Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Γενικά Περί Προστασίας




Μπορείτε να επανακτήσετε τη δύναμή σας, εάν, κάθε πρωί, παρακαλάτε με εμπιστοσύνη και πίστη, για πνευματική προστασία, εάν ενεργοποιείτε τον πνευματικό σας οδηγό, εάν ζείτε το “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ”, εάν λέτε ότι “είμαι ένα παιδί του Θεού, χαίρομαι που ζω” και μετά, προχωράτε στην ημέρα σας.

Όσο πιο θετικά σκεπτόσαστε τόσο πιο πολλές πόρτες ανοίγουν για σας και τόσο πιό πολλές ανοίγει και ο Πνευματικός Κόσμος για σας. 


Όσο πιο πολλές όμορφες λέξεις θα πείτε, τόσο πιο πολλή βοήθεια θα έχετε για να πάρετε σωστές αποφάσεις.



Όταν έρχονται αρνητικές σκέψεις στο μυαλό σας, πρέπει να τις κοντρολάρετε και να τις σταματάτε αμέσως, να τις διώχνετε μακρυά και να προσπαθείτε να νιώσετε το μέσον, το ΗΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ώστε να ξαναβρείτε πάλι την ισορροπία σας.


Αυτό μπορείτε να το καταφέρετε μόνο με υγιεινή των σκέψεων. Πρέπει πάντα να σκέπτεστε ότι βρίσκεστε σε έναν πλανήτη μαθήσεως και καθάρσεως.


Σε μία ενσωμάτωση ο άνθρωπος ζει όχι μόνο με θετικά, αλλά και με αρνητικά στοιχεία σε αυτό τον πλανήτη. Μπορείτε να αποφύγετε ορισμένα αρνητικά στοιχεία, όπως μπορείτε να έχετε και τη βοήθεια θετικών πνευμάτων, που βοηθούν να κρατάτε την αύρα σας διαυγή και καθαρή.


Οι εμπειρίες που αποκτάτε σε κάθε ενσάρκωση, έχουν πολλή μεγάλη σημασία, για την περαιτέρω πνευματική σας ζωή στο πνευματικό βασίλειο, για την ίδια σας τη ψυχή.


Άλλωστε πολλά δυσάρεστα γεγονότα είναι γραμμένα και στο κάρμα σας.


Όταν κάποιος αποφασίζει να έρθει σε αυτόν τον πλανήτη, παίρνει μαζί του προβλήματα, τα οποία πρέπει να λύσει. 


Λαμβάνει τις αποφάσεις του στον Πνευματικό Κόσμο, σε ποια μέρη θα πάει, τι εμπειρίες πρέπει να βιώσει για να εξελιχθεί.


Βεβαίως, υπάρχει και εδώ στη Γη ο αρνητικός κόσμος, ο οποίος συνεχώς προσπαθεί να καταστρέψει κάθε τι θετικό. Όταν, όμως, ο άνθρωπος βαδίζει το δρόμο, πού οι περισσότεροι αγνοούν, το δρόμο, δηλαδή, που ο ίδιος διάλεξε για να αναπτύξει τη ψυχή του, τότε αυτό είναι δύσκολο να συμβεί.


Είναι πολύ σημαντικό, κάθε μέρα σας στη Γη, να την αρχίζετε με ένα ΝΑΙ, να την καλωσορίζετε, ακόμη και αν είσαστε άρρωστοι, πονάτε ή τρέμουν τα πόδια σας ή ακόμη και αν άλλοι άνθρωποι κάνουν τη ζωή σας δύσκολη. Μπορεί να κυριεύεστε από μελαγχολία ή να είστε λυπημένοι γιατί πήρατε μία λάθος απόφαση, παρ’ όλα αυτά, όμως, πρέπει να αρχίζετε τη κάθε ημέρα σας με ένα ΝΑΙ, να την ευχαριστείτε.


Δεν είναι εύκολο, αλλά όταν κανείς δε νοιώθει καλά και ευχάριστα, γεννάει επιθετικότητες, μελαγχολίες, φόβους, οργή κ.λ.π. Όλα αυτά δημιουργούνται μέσα σας, τα γεννάτε εσείς οι ίδιοι.


Το κλειδί για να σκέπτεται και να ζει κανείς θετικά, είναι η, χωρίς προϋποθέσεις και όρους αγάπη προς τον εαυτό του. Δε παίζει ρόλο αν είναι κανείς κοντός ή ψηλός, χονδρός ή αδύνατος.


Δεν έχει καμία σημασία το εξωτερικό παρουσιαστικό ενός ανθρώπου, μόνο ο εσωτερικός κόσμος έχει αξία.


Αξιοποιείστε, αναπτύξτε και καλλιεργείστε τις αξίες που διακρίνετε στον εαυτό σας, ακόμη και αυτές που σας φαίνονται μικρές.


Αυτές που θεωρείτε ανάξιες και κακές ιδιότητες του χαρακτήρα σας, παραδώστε τις στον Πνευματικό Κόσμο, που θα τις μετατρέψει σε ενέργεια φωτός και θα τις επιστρέψει ως καλές θετικές ενέργειες που θα φωτίζουν και θα ακτινοβολούν μέσα σας.


ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ, όλα τα δημιουργήματα στο Σύμπαν, θα επανεξελιχθούν, για να βοηθήσουν το Θεό στο δρόμο του Φωτός.


Όταν αναπτύσσετε την εμπιστοσύνη σας, προσφέρετε στον εαυτό σας μία ενέργεια εμπιστοσύνης, εμπιστοσύνη προς την αξία σας. Αυτό, βέβαια, δε μπορεί να επιτευχθεί από τη μία μέρα στην άλλη.


Παίζουν ρόλο, επίσης, τι είδους εξωτερικές επιρροές ασκούνται καθημερινά, από άλλους ανθρώπους, Μέντιουμ (άνθρωποι, δηλαδή, που έρχονται σε επαφή με τα άνω στρώματα) ή ακόμη και από κραδασμούς άλλων ανθρώπων. Αυτές τις επιρροές πρέπει κανείς να προσπαθεί να τις βγάζει από την Αύρα του.


Το εσωτερικό σας συναίσθημα για την αξία του εαυτού σας, μπορείτε να το ανοικοδομήσετε, είτε μπροστά στον καθρέφτη, λέγοντας στον εαυτό σας ότι είσαστε όμορφοι, είτε αγγίζοντας το σώμα σας, χαϊδεύοντάς το, μιλώντας με τη ψυχή σας.


Έτσι αρχίζει να αναπτύσσεται η αξία σας, να τη συνειδητοποιείτε και να νοιώθετε αυτό που, έτσι και αλλιώς είσαστε, παιδιά του Θεού, που μπορείτε να ανοικοδομήσετε την εμπιστοσύνη πρός τον εαυτό σας.


Μόλις αυτό αρχίζει να συμβαίνει, ο Πνευματικός Κόσμος αρχίζει και σας δίνει ενέργειες. 


Έτσι, όλα στη ζωή σας, στην επαγγελματική, στη σχολική, αλλάζουν, νοιώθετε πιο όμορφα και ό,τι κάνετε το κάνετε με ευχαρίστηση. Γιατί νοιώθετε ότι και 'σεις προσφέρετε κάτι.


Έτσι αρχίζει η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας.


Αυτό όμως δε μπορεί να συμβεί, αν συμπεριφέρεστε εγωιστικά. Αυτό έχει να κάνει με μια μορφή προστασίας του εαυτού σας. Αυτή η προστασία του ίδιου σας του εαυτού, σημαίνει ότι υψώνετε και καλλιεργείτε  τη ψυχή σας.


Αν π.χ. έχετε μια δύσκολη συνάντηση με κάποιον και αισθάνεστε ότι χρειάζεται να προστατευτείτε, θα πρέπει, όταν συναντήσετε το πρόσωπο αυτό, να χρησιμοποιήσετε τις θετικές σας σκέψεις, να πείτε μέσα σας, “η ψυχή μου χαιρετάει τη ψυχή σου”.


Τότε η ψυχή αυτού του ανθρώπου ακούει, λαμβάνει το χαιρετισμό, πηγαίνει κατευθείαν στη ψυχή του. Με αυτό το τρόπο εμποδίζετε τα αρνητικά του συναισθήματα και ο άνθρωπος αυτός ενεργεί τελείως διαφορετικά απ’ ότι σκεπτόταν πριν τη συνάντηση.


Πρέπει να προσπαθήσετε να αναγνωρίσετε τη ψυχή σας μέσα σας, να δείτε τι πολύτιμο κόσμημα είναι. Να αναγνωρίσετε την αξία της και να την αγαπήσετε.
Με το να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, με το να αγαπάτε τον εαυτό σας και να τον δεχόσαστε, με αυτό το τρόπο, βοηθάτε τη ψυχή σας να αναπτυχθεί, να μεγαλώσει. Όπως ένα λουλούδι που το αγαπάτε.


Έτσι πρέπει να νοιώθετε και να σκέπτεστε και για τη ψυχή σας, γιατί είναι τόσο καλά κρυμμένη μέσα σας, που αν δεν τα κάνετε αυτά, δε  μπορεί να αρχίσει να ζει, δε τις δίνετε τη δυνατότητα,  την ευκαιρία να ζει.


Κάθε πρωί πρέπει να κάνετε την άσκηση, “Εγώ είμαι Εγώ” και “Είμαι ένα παιδί του Θεού, είμαι ένα σοβαρό μέλος αυτού του πλανήτη”.


Ο Πνευματικός Κόσμος δε μπορεί να επηρεάζει όλες τις καταστάσεις, γιατί υπάρχουν δυσκολίες που δίνονται στους ανθρώπους σαν ασκήσεις, σαν εξετάσεις που πρέπει να περάσουν.


Έτσι, ενώ μπορεί να επέμβει, αφήνει τους ανθρώπους να διαχειρίζονται μόνοι τους τις δυσκολίες αυτές. Ο άνθρωπος όμως περιορίζεται να ασχολείται μόνο με τα Γήινα συναισθήματά του.


Κάθε άνθρωπος δέχεται πάντα επιθέσεις από τον αρνητικό κόσμο.


΅Όμως πρέπει να διατηρεί μία θετική και γεμάτη εμπιστοσύνη σύνδεση με τον θετικό Πνευματικό Κόσμο και να μην αφήνει τον εαυτό του να χάνει την ηρεμία του, γιατί έτσι ανοίγει πόρτες στον Αρνητικό Κόσμο και μετά αντιμετωπίζει πολύ δύσκολες καταστάσεις.


Αυτές τις καταστάσεις μπορείτε να τις αποφύγετε, να τις λύσετε ή να τις μεταβάλετε σε θετικό φως.


Πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η πηγαία εμπιστοσύνη προς το Θεό. Δηλαδή, όταν δεχόσαστε αρνητικές επιθέσεις, πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη, ότι το χέρι του Θεού είναι πάντα κοντά σας.


Πρέπει μόνο, να απλώσετε το χέρι σας για να το φθάσετε. Όταν αυτό δε το κάνετε, είσαστε πάντα στόχος για τον Αρνητικό Κόσμο.


Όταν ενεργείτε θετικά, τότε αποσπάται η προσοχή του Αρνητικού Κόσμου και αρχίζουν πάλι οι ασκήσεις, που σκοπό έχουν την ψυχική σας εξέλιξη και αποτελούν ένα κριτήριο για όταν θα πάτε στον Πνευματικό Κόσμο.


Όλες τις ασκήσεις, τις δυσκολίες, τις δοκιμασίες της ζωής που πρέπει να ξεπεράσετε, τις έχετε διαλέξει οι ίδιοι, πριν ενσαρκωθείτε.


Όταν διατηρείτε αυτή τη πηγαία εμπιστοσύνη προς τον Θεό και αφήνετε να σας οδηγήσει το χέρι του, κτίζεται ένα αόρατο τοίχος που καθιστά τις επιθέσεις του αρνητικού κόσμου αδύναμες.


Αυτό το τείχος γίνεται τόσο γερό, που και οι μεγαλύτερες και σφοδρότερες επιθέσεις του Αρνητικού Κόσμου, σπάζουν πάνω σε αυτό.


Έγκειται σε σας, πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η πηγαία εμπιστοσύνη προς το Θεό, πόσο θα πλησιάσετε το χέρι του Θεού, πόσο μεγάλη θα είναι η Πίστη σας προς Αυτόν.


Μία από τις μεγαλύτερες Ασκήσεις που έχει να λύσει η ψυχή σας, είναι, να μπορέσει να αναπτύξει αυτή τη πηγαία εμπιστοσύνη, προς κάτι το αβέβαιο και αόρατο, όπως είναι ο Θεός.


Ο Θετικός Πνευματικός Κόσμος δε μπορεί και δε θέλει να πολεμάει τον Αρνητικό Κόσμο με τα ίδια όπλα.


Οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες, το σπαθί του είναι η Αγάπη και η ασπίδα του το θετικό Φως.


Ο Αρνητικός Κόσμος έχει κακές και πρόστυχες δυνατότητες, που ο Πνευματικός Κόσμος με την ασπίδα του, το Φως, αντικρούει για ορισμένο χρονικό διάστημα.
Εάν η ανθρωπότητα έσπερνε κάτι θετικό, άφηνε να βλαστήσει ένα θετικό λουλούδι, αυτό θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη ασπίδα γι’ αυτόν τον πλανήτη, δυστυχώς, όμως, ο άνθρωπος τείνει να παρασύρεται από τις παγίδες του Αρνητικού Κόσμου, είτε έχουν σχέση με την ύλη, είτε με το συναίσθημα, είτε με τον φανατισμό.


Οι προσπάθειες των περισσοτέρων ανθρώπων αφορούν στο πως θα αποκτήσουν υλικά ή ηθικά πλεονεκτήματα, με γνώμονα τον εγωισμό ή τον φανατισμό τους. Αυτός ο σπόρος υπάρχει σε κάθε άνθρωπο. Είναι το στοιχείο του αρνητικού εγωισμού, που καλλιεργείται σε κάθε άνθρωπο, από το περιβάλλον του και τον προδιαθέτουν αρνητικά, παρ’ όλο ότι, ο άνθρωπος γεννιέται χωρίς αυτό το στοιχείο.


Άνθρωποι με λεπτά συναισθήματα και λεπτές ψυχικές ιδιότητες, διατρέχουν το κίνδυνο να ακολουθήσουν ένα λανθασμένο δρόμο στη ζωή και να θεωρούν ότι ακολουθούν τον σωστό.


Έτσι υπάρχουν και άνθρωποι, που ζουν τη κάθε μέρα, χωρίς να κάνουν καμία σκέψη για το αύριο. Επαναπαύονται, περιμένοντας άλλους να εργαστούν για αυτούς ή περιμένουν από τον Πνευματικό Κόσμο βοήθεια, χωρίς να κάνουν οι ίδιοι καμία προσπάθεια καθημερινά, για να πετύχουν κάτι.


Εάν υπήρχαν Δάσκαλοι στη Γη, που θα μπορούσαν να διδάξουν τον πνευματικό δρόμο, τότε ο Πνευματικός Κόσμος θα μπορούσε να βοηθήσει στο να υποχωρήσει το αρνητικό.


 Βεβαίως, ο ίδιος ο πλανήτης είναι ένας πλανήτης κάθαρσης και πνευματικής εξέλιξης, είναι ένα σχολείο μάθησης. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ο ίδιος Δάσκαλος και Μαθητής του εαυτού του. Διότι, όταν έρθει η ώρα να επιστρέψει η ψυχή στον Πνευματικό Κόσμο, παίρνει τη θέση που της αξίζει, ανάλογα με την εξέλιξή της κάτω στη Γη.


Για να εξελιχθεί κανείς και για να είναι όσο περισσότερο μπορεί προστατευμένος, είναι σημαντικό, ως Δάσκαλος του εαυτού του, να είναι αυστηρός και συγχρόνως, αποφασιστικός, υπομονετικός, τακτικός, ανοικτός και ειλικρινής και να επιτρέπει, ως μαθητής, στον εαυτό του, να κάνει λάθη, έχοντας, όμως, τη δύναμη να τα αναγνωρίζει.


Όταν έχετε εμπιστοσύνη και αγάπη στον εαυτό σας, όταν έχετε το γνώθι σ’ εαυτόν και πίστη στις γνώσεις σας και όλα αυτά τα δουλέψετε, μπορείτε, με αυτό τον τρόπο, να εξισορροπήσετε και να ελαττώσετε το Στρες, μεγαλώνοντας αυτόματα και την προστασία, διότι η ενέργεια που έχει ο κάθε άνθρωπος, μοιράζεται σε όλο σας το σώμα.


Το Στρες, ουσιαστικά δεν υπάρχει, ούτε κάποιος τρίτος το προξενεί. Το παράγετε εσείς οι ίδιοι, όταν ανοίγετε πόρτες και αφήνετε να σας κυριεύσει.
Αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο είστε προστατευμένοι. Όταν προστατεύεστε, προστατεύεστε εναντίον εξωγενών αρνητικών κραδασμών. Ούτε έχει να κάνει με το Στρες που παράγετε οι ίδιοι.


Η χρησιμοποιημένη από άλλους ανθρώπους ενέργεια, δεν είναι κάτι αρνητικό. Όταν δεν έχετε οι ίδιοι άλλη ενέργεια και λαμβάνετε την ενέργεια άλλων, γίνεστε ένα ανοικτό κανάλι. Τότε, πρέπει να κλείνετε τα τσάκρα σας, να κρατάτε την ενέργεια μέσα σας και να την αφήνετε να σας διατρέχει.


Από τη μία πλευρά, πρέπει να σας προτρέπουμε πάντα, να επαγρυπνείτε και να είστε προσεκτικοί. Από την άλλη, πρέπει να αποκτάτε ορισμένες εμπειρίες.
Όταν ασχολείται κανείς με τον πνευματικό κόσμο, δε σημαίνει ότι όλα είναι αρμονικά.
Άν προστατεύαμε κάθε έναν από εσάς και προσπαθούσαμε να σας έχουμε πάντα σε μία θετική φωτεινή πλευρά, δε θα εξελισσόσασταν περαιτέρω.


Εάν κάτι σας συμβαίνει, δε μπορούμε πάντα να το εμποδίζουμε, γιατί μπορεί να είναι γραμμένο στη μοίρα σας. Είναι μία απόφαση που πήρατε εσείς, ως ψυχή, πριν ενσαρκωθείτε. Όταν όμως υπάρχει ζήλια, κάτι που δεν κάνει καλό, γιατί δημιουργεί δυσαρμονία μέσα στη ψυχή, είναι απαραίτητο να παρθούν αποφάσεις, για να μη μεγαλώσει.


Όταν βρίσκεστε μπροστά σε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, μεγάλες και σοβαρές αλλαγές, πρέπει να παίρνετε αποφάσεις παρακινούμενοι από το συναίσθημα και τη πηγαία εμπιστοσύνη.


Μη ξεχνάτε ότι σε τέτοιες ειδικά περιπτώσεις, σας συνοδεύουμε πάντα και προσπαθούμε να σας προστατέψουμε.


Είναι πολύ σημαντικό, ο κάθε ένας από εσάς να μπορεί να χειρίζεται τον εγωισμό του σωστά.


Ο θετικός εγωισμός σας προστατεύει, ο αρνητικός εγωισμός σας καταστρέφει. Καταστρέφει ένα μέρος της ψυχής σας και την αγάπη προς τους συνανθρώπους σας.


Όταν αφήνετε τον αρνητικό εγωισμό να μεγαλώνει και λέτε, “δε με νοιάζει τι θα συμβεί σε άλλους ανθρώπους” και κοιτάτε μόνο τον εαυτό σας, αυτό επιστρέφει κάποτε, πάλι σε σας ,για αυτό, είναι πολύ σημαντικό, να προσέχετε και να φροντίζετε το θετικό εγωισμό σας.


Να ζείτε με μετριοφροσύνη, να είστε ταπεινόφρονες και ήρεμοι και να κοιτάτε πάντα τι θέλει η ψυχή σας.


Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να μπορέσετε να εξελιχθείτε σε αυτό το υλικό πεδίο που βρίσκεστε.


Αλλά και όσον αφορά την εξέλιξή σας στο πνευματικό πεδίο, τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής σας. Κοιτάτε συχνότερα τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μάθετε να δέχεστε αυτό που είσαστε και αυτό που φαίνεστε εξωτερικά.
Να σκέπτεστε πάντα ότι είσαστε φωτεινά όντα.


Όταν όλα αυτά τα γνωρίζετε και είναι μέσα σας και ξέρετε ότι σας συνοδεύει πάντα ο Φύλακας-Άγγελός σας και άλλα πνεύματα, είναι πολύ σημαντικό για την ψυχική σας εξέλιξη, αλλά και για την ψυχική σας υγεία.


Όταν ζείτε με αυτό τον τρόπο, δίνετε και σε μας τη δυνατότητα να μπορούμε να σας βοηθάμε και να σας προστατεύουμε.


Όταν τα πάτε καλά με τον εαυτό σας, συνομιλείτε με τη ψυχή σας, με το είναι σας και τότε τα μάτια σας ακτινοβολούν και μπορείτε να μεταδώσετε και σε άλλους ανθρώπους την αγάπη, την αληθινή θεϊκή αγάπη.


Η ζωή επί της Γης είναι πάρα πολύ απλή. Όμως ο άνθρωπος με τον λαβύρινθο των σκέψεών του την κάνει δύσκολη, γιατί είναι συνεχώς δυσαρεστημένος.
Ο άνθρωπος δε χορταίνει με τίποτα. Πέτυχε το ένα, θέλει το επόμενο, πέτυχε το επόμενο, θέλει το μεθεπόμενο και ούτω καθ΄ εξής. Δε το πετυχαίνει αμέσως; δυσαρεστείται. Συναντάει στο δρόμο του εμπόδια; ξανά δυσαρεστείται.


Ο άνθρωπος δεν αισθάνεται ευτυχία συχνά. Σπάνια είναι απλά ευχαριστημένος με τη ζωή του.


Η χαρά παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του ανθρώπου. Πως θα ήταν ο άνθρωπος εάν δε μπορούσε να χαρεί με κάτι;


Η χαρά είναι μια πηγή δύναμις με μεγάλη σημασία., Η χαρά, η ευχαρίστηση,     προστατεύουν.


Κι όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σήμερα, που δε μπορούν να χαρούν με κάτι.


Αυτοί είναι δυστυχώς άρρωστοι και είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι γι΄ αυτό. Θα ήταν πολύ καλό αν οι γιατροί σας είχαν τη δυνατότητα να συνταγογραφούν τη χαρά.
Οι ψυχικές παθήσεις επιτίθενται και στο σώμα.


 Στην αρχή εκδηλώνονται στομαχικές ενοχλήσεις,ενοχλήσεις στην πέψη και σιγά-σιγά αρχίζει να εμποδίζεται η κυκλοφορία του αίματος και μετά αρχίζουν οι διάφορες αρρώστιες.

Ο γιατρός πιστοποιεί οργανικές παθήσεις, αλλά σιωπά όσον αφορά στην αιτία που τις δημιούργησε, γιατί και ο ίδιος δε γνωρίζει.


Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι κρατάτε την υγεία σας στα ίδια σας τα χέρια.


Την Ιατρική δεν την έχουν ανάγκη οι άνθρωποι, αφού μπορούν να χαίρονται με όλη τους τη ψυχή, ακόμη και για κάτι πολύ μικρό. Αλλά σήμερα, δυστυχώς, η ζωή είναι έτσι διαμορφωμένη, που ακόμη και τα παιδιά δυσκολεύονται να χαρούν για κάτι και αρρωσταίνουν σε πολύ μικρή ηλικία. 


Ενήλικες τρέχουν ιλιγγιωδώς με τα αυτοκίνητά τους σε άλλες χώρες αυτής της ωραίας Γης, αλλά δε χαίρονται τίποτα, γιατί η ψυχή τους είναι κλειστή σε κάθε συναίσθημα χαράς.

Πρέπει να εξετάζουμε ποιοι είναι οι λόγοι αυτής της αναισθησίας. Είναι σοβαρό να γνωρίζουμε, να καταλάβουμε ότι χωρίς αληθινή χαρά δε μπορεί να υπάρξει μία ώριμη ζωή σε αυτή τη Γη.


Όταν ο άνθρωπος είναι τόσο πολύ απαιτητικός, στερεί τον εαυτό του από το να μπορεί να χαίρεται. Το πόσο σοβαρό είναι για την Υγεία, η χαρά, μπορεί κανείς να το διαπιστώσει όταν αρρωστήσει και χάνει το χρόνο του στις αίθουσες αναμονής των Ιατρών. 


Σας συμβουλεύω, σκεφθείτε όλα αυτά και ελέγξτε τις επιθυμίες σας. 


Με μερικές ασκήσεις είναι δυνατόν να μπορέσετε να χαρείτε με μικροπράγματα, το ίδιο όσο και με μεγαλύτερα.


Μη προσπερνάτε χωρίς να προσέξετε τη μεγαλοπρέπεια της δημιουργίας. Προσέξτε τα μικρά πράγματα, γιατί αυτά σας φανερώνουν πόσο θαυμάσιες είναι οι γνώσεις του Σύμπαντος.


Προσέξτε το φως, προσέξτε τα χρώματα της φύσης. Ακόμη και ένας κόκκος άμμου κρύβει ένα μεγάλο μυστήριο μέσα του, αρκεί μόνο να βλέπετε όλα αυτά τα θαυμαστά, συγκεντρώνοντας το πνεύμα σας.


Υπάρχουν εκατομμυριούχοι που δεν έχουν αισθανθεί ποτέ αληθινή χαρά. Οι πλούσιοι είναι κατά το πλείστον δυστυχείς και άρρωστοι. Κανένας γιατρός δε μπορεί να τους γιατρέψει, γιατί οι ίδιοι δε μπορούν να νοιώσουν πια χαρά. 


Αυτοί οι άνθρωποι ψάχνουν συνεχώς την ευτυχία, αν και είναι πάρα πολύ πλούσιοι.

Η ευτυχία, όμως, βρίσκεται μέσα στη χαρά, αρκεί βέβαια, να είμαστε ικανοί να νοιώσουμε χαρά. Διαπαιδαγωγείστε τον εαυτό σας, ώστε να μπορεί να χαίρεται και με τα μικρά πράγματα ακόμη.


Όταν ζητάτε την ευτυχία και την ευχαρίστηση, μη τη ζητάτε στον γύρω κόσμο, γιατί η ευτυχία βρίσκεται μέσα σας και αν το φροντίσετε αυτό και διαπαιδαγωγήσετε τον εαυτό σας, θα μπορέσετε να χαίρεστε για θετικά μικροπράγματα.


ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα