Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Τι ενέργειες δίνει ο άνδρας στη γυναίκα και η γυναίκα στον άνδρα




Στην ορθή φυσική επαφή ο άνδρας και η γυναίκα δίνουν ο ένας στον άλλον τις ακόλουθες ενέργειες για να ισορροπήσουν τη φύση τους:

1. Ο άνδρας δίνει αιθερικό ηλεκτρισμό ή μαγνητισμό στη γυναίκα. Γι’ αυτό η γυναίκα χρειάζεται τον άνδρα. Η σχέση ενός άνδρα και μιας γυναίκας είναι η διευθέτηση του επιπέδου του ενεργειακού πεδίου γύρω τους. Αν ο άνδρας έχει πολύ αιθερικό ηλεκτρισμό, πρέπει να μιλήσει με μια γυναίκα και να αγγίξει μια γυναίκα, προκειμένου να ισορροπήσει. Η γυναίκα μπορεί να απορροφήσει αυτόν τον ηλεκτρισμό από τον άνδρα μέσω του αγγίγματος και της ομιλίας, ακόμη και χωρίς σεξουαλική επαφή.



2. Η γυναίκα δίνει στον άνδρα αστρική ή συναισθηματική ουσία και ιδιότητες. Ο άνδρας πρέπει να τα έχει αυτά για να γίνει ευαίσθητος, στοργικός και περισσότερο συντονισμένος με τις ανάγκες και τις καταστάσεις των άλλων.

3. Ο άνδρας δίνει στη γυναίκα νοητική ενέργεια. Αυτήν την χρειάζεται για να γίνει πιο λογική, πιο αποσπασμένη και με μεγαλύτερη διάκριση στις επιλογές της, στη σκέψη και στις πράξεις της.

4. Η γυναίκα δίνει στον άνδρα ενορατική ενέργεια. Αυτήν πρέπει να την έχει για να αναπτύξει μια αίσθηση πληρότητας ζωής και βίωσης, για να έχει ευσπλαχνία για όλα τα όντα και για να εργάζεται για το καλό και την ευημερία όλων και όχι μόνο για τα δικά του χωριστά συμφέροντα.

5. Ο άνδρας δίνει στη γυναίκα ενέργεια της θέλησης, ή ατμική ενέργεια.Αυτήν πρέπει να την έχει για να μπορεί να συγκεντρώνεται στην εστιασμένη επίτευξη και να εστιάζεται έντονα σε ένα μεγάλο θυσιαστικό έργο.

6. Η γυναίκα δίνει στον άνδρα ενέργεια της μονάδας, ενέργεια του Εσωτερικού Εαυτού. Ο άνδρας πρέπει να έχει αυτήν την ενέργεια για να απαρνηθεί όλα όσα δεν είναι και να δρα σύμφωνα με την εσωτερική του πραγματικότητα.

Η σταθερή, διευρυνόμενη αγάπη που εκδηλώνεται στον γάμο αποτελεί την πηγή μιας τέτοιας ουσίας της αγάπης. Αν δεν έχετε αρκετή ουσία αγάπης, θα παραμείνετε γυμνοί στην πύλη των Ανώτερων Κόσμων και δεν θα γίνετε δεκτοί από τους Φύλακες.

Αν σε ένα παντρεμένο ζευγάρι συγχωνεύεται ο ένας με τον άλλον και οι δυο συγχωνεύονται με τον Δάσκαλο, τότε ενώνονται σε βαθύτερα επίπεδα. Η αγάπη τους επεκτείνεται ακόμη περισσότερο. Όλο το μυστικό του γάμου είναι να δημιουργείτε συγχώνευση σε όλο και περισσότερα επίπεδα και να ενώνεστε με τη ζωή.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία 


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα