Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Πώς η θετική σκέψη γεμίζει με φως τη ζωή

Πώς η θετική σκέψη γεμίζει με φως τη ζωήΜε «όπλο» τη σκέψη... στοχεύστε σε μια θετική διάθεση και σε ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Η σκέψη επηρεάζει όχι μόνο τη λειτουργία του σώματος, αλλά και τη διάθεση για ζωή! Άλλωστε, πίσω από κάθε ασυνείδητη αντίδραση υπάρχει πάντα μια σκέψη. Σας προτείνουμε απλές τεχνικές που θα σώσουν το χαμόγελό σας και δεν θα σας αφήσουν να επηρεάζεστε αρνητικά από το ευρύτερο περιβάλλον σας.
Βάση όλων είναι να αποδεχτεί ο καθένας ότι είναι υπεύθυνος για την ποιότητα της ζωής του. Ο πιο απλός τρόπος για να επηρεάσουμε τη σκέψη μας είναι να επιλέγουμε προσεκτικά τα ερεθίσματα τα οποία δεχόμαστε. Καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να διαλέγει τα πάντα, από τις ταινίες που θα δει, τα βιβλία που θα διαβάσει μέχρι και τους ανθρώπους που θα έχει δίπλα του. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε ευθύνη για τον εαυτό μας. «Πολλά άτομα έχουν έλλειψη αυτοεκτίμησης, αφού δεν έχουν καταλάβει ότι ο καθένας μας αποτελεί ένα θησαυρό και είναι υπεύθυνος για τη ζωή του και τις σκέψεις του.

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να πλησιάσετε τη θετική σκέψηείναι να δώσετε την ευκαιρία στη συνείδηση και το ασυνείδητο να δουλέψουν μαζί. Αφεθείτε στον εαυτό σας και καταλάβετε ότι πρέπει να εκφράζεστε και μην σκέφτεστε ότι μένοντας αόρατοι θα καταφέρετε να μην ενοχλήσετε τους άλλους! Γενικά, το ασυνείδητο «ακούει» κάθε επιθυμία σας, όσο βαθιά και αν είναι, και λειτουργεί σαν ένα φίλτρο αντίληψης. Για παράδειγμα, αν σκέφτεστε ότι θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι, όταν βγείτε στο δρόμο ξαφνικά θα παρατηρήσετε ασυνείδητα πολλές ευκαιρίες πώλησης σπιτιών γύρω σας.
Πώς μπορούμε να αντλήσουμε πίστη για τη ζωή!
Οι σκέψεις μέσα στο μυαλό είναι σαν ζωντανοί οργανισμοί, σαν κύτταρα που έχουν ενέργεια και μπορούν να σας επηρεάζουν, αφού τρέχουν με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
-Κοιτάξτε ότι έχετε ήδη πετύχει στο παρελθόν και αρχίστε να βλέπετε την ομορφιά γύρω σας, και κυρίως μέσα από τα μικρά πράγματα της καθημερινότητας.
-Να κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη και να λέτε δυνατά  «αξίζω»! Άλλωστε, να θυμάστε ότι μόνο και μόνο η γέννηση και η δύναμη, που είχατε για να κρατηθείτε στη ζωή, αποτελεί το μεγαλύτερο επίτευγμά σας.
-Τα «δεν» και τα «μη» δεν τα αναγνωρίζει ο εγκέφαλος! Το ασυνείδητο θέλει ξεκάθαρες οδηγίες για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε την αλήθεια, με αποτέλεσμα να πρέπει να απομακρυνθείτε από αυτές τις λέξεις. Άλλωστε, μια άσκηση απέδειξε  κάποτε ότι αν πεις στο κοινό: «Προσπαθήστε να μην δείτε ροζ ελέφαντες», αυτόματα το κοινό θα τους δει μπροστά του.
-Προσπαθήστε να αποκτήσετε μια αισθητηριακή επίγνωση, δηλαδή να καταλαβαίνετε το άτομο που έχετε απέναντί σας, όσον αφορά στα συναισθήματα και τις αντιδράσεις του.
-Θυμηθείτε ότι η αλλαγή της σκέψης δεν είναι εύκολη, αλλά απλή. Μην πέφτετε στην παγίδα της παρερμηνείας των λέξεων... το εύκολο δεν είναι το απλό!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα