Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Σεξουαλικότητα και λέξεις


Για τους περισσότερους ανθρώπους η ομιλία πριν κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μάλλον τους τρομάζει ή ακόμα και τους αγχώνει. Φοβούνται μήπως πουν την λάθος κουβέντα που πιθανό να καταστρέψει όλη την ερωτική διέγερση ή αγχώνονται μήπως και αποκαλύψουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και παρεξηγηθούν από τον / την σύντροφο τους.

Αν είσαστε διατεθειμένοι να ξεπεράσετε τους ενδοιασμούς και τις φοβίες σας σε σχέση με την σεξουαλική σας συμπεριφορά σε αυτό τον τομέα τότε πιθανό να μάθετε να απολαμβάνετε την λεκτική επικοινωνία κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και παράλληλα να ενδυναμώσετε την σεξουαλική διέγερση και την δική σας αλλά και του/ της συντρόφου σας. Πως μπορείτε να απελευθερωθείτε από τους ενδοιασμούς σας ;Ειδικοί ψυχολόγοι προτείνουν τα ακόλουθα! 

Πρώτα πρέπει να μάθετε να είστε ειλικρινείς και να εκφράζετε αυτό που αισθάνεστε και όχι αυτό που πιθανό να πιστεύετε ότι θα ευχαριστήσει τον/ την σύντροφο σας. Εάν προσπαθήσετε να παίξετε κάποιο ρόλο που δεν σας εκφράζει, ο/ η σύντροφος σας θα το καταλάβει αφού δεν θα λειτουργείτε φυσιολογικά και αυτό θα είναι εμφανές. Με αυτό τον τρόπο το μόνο σίγουρο είναι ότι αντί να εμπλουτίσετε το ερωτικό παιχνίδι μάλλον θα καταλήξετε σε απογοητευτικά αποτελέσματα.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεπεράσετε τις αναστολές σας είναι να αρχίσετε να περιγράφετε αυτά που αισθάνεστε με τον τρόπο και τον τόνο που πραγματικά τα αισθάνεστε. Αν κάτι που κάνει ο / η σύντροφος σας σας ευχαριστεί δεν έχετε παρά να του/της το εκφράσετε λεκτικά. Μπορείτε να μπείτε και σε λεπτομέρειες που πιθανό να είναι ακόμα πιο διεγερτικές για τον/την σύντροφο σας αλλά και για εσάς τους ίδιους.

Ανταλλάξτε φαντασιώσεις! Αφηγηθείτε ο ένας στον άλλο τις πιο κρυφές σας επιθυμίες και σκέψεις.Αυτό σίγουρα έχει διπλά αποτελέσματα γιατί σας φέρνει πιο κοντά,αυξάνοντας έτσι την μεταξύ σας οικειότητα και ταυτόχρονα μπορεί να είναι ένα δυνατό αφροδισιακό. Με αυτό τον τρόπο αυξάνετε την πιθανότητα να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας αυτές με τον/ την σύντροφο σας εάν και αυτος/ή τις μοιράζονται εξίσου. Μπορείτε επίσης, εάν το προτιμάτε, να υποδυθείτε ρόλους ξεκινώντας έτσι ένα σεξουαλικό παιχνίδι με υπέροχα αποτελέσματα!

Περιγράψτε στον/ στην σύντροφο σας τι θα θέλατε να σας κάνει ή να του/ της κάνετε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Αυτό επίσης μπορεί να αποτελέσει και αφροδισιακό αλλά και βασικό παράγοντα στην βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής!

Ποτέ μην ξεχνάτε πως εάν κάτι από τα προαναφερόμενα σας προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα ή σας κάνει να νιώθετε άβολα δεν είσαστε υποχρεωμένοι να το πράξετε.

Μερικές λέξεις που σίγουρα θα αρέσει στον / στην σύντροφο σας να ακούσει από εσάς κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι :

To όνομα του / της
Σ αγαπάω
Είσαι όμορφος / η
Με κάνεις να αισθάνομαι υπέροχα
Μου αρέσει αυτό που κάνεις
Είσαι υπέροχός / ή

...και άλλα πολλά που ανάλογα με το είδος της σχέσης που έχετε με τον / την σύντροφο σας μπορούν να έχουν εκρηκτικά αποτελέσματα!

Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει , πειραματιστείτε και ξεπεράστε τις αναστολές σας! Μόνο έτσι θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να απογειώσετε την σεξουαλική σας ζωή. Τολμήστε το!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα