Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ



Ο Μιχαλολιάκος αν μπορούσε θα ήθελε με χίλια να γίνει πρωθυπουργός. Όχι και ο Τσίπρας, που είναι γάτος, παιδί της πιάτσας και αντιλαμβάνεται ότι με τη μία θα’χε τελειώσει, έτσι και κέρδιζε τις εκλογές. Μιλάμε σοβαρά. Παραμύθι χοντρό πουλάει ο Αλέξης μας που επιμένει να γίνουν πρόωρες εκλογές. Με τίποτα δεν γουστάρει να πάρει αυτός τη θέση του Σαμαρά.
 
Το πιο εύκολο σήμερα για τον ΣΥΡΙΖΑ να εκτιναχθεί σε ποσοστά. Είναι το κόμμα που περισσότερο από κάθε άλλο εκφράζει την κοινωνία. Μιλάμε για τα άλλα, τα μικρά αντιμνημονιακά κόμματα. Όχι για το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που πλέον δεν ανήκουν στην Ελλάδα, ούτε στους ψηφοφόρους τους.


 
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν αναλάβει άλλες υποχρεώσεις, αυτές με τους δανειστές. Και εξυπηρετούν επιχειρηματίες που νταραβερίζονται με το δημόσιο. Τι δουλειά έχουν με την ελληνική κοινωνία που πλήττεται από την ανεργία, από τα χαράτσια και χωρίς ελπίδα για το αύριο;
Για τον κοσμάκη που τον εκτελούν δημόσια σήμερα απέμεινε ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως έλα που οΤσίπρας έχει σηκώσει τα χειρόφρενα, κρατάει τα χαλινάρια και δεν αμολάει τα ντοπαρισμένα άλογα της εξουσίας να τον οδηγήσουν στην πρωθυπουργία.
 
Ερμηνεύουμε τα γεγονότα. Διαβάζουμε συμπεριφορές. Αν ο Τσίπρας καιγόταν πράγματι να γίνει πρωθυπουργός, τότε θα κατέφευγε στα συνθήματα-κλειδιά, που θα μαγνήτιζαν τον κοσμάκη. Θα έλεγε, όμως μαστόρικα, όπως τα ζητάει επικοινωνιακά η εποχή μας, και τα παπατζήδικα σλόγκαν του ΠΑΣΟΚ, από εποχής Αντρέα.
 
Άσε, σου λέει ο Τσίπρας. Έτσι και γίνω πρωθυπουργός θα με φάει ζωντανό ο λαός, που θα περιμένει λύσεις. Δεν υπάρχουν λύσεις. Να γίνω πρωθυπουργός και να με βαράνε με βούρδουλα τόσο ο κόσμος, όσο και οι ΜέρκελΛάγκαρντ και σία. Άσε, δεν θα φάω.

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα