Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Rockefeller περιγράφει την Agenda του Αρμαγεδδώνα

the_hunger_games


Email του Rockefeller  Περιγράφει την Agenda του Αρμαγεδδώνα και την μετάβαση στο Νέο Κόσμο: Από ότι φαίνεται είναι ένα πραγματικό email, που έχει αποσταλεί από το Rockefeller Global Communications, την κορυφαία  ελίτ της παγκοσμιοποίησης που υποστηρίζει μια καταστροφική πλανητική αλλαγή και όπως μας δείχνουν τα γεγονότα, την δημιουργούν με εκπληκτική σαφήνεια. Το μήνυμα είναι αυθεντικό, ισχυρό και προφητικό, είναι κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί ειλικρινά από κάθε άτομο. Χρησιμεύει ως μια μεγάλη υπενθύμιση για να εξετάσετε την ζωή σας, τη σημασία της  και το ότι ζούμε σε έκτακτους εσχατολογικούς καιρούς.
Δεν είναι κανονική πλέον η ζωή μας, το διακύβευμα είναι πολύ υψηλό αυτή τη φορά, προσωπικά και συλλογικά. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους καιρούς που έρχονται άμεσα και με μεγάλο θάρρος, με αντικειμενικότητα και αντοχή, αν θέλουμε να επιβιώσουμε.

Το e-mail εστάλη στις 21 Μαρτίου 2002 στον παλαίμαχο και σκληρό ακτιβιστή της αλήθειας και ερευνητή Stew Webb, ο οποίος έχει ενεργά εκθέσει και μάχεται την Διαμονική εγκληματική ελίτ από το 1980. Αυτός ο άνθρωπος είναι ένας από τους πιο αφοσιωμένους και σκληρούς πληροφοριοδότες που είναι ζωντανός σήμερα. Συμβάλλει σήμερα εκθέτοντας πληροφορίες σε ένα ιστότοπο που ονομάζεται Veterans Today, που περιέχει άρθρα σχετικά με τα πιο πιεστικά και αμφιλεγόμενα ζητήματα όσον αφορά τις παγκόσμιες υποθέσεις και την εγκληματική σατανική ελίτ.
Μετά τη δημοσίευση του άρθρου του για τις ανθρωποθυσίες των Illuminati στο Ντένβερ κάθε καλοκαίρι / χειμώνα στο ηλιοστάσιο, το 2001, ο Webb έλαβε το ακόλουθο μήνυμα από το Rockefeller Global Communications λίγους μήνες αργότερα. Φαίνεται ότι το ίδιο μήνυμα επίσης αποσταλεί στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ μια ημέρα αργότερα στις 22 του Μάρτη 2002. Μετά από λίγο περισσότερο ψάξιμο, τα μέιλ φαίνεται να έχουν αρχικά αποσταλεί στην Rayelan Russbacher της Rumor Mill News.
Το μήνυμα είναι το ακόλουθο. Κρατήστε στο μυαλό σας, ότι αυτό γράφτηκε πάνω από 11 χρόνια πριν.
Από: «Rockefeller Global Communications» <admin@rockefeller.com.au>
Προς: <stewwebb@*****.net>
Ημερομηνία: Πέμ. 21 Μαρτίου του 2002 20:27:55 +1000
[Προς την μεγάλη θάλασσα της ανθρωπότητας: Η ώρα του τέλους είναι επάνω σε μας. Μας αρέσει ή όχι, αυτό, είναι το πεπρωμένο που πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουμε. Στις 11 Σεπτέμβρη 2001 ο κόσμος ήταν μάρτυρας στην αρχή του τέλους. Αυτά που είδαμε και η εμπειρία θα είναι τίποτα σε σύγκριση με την καταστροφή που πρόκειται σύντομα να φανεί. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι τόσες πολλές ζωές έχουν χαθεί και ακόμα ακόμη περισσότερες θα χαθούν, αλλά αυτά τα πράγματα θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, όσο αυτό το παλιό σύστημα αρχίζει να καταρρέει. Καμία ανθρώπινη κυβέρνηση σε ύπαρξη τώρα ή από τους αρχαίους χρόνους δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει μια τέλεια τάξη. Κάθε κυβέρνηση έχει αποτύχει και θα αποτύχει.
Δεν μπορούν να σας προστατέψουν. Δεν μπορούν να σας δώσουν ένα μέρος όπου οι άνθρωποι είναι πραγματικά ελεύθεροι, όπου οι γείτονες σας είναι η οικογένεια σας και οι αλλοδαποί είναι οι φίλοι σου. Καμίαανθρώπινη σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί ή θα είναι ποτέ σε θέση να το επιτύχει αυτό. Γι 'αυτό η ατζέντα ορίστηκε. Έχει αναφερθεί στην πάροδο του χρόνου, ως ο Αρμαγεδδώνας. Αλλά δεν πρέπει να φοβάσται. Δεν θα είναι ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα ή κάποιος αδέσποτος αστεροειδής από τους ουρανούς που θα ισοπεδώσει τον πολιτισμό μας. Στην πραγματικότητα δεν είναι ο πλανήτης που θα υποφέρει και θα παρασυρθεί.
Θα είναι τα ανθρώπινοι κάτοικοι αυτού του μεγάλου πλανήτη που δεν έχουν κανένα σεβασμό ή γνήσιο σεβασμό για τους συνανθρώπους τους, κάθε ένας από εσάς κατά το επόμενο έτος θα πρέπει να κάνει κάποια πολύ βαθιά και ειλικρινή σκέψη. Θα πρέπει να ρωτήσετε τον εαυτό σας αυτές τις ερωτήσεις: Θα ξεπεραστεί το μίσος μου για το συνάνθρωπό μου ή θα μου βάλει στην άκρη τις διαφορές μου για αυτόν και να ενωθώ και να φροντίζω για τον πλησίον μου; Θα τους αντιμετωπίσω με ευγένεια; Ή θα συνεχίσω να επωφελούμαι από αυτές; Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρες ένα άτομο από το δρόμο και τους έδωσε κάποια τρόφιμα ή τον βοήθησες να βρει καταφύγιο για τη νύχτα; Ή κάθισες δίπλα σε κάποιον σε ένα λεωφορείο, σε ένα εμπορικό κέντρο, σε ένα τρένο και είπες "Γειά σου".
Πότε παρηγόρησες ένα ξένο ο οποίος είχε χάσει κάποιον που αγαπούσε. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες κάποιον φίλο σου, όχι γιατί τα υπάρχοντά του ή την περιουσία του - αλλά απλά επειδή νοιαζόταν γι 'αυτόν; Πότε ήταν η τελευταία φορά που έδειξες αληθινά ανθρώπινο πνεύμα και την καρδιά σου στον συνάνθρωπό σου; Κανένα από τα παραπάνω δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο. Κανένας από εμάς δεν είναι τέλειος. Κανένας από μας δεν είχε μια τέλεια ζωή. Ορισμένοι πιστεύουν ότι επειδή έχουμε υποστεί σε κάποιο βαθμό ότι αξίζουμε ό, τι παθαίνουμε - ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πληγώνεται ένα άλλο πρόσωπο στη διαδικασία. Αλλά εκείνους που προσπαθούν και να ξεσηκωθούν εναντίον στους αρνητικούς τρόπους μας θα επιβιώσουν και θα ανταμειφθούν με μια ζωή. στη γη που τώρα είναι μόνο ένα όνειρο. Μόνο οι πράοι θα κατέχουν τη γη. Αυτή είναι μια βεβαιότητα.
Το Νέο Σύστημα έρχεται. Το μόνο ερώτημα είναι το εξής: Θα επιλέξετε να είστε εκεί ή θα συνεχίσετε να ακολουθήσουμε τον δρόμο προς την αυτοκαταστροφή;. Είναι στο χέρι σας. Το ακόλουθο πρόγραμμα είναι αναπόφευκτο και θα πρέπει να το υπομείνουν για να επιβιώσουν και να φθάσει εκεί. Έτσι σκέψου βαθιά.
Είναι το μέλλον σας. Και να είστε όλοι σας καλά.
Ο αδελφός σας A.I.Rockefeller
Διευθύνων Σύμβουλος
Rockefeller Global Communications
www.rockefeller.com.au]
1) Μια πλήρης χωρίς λύση κατάρρευση της ειρήνης στη Μέση Ανατολή.
2α) Η Πόλη του Βατικανού και η Ιερουσαλήμ θα καταστραφεί από τις θρησκευτικές τρομοκράτες.
2β) Παγκοσμίως θα πατάξουν κάθε θρησκεία. Όλες οι θρησκείες θα πρέπει να απαγορευτούν. Η θρησκεία δεν μπορεί να ασκηθεί ή να κηρύσεται έξω από το σπίτι της οικογένειας.
3) Τα Ηνωμένων Έθνη θα δημιουργήσουν μια προσωρινή Παγκόσμια πολιτειακή κυβέρνηση στον κόσμο, ακολουθούμενη από μια δήλωση για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.
4) Οι πολίτες του νέου Παγκόσμιου Κράτους θα εξεγερθούν. Αιφνίδια και συστηματική κατάρρευση των περιφερειακών κυβερνήσεων της Μεγάλης Βρετανίας, Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο υπόλοιπος κόσμος θα πέσει σε αναρχία. Δισεκατομμύρια θα χαθούν. Μόνο εκείνοι της καλής θέλησης, και οι οπαδοί της αλήθειας θα επιβιώσουν.
5) Η νέα κυβέρνηση του συστήματος των 144.000 μέλη και 6 εκατ. ευρώ συν θέματα θ’ αναλάβει τον έλεγχο.
6) Μαζική επιχείρηση καθαρισμού θα αρχίσει όταν δημιουργηθεί ο Νέος Κόσμος. Τα οικοσυστήματα θα αποκατασταθούν. Οι υποδομές θα κατασκευαστούν εκ νέου. Οι ασθένειες θα εξαλειφθούν. Η γήρανση θα αντιστραφεί και η ίδια η διαδικασία της γήρανσης θα σταματήσει. Μια Νέα αποκατεστημένη ανθρώπινης οικογένεια θα φέρει σταδιακά τη γη σε παραδεισένιες συνθήκες.
Το μήνυμα είναι σαφές: Αυτή τη στιγμή είμαστε στην αρχή μιας σοβαρής παγκόσμιας μετάβασης αυτο-καταστροφής που θα οδηγήσει τελικά σε ένα νέο σύστημα και τρόπο ζωής στη Γη. Ένα τραγικός αριθμός των ανθρώπων θα χάσουν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του χάους που θα φέρουν αυτά τα γεγονότα. Αυτό είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της κατάχρησης από την ανθρωπότητα των πόρων του κόσμου, τον συνάνθρωπό, όλα τα ζωντανά πλάσματα και την ισορροπία της ίδιας της φύσης.
Οι ελίτιστές έχουν πλήρη επίγνωση αυτού του γεγονότος, έχουν προετοιμαστεί για αυτό και έχουνπροειδοποιήσει την ανθρωπότητα. Εάν είστε πραγματικά διορατικός, μπορείτε να δείτε πώς η ελίτ έχει εγκλιματίσει τις ανθρώπινες μάζες εδώ και χρόνια, για τον παγκόσμιο κατακλυσμό και την κατάρρευση. Μπορείτε να το δείτε σε αμέτρητες ταινίες (δείτε τις ταινίες των εικόνων) και τηλεοπτικές εκπομπές, που απεικονίζουν «ρεαλιστικά» ανατριχιαστικές σκηνές από έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο.
Υπάρχει ένα πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού που ήδη λαμβάνει τόπο και μπορείτε να το δείτε εύκολα αν ανοίξετε τα μάτια σας στην πραγματικότητα γύρω σας. Βρίσκεται σχεδόν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής όπως την ξέρουμε και θα συνεχίσει να αυξάνεται. Δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν έχετε προειδοποιηθεί. Είτε αυτό συμβεί σε 1 έτος ή 10, ο τρόπος ζωής μας όπως την ξέρουμε σήμερα είναι στο τέλος της.
Ξέρω ότι αυτό δεν είναι ένα ρόδινο, άνετο μήνυμα που οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν, αλλά η πραγματικότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί και πρέπει να την δούμε αντικειμενικά. Η ανθρωπότητα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των καταστροφικών πράξεων της από τις αδαείς δράσεις της. Τα Μεγάλα Κύματα αλλαγής είναι προ των πυλών και είναι συνεχώς αυξανόμενα σε μέγεθος, σε κάθε μήνα και έτος που περνά. Αυτό περιλαμβάνει τις ακόλουθες κρίσεις που συγκλίνουν ότι  πρέπει να αντιμετωπίστούν:
*Καλλιέργεια της οικονομικής δυσχέρειας και της πολιτικής αστάθειας
* Η μείωση της ενέργειας και των φυσικών πόρων
* Κλιματική αλλαγή και καταστροφικός καιρός
* Απώλεια της καλλιεργήσιμης γης και γλυκού νερού
* Πανδημία των νόσων
* Η κλιμάκωση των συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο
* Εξωγήινη παρέμβαση
Για να επιβιώσετε μέσα από αυτόν τον Αρμαγεδδώνα και να ξυπνήσετε με ένα υψηλότερο σκοπό στη ζωή σας, πρέπει να συνειδητοποιήσετε τη σοβαρότητα του παρόντος ατενίζοντας το μέλλον μπροστά, για τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας και για την ανθρωπότητα στο σύνολό της.
Δεν μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα είστε ασφαλής και αυτό θα γίνει αλώβητα χωρίς καμία ΕΝΕΡΓΕΙΑ από την πλευρά σας. Ευσεβείς πόθοι, πίστη κάπου ψηλά και φανταστική ελπίδα δεν είναι αρκετά εδώ. Όλες οι τάσεις προς μια συμπεριφορά απόδρασης και η άρνηση, πρέπει να ξεπεραστούν για να δείτε καθαρά.
Διαρκής και διεξοδική αξιολόγηση και προετοιμασία είναι αναγκαία, δεδομένου ότι μόνο μια πραγματική αγνή αντίληψη της Πνευματικότητας βαθιά μέσα σας, μπορεί να χρησιμεύσει ως οδηγός σας. Θα πρέπει να είναι ισχυρή, θα πρέπει να είναι σοφή και θα πρέπει να είστε σε θέση να ανταπεξέλθετε σε όλο και πιο δύσκολες κι αβέβαιες συνθήκες. Θα πρέπει να είστε σε θέση να φροντίσετε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και όσους έχουν ανάγκη,  θα πρέπει να απαιτείται από εσάς  πραγματική υπηρεσία
Ενημέρωση σχετικά με το e-mail και την αυθεντικότητά του. Το e-mail που σας παρουσιάστηκε γράφτηκε από τον  Amadeus Indiana Rockefeller. Όταν επισκέπτεστε την τρέχουσα σελίδα  rockefeller.com.au, που λαμβάνονται σε ένα blog WordPress. Ωστόσο, όταν επισκέπτεστε το site όπως ήταν το 2002, μέσω του αρχείων διαδικτύου, μπορείτε να δείτε την αρχική τοποθεσία. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό ιστότοπο, με τη διεύθυνση, τους αριθμούς τηλεφώνου, τα πάντα.
Ο Amadeus είχε επίσης τη δική του προσωπική ιστοσελίδα του, η οποία είναι επίσης συνδεδεμένη τώρα. Ωστόσο, μέσα από το αρχείο web ήμουν σε θέση να βρώ την προσωπική του «About Me» σελίδα, όπως ήταν το 2001. Εδώ είναι η εικόνα του και η σύνδεση με την αρχική τοποθεσία του.
Περαιτέρω έρευνα μέσω UWhois και InterNIC στο όνομα τομέα rockefeller.com.au αποκαλύπτει τις ακόλουθες πληροφορίες:
τομέα: rockefeller.com.au
descr: ROCKEFELLER GLOBAL COMMUNICATIONS PTY LTD
descr: (ACN) 009 323 933
descr: PO Box 172
descr: Toogoolawah QLD 4313
το admin-c: AR1120-AU
tech-c: DA110-AU
Ζώνη Γ: AR1120-AU
Παρατηρήσεις: Δημιουργήθηκε 20010713
άλλαξε: nobody@aunic.net 20010713
πηγή: AUNIC
πρόσωπο: Amadeus Rockefeller
Διεύθυνση: Τ.Θ. 172
Διεύθυνση: Toogoolawah
Διεύθυνση: QLD 4313
Διεύθυνση: AU
τηλέφωνο: +61 07 54242617
fax-όχι: +61 07 54242617
e-mail: rockefeller@oilandgasonline.com
NIC-HDL: AR1120-AU
Παρατηρήσεις: (Οργάνωση) AI Rockefeller
Παρατηρήσεις: (θέση) Υπεύθυνος
Παρατηρήσεις: Δημιουργήθηκε 20010705
άλλαξε: nobody@aunic.net 20010705
πηγή: AUNIC
Ακριβώς όπως ίσως ξέρετε, μόνο αυστραλιανές εταιρείες και οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Com.au domain name, η οποία απαιτεί τον έλεγχο από τους διαχειριστές της κυβέρνησης. Έτσι, φαίνεται ότι αυτό το site, όπως ήταν το 2002, ήταν πραγματικό. Η εταιρεία Rockefeller Global Communications ήταν μια πραγματική εταιρεία και φαίνεται επίσης ότι ο Amadeus είναι ένα πραγματικό άτομο.
Όσον αφορά το περιεχόμενο του μηνύματος, είναι προς συζήτηση και ερμηνεία, πάρτε το για ό, τι αξίζει και απορρίψτε το αν δεν σας ταιριάζει.
23 Ιουν 2013 από Eliot Estep
———————–
Με λίγα λόγια οι δαίμονες όχι μόνο εξακολουθούν να είναι άγνωστοι σε εμάς, άλλα έχουν αλλάξει και μορφή. Πλέον οι δαίμονες αυτοί προσδιορίζουν μια εγωιστική και κοινωνική ζωή άνευ νοήματος, μια ζωή χλιαρή και γκρίζα από κάθε άποψη. Το μόνο «πάθος» που βιώνει ο σύγχρονος άνθρωπος είναι το πάθος του αυτοερωτισμού, με επικουρικά εξαρτήματα τα πράγματα ως ανταλακτικές-καταναλωτικές αξίες και την εργαλειακή αντίληψη των άλλων ανθρώπων. Η αγορά άλλωστε κάθε είδους εμπειριών από κατ΄ουσίαν ερημωμένες προσωπικές  υπάρξεις, αποτελεί συγκεκριμένο κοινωνικό αίτημα, που η οικονομία σπεύδει όχι μόνο να ικανοποιήσει, αλλά και να ενισχύσει. Έχουμε νομίζω κάθε δικαίωμα μετά από όλα αυτά να αναρωτηθούμε πως μέσα από ένα τέτοιο άτονο και φαιό «πάθος» μπορεί η ανθρωπότητα να βγάλει ένα «μάθος», ικανό για να της δώσει μια ελπιδοφόρα απάντηση, ώστε να υπερβεί αυτό τον Αρμαγεδδώνα, που την περιμένει;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα