Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Νέα Τάξη Πραγμάτων...Κάνοντας Τέχνη Την Κωλοτρυπίδα...Η ισοπέδωση Της Τέχνης Από Τον Πολιτισμό Της Χέστρας


Ο ανθρώπινος πολιτισμός στο κατώτατο σημείο. Πως κατάντησε έτσι ο άνθρωπος;

Τόσο πολύ άρρωστοι είμαστε πια;

Έκθεση που χρηματοδοτείται από κρατικό χρήμα στο μουσείο Serralves της Πορτογαλίας.

 Είναι η πρώτη  που έχει ως θέμα την κωλοτρυπίδα και ονομάζεται ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!

Ο καλλιτέχνης υπερασπίζεται την δημιουργικότητα και την ελευθερία της έκφρασης...κτλ κτλ αναφέρει  η ιστοσελίδα που παρουσιάζει την έκθεση.
Νομίζουμε ότι το ανθρώπινο ον μέσα από την ανάπτυξη, την εξέλιξη και με το πνεύμα ενός δημιουργού θεού, μπορεί να εξυψώσει το πνεύμα και το μυαλό  μέσα από την τέχνη. Αυτό που σήμερα ονομάζεται "σύγχρονη τέχνη" είναι μια φούσκα που μεταλαμπαδεύει σε όποιον προσπαθεί να αποκαλείται καλλιτέχνης, την απόλυτη περιφρόνηση αυτών των κατευθυντήριων γραμμών αξιοπρέπειας.













This guy...

imgur
bloguisimo

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

70 σχόλια:

  1. και ποιος εισαι συ που θα κρινεις; προσβληθηκες μηπως που επενεβησες στην εργασια του αλλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε ή φτιάχτηκες με την κωλοτρυπίδα και γουστάρεις να τον φας ή εσύ προσβλήθηκες που δεν είναι η κωλοτρυπίδα σου στην κορνίζα!
      ΟΥΣΤ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ

      Διαγραφή
    2. ανωνυμε απλα δεν γουσταρω να ασχολουμαι με οτι σκεφτεται ο καθενας να κανει τεχνη. και μονο και μονο επειδη υπαρχει αυτο το μπλογκ εχει γαμηθει ολη η αρχικη του fb με κωλοτρυπιδες.

      Διαγραφή
    3. egw padws pistevw pws o anonimos exei dikio.... oi kolotripides einai ena aksiothavmasto theama kai aksio provolis mea apo tin texni... sto kato kato mavroi kitrinoi lefkoi.... olwn mas oi kolotripides mavrizun an tis deis apo koda.... opote eimaste oloi idioi.. den exei noima na tsakoneste

      Διαγραφή
    4. h texni toy koloy... kallitexnhs einai kai kolos tis katsikas poy kanei kakaratzes... ΛΕΓΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!! ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ....

      Διαγραφή
  2. Ο "καλλιτέχνης" έχει δικαίωμα στην ελευθερία έκφρασης και μπορεί και 10.000 πρόβατα να τον θαυμάζουν και να αγοράζουν τα έργα του.Παρόλα αυτά δεν πληροί τις συνθήκες της τέχνης.Δε διακρίνω κάποια πνευματική ανύψωση,ούτε καμιά προσφορά στον πολιτισμό.Όσο για το επιχείρημα του "καλλιτέχνη" ότι το έργο προάγει την ελευθερία έκφρασης,νομίζω πως έχει καταντήσει αηδία πια να κάνουμε τέχνη για την τέχνη,μια στείρα ανακύκλωση περί ελευθερίας έκφρασης που στο τέλος δε δημιουργεί τίποτα.Θεωρώ ότι η ελευθερία έκφρασης είναι αυτονόητη,τουλάχιστον στην τέχνη.Προσωπικά δεν θεωρώ τις κωλοτρυπίδες τέχνη,είναι κάτι άλλο,όχι όμως τέχνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτιάξε μας εσύ έναν κατάλογο με το τι θεωρείται 'πνευματική ανύψωση' και 'προσφορά στον πολιτισμό' και στείλε μας για να ξέρουμε τι να θεωρούμε τέχνη. Επειδή δεν σου αρέσει ή επειδή προσβάλεσαι ή επειδή σου θίγονται τα αισθητικά στάνταρ, δεν σημαίνει οτι δεν είναι τέχνη. Τέχνη μπορεί να είναι ακόμη και κάτι που μας ενοχλεί ή μας προσβάλει. Αυτό είναι όμως προσωπικό μας πρόβλημα. Πολλά πράγματα τα οποία εσύ θεωρείς τέχνη, κάποιος άλλος μπορεί να τα θεωρεί σκουπίδια.

      Διαγραφή
    2. αυτες οι μικροαστικες αντιληψεις ειναι που θεωρησαν τον βαμβακαρη, σκουπιδη κ παρανομο. Η τεχνη αφορα ολες τις πτυχες της ανθρωπινης ζωης. Απο την αγαπη μεχρι τον πονο κ απο το ομορφο μεχρι το γκροτεσκ. Απλως ο μικρος εγκεφαλος σου εχει την αναγκη να κατηγοριοποιει τα δεδομενα με βαση τα στερεοτυπα κ τα ερεθισματα που εχει δεχτει. Εσυ εμαθες να ονομαζεις τις ροζ κολοτρυπιδες τεχνη, κ τις μαυρες προσβολη της τεχνης. Η πιο στειρα σκεψη σου ομως ειναι που νομιζεις οτι το εργο γινεται για το κοινο κ οχι για την τερψη του ιδιου του καλλιτεχνη. Βαλε κανα πλουταρχο κ μην πολυασχολησε με τις κολοτρυπιδες. Βλεπεις μια μαλιστα, καθε πρωι στον καθρεπτη.

      Διαγραφή
    3. Δεν πρόκειται να αραδιάσω τη λογική και συναισθηματική διαδικασία που ακολουθώ προκειμένου να αποδεχθώ κάτι ως τέχνη ή απλά με αφήνει αδιάφορο.Δεν ακολουθώ κάποιο checklist συνειδητά.Μια χαρά είναι οι κωλοτρυπίδες και ούτε προσβάλομαι ούτε θίγεται κάποιο αισθητικό στάνταρ.Και ακριβώς επειδή παραθέτω την προσωπική μου άποψη δε ζήτησα από κανέναν να σχολιάσει τη θέση μου και πραγματικά δε δίνω δεκάρα αν κάποιος θεωρεί τις κωλοτρυπίδες τέχνη ή όχι.'Ολα είναι υποκειμενικά και προσωπικά και δε θα υποδείξω σε κανέναν τίποτα.Ο επόμενος σχολιαστής όμως γίνεται αρκετά ερειστικός,υποστηρίζει ότι ο μικρός εγκεφαλος μου υιοθετεί μικροαστικές αντιλήψεις και κατηγοριοποιεί τα δεδομένα.Πιάνεται από την άποψή μου και σχηματίζει ένα προφίλ,που με χαρακτηρίζει υποτίθεται,απλά και μόνο επειδή δε θεωρώ τις κωλοτρυπίδες τέχνη.Ώπα,στάσου,με ξέρεις κι από χτες;Σε λίγο,άμα έγραφα ότι δε μου αρέσει το κινέζικο θα σχημάτιζε το προφίλ του ελληνάρα που τρέφεται μόνο με πιτόγυρα και ίσως είναι και λίγο ρατσιστής.Επίσης,αν ο καλλιτέχνης αποζητούσε μονάχα την προσωπική ικανοποίηση,ας έφτιαχνε την έκθεση κωλοτρυπίδας σπίτι του και ας τις χάζευαν κάθε μέρα μαζί με τα φιλαράκια του.Πλούταρχο λέει,το έβγαλε το συμπερασμά του ο τσακαλάκος...Ό,τι να'ναι...

      Διαγραφή
    4. δομη παραγραφου καλη και εκφραση δυστυχως χανεις μορια απτην συχνη επαναληψη της λεξης τεχνη χδ

      Διαγραφή
    5. ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΕΧΝΗ, Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ, ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΗ ΚΑΛΩΣΥΝΗ, ( ΓΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ΛΙΓΩΝ) ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

      Διαγραφή
    6. Εσύ είσαι ο κακιτέχνης; Κοιτάτε που ήρθε ένας γιωργάκης εδώ να μας πείσει ότι τα σκατά είναι τέχνη και μας βγάζει όλους άμουσους εκτός από τον ξεφτίλα που έκανε τις αηδίες αυτές. Γιατί αυτός είναι ο ξεφτίλας κι όχι οι Νεοέλληνες. Εσύ ρε δεν είσαι έλληνες; Μπορεί και να μην είσαι και εύχομαι να μην είσαι. Την επόμενη φορά να ζωγραφίσεις και τα σκατά που βγαίνουν από την κωλοτρυπίδα και πάνω τους να βάλεις το όνομα σου. Βλάκα!!!!! ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ουτε για σαπιες ντοματες δεν κανεις. Γι αυτό να αυτοκτονήσεις καλύτερα πρώτος "καλλιτέχνη" του απόπατου

      Διαγραφή
  3. Μόνο και μόνο που είπες συνθήκες της τέχνης, είσαι off. Ένα απο τα καλά της τέχνης είναι οτι δεν έχει συνθήκες, χαρακτηριστικά και όρια. Οπότε ναι, κι αυτό τέχνη είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. skata einai!!!!!! akou texnh!!!!!!!!! oti sas bazoun sto mati oti sas lene xtupate palamakia
      an sas goustaroun oi soufres kai oi kornizes tous ante ston trelogiatro parea me to frikio
      den me les to frikio pou ta zwgrafise eisai? h kapoios gkomenos tou?

      Διαγραφή
  4. Ναί, είναι μια μορφή τέχνης, ξεπεσμένη κ φτηνή, χωρίς ίχνος αισθητικής, φαντασίας, κτλ.
    Καταλάβατε όλοι σας πλέον το επίπεδο των κοινωνιών του 21ουαιώνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω στη ναζιστικη γερμανια του χιτλερ ακουγαν Βαγκνερ κ διαβαζαν αρχαιους. Αφου ολοι οι βλακες, εκει το πατε χωρις να το καταλαβετε. ο,τι ακουτε, λετε.

      Διαγραφή
    2. Den 8a sugrinoume ton bagkner me tis soufres tou trelou, oute tous arxaious. 8ewreis to sxolio sou eksupno twra? exei merikous blakes edw ki esy eisai anamesa tous

      Διαγραφή
  5. Τα έργα είναι του κώλου παιδιά...και χαίρουν της ανάλογης εκτίμησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχααχχαχαχαχααχχα ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΤΕΧΝΗ...

    ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΣΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ, ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ,ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μάλλον όσοι κράζουν, το κάνουν επειδή φωτογραφήθηκαν και δεν τους πλήρωσαν. Το συγκεκριμένο έργο εκφράζει έμμεσα, τον πολιτισμό/κωλοτρυπίδα που γέννησε κάτι κουράδες σαν εσάς και μένα. Κουλτουριάριδες, αναρχοκουμμούνια, γιάπιδες, δεξιοί,χριστιανοί και βουδιστές είμαστε όλοι σκατά που ρέουν στην ίδια αποχέτευση. Αν δεν μπορείτε να το χωνέψετε, τότε απλά ξεπεράστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι πολυ μπροστα ολοι αυτο ημαστε μπραβο που το λεει καποιος

      Διαγραφή
  10. η επομενη του καλλιτεχνη θα ειναι συνεχεια αυτης....εκθεση με κουραδες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o καλητεχνης ακομα ψαχνει να βρει το σκατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα ενας μαλακας δε βρεθηκε να ξυρισει τις σουφρες; Πως θα διακρινουμε το απαυγασμα της τεχνης με τοση τριχα; Παντως δεν εχετε δικιο, ο ανθρωπος εχει εμπνευση. Σε μεταφερει νοερα σε εναν κοσμο στον οποιο μπορει να εμβαθυνεις με τυχαιες διαδρομες στο αγνωστο και να ανακαλυψεις κατι. Τωρα τι στον γερο πουτσο θα ανακαλυψεις δεν εχει σημασια. Το παν ειναι να στοχαστεις. Σκαστε και θαυμαστε τεχνη ρε μπαζα.

    Ρικος ο εξερευνητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η έκθεση μπορεί να είναι του κώλου αλλά οι μισοί είστε για τον πούτσο! Θεωρείτε οτι σας προσβάλλει η θέα της κωλοτρυπίδας; Στην θέα ενός πέους ή ενός αιδοίου πως θα αντιδρούσατε; Το ανθρώπινο σώμα είναι τέχνη απο μόνο του. Σας λυπάμαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχαχαχαχα, καταπληκτικό!!!
    Οι γκόμενες κοιτούν την κωλοτρυπίδα και προσπαθούν να μπουν στο πνεύμα του καλλιτέχνη.
    Ότι να΄ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνήθως δεν μου αρέσει να κατακρίνω έργα τέχνης. Θεωρώ ότι στην τέχνη και στην φαντασία της τέχνης, το δημιουργικό φάσμα είναι ατελείωτο και πρέπει να είναι ατελείωτο.
    Έτσι ώστε ο καλλιτέχνης να μην περιορίζεται σε μια "μόδα κατεστημένο", άλλα να είναι ελεύθερος να σκέφτεται και να πειραματίζεται σε νέες φρέσκιες ιδέες και λύσεις.

    Δυστυχώς μέσα στα πλαίσια της "απελευθέρωσης" της τέχνης τα τελευταία χρόνια μαζεύτηκαν και πολλοί κακοτέχνες που με πρόφαση την ελεύθερη άποψη και τέχνη, προσπαθούν να πείσουν τον θεατή ότι αυτό που βλέπεις και δεν σου αρέσει, δεν σου αρέσει όχι γιατί δεν είναι αρεστό αλλά γιατί εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις!
    Δηλαδή ότι μπορεί εικαστικά το έργο να είναι χάλια στα μάτια σου, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί εσύ δεν μπορείς να κατανοήσεις το βαθύτερο νόημα, την ΑΠΟΨΗ του καλλιτεχνώ..
    Έτσι πλέον μπορούν και οι κακοτεχνίες να αξιολογούνται θετικά από τους «ψαγμένους» και να πλασάρονται σε μουσεία ως άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο κώλος είναι το μουνί του μέλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανθρώπινο σώμα είναι από μόνο του τέχνη, ενώς ανώτερου καλλιτέχνη αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να ονομάζει τέχνη ότι μαλακία του έρχεται στο κεφάλι, πόσο μάλλον αν είναι κάτι που δεν έφτιαξε ο ίδιος. Έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει "τέχνη" (εκ του ρήματος "τίκτω=γεννώ") και ακόμα περισσότερο "καλλιτέχνης". Μπορεί οποιοσδήποτε να εκφράσει τη γνώμη του με οποιονδήποτε τρόπο, θα το σεβαστώ αλλά δεν θα το θεωρήσω κατ' ανάγκη τέχνη...
      Εκτός αν είναι του Μαέβιους, εκεί πάω πάσο... https://www.youtube.com/watch?v=Kt_qi5Kl3zI

      Διαγραφή
    2. Με γλύψιμο και υπομονή και ο κ#λ$ς γίνεται μ#@νι....

      Διαγραφή
    3. Kι εσύ Ανώνυμος27 Νοεμβρίου 2013 - 10:00 π.μ. τίκτεις εκ του πρωκτού; Φυσικά ανάλογα από που έβαλες το παιδί ... Άντε κάντε μια σβούρα μήπως και συνέλθετε. Θυμώνετε που δεν χειροκροτήσαμε αυτά τα τερατουργήματα. Στην καλύτερη περίπτωση μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε φαιδρά, όπως κι αυτόν που τα κορνίζαρε. Λούγκρα είναι ο τύπος. Κορνιζαρει τις σκεψεις του και τις επιθυμίες του. Άντε να χαθεί το βλήμα

      Διαγραφή
  17. τις βλεπει και τις ζωγραφιζει ή τις φαντάζεται άραγε ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απλά αηδία! Είναι άλλος ένας εκκεντρικός που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή και να βγάλει λεφτά. Η αηδία αυτή δεν είναι τέχνη κι αν του αρέσουν τόσο πολύ οι πρωκτοί, ας γινόταν γαστρεντερολόγος, για να προσφέρει και κάτι καλύτερο στην κοινωνία. Έτσι κι αλλιώς, θυμίζουν ιατρικά περιοδικά. Θα μπορούσε κάλλιστα, να βάλει σε κορνίζες και τα προϊόντα των πρωκτών και να μας πει πως είναι τέχνη. Εμείς όμως πρέπει, να δεχόμαστε και να αποδεχόμαστε την κάθε γελοία ιδέα του κάθε γελοίου και αρρωστημένου ατόμου; Συμφωνώ πλήρως με τον Ανώνυμο 26 Νοεμβρίου. Προφανώς, το προβληματικό αυτό άτομο προσπαθεί να εκφραστεί ελεύθερα και να μας παρουσιάσει τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες του ... Ο τύπος είναι ανώμαλος και το μόνο που έχω να κάνω, είναι να ξεχάσω το συντομότερο την αηδία αυτή και τον πρωκτομανή, πρωκτόφιλο φωτογράφο. Αν τον είχα μπροστά μου, θα του έλεγα πως την πρωκτοφιλία του, που αποτυπώθηκε σε μεγάλες εικόνες, θα την θυμόμαστε σαν φαινόμενο ψυχιατρικής φύσεως και όχι με θαυμασμό. Θα τον συμβούλευα, να επισκεφθεί κι έναν καλό ψυχίατρο, μήπως τον βοηθήσει... Περαστικά του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αρχική τοποθέτηση σου είναι άστοχη! Όποιος θαυμάζει τους πρωκτούς, δεν σημαίνει ότι γίνετε και γαστρεντερολόγος...
      Δεν θα ήθελα να επισκεφτώ και να τουρλώσω τον κώλο μου σε έναν γαστρεντερολόγο που έχει εμμονή με τους πρωκτούς!

      Διαγραφή
    2. Άστοχη; Μα, είναι ειρωνεία ... Δεν φαίνεται, ότι ειρωνεύομαι; Αλλά και με την απλή λογική, ποιος ασχολείται με πρωκτούς; Οι γιατροί και οι διάφοροι ... πρωκτόφιλοι ... Το μόνο σίγουρο είναι ότι κατάφερε, να ασχολούμαστε μαζί του. Είναι όμως τόσο παράλογο που τραβάει την προσοχή. Άλλο τόσο όμως είναι αηδιαστικό. Του αρέσει να γίνεται το επίκεντρο ακόμα και αν μιλάνε αρνητικά. "Παρά να μην μιλάνε καθόλου, ας με βρίζουν", έτσι θα σκέφτηκε. Τέλος πάντων δεν θα ξαναμπώ εδώ. Πάντως, για να είμαι ειλικρινής η αρχική αηδία και οργή έχει μετατραπεί σε ένα φοβερό γέλιο. Όχι για τον ηλίθιο με την σουφροτέχνη του, αλλά με τα σχόλια των σχολιαστών. Ορισμένα είναι πολύ πετυχημένα.

      Διαγραφή
  19. η κωλτρυπιδα των ελληνων δεν χωρα σε φωτο.ειναι ποια πολυ μεγαλη .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι "ποια" πολυ μεγαλη... Καρφωθηκες αμορφωτε αλβανε. Το Ελληνες γραφεται με κεφαλαιο, δεν ειναι σαν τους αλβανους.

      Διαγραφή
    2. τουλάχιστον εμείς έχουμε κωλοτρυπίδα Ανώνυμος 27 Νοεμβρίου 2013 - 1:16 π.μ. Εσύ δεν έχεις γιατί είσαι ο ίδιος κωλοτρυπίδα

      Διαγραφή
  20. Ρε αντε γαμηθειτε σκατοψευτοκουλτουριαρηδες που νομιζετε οτι η καθε μαλακια που εχει ο καθενας μες το κεφαλι του μπορει να γινει και τεχνη. Τριζουν τα κοκκαλα του Νταλι και του Πικασσο με αυτα που βλεπουν. Αισχος και αηδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. re paidia...eseis pou iperaspizeste thn texni.....EXETE KATALABEI OTI MILAME GIA KOLOTRYPIDES????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. που παμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........αφου εγινε και η κωλοτρυπιδα τεχνη......ειμαστε ολοι για τον κεαδα......ουστττττττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρέμησε, δεν τις κορνιζάραμε εμείς. Δεν βλέπεις πως όλοι τον βρίζουν τον βαμμένο; Δες μαλλί!!!! Δεν μοιάζει με τις σούφρες του; Αυτοί που τις υπερασπίζουν είναι ο ίδιος, φίλοι του, ή θαυμαστές της ΣΟΥΦΡΑΣ και των παραγώγων της. Μπορεί να είναι οι ίδιοι σούφρες και να έχουν κορνιζάρει το πορτρέτο τους. Γιατί τα βλήματα που τουρλώθηκαν για να τους φωτογραφήσουν; Τους πλήρωσε με λεφτά ή με είδος;

      Διαγραφή
  23. Διαβάζω τα μυνήματα που αναρτήθηκαν και βλέπω πως χρησιμοποιούνται ασκόπως οι λέξεις ''τέχνη'' και ''καλλιτέχνης'' οχι οχι ένα παιδάκι με φωτογραφική μηχανή είναι και πολλές ..ορέξεις. Εντάξει έκανε και αυτός την επανάστασή του με το δικό του μορφωτικό επίπεδο, μας διασκέδασε και ασχοληθήκαμε μαζί του για μερικά λεπτά. Αν μή τι άλλο όλοι καταλαβαίνουμε πως η ζωή του θα είναι μάλλον σκατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδιά ΟΚ, τι είναι τέχνη και δεν είναι ,εγώ δεν θα το κρίνω. Όμως δεν θέλω να πληρώνω κάτι τέτοιο. Και επειδή εγώ ΠΛΗΡΩΝΩ τους φόρους μου (πολλοί από τους οποίους αναδιανέμονται ως κονδύλια χρηματοδότησης και στην Πορτογαλλία), μπορώ να πω ότι δεν θέλω να πληρώνω γι αυτό...

    Γιατί καλοί είστε "καλλιτέχνες", αλλά καλό είναι να μην κάνετε με ξένο κ#λο τον π#@στη.

    Ή "ου ποιείτε τον άρρενα ομοφυλόφιλον δια του πρωκτού ετέρου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εφόσον φρίκαρε τους μικροαστούληδες, και τους έφερε ενώπιον με ένα ξεχασμένο, αλλά ισάξιο ή και ανώτερο από τα άλλα σημείο του ανθρώπινου σώματος, και ξεκίνησε τέτοιο θερμό debate με προβληματισμούς, μια χαρά τέχνη είναι.
    Αν περνούσε αδιάφορη, θα ήταν διακόσμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. oti sokarei einai texnh loipon gia sena ???? :) giati ki ego sokaristika otan ematha pos 17xronos viase thn giagia tou 100 xronon .... mhpos tha eprepe na to kanei mikrou mikous gia kanena festival arage ???? aaa kai proodeutikos den einai opoios apodexete oi tou pasaroun mono kai mono gia na min katgorithei os mikroastos .. autos legete xazos i agnomon pantos proodeutikos oxi. lupamai

      Διαγραφή
  26. Κύριοι καιρός είναι πλέον με την λογική σας περί της τέχνης να ανακυρήξουμε τα μπουρδέλα ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Του κώλου τα ενιαμερα και της ψ@λης σαραντα θα ονομαζεται η επομενη εκθεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αντε καλε που δεν ειναι τεχνη; καταρχην γελασα με την ψυχη μου εμ οσα γραφτηκαν μπραβο σας. μερικες σουφρες τις βλεπω πιο ανοιχτες το χαρηκαν το δωρο τους δλδ. οχι οτι ειναι κακο αλλα ναι κουβεντα να γινεται ... καθεται ο αλλος αταραχος και σκουπιζει γυαλιζει τις εικονες και ειναι λες και θα τον ρουφιξει μεσα ... ας κανει ο καθεις οτι θελει ... ολα για την τεχνη λεμε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχεχε ναι μπορεί να μας στέλνει μηνύματα για να βρει εραστές ... ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ! ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
  29. ξερετε τι σχολη εχει βγαλει αυτος?κωλων τεχνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο «καλλιτέχνης» κωλοβαρούσε όλη μέρα και ξαφνικά μια μέρα σκέφτηκε να μεταφέρει σε canvas αυτό που λέμε «τέχνη του κώλου».
    Εκφράσεις με παρόμοια έννοια: «εκπαιδευτήριο του κώλου» ή «τελέφωνο του κώλου» κα.
    Επίσης μπορούμε να συναντήσουμε και την έκφραση «τηλέφωνο της κλανιάς» ή «τέχνη για κλανιές».
    Φανταστείτε, αν ο «καλλιτέχνης» θελήσει να διευρύνει την καλλιτεχνική του φλέβα και προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα πιθανό θα δούμε τους πίνακες να μας κλάνουν κιόλας. Εδώ θα έχουμε την ονομαζόμενη «τέχνη του κώλου και της απόλυτης κλανιάς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ola mporoyn dinitika na einai texnh, kai mia kolotripida fisika.... aytes omos ?? den fenete na uparxei kamia aksia piso apo autes tis eikones, einai apla mia omotita pou diekdikei mia thesh sto sygxrono dustixos xoris kamia eikastikh aksia.... oxi den nomizo pos exei kati apo texni auto. i proklisi den einai aparaitita kai texni.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η καινούργια στολη του αυτοκράτορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. εγω παντως αναγνωρισα βλεποντας με καλλιτεχνικο βλεμα.....πολλες προσωπογραφιες πολιτικων της μεταπολιτευσης που μεσα απο δημοκρατικες διαδικασιες ασχοληθηκαν με την διανοιξη του συγκεκριμενου σημειου του σωματος εκατομυριων Ελληνων.....με προεξαρχουσα τη μορφη του μεγαλου Αντρεα......και μια και ειμαστε σ αυτη την εκθεση........σκατα στο λακκο του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. γιατι μονο μια μια οι κολοτρυπιδες στον καμβα? περιμενει ο καλλιτεχνης να ψηφιστει το συμφωνο συμβιωσης για να κανει και μια συνθεση κολοτρυπιδων......γαμω τη θολοκουλτουρα σας αριστεροκαραπουσταραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οι κωλοτρυπίδες ειναι σαν τις γνώμες, ο καθένας έχει από μία.... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Áντε κι όσοι τη βρίσκουν με κάτι τέτοιες αηδίες κι επιχειρηματολογούν...επόμενη έκθεση με το μουνί της μάνας τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. https://www.youtube.com/watch?v=RwFvpN-Eq3g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αν η κωλοτρυπίδα ήταν τέχνη θα τηνε ζωγράφιζε και ο Νταλί με τον Μιχαήλ Άγγελο.
    Α στα διάλα μας τα ζαλίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα