Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ήχος Ταχύτερος από το Φώς!

3



Σημασία έχει να γίνει αντιληπτό ότι ο κόσμος δεν είναι όπως επίσημα μας λένε ! Αν αυτό γίνει αντιληπτό τότε, θα μπορέσετε να βάλετε πολλά κομμάτια του πάζλ στην θέση τους και να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα περί του τι γίνεται μπροστά στα μάτια σας και τότε θα πάψετε να τα παίρνετε όλα της μετρητοίς. Και ναι τότε πιθανόν να μπορέσετε και να κάνετε το βήμα για ν’ απελευθερωθείτε, γινόμενοι ανεξάρτητοι άνθρωποι ή τουλάχιστον να προσπαθήσετε.
Όμως για να έχετε την δυνατότητα να το αντιληφθείτε, όσο και να σας φαίνεται περίεργο ή παράξενο, πρέπει να έχετε αυξημένη αντίληψη και επιπλέον να μην ομαδοποιείστε σε προβατοιειδή ομάδες (πολιτικές, θρησκευτικές, αθλητικές κλπ) ! 
Επισήμως η ταχύτητα του ήχου είναι 340m/s (μέτρα ανά δευτερόλεπτο) και του φωτός 300.000.000m/s.

Σε αυτό το σχεδιάγραμμα τεστ του ακουστικού συστήματος, οι επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν ταχύτητες μεγαλύτερες του φωτός σε ομάδες ηχητικών κυμάτων, καθώς και αρνητικές ομάδες ταχυτήτων του ήχου. Στην τελευταία περίπτωση, η κορυφή του παλμού εξόδου ταξιδεύοντας μέσα από το φίλτρο βρόχου ενεργοποίησε το φίλτρο πριν η κορυφή του παλμού εισόδου να φτάσει στην αρχή του φίλτρου.
Το διάγραμμα είναι του Bill Robertson . Για πρώτη φορά οι επιστήμονες απέδειξαν πειραματικά ότι παλμοί του ήχου μπορούν να ταξιδέψουν ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός C. Η ομάδα του Dr William Robertson από το Middle Tennessee State University επίσης απέδειξε ότι η ταχύτητα των ηχητικών κυμάτων μπορεί να γίνει άπειρη και ακόμη αρνητική. Η ιστοσελίδα του Dr William Robertson 
Το πείραμα έγινε με την βοήθεια δύο φοιτητών, ένα καθηγητή γυμνασίου και δύο μαθητές γυμνασίου. Έλαβαν χρηματοδότηση από την υποτροφία NSF STEP (Science, technology, engineering, math Talent Enhancement Program).
Ακριβώς όπως γίνεται και εδώ, όταν οι φοιτητές δεν έχουν φεστιβαλικές υποχρεώσεις, καταλήψεις κλπ και οι καθηγητές έχουν διάλειμμα από την αρχηγική φαγωμάρα μεταξύ τους και την στοά τους.
Μετά αναρωτιέστε πως επιτυγχάνουν να έχουν Υπέρ-Τεχνολογίες; Αλλά ξέχασα εμείς εδώ θα τις αντιμετωπίζαμε με την γνωστή Νεοελληνική μαγκιά κάτι μεταξύ φραπέ, τσίπουρου, φωτεινών Ελ, Ανδρομέδιων, Ε, Ολύμπιων συμμάχων από το Διάστημα και με βοήθεια απ’ τις Τηλεκετευθυνόμενες-Περσόνες, τα Τουρκικά σήριαλ και τα τσιφτετέλια πάνω στα τρεπάζια !!! Να σας έβλεπε ο Θεμιστοκλής τι θα ‘λεγε άραγε σήμερα;

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα