Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η «ΥΒΡΙΔΙΚΗ» ΗΛΙΑΚΗ ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

«Υβριδική» είναι η έκλειψη εκείνη που γίνεται για πρώτη φορά σε ένα συγκεκριμένο σημείο του ζωδιακού. λέγεται πως οι «υβριδικές» εκλείψεις σημειοδοτούν νέα δεδομένα, πολύ περισσότερο όταν είναι ηλιακές και ολικές, όπως ήταν και η έκλειψη του 2008 στις 9ο Λέοντα, που «άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου» και βιώσαμε - αλλά και βιώνουμε - τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της μεταπολεμικής περιόδου.

Η έκλειψη γίνεται στις 3 Νοέμβρη 2013, ώρα 14.50 (χειμερινή) στην 11ο του Σκορπιού.




Εντύπωση προκαλεί η όψη ιδιομοιρίας (σχεδόν στα πρώτα λεπτά!) εξαγώνου που έχει η έκλειψη (Ήλιος και Σελήνη) με τον Άρη, που είναι στις 11ο Παρθένου. Ιδιομοιρία επίσης τετραγώνου έχουμε την ίδια μέρα ανάμεσα σε Πλούτωνα - Ουρανό, που είναι στις 9ο Αιγόκερω - 9ο Κριού αντίστοιχα. Ιδιομοιρία συνόδου επίσης έχουμε ανάμεσα στο Β. Δεσμό και Ερμή, που είναι στις 7ο Σκορπιού (με τον Ερμή ανάδρομο). Ο Κρόνος την ίδια μέρα είναι στις 14ο Σκορπιού (σε ακριβέστατο τετράγωνο με Ήλιο και Κρόνο της Ελλάδας) και σε σύνοδο με την έκλειψη, εντείνοντας το «βαρύ» της χαρακτήρα. την ίδια μέρα ο Ποσειδώνας είναι στις 2ο Ιχθύων, πάντα σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο της Ελλάδας, η Αφροδίτη στις 28ο Τοξότη σε σκληρή όψη 45ο με τον Κρόνο, ο Δίας στις 20ο Καρκίνου, χωρίς ιδιαίτερες όψεις. Ο ωροσκόπος της έκλειψης είναι στις 12ο Ιχθύων και το M/C στις 20ο Τοξότη, απέναντι από τη Σελήνη της Ελλάδας.

Πολύ «σημαδιακή» θεωρούμε σ’ αυτήν την έκλειψη τις ιδιομοιρίες που πιο πάνω αναφέραμε, γι’  αυτό και πρώτα αυτές θα προσπαθήσουμε να αποσυμβολίσουμε:



 Α. Το ακριβέστατο εξάγωνο που έχει η έκλειψη με τον Άρη και που είναι ένα από τα θετικά σημεία αυτής της έκλειψης, μπορεί να δηλώνει:

Επιτυχία μέσα από προσωπική προσπάθεια.
Ξεπέρασμα δυσκολιών - κινδύνων.
Ανάληψη κάποιας ηγετικής θέσης.
Εμφάνιση «συνεταίρων», συμπαραστατών.

Όμως το θετικότατο αυτό ακριβές εξάγωνο έχει δύο μειονεκτήματα, που του αφαιρούν πολύ μεγάλο μέρος της θετικότητάς του:

α. Ο Άρης (όπως και ο ωροσκόπος της έκλειψης) έχει ακριβέστατη εμπλοκή με το «βαρύ» μεσοδιάστημα Κρόνου/ Πλούτωνα, μεσοδιάστημα που συνδέεται με κάθε μορφή αυταρχισμού, με κατάλυση εξουσίας και ομαδικό περιορισμό.
β. Η έκλειψη βρίσκεται σε τρείς ευρύτατους άξονες, τον άξονα του πολέμου (Άρης/ Πλούτωνας), του άξονα του πένθους (Κρόνος/ Β. Δεσμός) και του άξονα της κερδοσκοπίας (Δίας/ Ποσειδώνας). Έτσι το θετικότατο εξάγωνο της έκλειψης με τον Άρη είναι αισθητά αποδυναμωμένο και το πολύ που μπορεί να δώσει είναι να περιορίσει τις όποιες άλλες αρνητικές δυναμικές έχει αυτή η έκλειψη. Πάντως η εμπλοκή Άρη, Ήλιου, Σελήνης με τους άξονες που αναφέραμε, μπορεί να δηλώνει:

Ατυχήματα, τραυματισμούς, φαινόμενα βίας, σκληρότητα, ανηλεή αγώνα για επιβίωση.
Αναστάτωση - σοκ.
Φαινόμενα αυθορμητισμού, μεγάλες φιλοδοξίες.
Χωρισμούς, αποξένωση, μοναχικότητα.
Εξαπάτηση, αισχροκέρδεια, αστάθεια, ουτοπικά σχέδια.

Αν πάρουμε υπόψη πως η έκλειψη γίνεται σε ζώδιο θανάτου αλλά και χρηματοοικονομικών και σε οίκο (στο ωροσκόπιο που καταστρώνουμε γι’ αυτήν) συμβατό με τα παραπάνω θέματα, καταλαβαίνουμε πως η έκλειψη αυτή μπορεί να συνδεθεί με σημαντικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με τράπεζες, χρηματιστήριο, ασφαλιστικά ταμεία και οτιδήποτε συνδέεται με τον κόσμο του χρήματος, όχι μόνο σε στενά εθνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Η δε σύνοδος της έκλειψης με τον Κρόνο δηλώνει:

Καταπίεση, κατάπτωση, μοναξιά, παραίτηση.
Στέρηση, πένθος, ατονία.
Πάθη, ταλαιπωρίες, βάσανα.

Όλα τα παραπάνω επιτείνονται, αν πάρουμε υπόψη πως η έκλειψη και ο Κρόνος επηρεάζουν ζωτικά σημεία του ωροσκοπίου της Ελλάδας, όπως ο Ήλιος, M/C, Κρόνος και στο μεσοδιάστημα έκλειψης Άρη εμπλέκεται ο Πλούτωνας και ο Ουρανός.





Β. Η σύνοδος ιδιομοιρίας Ερμής/ Β. Δεσμού, στην πιο καλή της εκδοχή επιτρέπει ρύθμιση - διακανονισμό κοινωνικών ή επαγγελματικών επαφών, ανταλλαγή ιδεών, κοινωνικότητα. στην κακή της όμως εκδοχή -  που είναι και η πιθανότερη, μιας και ο Ερμής είναι ανάδρομος και καμένος - δείχνει διαταραχή στις σχέσεις ή σχέσεις «σκοτεινές» - υπονομευτικές. Είναι επίσης δύσκολη ένδειξη για τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και για κάθε μορφή επικοινωνίας. Πάντως η σύνοδος αυτής ευνοεί κάθε μορφή φλυαρίας, κουτσομπολιού και ίδρυση - θεσμοθέτηση νέων οργανώσεων, προώθηση νέων απόψεων, ενοποίηση τραπεζών (λόγω Σκορπιού και 8ου).

Γ. Το τετράγωνο Ουρανού - Πλούτωνα (που γίνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια) δείχνει πράξεις βίας, αναστατώσεις, ανατρεπτικές δραστηριότητες, «το να βάζει κάποιος την κάννη στο κρόταφο κάποιου», υποχρεωτικές - επιβαλλόμενες αποφάσεις, ατυχήματα, εκρηκτικές καταστάσεις, μετασχηματισμούς, επαναστάσεις. Αυτά για τις «ιδιομοιρίες» της έκλειψης, ας δούμε τώρα και τις άλλες παραμέτρους της:
Η έκλειψη γίνεται στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας, οίκο που συνδέεται με δημόσια τάξη, στρατό, αστυνομία, γι’ αυτό και στους τομείς αυτούς μπορεί να υπάρχει κάποια ένταση (π.χ. διαδηλώσεις, επιχειρήσεις πάσης μορφής κ.ά.).
Ο ωροσκόπος της έκλειψης σε Κρόνο/ Πλούτωνα και Άρη δείχνει:
o Φιλονικίες, καυγάδες, συγκρούσεις, διαμάχες, διαπληκτισμούς, τραυματισμούς.
o Σκληρές και δύσκολες περιστάσεις - συνθήκες στη ζωή.


Ευτυχώς ο ωροσκόπος της έκλειψης έχει ακριβές σχεδόν τρίγωνο με Κρόνο, Ήλιο, Σελήνη, κάτι που είναι πολύ καλό «αντίβαρο» στις άλλες - δύσκολες - δυναμικές, σχηματίζεται επίσης με ωροσκόπο, Άρη, και τους πλανήτες στο Σκορπιό, μια «σφήνα», ένας πολύ ισχυρός πλανητικός σχηματισμός (μία αντίθεση, τρίγωνα και εξάγωνα), που τον είχαμε δει ξανά το Μάη του 2012 που έγιναν και οι εκλογές, περιμέναμε τότε πως κάτι καινούργιο θα εμφανιστεί που θα «σφηνωθεί» στην πολιτική ζωή και, πράγματι, είχαμε τότε την είσοδο της Χ.Α. στη Βουλή που έφερε νέα δεδομένα στα κοινοβουλευτικά ήθη.

Ας δούμε τώρα τι καινούργιο θα «σφηνωθεί» στην ελληνική πραγματικότητα. 

Υπόψη πως έχουμε 3 σφήνες τη μέρα της έκλειψης, μιας και οι πλανήτες στο Σκορπιό που κάνουν τρίγωνο με τον ωροσκόπο είναι 3 Ήλιος, Σελήνη, Κρόνος.

regulushellas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα