Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ….ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ….! (μέρος 3ο )

(μέρος 1ο )+(μέρος 2ο)



Ας δούμε όμως αναλυτικά τι είναι αυτοί οι αεροψεκασμοί, τα λεγόμενα….chemtrails;
 Τα Chemtrails ή αλλιώς χημικές ουρές….είναι αγγλική λέξη που παράγεται από τα συνθετικά Chemical Trails και χρησιμοποιείται πλέον διεθνώς για να περιγράψει τις επίμονες ουρές ψεκασμού χημικών στοιχείων, όπως των μικροσωματιδίων αλουμινίου και αλάτων βαρίου, από (συνήθως λευκά και χωρίς διακριτικά) αεροπλάνα σε μεγάλο ύψος. Φυσικά οι γραμμές αυτές δεν διαλύονται όπως είναι οι κλασικές γραμμές συμπύκνωσης των υδρατμών από τα καυσαέρια αεροπλάνων (contrails) μετά από μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά, αλλά αντίθετα απλώνονται σχηματίζοντας επίπεδα τεχνητά νέφη που μπορεί να καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό μίας περιοχής….και σχηματίζουν ένα πλέγμα κατόπιν επιλογής τους.  Συνήθως είναι λευκές γραμμές, αλλά έχουν παρατηρηθεί και κοκκινωπές ή μαύρες γραμμές chemtrail. Σύνηθες στη διαδικασία φαινόμενο είναι η επίμονη διέλευση αεροπλάνων, ακόμη και από περιοχές που δεν ανήκουν στους «κλασικούς» διαδρόμους εναέριας κυκλοφορίας, και ο σχηματισμός παράλληλων, χιαστί ή κυκλικών σχηματισμών από λευκές χημικές ουρές πολλών χιλιομέτρων. Πολλές φορές η επιχείρηση ψεκασμού γίνεται αντιληπτή μόνο από την περίεργη «ψευτο-ομίχλη» που καλύπτει τον ουρανό και τον ήλιο, επειδή ο ψεκασμός έλαβε χώρα σε στιγμή που τα αεροσκάφη δεν μπορούσαν να γίνουν αντιληπτά, όπως π.χ. κατά τη διάρκεια της νύχτας ή συννεφιάς.


Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπεται τη διαφορά των Chemtrail με τα Contrails :
Το παρατηρούμενο αυτό φαινόμενο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγχέεται με τις κανονικές εκπομπές καυσαερίων και υδρατμών των αεριωθουμένων αεροσκαφών. Οι υδρατμοί αυτοί, σε κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας (-60 βαθμούς Κελσίου ή και χαμηλότερα) αλλά και υγρασίας της ατμόσφαιρας, ψύχονται ακαριαία την στιγμή που έρχονται σε επαφή με τον παγωμένο αέρα δημιουργώντας μικρού μήκους, λεπτές, λευκές γραμμές (παγωμένοι λευκοί μικροκρύσταλλοι). Αυτές οι γραμμές διαλύονται σύντομα συνήθως εντός δευτερολέπτων ή το πολύ σε διάστημα ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος από το διερχόμενο αεροσκάφος. Όμως στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών, οι μεγάλου μήκους και πυκνές γραμμές όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται δημιουργώντας λεπτά, τεχνητά νέφη τα οποία μπορούν να καλύψουν μία ολόκληρη περιοχή. Τα νέφη αυτά με την σειρά τους επηρεάζουν ή και μεταβάλλουν δραστικά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην συγκεκριμένη περιοχή. Και συνήθως προκαλούν φαινόμενα όπως «χημικά ουράνια τόξα» (chembows) ή περίεργους δακτυλίους γύρω από το φεγγάρι ή τον ήλιο, εξ’ αιτίας της αντανάκλασης του φωτός πάνω στα μεταλλικά σωματίδια. Επίσης τα chemtrails σβήνουν και επανεκκινούν τις μηχανές τους. Πρόκειται λοιπόν, κατά την εκτίμηση ειδικών επιστημόνων και ερευνητών, για αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας με υδρόφιλες χημικές ουσίες, οι οποίες απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία δημιουργώντας τις αιωρούμενες, πυκνές γραμμές διαφόρων σχημάτων και τα τεχνητά νέφη.



Ποιος είναι όμως είναι ο «επίσημος» σκοπός των chemtrails;
Η επιχείρηση των chemtrails, θεωρείται…ή έτσι τουλάχιστον προπαγανδίζουν….πως ακολουθεί την πατέντα (Welsbach του Edward Teller), η οποία παρουσιάστηκε ακόμη και στο IPCC (Διακυβερνητικό Πάνελ Κλιματικών Αλλαγών) ως μία μέθοδος της Γεωμηχανικής, με σκοπό λοιπόν τη δημιουργία μιας πλανητικής ηλιακής ασπίδας,Shield, ώστε να μειωθεί η ποσότητα της ηλιακής ακτινοβολίας που εισέρχεται στη Γη.
Κι ερωτώ ΑΔΕΛΦΙΑ….. Μας ρώτησε κανείς; Κι αν είναι έτσι…ποιοι είναι εκείνοι που αποφασίζουν για το μέλλον του πλανήτη Γη; Κι αν νοιάζονται τόσο…για το περιβάλλον γιατί έχουν κάμει τόσες και τόσες καταστροφές…στα δάση, στα ποτάμια, στις θάλασσες στην ατμόσφαιρα…και τώρα θέλουν τάχα να σώσουν το κλίμα….! Λένε τάχα ότι ο ψεκασμός μίας μίξης του αλουμινίου στη στρατόσφαιρα, θα μας σώσει από την καταστροφή του Κλίματος. Ενώ μας ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθώς και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας. Κάποιοι ίσως να το θεωρούν ότι έτσι το κάνουν κατάλληλο για ευκολότερη ηλέκτριση και ιονισμό, για να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, ώστε να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα (ELF) προς το έδαφος. Αλλά αυτοί οι αεροψεκασμοί γίνονται απ’ ευθείας….με ιπτάμενα τάνκερ ή μέσω των καυσίμων των επιβατικών αεροπλάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες το καύσιμο JP 8 περιέχει τα παραπάνω οξείδια, που δεν καίγονται και φεύγουν στην ατμόσφαιρα με τα καυσαέρια από τις εξατμίσεις των αεροπλάνων.

Τελικά θέλουν να μας αρρωστήσουν ή να μας δηλητηριάσουν και γιατί;
Γνωρίζουμε λοιπόν ότι το σύστημα H.A.A.R.P. έχει φτιαχτεί με σκοπό τον έλεγχο του καιρού. Από τα διάφορα έως τώρα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει και έχουν δημοσιευθεί σε έγκριτα έντυπα των Η.Π.Α. συνάγεται ότι η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία έχει αναμειχθεί σε μεγάλο βαθμό στις τεχνικές ελέγχου του καιρού. Η πρόθεση αυτή των Η.Π.Α.δεν είναι όμως καινούργια. Υπήρξε μια πρώτη εισήγηση το έτος 1977 από τον «Έντουαρντ Τέλερ», «πατέρα» και ιδρυτή της βόμβας υδρογόνου και της αντιπυραυλικής ασπίδας των Η.Π.Α., έναν επιστήμονα που είχε σε ιδιαίτερη υπόληψη ο κατοπινός πρόεδρος της Αμερικής, «Ρόναλντ Ρέιγκαν». Φυσικά ο έλεγχος  των φυσικών φαινομένων όπως: σεισμοί, πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι κλπ….σε συνδυασμό με το πρόγραμμα H.A.A.R.P., έχει καταστήσει τον πλανήτη μας…ξέφραγο αμπέλι…..όπου μέσα στο «σύστημα»….είναι και άλλα κράτη.

Στην εικόνα βλέπετε το αποτέλεσμα του συστήματος H.A.A.R.P…σε παραλία της Κέρκυρας.
Αν λάβει κάποιος υπόψιν του τους συνεχείς μαζικούς εμβολιασμούς που μας υπέβαλλαν τα προηγούμενα χρόνια….με τον πιο τρομοκρατικό τρόπο….με αποκορύφωμα το Η1Ν1…όπου στόχο είχαν να πάμε στο επόμενο εμβόλιο Η5Ν1…..για να μας περάσουν ενέσιμο πλέον το μικροτσίπς…για μόνιμη παρακολούθηση…από δορυφόρο….καταλαβαίνετε ότι οι περισσότερες κυβερνήσεις είναι ελεγχόμενες….έχουν σε κάθε κόμμα τους δικούς τους ανθρώπους εξ αρχής….και τους προωθούνε….οπότε όταν μιλάμε και γράφουμε για τους ψεκασμούς…..και τα εμβόλια ότι είναι επικίνδυνα για την υγεία μας….αυτοί οι «δοσίλογοι»  πολιτικοί μας…υπακούουν και προβαίνουν στις εντολές και μας κάνουν μαζικούς εμβολιασμούς ανεξέλεγκτα τάχα για να μας προστατέψουν  από τις ασθένειες….που ίσως προκληθούν από ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα βιολογικού πολέμου…ενώ οι ίδιοι εδώ και χρόνια παγκοσμίως ρίχνουν αυξημένες ποσότητες βαρέων μετάλλων και αλουμινίου….δηλαδή χημικά στοιχεία…οπότε αν έχετε διάφορα συμπτώματα …..και μιλάμε για τους υγιείς ανθρώπους εκ των προτέρων….όπως  κεφαλαλγία,  ισχιακούς και μυϊκούς πόνους, ρινορραγίες, ληθαργικές τάσεις,  μελαγχολία, κατάθλιψη….είναι τα πρώτα ανησυχητικά μηνύματα για τους κατοίκους των περιοχών στις οποίες παρατηρείται συχνά αυτό το φαινόμενο των αεροψεκασμών. Ήδη και στην Ελλάδα οι πρώτες ανησυχίες κατέφθασαν και μας  επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα των πρόσφατων αιματολογικών εξετάσεων ρουτίνας, οι οποίες έδειξαν μία καθαρά αύξηση των επιπέδων του αλουμινίουστο αίμα των Ελλήνων….γεγονός που μας ενισχύει τον έντονο προβληματισμό σχετικά με τους συχνούς αεροψεκασμούς, που η βασική τους σύνθεση περιέχει το αλουμίνιο.
Το αλουμίνιο εμποδίζει την εκφόρτιση των ηλεκτρικών φορτίων μεταξύ των νευρικών κυττάρων, με αποτέλεσμα να μειώνεται η γενικότερη δραστηριότητα των νευρικών συστημάτων, ενώ λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας στη λειτουργία δύο σημαντικών ενζύμων στον εγκέφαλο (Na+/K+-ATPase και εξοκινάση), τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε είδος ζωής (βακτήρια, φυτά, ζώα) για την απελευθέρωση της ενέργειας που σηματοδοτεί χημικές αντιδράσεις στον οργανισμό, κρίσιμης σημασίας για την ίδια τη φύση της ζωής. Επίσης το αλουμίνιο μπορεί να εμποδίσει τα νευρικά κύτταρα να προσλάβουν απαραίτητες γι’ αυτά χημικές ουσίες, όπως η ντοπαμίνη, η νοραδρεναλίνη και η υδροξυτρυπταμίνη (http:// www.rense.com/general11/chmmill.htm), ενώ η τοξίνωση με αλουμίνιο είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άνοια και απώλεια μνήμης, διανοητική σύγχυση και αποπροσανατολισμό. Περιορίζει ακόμη και την εντερική δραστηριότητα. Ωστόσο, η τοξικότητα από το αλουμίνιο συσχετίζεται ακόμη και με άλλες πρώιμες καταστάσεις, όπως: ο μετεωρισμός, το φούσκωμα, οι κολικοί, η ξηροδερμία, οι πόνοι στα οστά, η πρόωρη οστεοπόρωση, οι έντονοι πονοκέφαλοι που ανακουφίζονται μόνο με το φαγητό, η καούρα, η αποστροφή για το κρέας κ.λ.π. (http://www. med.nyu.edu/patientcare/library/article.html?ChunkIID-16492)
Και αν λάβουμε υπόψιν μας ότι ασθένεια του Αλτσχάιμερ είναι πολύ έντονη τελευαταία, ο υποπαραθυρεοειδισμός, η αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση, η αναιμία, η νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια, η πορφυρία, οι νευρομυικές διαταραχές, η αιμόλυση, η ασθένεια Πάρκινσον, τα έλκη, οι πολφικές κοιλότητες στα δόντια κ.λπ…..επίσης κι αυτές όλες οι ασθένειες…..σχετίζονται λίγο πολύ, άμεσα ή έμμεσα, με τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου στο αίμα.
Αλλά ας πούμε ότι δεν είναι έτσι…γιατί έχει παρατηρηθεί ότι  οι άνθρωποι νοιώθουν τόσο δυσάρεστα και έχουν προβλήματα υγείας και ειδικά μετά τους αεροψεκασμούς;
Αν λάβουμε υπόψιν μας….ότι μέσω του «έξυπνου» προγράμματος του Echelon, το οποίο αποτελεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα αναπτυγμένο σήμερα σε δίκτυο, παγκόσμιαςηλεκτρονικής παρακολούθησης όλων των ειδών επικοινωνιών (σταθερών, κινητών, δορυφορικών, φωνητικών, τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών, e-mail, fax, data), καθώς επίσης συλλογής και ανάλυσης πληροφοριών σε στρατηγικό επίπεδο….όπου για την παρακολούθηση φυσικά μέσω του Echelon χρησιμοποιούνται μεταξύ άλλων και οι δορυφόροι υποκλοπής σημάτων SIGINT (Signal Intelligence). ΤοEchelon….ΑΔΕΛΦΙΑ….το έχουν οργανώσει και εκμεταλλεύονται πλήρως οι ΗΠΑ από την εποχή του ψυχρού πολέμου δηλαδή….(από το έτος 1971….ίσως και λίγο νωρίτερα….ως επίγειο σύστημα από το έτος 1947), σε συνεργασία κλασσικά….με τα υπόλοιπα αγγλοσαξονικά κράτη (Μεγάλη Βρετανία, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία). Τα σχέδια συλλογής τους γύρω από τις  πληροφορίες των Αγγλοσαξόνων με στόχο την πρώην Σοβιετική Ένωση…..είχαν ήδη αρχίσει να καταστρώνονται από το έτη 1943-1944. Σήμερα τοEchelon εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ακόμη και για βιομηχανική κατασκοπεία(industrial espionage), προς όφελος φυσικά των Αμερικανικών εταιρειών. Το Echelon στην ουσία το διαχειρίζεται η υπηρεσία εθνικής ασφάλειας NSA (National Security Agency), τωνΗΠΑ. Σύμφωνα με τις δημοσιεύσεις που κατά καιρό έχουν γίνει για το Echelon οι πληροφορίες είναι αρκετά συγκεχυμένες και παραπλανητικές ώστε σύμφωνα με το πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου…να είναι υπερεκτιμημένες.
Οι…σούπερ «κοριοί»…που σε παγκόσμιο επίπεδο….εμπλέκονται βασικά η Αγγλία, ηΑμερική έχουν και μια ισχυρή βάση στην Κύπρο….μια βάση κατασκοπείας…όπου ηΝSA….έχει τοποθετήσει στον «Αγ. Νικόλαο» Κύπρου….το λεγόμενο πρόγραμμα «Sounden»...μιας και παγιδεύουν τα καλώδια…και αυτό έχει ξεκινήσει φυσικά μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο….όπου φυσικά τώρα συμμετέχουν και οι περισσότερες αναπτυγμένες χώρες…όπως και η Ελλάδα….σε αυτά είμαστε «άριστοι»…!!!...όπου έχουμε πλέον το δικό μας σύστημα Echelon…που αποτελείται από τρεις τουλάχιστον υπερκοριούς που έχουν στη διάθεσή τους….η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική…. και βρίσκονται εγκατεστημένοι στοΥπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών…..όπου τους χειρίζονται ειδικά διαβαθμισμένοι υπάλληλοι, με βασικό πυρήνα την περιβόητη και αμφιλεγόμενη ομάδα Olaf.Η ομάδα  Olaf είναι μια άτυπη ομάδα της ΕΥΠ που δημιουργήθηκε το έτος 1999 και χρηματοδοτήθηκε από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης….ως μια υπηρεσία καταπολέμησης της απάτης….!!!  Έχει αποκτήσει μια σειρά συστημάτων παρακολούθησης (δηλαδή….μικροκάμερες, συστήματα καταγραφής ήχων, διόπτρες νυκτός κ.λπ.) με σκοπό να μας παρακολουθεί στις διάφορες υποθέσεις κατασκοπείας και αντικατασκοπείας, του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας….!!! Η υπηρεσία αυτή έχει στην διάθεσή της μία φορητή συσκευή (σε μέγεθος βαλίτσας) για την παρακολούθηση των κινητών υπόπτων….!!!  Πρόκειται αν δεν το ξέρετε….για το περιβόητο βαλιτσάκι της ΕΥΠ…που εκ των πραγμάτων έχει ξεπεραστεί…και χρησιμοποιείται πλέον μόνον για τις ειδικές αποστολές. Μέσω λοιπόν της OLAF….η ΕΥΠέχει αποκτήσει τα λεγόμενα «κινητά κέντρα διοίκησης» τα λεγόμενα (mobile command units)….που πρόκειται ουσιαστικά για τα ειδικά διαμορφωμένα βαν ή πολυτελή αυτοκίνητα, μετασκευασμένα σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες….με βάση τις προδιαγραφές της E.E., τα οποία μεταφέρουν όλο τον επικοινωνιακό εξοπλισμό….δηλαδή…τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές…ακόμη και φαρμακεία για την περίπτωση που σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. H ομάδα αυτή έχει κάμερες μεγάλων αποστάσεων που μπορούσαν να αποτυπώσουν τις εικόνες σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων. Τα βαν έχει τη δυνατότητα να επεξεργασθούν την εικόνα από τις κάμερες σε έναν φορητό κομπιούτερ και μ’ ένα δορυφορικό λινκ να τις στείλουν στο κτίριο της «Κατεχάκη», με κωδικοποιημένο δορυφορικό σήμα. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΥΠ μπορεί σε πραγματικό χρόνο να έχει εικόνα από μια επιχείρηση….η οποία εκτυλίσσεται σε πολλές δεκάδες χιλιόμετρα μακριά. Φυσικά η βοήθεια της CIA και  ειδικά κατά τη διάρκεια….των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004…οι αμερικανικές υπηρεσίες μετέφεραν και έστησαν 8 κοντέινερ στον περίβολο του κτιρίου της «Κατεχάκη….και από τις κεραίες επικοινωνίας που διέθεταν μπορούσε κανείς να συναγάγει το συμπέρασμα πως στέγαζαν συστήματα επικοινωνίας της CIA,…της National Security Agency (της υπηρεσίας που έχει την ευθύνη για τις υποκλοπές σε παγκόσμιο επίπεδο), του FBI και άλλων.
Το ECHELON δηλαδή….στην ουσία για να καταλάβετε….είναι ο κάθε σούπερ «κοριός» που αποτελείται από συστοιχίες ηλεκτρονικών υπολογιστών που συμπληρώνονται με ειδικά προγράμματα λογισμικού και ειδικά φορητά βαλιτσάκια παρακολούθησης, μετασκευασμένα βαν, κάμερες μεγάλων αποστάσεων και άλλα σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης αντίστοιχα με αυτά που τα χρησιμοποιεί….η «Σκότλαντ Γιάρντ» και το FBI. Φυσικά η τεχνική ανασυγκρότηση των υπηρεσιών της χώρας μας….ξεκίνησε με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και από τότε κάθε χρόνο προστίθενται και νέα κομμάτια στο κατασκοπευτικό….παζλ. Ας μην ξεχνάμε ότι ο «Κων/νος Καραμνλής» όπως και άλλοι πολιτικοί…παρακολουθούνταν στενά…διότι ενέδωσε….και ήρθε σε συνεργασία με τον «Πούτιν»….οπότε κι άρχισε ο ψυχολογικός πόλεμος…αλλά διαδόθηκε ότι ήταν και στόχος…σε περίπτωση που δεν έφευγε….από την Κυβέρνηση….γι’ αυτό και μια μέρα μας είπε….ότι είναι…»κουρασμένος»…έτσι ξαφνικά….!..και μετά εξαφανίστηκε…!..δια παντός…!!! Φυσικά εκείνη την περίοδο αυτή είχαμε και την συνέχιση κατασκευής των εργοστασίων των υπόηχων…όπως θα δούμε και παρακάτω…! Και αφού μας παρακολουθούν κατά το δοκούν…και ταυτόχρονα μέσω των ψεκασμών μας ρίχνουν μεταλλικές ενώσεις θέλουν κι επιθυμούν να πετύχουν τον μαζικό έλεγχο και την χειραγώγηση….της στάσης του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να περάσουν πιο ευκολότερα τα όποια μέτρα προτίθενται να πάρουν….όπως κάνουν τώρα συγκεκριμένα και σε εμάς…με τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα. Εσείς λέτε να μην το ξέρουν…!!! Ίσια ίσια το ξέρουν και μας χτυπούν αλύπητα…οι Τροϊκανοί…οι οποίοι είναι και οιμ εχθροί μας…σε όλα τα επίπεδα…! Φυσικά χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό με πολλές μεθόδους….όπως τη χειραγώγηση από τα ΜΜΕνημέρωσης κλπ….και φτάνουμε στους υπόηχους…στις χαμηλές συχνότητες……όπου επηρεάζουν την ανθρώπινη συχνότητα.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα