Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ο David Wilock ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Fulford 29/10/2013




  Ήμουν σε θέση να επιβεβαιώσω ανεξάρτητα, εκ των έσω, αυτό που ο Ben δήλωσε την περασμένη εβδομάδα για το ότι η JP Morgan έχει πωληθεί στους Κινέζους. Πολύ σημαντικά γεγονότα βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, και φαίνεται ότι πλησιάζουμε επιτέλους τη στιγμή που όλοι περιμένουμε. Τα σημάδια είναι εμφανή.


  Η Cabal σχεδιάζει τη δημιουργία ενός μεγάλου γεγονότος κάποιου είδους κατά το μήνα Νοέμβριο, ίσως και νωρίτερα παρά αργότερα. Αναμένουν ότι «το 83 τοις εκατό των Αμερικανών θα επηρεαστεί» από αυτό, δραματικά, και ότι όπου κι αν βρίσκεστε, όταν αυτό συμβεί, εκεί θα συνεχίσετε να είστε - για πολύ καιρό.


  Παίρνω όλες αυτές τις προειδοποιήσεις με προσθήκες, αλλά στη συνέχεια και πάλι, ακούω το ίδιο πράγμα από τρεις διαφορετικές ανεξάρτητες πηγές τώρα. Ο εμπιστευτικός μου, είπε ότι μπορεί να είναι μια ανακοίνωση ότι οι ΗΠΑ έχουν εντελώς πτωχεύσει. Η Cabal ελπίζει ότι μπορεί να υποκινήσει έναν "φυλετικό πόλεμο", όπου οι μαύροι στρέφονται κατά των Ισπανόφωνων και τους εξολοθρεύουν, και στη συνέχεια οι μαύροι κινούνται κατά των λευκών, το οποίο επιτρέπει τον ελεγχόμενο από τη Cabal στρατό να παρέμβει και να εξολοθρεύσει τους μαύρους.




  Αυτή η σκέψη ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπο της λογικής και της κοινής αντίληψης. Δεν θα μπορούσα ποτέ να καταλήξω σε κάτι σαν αυτό από μόνος μου - είναι μόνο ό,τι άκουσα. Για μένα, αυτό δείχνει ότι τα σχέδια αυτά έχουν σε μεγάλο βαθμό σχέση με την πραγματικότητα. Το κύριο σημείο είναι ότι έχουμε φθάσει σε κάποιο είδος αμετάκλητου. Υπάρχει μια "τελευταία, απελπισμένη στάση" που συνεχίζεται .


  Ο Ben επίσης δεν είπε ότι ο πρόσφατος σεισμός 7.3 της Fukushima δεν φαίνεται να είναι τυχαίος, αλλά μάλλον προκλήθηκε και πάλι από την Cabal με την ελπίδα να καταστεί η ζημιά πολύ χειρότερη. Ευτυχώς αυτό δεν πέτυχε. Δεν πιστεύω ότι ούτε τα άλλα σχέδια τους θα πετύχουν.


  Είχα μεγάλα εμπόδια στο πρόγραμμά μου για να ξεπεράσω, αλλά σχεδιάζω να γράψω για όλα αυτά - και περισσότερα - στην ιστοσελίδα μου αυτή την εβδομάδα. Η πρόσφατη ομιλία του Russell Brand είναι επίσης αρκετά αξιοσημείωτη. Είναι η πρώτη διασημότητα που εκφράζει πλήρως με λόγια τι συμβαίνει με τόσο σαφείς, συνοπτικούς όρους.


  Πραγματικά το απολαμβάνω αυτό και θα εστιάσω πολύ μεγάλη προσοχή στην επόμενη μιάμιση εβδομάδα για το τι συμβαίνει. Και πάλι, αν και έχω ακούσει αυτές τις φήμες από τρεις διαφορετικές πηγές, δεν νομίζω ότι πρόκειται να δούμε μια σημαντική πτώση της κοινωνίας και σας ενθαρρύνω να μην πανικοβληθείτε, αλλά να έχουμε πίστη στην καλοσύνη της ανθρωπότητας και τις θετικές αλλαγές που θα προκύψουν από όλο αυτό.


  Η Cabal δεν ξέρει πώς αυτή η σειρά των γεγονότων που ελπίζουν να δημιουργήσουν θα εξελιχθούν γι 'αυτούς. Παίρνουν προφανώς ένα μεγάλο ρίσκο, προσπαθώντας να το κάνουν αυτό, ό,τι και αν είναι. Η κήρυξη πτώχευσης θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά. Αν προσπαθήσουν να κάνουν μια πυρηνική επίθεση, θα αποτύχει, διότι οι εξωγήινοι άνθρωποι είναι πολύ πραγματικοί και έχουν μπλοκάρει κάθε μεγάλη πολεμική προσπάθεια που έχουν προσπαθήσει να ξεκινήσουν σε οποιοδήποτε μεγάλο επίπεδο. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν κάθε είδους μεγάλης κλίμακας επιχείρηση σε αυτό το σημείο, αλλά "η ελπίδα πεθαίνει τελευταία".



   Το κλασικό παιχνίδι της Cabal είναι να δημιουργεί εκλογές στις οποίες θέτουν ανθρώπους που μπορούν να κατηγορήσουν για αυτό που κάνουν. Ο Bush ήταν μια αξιοσημείωτη εξαίρεση στον κανόνα, λόγω του πόσο ισχυρός ήταν.


   Παρ 'όλα αυτά, το παιχνίδι ήταν πάντα ότι βάζουν ανθρώπους να ασκήσουν καθήκοντα που είναι σε μεγάλο βαθμό περιορισμένοι από δωροδοκίες, εκβιασμούς, απειλές, δολοφονίες, και παρόμοια.Για να αποσπάσουν μια καλή απόδοση των εκλογών από τον Obama, έτσι ώστε να πιστεύει πραγματικά σε αυτό που έκανε και να έχει την ευκαιρία να κερδίσει, ποτέ δεν του είπαν σε τι είχε μπλέξει ο ίδιος. Αυτό δεν συνέβη μέχρι τη συνάντηση που είχε με όλους τους πρώην προέδρους.


   Πηγαίνετε πίσω στο αρχείο και αναζητήστε τη συνάντηση αυτή. Θα δείτε ότι ο Bush ο πρεσβύτερος κάθισε με τον Obama για 25 λεπτά, μόνοι τους, σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο. Ήταν εκεί όπου προφανώς, ο  Bush άρχισε να φωνάζει σε αυτόν, επαναλαμβάνοντας τη λέξη «Νέγρε», και είπε:  « Κοίτα, γ... νέγρε, εργάζεσαι για εμάς και θα κάνεις ό,τι γ... σου λέμε ! Αν ποτέ ακόμη και σκεφτείς να δοκιμάσεις να κάνεις τον γ... ήρωα, θα βιάσουμε και θα δολοφονήσουμε τις νέγρες κόρες σου, ενώ θα υποχρεωθείς να βλέπεις ! »

(“LOOK, YOU F-N N–ER, YOU WORK FOR US AND YOU WILL DO WHATEVER THE F- WE SAY! IF YOU EVER EVEN THINK YOU CAN TRY TO BE A F-ING HERO, WE WILL RAPE AND MURDER YOUR N-ER DAUGHTERS WHILE YOU GET TO WATCH!”)


   Ο Obama βγήκε τρικλίζοντας από το δωμάτιο στο τέλος, κατέρρευσε σε δάκρυα και είπε: «Θεέ μου, έκαναν το νέγρο αποδιοπομπαίο τράγο.» Έχουμε δύο διαφορετικούς μάρτυρες εκ των έσω που αναφέρουν σχετικά αυτό το γεγονός.


  Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό πράγμα, και λυπάμαι που αναγκάζομαι να το πω, αλλά το παιχνίδι, και πάλι, είναι να κατηγορούν για τα πάντα κάποιον που τον ξεγέλασαν με τη σκέψη ότι θα κάνει μια μεγάλη υπηρεσία, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ο ίδιος ότι χρησιμοποιείται ως αποδιοπομπαίος τράγος.


  Αν πάτε πίσω στο βίντεο ειδήσεων από την ημέρα που είχαν τη συνάντηση αυτή, μια γυναίκα ρωτά το Bush το πρεσβύτερο πώς αισθανόταν. Φαίνεται πολύ νευρικός, λέει "Okay" με έναν τρόπο που θυμίζει κάποιον με έντονο άγχος, και όταν κάνει να σφίξει το χέρι της, είχε ένα μαντήλι στην παλάμη του. Αυτό το είχε για να μειώσει τον ιδρώτα. Ακόμα και κάποιος στο επίπεδο του είχε μεγάλη νευρικότητα σχετικά με την "επιχείρηση" που ήταν έτοιμος να εκτελέσει, γιατί υπήρχε μια πιθανότητα ότι ο Obama θα μπορούσε να έχει τρελαθεί, να πηδούσε πάνω από το τραπέζι, να άρχιζε να τον πνίγει και, ενδεχομένως να του κάνει κάποια ζημιά - όπως να του βγάλει ένα μάτι - ή ακόμη και να τον σκότωνε. Αυτό προφανώς δεν συνέβη.


   Είμαι πάντα πολύ καχύποπτος για κάθε πηγή ειδήσεων που προσπαθεί να πει πως ο Obama είναι μέσα σε αυτό και ένα από τα "Good Old Boys" με βάση αυτό και άλλα κομμάτια των δεδομένων που έχω λάβει από πολύ ασφαλείς, υψηλού επιπέδου πηγές εμπιστευτικών πληροφοριών.


   Αυτό δεν είναι διασκεδαστικό πράγμα για να παρατηρούμε, όταν παίρνουμε τις αρνητικές πτυχές,αλλά γενικά περνάμε μέσα από μια ευρεία, πλανητική διαδικασία επούλωσης, και τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα. Ο καθένας σκέφτεται ότι αυτά τα πράγματα θα γίνουν σταδιακά, έως ότουΣημαντικά Γεγονότα πραγματοποιηθούν. Φαίνεται τώρα πως είμαστε στα πρόθυρα όχι ενός, αλλά μιας σειράς από Σημαντικά Γεγονότα. 

Ανυπομονώ για αυτό.



ΠΗΓΗ: http://jhaines6.wordpress.com/2013/10/28/david-wilock-responds-to-fulford-blurb-big-moves-made-against-the-cabal-in-the-past-week/
ΚΕΙΜΕΝΟ:  David Wilock
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


universalblessing

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα