Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Για να ελέγχουμε πολύ απλά, αυτονόητα πράγματα πρέπει να ξυπνήσουμε και να ασκηθούμε

 


 Μπορείτε να κρατάτε σε απόσταση τις ανεπιθύμητες εντυπώσεις και να έλκετε προς τον εαυτό σας ένα άλλο είδος εντυπώσεων, διότι ορισμένες εντυπώσεις δεν πρέπει να τις δεχόμαστε.
 Υπάρχουν πολλές κακές εντυπώσεις που είναι δυνατόν να χαλάσουν τη ζωή μας αν τις δεχόμαστε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν έχουμε τη συνήθεια να ψάχνουμε γι' αυτές. 
Π.χ., οι άνθρωποι στέκονται στο δρόμο και κοιτάζουν ένα τροχαίο ατύχημα και στη συνέχεια μιλάνε γι' αυτό ως το επόμενο ατύχημα. Οι άνθρωποι αυτοί συγκεντρώνουν κακές εντυπώσεις. 
Επίσης οι άνθρωποι που συλλέγουν κάθε είδους σκάνδαλα ή που όλα τους φαίνονται στραβά- κι αυτοί συγκεντρώνουν κακές εντυπώσεις.

Πρέπει να σκέφτεστε όχι τόσο πως να συλλέγετε καλές εντυπώσεις, όσο πως να απομονώνετε τον εαυτό σας από τις κακές εντυπώσεις. 
Μόνο όταν κάνετε αυτό θα μπορείτε να έχετε κάποιο έλεγχο.
 Αν προσπαθήσετε να διαλέξετε καλές εντυπώσεις το μόνο που θα κάνετε θα είναι να εξαπατάτε τον εαυτό σας. 
Έτσι αν και δεν μπορείτε να φέρετε τις επιθυμητές εντυπώσεις σε σας, μπορείτε από την αρχή κιόλας να μάθετε να ελέγχετε απομονώνοντας τον εαυτό σας από ορισμένα είδη κακών εντυπώσεων.

Για να ελέγχουμε τις εντυπώσεις, πρέπει να ξυπνήσουμε κιόλας σε κάποιο βαθμό. 
Δεν μπορούμε να ελέγχουμε τίποτα αν κοιμόμαστε. 
Για να ελέγχουμε πολύ απλά, αυτονόητα πράγματα πρέπει να ξυπνήσουμε και να ασκηθούμε, διότι αν είμαστε συνηθισμένοι σε εντυπώσεις ενός ορισμένου είδους που είναι κακές για μας, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος. 
Ένα "εγώ" θα ξέρει ότι είναι ανάγκη να απομονώσουμε τον εαυτό μας, αλλά ίσως σε δέκα άλλα "εγώ" θα αρέσουν οι εντυπώσεις αυτές. //
 Ο Τέταρτος Δρόμος
Ioanna Chourdakiδημοσίευσε στον ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΤΖΙΕΦ
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα