίγματος. 

Ο κομήτης είναι θολός, ακριβώς όπως μια εικόνα που λαμβάνεται από το παράθυρο ενός κινούμενου αυτοκίνητου θα είναι θολή. "



Από disclose.tv

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα