Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ιάπωνες επιστήμονες ενεργοποιούν την ειδοποίηση για την άφιξη ενός μεγάλου σεισμού

Ιάπωνες επιστήμονες ενεργοποιούν την ειδοποίηση για την άφιξη ενός μεγάλου σεισμού

13\10\2013
Το Διοικητικό Συμβούλιο Καταστροφών της Ιαπωνίας κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για να προστατεύσει την πόλη από έναν τεράστιο σεισμό που θα πλήξει ένα ευρύ έδαφος της χώρας, όπως ανακοινώθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Η έκθεση, η οποία παρουσιάστηκε την Τρίτη από  ομάδα επιστημόνων, προειδοποιεί ότι πρέπει να υπάρξει αποθήκευση τροφίμων και ποτών στις περιοχές που θα πληγούν από τον σεισμό, που σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα  ταρακουνήσει την περιοχή της λεκάνης Nankai, μια λωρίδα η οποία εκτείνεται κατά μήκος του πυθμένα της θάλασσας, από το κέντρο προς τα δυτικά της Ιαπωνίας, στα ανοικτά των ακτών του Ειρηνικού.
 
Το έγγραφο υπενθυμίζει στις οικογένειες που ζουν σε αυτόν τον τομέα, να προετοιμαστούν για αποθήκευση προμηθειών τροφίμων και νερού αρκετή για τουλάχιστον μια εβδομάδα, όπως είχε ζητηθεί από την έκθεση που δημοσιεύθηκε στην τοπική εφημερίδα "Yumiuri Shimbun» . 

Η έκθεση προσθέτει επίσης ότι ο σεισμός μπορεί να καταστρέψει μεγάλες εκτάσεις, που παρακωλύουν την άφιξη της βοήθειας και έτσι να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές πολλών ανθρώπων, όπως αναφέρει η dall'NHK. 

Προηγουμένως, οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι περίπου 320.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν στη χειρότερη περίπτωση, εάν ένας σεισμός και ένα τσουνάμι συμβούν κατά μήκος της λεκάνης Nankai.

Από segnidalcielo
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα