Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

EUROBANK: ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ: ΕΤΟΙΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

EUROBANK: ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΑΣ: ΕΤΟΙΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

Εισαγωγή: Η Eurobank, στους ισολογισμούς της του 2011 και 2012, καταγράφει την διαγραφή δανείων διαφόρων κατηγοριών (καταναλωτικά, στεγαστικά, επιχειρηματικά, καρτών κλπ.) ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει την ταυτότητα των οφειλετών αυτών και τους λόγους της διαγραφής των. Με την παρακάτω αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προς τα δικαστήρια (βλ. λεπτομέρειες στο τέλος του κειμένου της αίτησης), δηλώνουμε στο δικαστήριο ότι μέσα στα παραπάνω διαγραφέντα δάνεια είναι και το δικό σας ! και ζητάτε από το δικαστήριο να διατάξει την Eurobank να καταθέσει σε αυτό αναλυτική κατάσταση των ονομάτων των οφειλετών αυτών, με την μορφή ακριβούς αντιγράφου από τα επίσημα λογιστικά της βιβλία επισφαλειών, από την οποία (κατάσταση) θα βεβαιωθεί η αλήθεια της δήλωσής σας, ή όχι. Ζητάτε επίσης το δικαστήριο να αναγνωρίσει την εξόφληση του δανείου σας (δια της παραπάνω διαγραφής του) και να διατάξει την Eurobank να εκδώσει υπέρ σας, βεβαίωση εξόφλησης του δανείου σας. Ανεξαρτήτως όμως του αποτελέσματος της αίτησής σας, όλες οι δικαστικές ενέργειες της Eurobank, όπως διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί κλπ.κλπ. δεν μπορούν να συνεχιστούν όσο μένει σε Εκκρεμοδικία η παραπάνω αίτησής σας (ΚΠολΔ 221,222, 684). Κι αυτό είναι υποχρεωτικά από τον νόμο και δεν ανήκει στην διακριτική ευχέρεια του δικαστή! 
Έτσι, καταθέτοντας μια Αίτηση σήμερα, θα προσδιοριστεί δικάσιμος σε 6 μήνες και η απόφαση θα βγεί σε 1-2 μήνες. Πριν εκδικαστεί η υπόθεση όμως, εσείς καταθέτετε και πάλι την ίδια Αίτηση κλπ., όσες φορές θέλετε!, με αποτέλεσμα οι διαταγές πληρωμής της Eurobank κλπ. να μπλοκαριστούν δικαστικά επ` αόριστον.

Προσέξτε όμως:  Η παραπάνω Αίτηση, πρέπει να κατατεθεί ΣΗΜΕΡΑ, δηλ. ΠΡΙΝ να εκδώσει η τράπεζα Διαταγή πληρωμής εναντίον σας!, γιατί μόνο έτσι κατωχυρώνεται η Εκκρεμοδικία σε σχέση με την διαταγή πληρωμής κλπ !.

Το σημαντικό επίσης είναι, ότι η κατάθεση της Αίτησης γίνεται από τον οφειλέτη μόνο του, χωρίς την χρεία και αναγκαστική παρουσία δικηγόρου, όπως και η εκδίκασή της. Επίσης, στην εκδίκαση της Αίτησης, δεν είναι ανάγκη να παραστείτε στο δικαστήριο, διότι αυτό θα γίνει και χωρίς εσάς, ΩΣΑΝ να είσαστε εκεί. Δηλ. θα γίνει κανονικά. Τέλος, η παραπάνω διαδικασία, των συνεχόμενων και επαναλαμβανόμενων καταθέσεων Αιτήσεων, γίνεται ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προηγουμένων δικών των!!...δεν σας ενδιαφέρουν οι αποφάσεις, αλλά μόνο το ότι θα εκκρεμεί πάντα μια Αίτησή σας προς εκδίκαση. Αυτό, μπλοκάρει την εκδίκαση π.χ. της διαταγής πληρωμής της τράπεζας, στην οποία όμως πρέπει να κάνετε Ανακοπή με δικηγόρο κι εκεί να επικαλεστείτε την ύπαρξη εκκρεμοδικίας, λόγω τα εκκρεμούσας Αίτησης Εξόφλησης και να ζητήσετε αναβολή της διαταγής πληρωμής μέχρι την απόφαση της Αίτησής σας (η αίτηση όμως, όπως είπαμε, θα ξανακατατεθεί πριν την έκδοση της απόφασης της προηγούμενης Αίτησης κ.ο.κ). Κι ο Δικαστής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δεχτεί  την αίτηση αναβολής της διαταγής πληρωμής. Και η αναβολή αυτή θα είναι ουσιαστικά επ` αόριστον, σύμφωνα με την παραπάνω μέθοδο. 
Έτσι, χωρίς έξοδα κι άκοπα, μπλοκάρετε όλες τις δικαστικές ενέργειες της Eurobank. Για την διαδικασία κατάθεσης της Αίτησης, βλέπε στο τέλος του κειμένου της.
Σημ. Η Αίτηση αυτή, μπορεί φυσικά να κατατεθεί και ως αγωγή, αλλά αυτή χρειάζεται την αναγκαστική παρουσία δικηγόρου.  
Ιδού λοιπόν το περιεχόμενο της Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ….

ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΤΟΥ
……………………………..

ΚΑΤΑ

Τράπεζας EUROBANK AE, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Όθωνος 8, νομίμως εκπροσωπουμένη (η αίτηση κατατίθεται στο υποκ/μα από το οποίο πήρατε το δάνειό σας)

ΓΙΑ

1) ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, 2) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ, 3) ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ

Με την Τράπεζα συνήψα την αρ….σύμβαση δανείου (πίστωσης).
Η τράπεζα στους επίσημους ισολογισμούς της του 2011 και 2012, τους οποίους επικαλούμαι και σας προσκομίζω, καταγράφει την διαγραφή ομάδων δανείων, συνολικού ύψους 200 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το δικό μου. Συγκεκριμένα: 
Στην σελ. 39-40 (παρ.25) και 35 (παρ. 22) της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης του 2012 βλέπουμε: Σύνολο «Διαγραφής Δανείων ως ανεπίδεκτα εισπράξεως»: 2011: (200,000) εκατ., 2012: (110,000) εκατ.

i) δάνεια που διεγράφηκαν 2012: 48,000 εκ. ευρώ
ii) δάνεια που διεγράφηκαν 2011:150,000 εκ. ευρώ 
και περιγράφει αναλυτικά τι είδους δάνεια (καταναλωτικά, επιχειρηματικά, στεγαστικά).
(Tα παραπάνω διαγραφέντα δάνεια, μαζί με άλλες ζημιές της,  φυσικά αναπληρώθηκαν από την ανακεφαλοποίηση της τράπεζας το 2012-3 με 5.839 δις. ευρώ, αλλά αυτό δεν αφορά την ουσία της παρούσας αίτησής μου). 

Για τον παραπάνω λόγο ZHTΩ από το δικαστήριό σας να διατάξει την καθήν η αίτηση τράπεζα:
1) Να καταθέσει δημόσια στο δικαστήριο ακριβή αντίγραφα των λογιστικών της βιβλίων επισφαλειών, με τα ονοματεπώνυμα των οφειλετών των οποίων τα δάνεια διαγράφηκαν, μεταξύ των οποίων και το δικό μου κι από τα οποία (αντίγραφα) να αποδεικνύεται με τον τρόπο αυτό, ή όχι, ο παραπάνω ισχυρισμός μου.
2) Να αναγνωρίσει το δικαστήριό σας την εξόφληση του δανείου μου προς την τράπεζα, λόγω διαγραφής του.
3) Να διατάξει την τράπεζα να εκδώσει στο όνομά μου, βεβαίωση εξόφλησης του δανείου μου σε αυτήν.

Ζητώ, να επιβαρυνθεί η αντίδικός μου με τα δικαστικά έξοδα και την αμοιβή του πληρεξουσίου δικηγόρου μου.

Σχετικά: Οι σελ. 39-40 (παρ.25) και 35 (παρ. 22) της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης του 2012 της Eurobank, στις οποίες καταγράφονται: Σύνολο «Διαγραφής Δανείων ως ανεπίδεκτα εισπράξεως»: 2011: (200,000) εκατ., 2012: (110,000) εκατ.


Αθήνα….                                 Ο αιτών

Οδηγίες κατάθεσης: 
Κατεβάζετε και συμπληρώνεται το έγγραφο αυτό και το καταθέτετε μόνοι σας σε τρία αντίγραφα στην γραμματεία του τοπικού σας Ειρηνοδικείου με δύο χαρτόσημα των 3 ευρώ έκαστον. Το ένα αντίγραφο, μετά την σφράγιση από την γραμματεία του και το ορισμό της δικασίμου, κλπ. το επιδίδετε με δικαστικό επιμελητή (κόστος 25 ευρώ περίπου) στην Eurobank….και διασκεδάστε το…Ήδη μια τέτοια Αίτηση κατετέθη στην Χαλκίδα με δική μου «εποπτεία» και η οποία θα εκδικαστεί την 26-03-13. 

Προσέξτε και πάλι: Η παραπάνω Αίτηση, πρέπει να κατατεθεί ΣΗΜΕΡΑ, δηλ. ΠΡΙΝ να εκδώσει η τράπεζα Διαταγή πληρωμής εναντίον σας!, γιατί μόνο έτσι κατωχυρώνεται η Εκκρεμοδικία σε σχέση με την διαταγή πληρωμής κλπ !.

Σημ.: Όπως βλέπετε η αίτηση αυτή είναι ανεξάρτητη του θέματος της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών και της Eurobank κι ανεξάρτητη επίσης της ακυρότητας του ΔΣ της Eurobank, που έχουμε αποκαλύψει…το οπλοστάσιο εναντίον της μισητότερης των τραπεζών εμπλουτίζεται…).

(την ιδέα αυτή την επεξεργάστηκα με τον συναγωνιστή Βασίλη Κονδύλη εκ Πατρών. Τον ευχαριστούμε όλοι).

Δείτε στο link και αντίγραφο της σελ.35 του ισολογισμού του 2012 με ένα μέρος των διαγραφέντων δανείων.

Δημ. Αντωνίου
Εισαγωγή: Η Eurobank, στους ισολογισμούς της του 2011 και 2012, καταγράφει την διαγραφή δανείων διαφόρων κατηγοριών (καταναλωτικά, στεγαστικά, επιχειρηματικά, καρτών κλπ.) ύψους περίπου 500 εκατ. ευρώ, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει την ταυτότητα των οφειλετών αυτών και τους λόγους της διαγραφής των. 

Με την παρακάτω αίτηση ασφαλιστικών μέτρων προς τα δικαστήρια (βλ. λεπτομέρειες στο τέλος του κειμένου της αίτησης), δηλώνουμε στο δικαστήριο ότι μέσα στα παραπάνω διαγραφέντα δάνεια είναι και το δικό σας ! και ζητάτε από το δικαστήριο να διατάξει την Eurobank να καταθέσει σε αυτό αναλυτική κατάσταση των ονομάτων των οφειλετών αυτών, με την μορφή ακριβούς αντιγράφου από τα επίσημα λογιστικά της βιβλία επισφαλειών, από την οποία (κατάσταση) θα βεβαιωθεί η αλήθεια της δήλωσής σας, ή όχι. 

Ζητάτε επίσης το δικαστήριο να αναγνωρίσει την εξόφληση του δανείου σας (δια της παραπάνω διαγραφής του) και να διατάξει την Eurobank να εκδώσει υπέρ σας, βεβαίωση εξόφλησης του δανείου σας. 

Ανεξαρτήτως όμως του αποτελέσματος της αίτησής σας, όλες οι δικαστικές ενέργειες της Eurobank, όπως διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις, πλειστηριασμοί κλπ.κλπ. δεν μπορούν να συνεχιστούν όσο μένει σε Εκκρεμοδικία η παραπάνω αίτησής σας (ΚΠολΔ 221,222, 684).

 Κι αυτό είναι υποχρεωτικά από τον νόμο και δεν ανήκει στην διακριτική ευχέρεια του δικαστή! 


Έτσι, καταθέτοντας μια Αίτηση σήμερα, θα προσδιοριστεί δικάσιμος σε 6 μήνες και η απόφαση θα βγεί σε 1-2 μήνες. 

Πριν εκδικαστεί η υπόθεση όμως, εσείς καταθέτετε και πάλι την ίδια Αίτηση κλπ., όσες φορές θέλετε!, με αποτέλεσμα οι διαταγές πληρωμής της Eurobank κλπ. να μπλοκαριστούν δικαστικά επ` αόριστον.

 Προσέξτε όμως: Η παραπάνω Αίτηση, πρέπει να κατατεθεί ΣΗΜΕΡΑ, δηλ. ΠΡΙΝ να εκδώσει η τράπεζα Διαταγή πληρωμής εναντίον σας!, γιατί μόνο έτσι κατωχυρώνεται η Εκκρεμοδικία σε σχέση με την διαταγή πληρωμής κλπ !.

 Το σημαντικό επίσης είναι, ότι η κατάθεση της Αίτησης γίνεται από τον οφειλέτη μόνο του, χωρίς την χρεία και αναγκαστική παρουσία δικηγόρου, όπως και η εκδίκασή της.

 Επίσης, στην εκδίκαση της Αίτησης, δεν είναι ανάγκη να παραστείτε στο δικαστήριο, διότι αυτό θα γίνει και χωρίς εσάς, ΩΣΑΝ να είσαστε εκεί. Δηλ. θα γίνει κανονικά.

 Τέλος, η παραπάνω διαδικασία, των συνεχόμενων και επαναλαμβανόμενων καταθέσεων Αιτήσεων, γίνεται ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προηγουμένων δικών των!!...δεν σας ενδιαφέρουν οι αποφάσεις, αλλά μόνο το ότι θα εκκρεμεί πάντα μια Αίτησή σας προς εκδίκαση.

 Αυτό, μπλοκάρει την εκδίκαση π.χ. της διαταγής πληρωμής της τράπεζας, στην οποία όμως πρέπει να κάνετε Ανακοπή με δικηγόρο κι εκεί να επικαλεστείτε την ύπαρξη εκκρεμοδικίας, λόγω τα εκκρεμούσας Αίτησης Εξόφλησης και να ζητήσετε αναβολή της διαταγής πληρωμής μέχρι την απόφαση της Αίτησής σας (η αίτηση όμως, όπως είπαμε, θα ξανακατατεθεί πριν την έκδοση της απόφασης της προηγούμενης Αίτησης κ.ο.κ). 

Κι ο Δικαστής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να δεχτεί την αίτηση αναβολής της διαταγής πληρωμής. Και η αναβολή αυτή θα είναι ουσιαστικά επ` αόριστον, σύμφωνα με την παραπάνω μέθοδο. Έτσι, χωρίς έξοδα κι άκοπα, μπλοκάρετε όλες τις δικαστικές ενέργειες της Eurobank. 

Για την διαδικασία κατάθεσης της Αίτησης, βλέπε στο τέλος του κειμένου της. 

Σημ. Η Αίτηση αυτή, μπορεί φυσικά να κατατεθεί και ως αγωγή, αλλά αυτή χρειάζεται την αναγκαστική παρουσία δικηγόρου. 

Ιδού λοιπόν το περιεχόμενο της Αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων:

 ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ…. ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ …………………………….. ΚΑΤΑ Τράπεζας EUROBANK AE, που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Όθωνος 8, νομίμως εκπροσωπουμένη (η αίτηση κατατίθεται στο υποκ/μα από το οποίο πήρατε το δάνειό σας) ΓΙΑ 

1) ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, 

2) ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ, 

3) ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ 

Με την Τράπεζα συνήψα την αρ….σύμβαση δανείου (πίστωσης). Η τράπεζα στους επίσημους ισολογισμούς της του 2011 και 2012, τους οποίους επικαλούμαι και σας προσκομίζω, καταγράφει την διαγραφή ομάδων δανείων, συνολικού ύψους 200 περίπου εκατομμυρίων ευρώ, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και το δικό μου. Συγκεκριμένα: Στην σελ. 39-40 (παρ.25) και 35 (παρ. 22) της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης του 2012 βλέπουμε: 

Σύνολο «Διαγραφής Δανείων ως ανεπίδεκτα εισπράξεως»: 2011: (200,000) εκατ., 2012: (110,000) εκατ. i) δάνεια που διεγράφηκαν 2012: 48,000 εκ. ευρώ ii) δάνεια που διεγράφηκαν 2011:150,000 εκ. ευρώ και περιγράφει αναλυτικά τι είδους δάνεια (καταναλωτικά, επιχειρηματικά, στεγαστικά). (Tα παραπάνω διαγραφέντα δάνεια, μαζί με άλλες ζημιές της, φυσικά αναπληρώθηκαν από την ανακεφαλοποίηση της τράπεζας το 2012-3 με 5.839 δις. ευρώ, αλλά αυτό δεν αφορά την ουσία της παρούσας αίτησής μου). 

Για τον παραπάνω λόγο ZHTΩ από το δικαστήριό σας να διατάξει την καθήν η αίτηση τράπεζα: 

1) Να καταθέσει δημόσια στο δικαστήριο ακριβή αντίγραφα των λογιστικών της βιβλίων επισφαλειών, με τα ονοματεπώνυμα των οφειλετών των οποίων τα δάνεια διαγράφηκαν, μεταξύ των οποίων και το δικό μου κι από τα οποία (αντίγραφα) να αποδεικνύεται με τον τρόπο αυτό, ή όχι, ο παραπάνω ισχυρισμός μου.

 2) Να αναγνωρίσει το δικαστήριό σας την εξόφληση του δανείου μου προς την τράπεζα, λόγω διαγραφής του. 

3) Να διατάξει την τράπεζα να εκδώσει στο όνομά μου, βεβαίωση εξόφλησης του δανείου μου σε αυτήν. Ζητώ, να επιβαρυνθεί η αντίδικός μου με τα δικαστικά έξοδα και την αμοιβή του πληρεξουσίου δικηγόρου μου. Σχετικά: Οι σελ. 39-40 (παρ.25) και 35 (παρ. 22) της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης του 2012 της Eurobank, στις οποίες καταγράφονται: Σύνολο «Διαγραφής Δανείων ως ανεπίδεκτα εισπράξεως»: 2011: (200,000) εκατ., 2012: (110,000) εκατ. Αθήνα…. 

Ο αιτών Οδηγίες κατάθεσης: Κατεβάζετε και συμπληρώνεται το έγγραφο αυτό και το καταθέτετε μόνοι σας σε τρία αντίγραφα στην γραμματεία του τοπικού σας Ειρηνοδικείου με δύο χαρτόσημα των 3 ευρώ έκαστον. 

Το ένα αντίγραφο, μετά την σφράγιση από την γραμματεία του και το ορισμό της δικασίμου, κλπ. το επιδίδετε με δικαστικό επιμελητή (κόστος 25 ευρώ περίπου) στην Eurobank….και διασκεδάστε το…Ήδη μια τέτοια Αίτηση κατετέθη στην Χαλκίδα με δική μου «εποπτεία» και η οποία θα εκδικαστεί την 26-03-13. 

Προσέξτε και πάλι: Η παραπάνω Αίτηση, πρέπει να κατατεθεί ΣΗΜΕΡΑ, δηλ. ΠΡΙΝ να εκδώσει η τράπεζα Διαταγή πληρωμής εναντίον σας!, γιατί μόνο έτσι κατωχυρώνεται η Εκκρεμοδικία σε σχέση με την διαταγή πληρωμής κλπ !.

 Σημ.: Όπως βλέπετε η αίτηση αυτή είναι ανεξάρτητη του θέματος της ανακεφαλοποίησης των τραπεζών και της Eurobank κι ανεξάρτητη επίσης της ακυρότητας του ΔΣ της Eurobank, που έχουμε αποκαλύψει…το οπλοστάσιο εναντίον της μισητότερης των τραπεζών εμπλουτίζεται…). (την ιδέα αυτή την επεξεργάστηκα με τον συναγωνιστή Βασίλη Κονδύλη εκ Πατρών. Τον ευχαριστούμε όλοι).

 Δείτε στο link και αντίγραφο της σελ.35 του ισολογισμού του 2012 με ένα μέρος των διαγραφέντων δανείων. Δημ. Αντωνίου

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα