Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Η εξωγήινη απειλή είναι εδώ!

n
Νομίζω πως ήρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσω έξω από τα δόντια για μια αλήθεια στην οποία - γιατί άραγε - κανείς δεν τολμά να αναφερθεί. Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν την προσπάθειά μου εξαιρετικά ριψοκίνδυνη αλλά, αφού τους ευχαριστήσω που νοιάζονται, θα τους πω πως το μόνο που πραγματικά φοβάμαι είναι ο ύπνος με ανοιχτές τις ντουλάπες της κρεβατοκάμαρας, οι οποίες – ως γνωστόν – όταν μένουν ανοιχτές, ξεβιδώνονται από τους μεντεσέδες, ξεγλιστρούν από την κάσα και έρχονται και σε πλακώνουν την ώρα που κοιμάσαι.

Όπως θα έχουν καταλάβει οι υποψιασμένοι αναγνώστες, αυτοί δηλαδή που ξεκινούν την ανάγνωση ενός κειμένου από την επικεφαλίδα, θα τολμήσω και θα μιλήσω για τον βρόμικο ρόλο των εξωγήινων στην ελληνική πολιτική πραγματικότητα. Θα μιλήσω για τους πραγματικούς μας δυνάστες, οι οποίοι διαμορφώνουν – εδώ και κοντά 40 χρόνια – τα εκλογικά αποτελέσματα με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά να μην ανταποκρίνονται στους πόθους και τις προσδοκίες του εκλογικού σώματος, το οποίο θα τσουβαλιάσω μέσα στην πολύ γοητευτική και συμφέρουσα για όποιον τη χρησιμοποιεί λέξη «λαός».
n
Ντοκουμέντο: Τερατώδεις εξωγήινοι ψηφίζουν αντί για εμάς.

Η πραγματικότητα, Έλληνες δημοκράτες, δεν είναι άλλη από την εξής: Οι εξωγήινοι κάθε 4 χρόνια – ή και πιο συχνά αν χρειαστεί – επισκέπτονται τη χώρα μας για να βάλουν σε εφαρμογή τα σκοτεινά και ανθελληνικά τους σχέδια. Κάθε παραμονή των εκλογών, τα διαπλανητικά αυτά καθάρματα, έρχονται στην Ελλάδα και ρίχνουν σε όλους μας το χάπι του βιασμού. Αντί όμως να μας βιάσουν, όπως κάνουν με χιλιάδες – σύμφωνα με μαρτυρίες – κατοίκους των Ηνωμένων των Πολιτειών, μας αφήνουν και κοιμόμαστε και πάνε και ψηφίζουν στη θέση μας. Όταν εμείς, το βράδυ των εκλογών, ξυπνάμε, το κακό έχει ήδη γίνει και το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να παρακολουθούμε ζαλισμένοι τα αποτελέσματα στην τηλεόραση.
Κάποιοι πονηροί, κάποιοι πράκτορες των εξωγήινων συμφερόντων, ενδεχομένως να παραστήσουν πως γελούν και ίσως προσπαθήσουν να με λοιδορήσουν κολλώντας μου την ταμπέλα της ψυχικής διαταραχής. Ίσως να προσπαθήσουν να με τοποθετήσουν στην ίδια κατηγορία με τους χριστιανοκομμουνιστές, τους τρομοκράτες που πολεμούν τον φασισμό, τους φιλελευθεροκρατιστές και άλλα σχιζοφρενή σχήματα. Ακόμα και τότε, όμως, θα σταθώ άφοβα απέναντι τους και θα τους κάνω την ερώτηση που θα τους κολλήσει στον τοίχο: «Αν είμαστε εμείς αυτοί που ψηφίζουμε εδώ και δεκαετίες, πώς είναι δυνατόν το πολιτικό μας σύστημα να είναι τόσο σάπιο;». Εννοείται πως στο άκουσμα της ερώτησης αυτής θα καταπιούν τη γλώσσα τους και θα αναγκαστούν να παραδεχτούν πως τα αποτελέσματα των εκλογών δεν μπορεί να έχουν προέλθει από έναν σοφό, ηρωικό και κυρίως ώριμο σύνολο ανθρώπων όπως ο βασανισμένος μας λαός που – υπακούοντας την εντολή του παλαιού υπουργού του Κωνσταντίνου του Μητσοτάκη - δεν ξεχνά το φασισμό.
n
Κάποιοι θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε πως εμείς τους ψηφίσαμε. Δεν θα τα καταφέρουν!

Από όλα όσα – ατράνταχτα – ανέφερα πιο πάνω, βγαίνει εύκολα και το συμπέρασμα πως οι εξωγήινοι είναι υπεύθυνοι και για την εκλογική άνοδο της Χρυσής της Αυγής. Διαφορετικά δεν νομίζω πως εξηγείται το πως είναι δυνατόν σε μια χώρα που κανείς δεν είναι φασίστας, και κανείς δεν αποδέχεται τη βία ως τρόπο λύσης των διαφορών, να βρίσκονται αυτοί οι (κατά κάποιον τρόπο) άνθρωποι στη Βουλή.
Μιας και είπα για τη Χρυσή την Αυγή, οφείλω να πω κι εγώ, όπως άλλωστε σημειώνουν και πολλοί σημαντικοί συνάνθρωποί μου οι οποίοι δαγκώθηκαν από την εικόνα βουλευτών με χειροπέδες , πως η δίωξη των βουλευτών της μπορεί να έχει σκοπό να αποπροσανατολίσει τον λαό από τα πραγματικά του προβλήματα στα οποία, σύμφωνα με τους συγκεκριμένους συνανθρώπους μου, μάλλον δεν ανήκει ο φασισμός και ο νεοναζισμός. Το μόνο κακό με την παραπάνω άποψη είναι πως υπονοεί πως η συντριπτική πλειοψηφία των μελών μιας κοινωνίας είναι αρκετά ηλίθιοι ώστε με το παρουσιάζεται ένα πρόβλημα, να ξεχνούν όλα τα υπόλοιπα. Από την άλλη κι επειδή οι άνθρωποι που την εκφράζουν είναι πιο κοντά από όλους στα λαϊκά τα συμφέροντα (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό), μπορεί να ξέρουν κάτι παραπάνω και μπράβο τους.
n
Η εικόνα που έκανε κάποιους προοδευτικούς - δημοκράτες να δαγκωθούν χωρίς, ευτυχώς, τα ωραία τους χείλη να ματώσουν.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα