Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

--- ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΖΩΗ, ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΗ ΓΗ. ---

Πολλοί θα έγραφαν για μία αναπάντεχη ανακάλυψη. Εμείς θα λέγαμε ότι απλά επιβεβαιωνόμαστε.
Όπως έδειξαν τελευταίες έρευνες στη γήινη ατμόσφαιρα εξωγήινοι οργανισμοί εισέρχονται διαρκώς στον πλανήτη μας, κάτι που επιβεβαιώνει πια ότι η ζωή υπάρχει παντού στο αχανές διάστημα και ταξιδεύει διαρκώς!
Στη πρώτη περίπτωση που αποδεικνύεται κάτι τέτοιο, Ινδοί επιστήμονες ανέλυσαν δείγματα κυττάρων που προέρχονταν από την ασυνήθιστη βροχή που έπεσε στη νότια Ινδία, μετά από το πέρασμα ενός κομήτη από τη Γη το 2001. Τα κόκκινα κύτταρα, δεν περιείχαν DNA, αλλά είχαν όψη που έμοιαζε με αυτή των μονοκύτταρων οργανισμών, υποδηλώνοντας την ύπαρξη μιας εναλλακτικής μορφής ζωής.


Δείγματα από τα κύτταρα συλλέχθηκαν από τον δόκτορα Godfrey Louis και τον βοηθό του A Santhosh Kumar του πανεπιστημίου Mahatma Gandhi, η έρευνα των οποίων δημοσιεύτηκε στην τελευταία έκδοση του περιοδικού Astrophysics and Space Science.
Οι επιστήμονες απέρριψαν θεωρίες που ήθελαν τη βροχή να προέρχεται από σκόνη ή μύκητες που υπήρχαν σε μεγάλη ποσότητα στην ατμόσφαιρα. Επισημαίνουν επίσης ότι τα κύτταρα – τα οποία στο μικροσκόπιο μοιάζουν με ομοιόμορφες χάντρες κόκκινου χρώματος – δεν παρουσιάζουν δείγματα αποσύνθεσης, παρόλο που έχουν αποθηκευτεί εδώ και 4 χρόνια. Ο δόκτωρ Louis είπε:
«Τα κύτταρα έχουν παράξενες ιδιότητες. Τα σωματίδια που προκάλεσαν το κόκκινο χρώμα στη βροχή είναι αυτά τα κύτταρα και δεν είναι ούτε σκόνη από την έρημο, ούτε ηφαιστειακή τέφρα. Όλο αυτό υποδηλώνει την πιθανότητα εξωγήινης προέλευσης».
Στη δεύτερη περίπτωση, φωτογραφίες που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, έδωσαν στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2013 στη δημοσιότητα επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ.


Οι συγκεκριμένες εικόνες προέκυψαν από ηλεκτρονικό μικροσκόπιο στο οποίο τοποθετήθηκε οργανισμός που εντοπίστηκε στην στρατόσφαιρα από ένα επιστημονικό αερόστατο σε υψόμετρο 27 χιλιομέτρων από την επιφάνεια της Γης και αυτό, σύμφωνα με τους επιστήμονες συνιστά απόδειξη ότι δεν μπορεί να προέρχονται από τον πλανήτη μας.
«Πρόκειται για μικρόβια που πιθανότατα προέρχονται από αλλού! Οι περισσότεροι θα υπέθεταν ότι αυτά τα σωματίδια απλά θα είχαν παρασυρθεί στην στρατόσφαιρα από τη Γη, ωστόσο είναι γενικά αποδεκτό ότι ένας οργανισμός αυτού του μεγέθους είναι αδύνατο να φτάσει σε υψόμετρα 27 χιλιομέτρων. Η μόνη εξαίρεση είναι μια βίαιη έκρηξη ηφαιστείου, αλλά καμία τέτοια δεν καταγράφηκε κατά την τριετία των ερευνών μας», τόνισε ο καθηγητής Μίλτον Γουέινραϊτ, του τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του πανεπιστημίου.



Οι δύο παραπάνω περιπτώσεις, αποδεικνύοντας την ύπαρξη κυττάρων μικροβιακής και μονοκύτταρης ζωής, μας φέρνουν πιο κοντά στο να δεχτούμε ότι αφού η ζωή κυκλοφορεί ελεύθερη στο διάστημα, τότε εισερχόμενη σε εκατομμύρια πλανήτες με ιδανικές συνθήκες ζωής... έχει δημιουργήσει εκατομμύρια οργανικούς νοήμονες πολιτισμούς παρόμοιους με τον δικό μας!

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα