Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Νιώθω ότι θα εκραγώ!


Επειδή απήργησα και το μόνο αποτέλεσμα ήταν για άλλη μια φορά να γεμίσω τα ταμεία του κράτους!

Επειδή η Πατρίδα ψυχορραγεί και καμία πολιτική σμέρνα της αντιπολίτευσης δεν βγαίνει από τη φωλιά που κάποιοι την ονομάτισαν Δημοκρατία!

Επειδή την "ιδέα" τις αρχές και τις αξίες μου προσπαθούν καθημερινά, ανάξια και ολίγιστα ανθρωπάκια να τη "σβήσουν", αποκαλώντας την απειλή για τους δημοσιονομικούς στόχ(κ)ους!

Επειδή δεν ανέχομαι να μου κουνούν το δάχτυλο εκείνοι, που όταν οι Έλληνες δίδασκαν πολιτισμό αυτοί, ανακάλυπταν τις λέξεις!



Επειδή εκείνοι που εξαθλίωσαν τη χώρα, κυκλοφορούν ακόμη λεύτεροι και περιχαρείς από το "κουκούλωμα" που επετεύχθη μέσω της συγκυβέρνησης σε πάσης φύσεως διαπλοκή!

Επειδή προσβάλλουν ασύστολα, συνειδητά και κατ εξακολούθησιν την ιστορία του τόπου, κάτι πολιτικά σταγονίδια, που κάποτε κύριε Σαμαρά αποκαλούσατε "εξαπτέρυγα" και τώρα τα συντηρείτε στη Βουλή!

Επειδή σε 50 χρόνια που ίσως βγούμε από τα Μνημόνια εσείς και οι όμοιοί σας δεν θα βρίσκεστε εν ζωή , αλλά τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα πρέπει να απολογηθούν στο "μέλλον"...μια λέξη που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να οριστεί...όπως και ο Πατριωτισμός!

Επειδή...επειδή...

Ακόμη αναζητώ εκείνη την ΤΕΛΕΙΑ που κάποια στιγμή θα ορίσουν οι πολίτες!Μέχρι τότε ο Ακης Τσοχατζόπουλος θαχει προφανώς αποφυλακιστεί στην τριετία λόγω του προκεχωρημένου της ηλικίας του, ο Αδωνις θαχει αναλάβει τα υπολείµµατα του υπουργείου παιδείας κι εμείς θα αποτελούμε "λύματα" υποδειγματικής εμπορικής συναλλαγής!

Θωμαή Παγιάντζα

ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα