Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Πότε το σεξ "υπνωτίζει" τους άντρες;



Γάλλοι επιστήμονες το λένε και οι άντρες χαίρονται και συμφωνούν απόλυτα. Σύμφωνα με έρευνα λοιπόν οι άντρες αμέσως μετά το σεξ δεν θέλουν τίποτα άλλο παρά να ρίξουν έναν υπνάκο αφού ο εγκέφαλός τους μετά δεν «λειτουργεί».

Πολλές είναι οι γυναίκες που θα βιαστούν να πουν ότι πρόκειται για δικαιολογία αλλά τελικά δεν είναι. Γιατί οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι διαβάζοντας τον εγκέφαλό τους κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της σεξουαλικής επαφής κατέληξαν ότι για τους άνδρες το σεξ λειτουργεί σαν υπνωτικό.

Διαπίστωσαν λοιπόν πως όλος ο εγκεφαλικός φλοιός, το τμήμα δηλαδή που διαδραματίζει κεντρικό ρόλο σε όλες τις ανώτερες εγκεφαλικές λειτουργίες όπως η μνήμη, η προσοχή, η αντίληψη, η σκέψη, η γλώσσα και η συνείδηση, «σβήνει» κατά τη διάρκεια του οργασμού.

Στη συνέχεια, δύο άλλα μέρη, ο φλοιός του προσαγωγίου και η αμυγδαλή, στέλνουν το μήνυμα στα υπόλοιπα να απενεργοποιήσουν κάθε σεξουαλική επιθυμία. Το ίδιο ακριβώς κάνουν μια σειρά από άλλες χημικές ουσίες του νευρικού συστήματος.

Ευχάριστα όμως δεν είναι τα νέα μόνο για τους άντρες αλλά και για τις γυναίκες. Έτσι για να μην τις αφήσουν παραπονεμένες , οι Γάλλοι επιστήμονες μετά από έρευνες διαπίστωσαν ότι το γυναικείο σύστημα πάλι φαίνεται πως μπορεί να λειτουργεί ακατάπαυστα. «Δεν διανύουν τόσο μεγάλη περίοδο αδράνειας μυός, γεγονός που μπορεί να τις κάνει να ζητούν κι άλλο όταν ο σύντροφός τους θέλει μόνο να ξεκουραστεί.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα