Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ο Γαλαξιακός Άνθρωπος!

Πολυαγαπημένη οικογένεια του φωτός, το επόμενο διάστημα θα υπάρξει μια σημαντική αύξηση στη δράση του φωτός και της αγάπης που αναβλύζει από το γαλαξιακό μας κέντρο και μια αλλαγή στη συλλογική συνείδηση με τους νέους μαργαριταρένιους γαλαξιακούς κωδικούς που ενεργοποιούνται. 
banner-news-22-10-13


Οι νέοι κωδικοί του φωτός και η μαργαριταρένια δόνηση η οποία κατέρχεται τώρα στον πλανήτη μας υπό την καθοδήγηση των Σείριων θα ενεργοποιήσει ένα νέο κύκλο εξέλιξης στον πλανήτη μας. Θα υπάρξει λοιπόν μια αυξημένη ακτινοβολία από τον Ήλιο, καθώς η Γη θα περιστρέφεται σπειροειδώς σε ένα νέο κύκλο. Αυτό με τη σειρά του θα επιταχύνει τη συλλογική συνείδηση σε μια υψηλότερη οκτάβα.
Θα αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε τον εαυτό μας ως "Γαλαξιακό Άνθρωπο", γιατί το γαλαξιακό φωτεινό μας σώμα θα είναι πλήρως συνδεδεμένο και θα συνειδητοποιούμε την παρουσία των γαλαξιακών όντων που εργάζονται μαζί μας. Αυτά τα όντα πάντα περίμεναν υπομονετικά μέχρι να είμαστε έτοιμοι να τους "δούμε" και να εργαστούμε μαζί τους.

Το μυαλό συνήθως δεν αποδέχεται την παρουσία τους, καθώς η συλλογική συνειδητότητα δεν τους έχει επιτρέψει να υπάρχουν στο λογικό πλαίσιο αυτής της πραγματικότητας. Αλλά, καθώς κινούμαστε σε μια νέα πραγματικότητα με έδρα την καρδιά, θα βλέπουμε πλέον με τα μάτια της αγάπης και θα νιώθουμε, θα λαμβάνουμε την αγάπη που πάντοτε υπήρχε εκεί. Θα είναι μια χαρούμενη επανένωση καθώς αρχίζουμε να γινόμαστε ένα με τις γαλαξιακές μας οικογένειες του φωτός.
Θα μπορούσαμε όμως να πούμε πως αυτή θα είναι μια έντονη διαδικασία καθώς είμαστε πρωτοπόροι και σπάμε όλα τα εμπόδια του φόβου και της ψευδαίσθησης τα οποία ήταν αγκυροβολημένα εδώ και χιλιάδες χρόνια στη συλλογική συνείδηση. Έτσι τώρα είμαστε σε θέση να καλωσορίσουμε τις Ουράνιες Οικογένειές μας.
Καθώς τα γαλαξιακά φωτεινά μας σώματα θα εμποτίζονται από την ακτινοβόλα ενέργεια του Γαλαξιακού Κέντρου διά μέσου του Σειρίου και του Ήλιου, θα εισέλθουμε στην επιτάχυνση της γαλαξιακής συνειδητότητας. Θα διασχίσουμε όλοι μαζί αυτήν τη "ζώνη του φόβου" της συλλογικής συνειδητότητας, αυτό το εμπόδιο φτιαγμένο από τους ανθρώπους - που δημιουργήθηκε για να μας κρατά αποκομμένους, απομονωμένους και διαχωρισμένους από τις γαλαξιακές και ουράνιες καταγωγές μας.
Καθώς θα επανασυνδεόμαστε με τη γαλαξιακή συνείδηση, θα χρειαστεί να είμαστε θαρραλέοι και να μη φοβόμαστε να αποδεχτούμε το κοσμικό μας δικαίωμα με χαρά. Όσο θα περνούμε μέσα από τη "ζώνη του φόβου", αυτή θα αρχίσει να υποχωρεί και να διαλύεται, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους να αφυπνίσουν τις Ουράνιες καταγωγές τους ως πραγματικά "Παιδιά των Άστρων". Γιατί απλά όπως όλοι είμαστε "Ανθρώπινοι Άγγελοι", όλοι είμαστε και "Παιδιά των Αστεριών", που έχουν τις ρίζες τους στις Ουράνιες Οικογένειες της Δημιουργίας.
 

Η Καρδιά πάντα είναι το Κλειδί!

 
Όπως θα ταξιδεύουμε μέσα από τη "ζώνη του φόβου" σαν ανθρωπότητα θα χρειαστεί να είμαστε πραγματικοί Πολεμιστές της Καρδιάς απέναντι στους παλιούς και αποκρυσταλλωμένους φραγμούς του φόβου και του ψεύδους.
Μείνετε αγαπημένοι εστιασμένοι στην καρδιά σας και μην επιτρέψετε στο μυαλό σας να γλιστράει στο θυμό και στο φόβο. Αυτή την περίοδο λοιπόν όταν οι συνάνθρωποι μας βρίσκονται σε οποιαδήποτε κατάσταση, συχνά ανήσυχοι και οξύθυμοι, είναι πολύ σημαντικό να "αναβάλλετε" τις νοητικές και συναισθηματικές κριτικές και να ζείτε μόνο με την αγάπη της Καρδιάς. Πολλοί από εμάς έχουμε εξασκήσει αυτές τις ικανότητες τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτή είναι η στιγμή για να είστε πραγματικά στην καρδιά σας και να ζείτε από την καρδιά.
Διαβάστε παρακάτω τι μπορεί να νιώσετε ή να βιώσετε αυτήν τη περίοδο αλλά και πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε συμπτώματα προκύψουν από αυτήν την ηλεκτρομαγνητική δίνη.
Φυσικό Eπίπεδο:
Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι σε σημείο εξάντλησης καθώς τα ενεργειακά σας σώματα θα περιστρέφονται γρηγορότερα σε ανταπόκριση των επιταχυνόμενων συχνοτήτων φωτός. Ίσως να νιώσετε "κύματα" ενέργειας να ρέουν μέσα από τα χέρια και τα πόδια σας και αυτές οι αισθήσεις μπορεί να είναι αρκετά έντονες μερικές φορές. Μπορεί να προσπαθείτε να κοιμηθείτε τη νύχτα και έπειτα να είστε πολύ κουρασμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, ξεκουραστείτε όσο μπορείτε. Όλα είναι καλά, είστε Εντάξει!

Συναισθηματικό επίπεδο:

Ίσως να νιώσε πως ζείτε μέσα σε ένα τρενάκι του λούνα-πάρκ! Πάνω και μετά κάτω. Ίσως να είστε κακόκεφοι και να φουντώνετε ξαφνικά ή να είστε θλιμμένοι και ανήσυχοι. Μερικές φορές μπορεί να νιώθετε έντονο φόβο και ανησυχία και να φοβάστε να είστε μόνοι. Ίσως να νιώθετε πως πρόκειται να πεθάνετε, αλλά θυμηθείτε πως διασχίζετε μια ζώνη φόβου δημιουργημένη από φόβους και ψευδαισθήσεις από τον ίδιο τον άνθρωπο, απλά χαλαρώστε και απελευθερώστε τα. Όλα είναι καλά, είστε Εντάξει!

Νοητικό επίπεδο:

Μπορεί να νιώθετε πως όλα κινούνται πολύ γρήγορα και να νιώθετε νοητικά εξουθενωμένοι. Αυτό συμβαίνει γιατί στη δυτική κουλτούρα το μυαλό υπέρ-λειτουργεί και είναι σε κατάσταση υπέρ-διέγερσης κάθε στιγμή. Μια αυξημένη συχνότητα φωτός θα ερεθίσει περισσότερο το νου και έτσι θα εντείνει μια κατάσταση που είναι είδη εκτός ισορροπίας.
Χαλαρώστε, αναπνεύστε, επιτρέψτε στα πράγματα να κυλήσουν με το δικό τους ρυθμό και μην προσπαθείτε να “προλάβετε”, ποτέ δεν θα μπορέσετε. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χαμηλώσετε τους ρυθμούς και απλά να πάτε με τη ροή, χωρίς αντίσταση, απλά αποδοχή. Όλα είναι καλά, είστε Εντάξει!

Σε επίπεδο Καρδιάς:

Ίσως να νιώθετε τα πάντα πολύ έντονα. Γιορτάστε. Επανασυνδέεστε με τον κοσμικό καρδιακό παλμό και νιώθετε τη ροή της Θεϊκής δημιουργικής ενέργειας σε κάθε σας κύτταρο. Κατ' ακρίβεια, πολυαγαπημένοι εργάτες του φωτός, όσο περισσότερο μπορείτε να βρίσκετε στην ενέργεια της καρδιάς σας, τόσο πιο εύκολα θα συνηχείτε με τη ροή του φωτός και της αγάπης. Γιατί, η Ουράνια ενέργεια ρέει στο τσάκρα της καρδιάς και κατόπιν διαχέεται μέσα από το φυσικό μας σώμα στο κρυσταλλικό δίκτυο της Γης γνωστό ως Παραδείσια Μήτρα.
Έτσι, αυτήν την περίοδο αυξημένου φωτοβολισμού και ροής της ενέργειας διά μέσου του σώματος μας στα πλέγματα της γης, θα είναι χρήσιμο αν μπορείτε να βγείτε έξω από το σπίτι σας, να έρθετε σε επαφή με τα Ντέβας, τα πνεύματα της φύσης και τις Νεράιδες!

Νιώστε τη ροή της αγάπης και του φωτός, απελευθερώστε όλο το φόβο. Όλα είναι εντάξει και όλα είναι έτσι όπως πρέπει να είναι! Ο γαλαξιακός άνθρωπος είναι η φωτεινή γέφυρα μεταξύ των νέων κοσμικών ενεργειών της μαργαριταρένιας δόνησης και των κρυσταλλικών πλεγμάτων του πλανήτη μας.

Ειρήνη, Ευλογία και Αγάπη σε Όλους.
Πασχάλης Καζακόπουλος.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα