Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΝΝΕΦΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΥΡΑΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ


Καλό μήνα, για να μη ξεχνιόμαστε. Μπήκε ο Οκτώβριος. Μην το λες αυτό, αποδυτηριάκια. Δεν το ξέρεις αυτό, αποδυτηριάκια. Μπήκε πράγματι ο Οκτώβριος ή, έγινε το άλλο. Μήπως μπήκαμε εμείς στον Οκτώβριο. 

Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Μιλάει ο αποδυτηριάκιας του έβδομου βιβλίου. Δεν υπάρχει Οκτώβριος. Κανένας μήνας δεν υπάρχει. Ούτε 2013, ούτε το 2014 που μας περιμένει. Που βαδίζουμε προς το 2014. Που έχουμε πάρει κιόλας τη στροφή για να πιάσουμε, αν προλάβουμε το νέο χρόνο.


Ποιο χρόνο; Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Δεν υπήρξε ποτέ. Αγγούρια υπάρχουν, σύννεφα, βουνά, θάλασσες, ζώα, πέτρες, χώμα, αέρας, θάμνοι, μελιτζάνες, κατσαρίδες, συναγρίδες, βροχή, κρύο, όλα αυτά υπάρχουν. Χρόνος δεν υπάρχει.

Όπως στο λέω. Ένα ανύπαρκτο πράμα είναι ο χρόνος, όπως η ψυχή, ο ουρανός, ο θεός, ο διάολος, ο φόβος, η ελπίδα, το χθες, το μέλλον.

Ο φιλοσοφημένος, ο αληθινά θρησκευόμενος άνθρωπος δεν ασχολείται με το χρόνο. Δεν τον κάνει φέτες, σε χρόνια, σε μήνες, σε μέρες, σε ώρες. Πώς να στο πω. Δεν τον μετράς τον χρόνο. Αν φθάσεις σ’αυτό το σημείο, να αγνοείς το χρόνο, τότε φθάνεις στην αιωνιότητα. Στην αθανασία.

Καλό μήνα, ρε.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα