Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Υπόθεση Χρυσή Αυγή..Μια ανάλυση "αλλιώτικη" απο τις άλλες.


  Όλοι έπεσαν απο τα "Σύννεφα".

Ξαφνικά, ορισμένοι, ανακάλυψαν την..."Αμερική"


Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο.

Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι
Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;
Οι συλλήψεις ήταν υπαγορευμένες από ξένα κέντρα και αντισυνταγματικές

Α.Ρουπακιώτης-Πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης-4/10/2013
 "Σάλο" και έκπληξη προκαλούν σήμερα οι δηλώσεις του πρώην υπουργού δικαιοσύνης.
Ξαφνικά, στο στρουμφοχωριό, "ανακάλυψαν" πως η πολιτική στην χώρα, ορίζεται αποκλειστικά απο τα "κέφια" των Βρυξελλών και της Ν.Υόρκης. Της Ν.Υόρκης, οπου "τυχαία", αυτή την περίοδο, βρίσκεται ο Ε.Βενιζέλος και ο Α.Σαμαράς. 

Η Χρυσή Αυγή υπάρχει απο το 1987 ως κίνημα και απο το 1980 ως περιοδικό και "ιδέα". Δεν δημιουργήθηκε πριν λίγα χρόνια, ούτε ηταν "άγνωστη" στις αρχές και το κράτος. Το ακριβώς αντίθετο .

Κάθε "κυνοβουλευτική" "δημοκρατία" στον κόσμο και ειδικά η "δημοκρατία" του Αθηναικού κράτους με την ιστορία και το υπόβαθρο που υπάρχει, έχει 2 "άκρα", είτε εκ αριστερών, είτε εκ δεξιών, τα οποία "ανέχεται", ελέγχει και χρησιμοποιεί, για να κρατάει τις μάζες πειθήνιες και "μαντρωμένες" στο επίσημο κομματικό μαντρί, μέσα απο το πασίγνωστο πλέον κόλπο της...Τρομοκρατίας. 

Τώρα θα μάθουμε πως η Ν.Δ παρασκηνιακά έτρεφε και χρησιμοποιούσε την Χ.Α ; 

Τώρα θα μάθουμε πως το ΠΑΣΟΚ παρασκηνιακά έτρεφε και χρησιμοποιούσε την "Αριστερά" τρομοκρατία ;

Τώρα θα μάθουμε πως τα άκρα και τα "στελέχη" του, ηταν και είναι, απόλυτα ελέγξιμα και χειραγωγίσιμα, υπηρετώντας συνειδητά η καιασυνείδητα πολλές φορές, την "κοινοβουλευτική δημοκρατία" ; 

Σήμερα θα μάθουμε, πως μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, ο κόσμος διαμορφώθηκε σύμφωνα με τις θελήσεις των "Νικητών" ;

Νικητές που υμνούν τις γενοκτονίες του Κεμάλ Αττατούρκ, αλλά που λοιδωρούν τα ολοκαυτώματα του Χίτλερ.

Νικητές που επειδή ετσι "βόλευε", τιμούσαν την μνήμη ενός σφαγέα οπως ο Στάλιν, η ενός απάνθρωπου καθεστώτος οπως του Κομμουνιστικού, αλλά δεν άκουγαν κουβέντα για τα έργα και τις ημέρες της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, η οποία παρά τις όποιες ιδεολογικές της "αγριότητες", "Τόλμησε" να σηκώσει ανάστημα και να κοιτάξει στα μάτια, τα μεγάλα αφεντικά της Γης.

Εθνικοσοσιαλισμός και Κομμουνισμός. Τα 2 αδέρφια που θελημένα η άθελα τους, υπηρετούν τον Καπιταλισμό. 3 ψευτο-συστήματα, κυριολεκτικά "γεννήματα" των κυρίαρχων της Γης. 


Τα σύγχρονα κράτη, λειτουργούν με βάση τις πρωτεύουσες τους, ακριβώς οπως οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Ίδια δομή και "λογική" εχουν, αν εχεις "μάτια" για να το δεις. Και πως να είναι αλλιώς, οταν σχεδόν κανένα κράτος της γης, δεν εχει στα χέρια του, την κεντρική του τράπεζα, με οτι αυτό συνεπάγεται για την άσκηση ανεξάρτητης πολιτικής προς τα συμφέροντα του λαού. 

Αυτοί που στα κρυφά πολεμούσαν πριν κάποιους αιώνες το βατικανό και τις γαλαζοαίματες βασιλικές οικογένεις , δήθεν για το καλό των μαζών, μέσα σε στοές και στην σιωπή, είναι οι ίδιοι που διαμόρφωσαν την "εικόνα" του σύγχρονου κόσμου, αλλά είναι και οι ίδιοι, που πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τρομερά αδιέξοδα. Αδιέξοδα που οι αλαζόνες πεφωτισμένοι τους δεν είχαν προβλέψει. Αδιέξοδα που νομοτελειακά, θα τους πνίξουν. 

Πάει καιρός που βγήκαν απο τις στοές τους και στα φανερά, ίδρυσαν κόμματα και μηχανισμούς "φανερής" εξουσίας. Γιατί να εχει πρόβλημα η μασωνία πλέον να είναι "φανερή" , λίγο πολύ ως σκακιστική ακίνδυνη λέσχη, οταν τα τέκνα της, δεν απαιτείται να είναι στελέχη κάποιας στοάς, αλλά απλά, να είναι κανείς απόφοιτος των μεγάλων κολεγίων που οι ιδρυτές τους ηταν μασώνοι και εφόσον ολοι οι κυρίαρχοι κομματικοί μηχανισμοί στον κόσμο, είναι στα χέρια εκείνων ;  

Πως ομως είναι στα χέρια τους ; Μα φυσικά μέσω των ιδεών και των "ιδανικών" που προγραμματίζουν και γαλουχούν τα μέλη τους.Είναι ασύμφορο να ελέγχεις τις μάζες με φυσική παρουσία. Σε μια τέτοια περίπτωση θα σου ασκηθεί κριτική η και θα πολεμηθείς ευθέως. Όταν ομως, μετατρέπεις τις μάζες στα πρότυπα σου, τότε με μαθηματική ακρίβεια, προβλέπεις και φυσικά ορίζεις και τις αντιδράσεις, δίχως να φαίνεσαι και δίχως να φοβάσαι. Όταν οι ιδέες σου κυριαρχούν , δεν εχεις φόβο. Παίζεις μπάλα στο γήπεδο σου και είναι απλά ζήτημα θέλησης να προκριθείς. 

Απαιτεί γνώση και μάλιστα "απόκρυφη" για να καταλάβει κάποιος αυτό που προσπαθώ να περιγράψω. Απαιτεί γνώση γεωπολιτικής, ιστορίας, ανθρωπολογίας, περι ψυχής και ιδιοτήτων της, ιδεών, πολιτικής εως και γεωλογίας. Για να καταλάβει κάποιος το "πως" κυριαρχείς και ελέγχεις , θα δώσω ενα παράδειγμα με γνώμονα την βιολογία.

Ας υποθέσουμε πως εμείς οι γήινοι, θέλουμε να κατοικήσουμε για συγκεκριμένους σκοπούς σε εναν πλανήτη αφιλόξενο προς εμάς και τις "ανάγκες" μας. Ας υποθέσουμε επίσης πως δεν εχουμε άλλη επιλογή η χρόνο, να αναζητήσουμε εναν συμβατό σε εμας πλανήτη με αντίστοιχο περιβάλλον. Τι θα έπρεπε να κάνουμε ; Θα έπρεπε, αναγκαστικά, είτε να βρούμε τρόπο να επιβιώσουμε στο αφιλόξενο περιβάλλον με τεχνικά μέσα , είτε, να αναδομούσαμε το περιβάλλον του πλανήτη στα δικά μας πρότυπα. Εαν δεν υπήρχε ατμόσφαιρα να επιχειρήσουμε να την δημιουργήσουμε, εαν δεν υπήρχε νερό να φροντίσουμε να το αναπαράξουμε, εαν δεν υπήρχε καθαρός αέρας, να προσπαθήσουμε να τον δημιουργήσουμε. Με λίγα λόγια, να διαμορφώσουμε ενα οικείο περιβάλλον σε εμας, γκρεμίζοντας το παλαιό και αφιλόξενο περιβάλλον. Έτσι, κάθε γενιά που θα ερχόταν στον κόσμο, θα ζούσε μέσα στο πλαίσιο της νέας πραγματικότητας. Κι ετσι η επιβίωση του ανθρώπου στον πλανήτη αυτόν, θα ηταν απλά θέμα θέλησης και διαχείρισης των κατοίκων. Το ιδιο ακριβώς, συμβαίνει και με τις ιδεολογίες και τα συστήματα/πλαίσια σε κοινωνικό και πολιτειακό/πολιτικό επίπεδο. 

Εαν για παράδειγμα οι Τσιγγάνοι εβαζαν στόχο να μετατρέψουν τις ανθρώπινες κοινωνίες στα δικά τους πρότυπα, θα εκαναν το παν, σε βάθος γενεών, για να μεταλλάξουν το πως οι ανθρώπινες κοινωνίες βλέπουν και διαχειρίζονται την ζωή και τις κοινωνίες τους, εως οτου ολοι μετατραπούν σε "Τσιγγάνους" , με κυρίαρχη την νομαδική λογική. Θα περίμεναν, θα οργανωνόντουσαν, θα θυσιαζόντουσαν και με κάθε τρόπο, θα έπρεπε να κυριαρχήσουν πολιτικά, κοινωνικά και το κυριότερο, σε επίπεδο διαμόρφωσης νέων ανθρώπων, άρα στην παιδεία, προκειμένου να μεταλλάξουν μια κοινωνία οπως η σημερινή. Όταν κάποτε, την παιδεία την όριζε το Βατικανό και η Εκκλησία, ηταν πρακτικά αδύνατον να μπορέσουν οι "αντίθετοι" να ελέγξουν τις ΄μάζες. Μπορούσαν να διαφωνήσουν, να συγκρουστούν η να τεθούν στο περιθώριο. Αλλά να επηρεάσουν τις μάζες, ηταν πρακτικά αδύνατον. Αυτό άλλαξε, σταδιακά, μετά την Γαλλική Επανάσταση και τον περιβόητο "Διαφωτισμό". Οι ιδέες των μασόνων και των συν αυτών φιλικά προσκείμενων πεφωτισμένων, κυριάρχησαν στις κοινωνίες και στα νέα πολιτικά και πολιτειακά συστήματα που κυριάρχησαν. Λίγους αιώνες μετά, δεν χρειάζεται να είναι κανείς σε κάποια στοά και να συνομωτεί. Όλοι λίγοι πολύ είναι επηρεασμένοι απο την μασωνία. Όλοι λίγο πολύ είναι μασώνοι. Σίγουρα, σε ενα τέτοιο περιβάλλον, οι ισχυρότεροι , οι ομοιοι και οι απόγονοι των ιδρυτών και των διαμορφωτών της Χ κοινωνικής πραγματικότητας, θα είναι και οι προνομιούχοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτό ακριβώς σημαίνει άλλωστε η φράση, Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η πλήρη αναδόμηση και αναδημιουργία του ιδεο-περιβάλλοντος. Του συστήματος που διαχειρίζεται και εντός του δρουν και ζούν οι πολίτες της εκάστοτε εποχής. Και μια τέτοια απόπειρα αναδόμησης και αναδιαμόρφωσης συμβαίνει στην εποχή μας , απο τα τέκνα και τους απογόνους των πρώτων αναδιαμορφωτών. Καταλαβαίνει ο αναγνώστης την αλληλουχία και πως εξαπλώνεται αυτό σαν γάγγραινα ; Όπως ακριβώς ο καρκίνος εχει μεταστάσεις, ετσι και μια "λάθος" ιδεο-συνταγή η ασύμβατη με τον ανθρώπινο ψυχισμό, εξαπλώνεται και στα ιδεο-πλαίσια και στις δομές της ανέκαθεν πυραμοειδούς δομής και Ιεραρχίας. Τόσο απο κάτω προς τα πάνω, οσο και απο πάνω προς τα κάτω. Ταυτόχρονα, παράλληλα και κβαντικά, αρκεί κάποιος να ξέρει να "πυροδοτήσει" τις "βόμβες" εκείνες που θα θέσουν σε ισχύ την αλληλουχία . Θέλει γνώσεις πέρα απο τον μέσο ορο ευφυίας για να κατανοήσει κανείς το πως διαμορφώνεται η κοινωνία και πως αλλάζει η "ροή" των πραγμάτων. Γνώση που σίγουρα δεν μπορεί και δεν κατέχει ο μέσος άνθρωπος. Γνώση που υπήρχε απο την απώτατη αρχαιότητα , οταν συνειδητά γινόταν η χρήση συγκεκριμένων συμβόλων και συγκεκριμένων προτύπων. Γνώση που μπορεί να σε κάνει κυρίαρχο , η άξιο αντίπαλο, ανάλογα την "βαθμίδα" ισχύος και αντίληψης σου.

Κανένας "αντιπολιτευόμενος" δεν λειτουργεί με γνώμονα το "Εδω και τώρα", εφόσον δρα και ζει σε μια ασύμβατη με εκείνον εποχή και πραγματικότητα. Ζει, δρα και μάχεται, προκειμένου να επικρατήσει σε βάθος χρόνου. Σε βάθος γενεών. Για να προσφέρει στην ανθρωπότητα και την κοινωνία θα πει κάποιος αφελής. Στην περίπτωση που αναλύουμε δεν συμβαίνει για αυτό ομως. Για αυτό θυσιάζονται οι αγνοί και οι "πιστοί". Τα κοινώς λεγόμενα και ως πρόβατα. Οι λύκοι, θυσιάζονται μόνο εφόσον γνωρίζουν και η γνώση αυτή τους εχει δώσει "θέαση" και κατανόηση του μηχανισμού. Στο σημείο αυτό, θα έπρεπε εφόσον θα ήθελα να εμβαθύνω ακόμα περισσότερο, να "δέσω" αυτό που λεω και με γνώσεις εσωτερισμού, περι ψυχής, εξέλιξης και μετενσαρκώσεων. Δεν θα το κάνω ομως. Ο εχων "μάτια" ας δει πίσω απο τις γραμμές κι ας συλλάβει αυτό που θέλω να πω και το πως κινείται ο κόσμος. Οι ηλίθιοι και οι νέοι -ψυχικά- στην αρένα της ζωής και να θέλουν, δεν μπορούν να συλλάβουν τέτοιες αλήθειες.


Στο σημείο αυτό, ο αναγνώστης μπορεί να αναρωτηθεί 2 θεμελιώδη ζητήματα:

Α) Με αυτή την λογική και με αυτή την πραγματικότητα, σημαίνει πως δεν ελέγχεται ο κόσμος απο φυσικά πρόσωπα ;

Β) Που "κολλάει" αυτό που λες, με την χρυσή αυγή και τα πρόσφατα τεκταινόμενα ;


Φυσικά και δεν ελέγχεται ο κόσμος -τουλάχιστον απόλυτα η σε γιγάντιο βαθμό- απο φυσικά πρόσωπα. Πρέπει να είναι ηλίθιος και αλαζόνας για να πιστεύει πως ελέγχει τον κόσμο η τις μάζες η πως μπορεί να προβλέψει ολες τις αντιδράσεις και ολες τις σταθερές για αυτό που προσπαθώ να αναλύσω. Στήνεται ομως η σκακιέρα, κι ετσι ορίζονται οι ευνοημένοι και οι μη ευνοημένοι. Οι ισχυροί και οι αδύναμοι. Οι σκλάβοι και οι αφέντες. Είναι καθαρά θέμα "εναρμόνισης" ενός ψυχισμού και μιας συνείδησης με τοην Κυρίαρχη "Ροή".  Ένας μεγάλος στοχαστής και πολιτικός της απώτατης αρχαιότητας, δεν θα ηταν διόλου απίθανο, στην σημερινή εποχή να είναι ενας ζητιάνος η ενας μικρομεσαίος απελπισμένος κατα τα φαινόμενα "Ασήμαντος" άνθρωπος. Ένας αρχαίος ένσαρκος "βασιλέας", ενας άνθρωπος του περιθωρίου που κανείς δεν τον καταλαβαίνει, κι αντίστροφα. 

Όταν διαμορφώνεται ενα περιβάλλον που κυριαρχεί για αιώνες (γιατί τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει αιώνια), σε αυτό το πλαίσιο δρούν ,εξελλίσονται ,η συμβιβάζονται και οι συνειδήσεις. 

Οι Θεοί του παρελθόντος οι δαίμονες του σήμερα και αντίστροφα.

Όταν κάποτε επιβλήθηκε ο χριστιανισμός, κυριολεκτικά τσάκισε ολο τον πνευματικό προγραμματισμό και τις αρχές/αξίες του παλαιού κόσμου. Το ιδιο συνέβη και στην ανατολή με το Ισλάμ. Καμία σχέση δεν εχει ο κόσμος προ χριστού, με τον κόσμο μετά χριστόν. Επήλθε ρήξη και αλλαγή θεμελιώδης, σε εννοιες, στην κοινωνία και στην ιδια την πραγματικότητα σε κάθε επίπεδο. Μέχρι και οι λέξεις άλλαξαν νόημα και ουσία. Το "χάσμα" ηταν απόλυτο κι ετσι ενας νέος κόσμος άρχισε να χτίζεται με γνώμονα τα Ευαγγέλια και οσα αυτά ευαγγελιζόντουσαν διαμέσο των "αποστόλων" η των Ιερέων . Το ιδιο συνέβη και επι Μεγάλου Αλεξάνδρου, με την διαφορά πως ο Αλέξανδρος προσπάθησε να βάλει "Τάξη" και να ενώσει, πάνω στον ηδη διαμορφωμένο καμβά του τότε, ολη την οικουμένη δια του ξίφους και της παιδείας, ενω ο χριστιανισμός γκρέμιζε συθέμελα, τα πάντα, κάνοντας αναστροφή αξιών. Ίδιο περιβάλλον. Ίδιες αναγκες. Ίδια ένστικτα. Άλλες Αρχές και Αξίες. Σαν να λέμε, ίδιος πλανήτης, άλλη αλληλουχία καιρικών φαινομένων και καιρικών εποχών.

Στον σύμπαντα κόσμο ολα συνδέονται μεταξύ τους και ολα αλληλεπιδρούν σε πολυεπίπεδο πλαίσιο. Όλες οι διαστάσεις μεταξύ τους μεσω κραδασμών επηρεάζονται κι ολες οι πραγματικότητες δρουν και εξελίσσονται στον ιδιο "κοσμικό" καμβά. Το ανθρώπινο μυαλό, δεν μπορεί να συλλάβει και να εκλογικεύσει τον περιβάλλοντα χώρο σε ολες τις όψεις του. Όχι αν δεν συνεργαστεί με την διάνοια της ψυχής, τους οφθαλμούς της, κι αν δεν εναρμονιστεί με ολες τις όψεις/κόσμους της. Που κολλάνε ολα αυτά ομως με την Χρυσή Αυγή ;

Φαινομενικά πουθενά. Βαθύτερα ομως απόλυτα. 

Η Χρυσή Αυγή, ως κόμμα, δεν "Βαφτίστηκε" ετσι τυχαία. Σίγουρα κάποια "έμπνευση" υπήρξε. Έμπνευση η οποία μπορει φαινομενικά να ήταν τυχαία, αλλά για οποιον γνωρίζει, τύχη, ούτε υπήρξε , μα ούτε θα υπάρξει ποτέ. Σαν τύχη ορίζουμε το φαινομενικά άγνωστο διότι θέλοντας και μη, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις θελήσεις στο ορατό, πόσο μάλλον στο αόρατο πεδίο. Τα πάντα ορίζονται απο την Θέληση, κι οχι απαραίτητα του ένσαρκου ανθρώπου. Όπως κι ολα διαμορφώνονται με βάση τον Πατέρα Πόλεμο.

Εφόσον το κίνημα βαφτίστηκε χρυσή αυγή, αυτόματα καταλαβαίνεις, πως ο ιδρυτής του, είναι μελετητής και κοινωνός των ιδεών και των απόκρυφων ιδανικών του Μακ Γκρέγκορ Μάδερς και της παρέας του. Της παλιάς χρυσής αυγής. Της στοάς, της μαγικής εταιρείας της Χρυσής Αυγής. Αυτό δεν αποτελεί ούτε καν ένδειξη πως ο Μιχαλολιάκος είναι μπλεγμένος με την μασωνία η με κάποια μαγική στοά. Στην εποχή που η απόκρυφη ιστορία και γνώση κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία κι απο χίλιους 2 εκδοτικους οίκους, δεν μπορείς ούτε καν να υποπτευθείς κάτι τέτοιο. Θα ηταν ηλιθιότητα και να το σκεφτείς. Σημαίνει πως ο Μιχαλολιάκος, σίγουρα υπήρξε επηρεασμένος απο την ιστορία των Μαγικών Ταγμάτων ομως . Και σίγουρα οχι μόνο ο ίδιος απο το στενό του περιβάλλον . Αυτό απο μόνο του, δίνει στην χρυσή αυγή κβαντικό μπόνους και στήριξη αόρατη. Δίνει "δομή" στην ίδια της την ύπαρξη αχρονη και την καθιστά εναν ισχυρό αντίπαλο . Δεν αποτελεί ενα κίνημα που θέλει να ανατρέψει την άρχουσα κυρίαρχη τάξη οπως την περιέγραψα παραπάνω. Αποτελεί εναν ακραίο πόλο της , ενα αδερφάκι της, το οποίο ομως η χρυσή αυγή εκπροσωπεί με πανίσχυρα μέσα. Αόρατα κυρίως και λιγότερο ορατά. Η φήμη της Χρυσής Αυγής εξαπλώνεται ραγδαία. Σχεδόν "μαγικά" και απο το πουθενά. Ενσαρκώνει την ίδια φόρμουλα που χρησιμοποίησε και ο αδόλφος χίτλερ και η "παρέα" του. Η παρέα των αυτονομημένων ροδόσταυρών που νόμιζαν πως θα κυριαρχήσουν, επειδή πίστεψαν στην ηλιθιότητα περι Αρίας Φυλής η Αγίας ιδεολογίας. Κανείς δεν τους είπε, πως καμία Ιδεολογία δεν είναι Αγία. Κάθε ιδεολογία είναι οπως ενας μαθηματικός τύπος. Έχει ψεγάδια, αδυναμίες αλλά και "Δομή". Εξυπηρετεί ψυχισμούς και συνειδήσεις. Εξυπηρετει ανάλογες ψυχές κι αντίστοιχους ψυχισμούς, η μετατρέπει τους κοινωνούς/πιστούς σε όργανα η "οντα" αυτής της ιδέας. Αν ο Κομμουνισμός μετατρέπει μια ανθρώπινη κοινωνία στα πρότυπα μιας μυρμηγκοφωλιάς, αντίστοιχα ο Εθνικοσοσιαλισμός μεταστοιχειώνει μια ψυχοδομή σε "Ερπετό". Η αντίστροφα εκφράζει Ερπετά, οπως ο Κομμουνισμός "Εργάτες"/Μυρμήγκια/Έντομα. . Είναι δεδομένο πως τέτοιες ιδέες θα οδηγήσουν σε όλεθρο η θα αποτύχουν θα σταθούν στο πέρας του χωροχρόνου. Είναι δεδομένο γιατί ο ανθρώπινος ψυχισμός δεν μπορεί να λειτουργήσει σε ξένο και ασύμφορο προς τον ψυχισμό του περιβάλλον για καιρό. Ούτε συλλογική εντομο/ψυχή εχει ο άνθρωπος, ούτε αντίστοιχα "Ερπετική". Κάπου τα μπλεξαν τα μπούτια τους οι "μύστες" που προσπαθούσαν να λάβουν "γνώση" απο το αόρατο. Κάπου εχασαν τον προσανατολισμό και την πυξίδα τους και άθελα τους υπηρετούσαν συμφέροντα που ούτε καν να τα διανοηθούν μπορούν πως "υπάρχουν". Η δίψα για δύναμη, πάντα οδηγεί σε "πτώση". Η δύναμη δεν αρπάζεται. Δίδεται εφόσον την αξίζεις. Κι αυτό, ακόμα να το κατανοήσουν "ορισμένοι". 

Οι "εμπνευστές" του καπιταλισμού, σίγουρα γνώριζαν ολα αυτά που κάνω λόγο ως τώρα. Ίσως με άλλες λέξεις και άλλους ορισμούς, αλλά τα γνώριζαν. Αμφιβάλλω αν οι σημερινοί συνεχιστές τους τα εχουν κατανοήσει σε βάθος η αν εχουν το υπόβαθρο να συντηρήσουν τα οικοδομήματα αυτά που με κόπο και αίμα κάποιοι έφτιαξαν. Ο Καπιταλισμός, είναι μια ιδέα ισοπεδωτική . Μια ιδέα που παντρεύει τον Κομμουνισμό και τον Εθνικοσοσιαλισμό σε μια φυλακή που δεν εχει εγκατασταθεί ποτέ στις ανθρώπινες κοινωνίες. Ο Καπιταλισμός θα βγαίνει πάντοτε κυρίαρχος σε σύγκριση με αυτά τα 2 "αδερφά" ψευτοσυστήματα. Γιατί είναι ανώτερος και των 2. Γιατί είναι και τα 2 μαζί. Γιατί εχει για θεό, το χρήμα, το οποίο είναι εγγυητής σταθερότητας και ομαλότητας εκει που τα ιδεολογικά πάθη, δεν ελέγχονται για κανέναν λόγο και με κανέναν τρόπο. Ο Εθνικοσοσιαλισμός και ο Κομμουνισμός δεν εχουν θεό. Ο Καπιταλισμός εχει. Για αυτό είναι πανίσχυρος. Το είδωλο του Χρήματος, εγγυάται την αέναη ισχύ του και για την ισχύ αυτή, θα αλληλοκαταστραφούν οι πιστοί Του. Δεν εγγυάται ενότητα μεταξύ των ανθρώπων ο Καπιταλισμός. Μόνο "Συμφωνίες" και "ξηγημένους" συμβιβασμούς για την μπίζνα. Μόνο χρόνο μπορεί να κερδίσει ο αδηφάγος καπιταλισμός. Αλλά στο τέλος, θα καταρρεύσει μαζί με τις κοινωνίες νομοτελειακά, γιατί είναι Καρκίνος. Μεταστατικός και αβυσσαλέος, τόσο προς το φυσικό περιβάλλον, οσο και προς το ιδεο-περιβάλλον.

Σας μοιάζει να είναι δομημένα με θρησκευτικό τρόπο και κριτήρια αυτά τα συστήματα ; Όχι τυχαία κι οχι άδικα. Οι εμπνευστές του Καπιταλισμού, χρησιμοποίησαν την Ερμητική Σοφία του "Όπως Πάνω ετσι και Κάτω" για να υλοποιήσουν με νέο Θεό, τα ηδη κυρίαρχα θρησκευτικά συστήματα εγκλωβίζοντας τις ψυχές , οχι στον Θεό και την αντιφυσική παντοδυναμία του αυτή την φορά, οπως εκανε ο Χριστιανισμός η το Ισλάμ, αλλά στο Χρήμα και την Ύλη μετατρέποντας τις ψυχές σε αόματες. Να υπάρχει ουρανός και να μην τον βλέπουν. Να κυλάει ο χρόνος κι αυτοί να τον υπηρετουν, γιατί ο χρόνος, είναι χρήμα και το χρήμα, ο Νέος Θεός... Και ο ξεπεσμός, τελειωμό δεν εχει...

 Ο Εθνικοσοσιαλισμός, υπηρετεί την βία και μια αλλόκοσμη λογική πίστης σε αυτήν. Και λέω αλλόκοσμη λογική, γιατί δεν είναι συμβατή με τον ανθρώπινο ψυχισμό και την ανθρώπινη διάνοια. Απευθύνεται σε μη "ανθρώπινες" ψυχές, η μετατρέπει ψυχές σε μη ανθρώπινες. Όμως στον αντίποδα, είναι ενα ιδεοσύστημα ελέγξιμο και θα είναι αιώνια ελέγξιμο. Κι αυτο απλούστατα διότι, ο Καπιταλισμός σε αφήνει να είσαι άνθρωπος , εαν το επιθυμείς, αλλά σου κλείνει ολες τις πόρτες για να μπορείς να ζήσεις ελεύθερος ως άνθρωπος. Σε μετατρέπει σε σκλάβο, αλλά διατηρώντας σε άνθρωπο , δίνοντας ετσι την ευκαιρία σε μπουρδολόγους και ηλίθιους νόες να παλεύουν για...."Ανθρωπισμό και Ανθρώπινα δικαιώματα".

Η Χρυσή Αυγή λοιπόν, ως σήμερα υπηρετούσε και πάντα θα υπηρετεί το κυρίαρχο σύστημα το οποίο τα μέλη και στελέχη της νομίζουν πως πολεμάνε, αλλά δεν "βλέπουν" - και δεν μπορούν να το δούν πως εξυπηρετούν. Αν θες να ελέγξεις τις μάζες, έλεγξε τα πιστεύω της και "μάντεψε" τα αντανακλαστικά της. 

Η επιστροφή σε παλαιού τύπου Ιδεο-πρότυπα προσαρμοσμένα στο σήμερα της προόδου και της τεχνολογίας είναι επιτακτική οσο ποτέ άλλοτε. Το ίδιο το μέλλον της ανθρωπότητας θα κριθεί απο το αν θα γκρεμιστεί αυτό το οικοδόμημα. Οχι πως , εαν γκρεμιστεί αυτό το οικοδόμημα, θα αλλάξει η φύση και τα προβλήματα/ανάγκες του ανθρώπου. Όχι πως θα ξεπεραστεί ο σκόπελος της Ύλης και της φυλακής των μετενσαρκώσεων. Αλλά θα υπάρξει η ευκαιρία να πλαστεί ενα πιο υγιές περιβάλλον ανάπτυξης και εξέλιξης του υλικού πολιτισμού μας. Ενα περιβάλλον που θα σε αφήνει να κοιτάς το σύμπαν και να ταξιδεύεις σε αυτό ελεύθερα και το κυριότερο...

ΔΩΡΕΑΝ

K.C


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα