Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΛΑΣΤΡΑ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΚΗΣ



Όσο αθώος είναι ο Άκης Τσοχατζόπουλος για τις μίζες, άλλο τόσο αθώος είναι και ο πρωθυπουργός του Κώστας Σημίτης.
 
Άλλο πλάνο. Αθώος αισθάνεται ο σύζυγος της κυρίας Σταμάτη, δεν έχει αποδεχθεί την ενοχή του. Το ίδιο και ο Κινέζος. Δεν έχει ομολογήσει καμμία ευθύνη σαν προϊστάμενος για το ξέσκισμα που έκανε η συμμορία, ΆκηςΣμπώκοςΖήγρας κ.α.
 
Τι βιόλα βάραγε ο Σημίτης σαν πρωθυπουργός; Ακαταλαβίστικο. Ποτέ δεν έδωσε την εντύπωση ότι ήταν γλάστρα. Άρα, και να μην τσέπωνε μερτικό η ευθύνη του είναι δεδομένη.

 
Δεν το συζητάμε ότι δεν ήταν λαδιάρης ο μετά τον Ανδρέα πασοκικός πρωθυπουργός. Σε καμμία περίπτωση. Πώς, όμως, δεν πήρε πρέφα ότι ο Άκης, και τόσο στα ίσα, βρε αδελφέ, είχε στήσει μηχανισμό υποδοχής και προώθησης μαύρων πακέτων.
 
Φοβερά πράγματα. Το ανεξήγητο. Να τα αρπάζει φόρα παρτίδα ο υπουργός άμυνας και οπρωθυπουργός του να κοιμάται ήσυχος τα βράδυα.
 
Χωρίς υπερβολή με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου έχουν σαλτάρει όλες οι μυστικές υπηρεσίεςτου πλανήτη. Ο Άκης δίχως μέτρα προστασίας δεχότανε τις μίζες όπως ένας υπουργός κάποιο πανέρι με ποτά. Το θράσος. Τόση άνεση.
 
Και ο κοντοπούτανος Σημίτης, χαμπάρι. Μόνον να υπόγραφε ήξερε τα δις. Δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΘΩΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ.ΧΑΧΑΧΑ.ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟ ΚΛΕΨΕ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΨΟΥ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα