Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Η ερωτική πράξη - Ανδρας


Η απόλαυση της σεξουαλικής επαφής εξαρτάται από ορισμένα στάδια και για τους δύο παρτενέρ. Προκαλείται στύση στον άνδρα, ενώ ο κόλπος ετοιμάζεται για τη διείσδυση. Ερεθίζονται το πέος και ο κόλπος, προκειμένου να φτάσει το ζευγάρι σε οργασμό. Μετά τον οργασμό, το σώμα αρχίζει
σιγά σιγά να ηρεμεί και να ξαναβρίσκει τους συνηθισμένο του ρυθμό, ενώ τα γεννητικά όργανα επανέρχονται στη φυσιολογική τους κατάσταση. Η απόλαυση της σεξουαλικής επαφής εξαρτάται από ορισμένα στάδια και για τους δύο παρτενέρ.

Η ΕΡΩΤΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΤΟΥ ΆΝΔΡΑ

Διέγερση: Στα σωματικά και εγκεφαλικά ερεθίσματα, οι σηραγγώδεις ιστοί του πέους πλημμυρίζουν από αίμα. Το ανδρικό όργανο διογκώνεται και σκληραίνει.
Διείσδυση: Αμέσως μετά την είσοδό του στον κόλπο, ο άνδρας αρχίζει τις παλινδρομικές κινήσεις. Το πέος φτάνει στο μέγιστο μέγεθός του, ενώ οι όρχεις ανεβαίνουν μέσα στο όσχεο.
Οργασμός: Οι συσπάσεις των μυώνων προκαλούν την εκσπερμάτωση και ο άνδρας αισθάνεται απέραντη ηδονή σε όλο του το σώμα.
Χαλάρωση: Το πέος χάνει τη στύση του και οι όρχεις επανέρχονται στη φυσιολογική τους θέση. Εως την επόμενη στύση μεσολαβεί κάποιος χρόνος. Αν η σχέση με το κορμί μας είναι αρμονική, η σεξουαλική πράξη εξελίσσεται σε τέσσερις φάσεις -της διέγερσης, της ανόδου, του οργασμού και της χαλάρωσης- που συνοδεύονται από αλλαγές στο σώμα. Μολονότι όμως τα στάδια αυτά βιώνουν με την ίδια σειρά και σχεδόν με τον ίδιο τρόπο και ο άνδρας και η γυναίκα, οι διαφορές από το ένα φύλο στο άλλο είναι σημαντικές. Οι γυναίκες αφυπνίζονται ερωτικά με άλλα ερεθίσματα και, μολονότι η διέγερσή τους δεν είναι άμεση, διαρκεί περισσότερο και μπορεί σε σύντομο διάστημα να οδηγήσει σε νέο οργασμό. Ωστόσο, εάν διασπαστεί η προσοχή ενός από τους δύο παρτενέρ και το μυαλό του ταξιδέψει μακριά από το ερωτικό παιχνίδι, οι σωματικές αλλαγές μπορεί να αναστραφούν. Ο πόθος ξεκινά από τον εγκέφαλο, ο οποίος στέλνει μηνύματα στο σώμα. Ακολουθούν τότε όλες αυτές οι αλλαγές, που είναι τα σημάδια της ανόδου. Οταν η φάση αυτή παραταθεί αρκετή ώρα, οδηγεί στον οργασμό.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα