Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Κινέζικα Μέσα Ενημέρωσης Αποκαλύπτουν Σχέδια Πυρηνικής Επίθεσης Της Κίνας Σε Πόλεις Της Αμερικής!!!

Τη Δευτέρα, κινέζικα μέσα ενημέρωσης, φιλικά προσκείμενα στην κυβέρνηση της Κίνας ,  αποκάλυψαν Κινέζικα σχέδια για  διεξαγωγή πυρηνικών επιθέσεων σε πόλεις των ΗΠΑ.
Τα China Central TV, the People’s Daily, the Global Times, the PLA Daily, the China Youth Daily and the Guangmin Daily  μετέδωσαν όλα πανομοιότυπες ιστορίες, υπογραμμίζοντας την ικανότητα της Κίνας να χτυπήσει τις ΗΠΑ με νέες υποβρύχιες πυρηνικές στρατηγικές.
Τα πρακτορεία ειδήσεων έδειξαν πάνω από 30 γραφικά περιγράφοντας λεπτομερώς τη στρατηγική υποβρύχια δύναμη του Απελευθερωτικού Στρατού του Ναυτικού του Λαϊκού Κόμματος. Τα γραφικά περιελάμβαναν προβλέψεις ζημιών για το Σιάτλ και το Λος Άντζελες μετά από χτύπημα από τις κινεζικές πυρηνικές κεφαλές.
Κινεζική πυρηνική Προβλέψεις Fallout
Αυτή η εικόνα δείχνει τις κινεζικές προβλέψεις ζημιών και νέφους 
ακτινοβολίας μετά από μια πυρηνική επίθεση στη δυτική ακτή της 
Αμερικής. Το νέφος ακτινοβολίας εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή προς το 
Σικάγο.
Παίρνοντας θάρρος, όπως θεωρούν, από την αποδυνάμωση της Αμερικής, το Πολεμικό Ναυτικό του Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού έχει αυξήσει τις δυνάμεις του κατά μήκος του Ειρηνικού, εγείροντας αξιώσεις για την επίμαχη θαλάσσια περιοχή στην Θάλασσα της Νότιας Κίνας.
Νωρίτερα φέτος, η Κίνα συμμετείχε σε κοινά γυμνάσια με τη Ρωσία, η οποία έχει επίσης στρέψει τα πυρηνικά της προς τις  Ηνωμένες Πολιτείες. Χθες, η Ρωσία ξεκίνησε μια μεγάλης κλίμακας στρατιωτική άσκηση στην οποία συμπεριλαμβανόταν εκτόξευση πυρηνικών πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς.
Καθώς η Αμερική μείωσε τους στρατιωτικούς προϋπολογισμούς, με περικοπές στον αριθμό των στρατευμάτων στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων δεκαετιών, η Κίνα και η Ρωσία ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια για την αύξηση της στρατιωτικής τους επιρροής, και την αύξηση των πυρηνικών οπλοστασίων τους.
Κινέζικα πυρηνικό υποβρύχιο
Κινέζικο πυρηνικό υποβρύχιο σε στρατιωτικά γυμνάσια στον Ειρηνικό
Κινέζικα πυρηνικά υποβρύχια

Τα σχέδια που αποκαλύφθηκαν από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης μπορούμε να πούμε ότι είναι  ενοχλητικά, το λιγότερο.
Για τη μεγιστοποίηση αμερικανικών απωλειών, τα Κινέζικα σχέδια περιλαμβάνουν στόχευση μεγάλων πόλεων στη δυτική ακτή ώστε να "αυξηθεί η θνησιμότητα». Όπως αναφέρεται στο άρθρο των Times, το Σιάτλ, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Σαν Ντιέγκο επιλέχθηκαν ως βασικοί στόχοι, επειδή "οι μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ είναι αραιοκατοικημένες, » και η επίθεση  στην δυτική ακτή θα αυξήσει τις απώλειες και το ραδιενεργό νέφος.
Ακόμη πιο ανησυχητικά ήταν τα σχέδια τους για αποστολή πυρηνικών πάνω από το Βόρειο Πόλο. Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν, "Αν εκτοξεύσουμε τα DF 31A ICBMs πάνω από τον Βόρειο Πόλο, μπορούμε εύκολα να καταστρέψουμε  ολόκληρες μητροπόλεις στην Ανατολική Ακτή και την περιοχή της Νέας Αγγλίας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Annapolis, Φιλαδέλφειας, Νέα Υόρκης, Βοστόνης, Πόρτλαντ, Βαλτιμόρης και Norfolk, των οποίων ο πληθυσμός αντιπροσωπεύει περίπου το ένα όγδοο των συνολικών κατοίκων της Αμερικής. "
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα