Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Εναλλαγή ερωτικών εμπειριών


Το μεγαλύτερο σεξουαλικό διεγερτικό, για πολλούς εραστές, είναι να παρακολουθούν το ταίρι τους τη στιγμή της αποκορύφωσης.
Είδαμε την εμπειρία του οργασμού στον άνδρα και στη γυναίκα. Όπως όμως όλα τα ερωτικά παιχνίδια, έτσι και η αποκορύφωση θα έπρεπε να είναι κοινή υπόθεση και των δύο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο οι οργασμοί να είναι ταυτόχρονοι. Τη στιγμή της αποκορύφωσης περνάμε σε ένα διαφορετικό επίπεδο συνείδησης και βυθιζόμαστε ολοκληρωτικά στην εμπειρία μας. 


Αν δεν αφεθούμε σε αυτή την κατάσταση, επειδή θέλουμε να ξέρουμε σε ποιο σημείο διέγερσης βρίσκεται ο παρτενέρ μας, θα απολαύσουμε λιγότερο τον οργασμό μας ή ίσως και να μην καταφέρουμε να φτάσουμε καν στην αποκορύφωση. Το μεγαλύτερο σεξουαλικό διεγερτικό, για πολλούς εραστές, είναι να παρακολουθούν το ταίρι τους τη στιγμή της αποκορύφωσης. Οι οργασμοί, στα περισσότερα ζευγάρια, συμπίπτουν πού και πού, αλλά η προσπάθεια να συγχρονίζονται οι οργασμοί μπορεί να εξελιχθεί σε έμμονη ιδέα.

Υπάρχουν πολλά μοντέλα πετυχημένης ερωτικής πράξης, που δεν προβλέπουν καθόλου τον ταυτόχρονο οργασμό (μερικά μάλιστα τον αποκλείουν εντελώς), αλλά ευνοούν τη στενή επαφή των παρτενέρ και έχουν θετική επίδραση στην καθημερινή κοινωνική και οικογενειακή τους ζωή. Υπάρχουν, ωστόσο, και οι εξαιρετικές περιπτώσεις -παρατεταμένοι ή πολλαπλοί οργασμοί- που είναι σπάνιες, εκτός και αν οι εραστές γνωρίζουν καλά τις σεξουαλικές ανάγκες του συντρόφου τους και φροντίζουν να τις ικανοποιήσουν. Τα περισσότερα ζευγάρια βρίσκουν αυτές τις σεξουαλικές εμπειρίες συναρπαστικές και άκρως ηδονικές.
ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΈΝΟΣ ΟΡΓΑΣΜΌΣ

Είναι εφικτός, μόνο αν ο άνδρας μπορεί να ελέγχει κατά βούληση την εκσπερμάτωσή του.
Είναι εφικτός, μόνο αν ο άνδρας μπορεί να ελέγχει κατά βούληση την εκσπερμάτωσή του. Τον τρόπο αυτό επιλέγουν, συνήθως, εραστές που γνωρίζουν καλά ο ένας τον άλλο και έχουν μάθει να ικανοποιούν αμοιβαία τις επιθυμίες τους. Αυτή μπορεί να είναι μία από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της σεξουαλικής ένωσης. Για να συμβεί, η ερωτική έξαψη της γυναίκας στη διάρκεια των προκαταρκτικών παιχνιδιών πρέπει να βρίσκεται στα ύψη και να διατηρείται με διακοπτόμενες παλινδρομικές κινήσεις του πέους στον κόλπο της. Οταν η σεξουαλική υπερδιέγερση φτάσει στο ζενίθ, οι δύο εραστές απολαμβάνουν τον οργασμό τους συγχρόνως.
ΠΟΛΛΑΠΛΟΊ ΟΡΓΑΣΜΟΊ

Μέχρι πρόσφατα, επικρατούσε η άποψη πως οι διαδοχικοί οργασμοί είναι αποκλειστικό προνόμιο της γυναίκας, αλλά οι σύγχρονες έρευνες απέδειξαν ότι συμβαίνουν και σε ορισμένους άνδρες. Η εμπειρία των διαδοχικών οργασμών είναι παρόμοια με της γυναίκας μόνο όταν έχει πάνω από δύο οργασμούς, με ή χωρίς εκσπερμάτωση, και μόνο με πολύ ελαφριά ή καθόλου κάμψη της στύσης.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα